پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ليگ برتر فوتبال ايران-نتايج و برنامه رقابت ها (http://p30city.net/showthread.php?t=26701)

SOHRAB_HAZHII 04-04-2012 06:59 PM

مهمانان ویژه در کاروان تیم پرسپولیس

جمعی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس سرخپوشان را در قطر همراهی می کنند.

به گزارش خبرآنلاین؛پرسپولیسی ها در حالی امشب به مصاف الغرافه می روند که مسئولان این باشگاه در اقدامی جالب توجه،جمعی از پیشکسوتان را همراه خود به قطر برده اند.در کاروان پرسپولیسی ها علاوه بر بازیکنان و کادر فنی، جمعی از پیشکسوتان و مربیان تیم های پایه مانند حسینعلی کلانی، ابراهیم آشتیانی، کریم باقری و همسرش، اسماعیل حلالی و سعید تهرانی نژاد هم حضور دارند.
این اتفاق در حالی افتاده است که باید گفت حرکت مسئولان پرسپولیس در نوع خودش جالب است.اهمیت دادن به پیشکسوتان و همراه کردن آنها با تیمی که سالها برایش زحمت کشیده اند اقدام شایسته ای است.

SOHRAB_HAZHII 04-04-2012 07:04 PM

نصرتی: ما دنبال هر سه امتیاز بازی با الغرافه هستیم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی در خانه حریف دشواری های خودش را دارد ولی ما به دنبال کسب سه امتیاز بازی با الغرافه هستیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد نصرتی که امروز به همراه مصطفی دنیزلی در کنفرانس خبری پیش از بازی پرسپولیس برابر الغرافه شرکت کرده بود، در پاسخ به سوالات خبرنگاران اینگونه توضیح داد؛ الغرافه تیم خوبی است که بازیکنان توانمندی دارد ولی ما با برنامه آمده ایم. بازی در خانه حریف دشواری های خودش را دارد و ما قصد نداریم دست خالی به تهران بازگردیم.
وی در پایان افزود: پرسپولیس یکی از قدرتمندترین تیم های آسیایی است و ما به دنبال کسب سه امتیاز بازی خواهیم بود.

SOHRAB_HAZHII 04-04-2012 07:09 PM

حاشیه های قبل از دیدار پرسپولس و الغرافه

بازی پرسپولیس برابر الغرافه قبل از شروع حاشیه هایی به همراه داشت.

http://fc-perspolis.com/ImageGen/ima...200&height=150

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ساعت 17:30 به وقت محلی بازیکنان برای گرم کردن وارد زمین شدند.
وحید هاشمیان و جواد کاظمیان در زمین با فرهاد مجیدی به گپ زدن مشغول شدند.
مصطفی دنیزلی نیز در زمین ورزشگاه با مجیدی خوش و بش کرد.
کلیپ ویژه AFC با صدای بلند از اسکوربرد ورزشگاه پخش می شد.
تا یک ساعته مانده به آغاز بازی تنها 100 نفر وارد ورزشگاه شده بودند.
پیش از شروع بازی ایمون زاید هدفون به گوش به سمت یکی از دروازه­ها رفت و به بررسی آن پرداخت.
هوای دوحه در لحظه ارسال خبر 22 درجه سانتیگراد است.
محمد بوقی قطر نیز برای تشویق پرسپولیس به ورزشگاه آمده بود.
پارچه بزرگی از تیم الغرافه در جایگاه پشت یکی از دروازه ها پهن شد.

SOHRAB_HAZHII 04-04-2012 09:26 PM

پیروزی پرگل تیم دنیزلی در قطر

پرسپولیس دوباره در آسیا توفان به پا کرد /

پیروزی پرگل تیم دنیزلی در قطر http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
پرسپولیس که انگار با دنیزلی متخصص بازی‌های آسیایی شده، یک بار دیگر در لیگ قهرمانان آسیا نتیجه‌ای عجیب گرفت. این تیم که به قطر رفته بود تا با الغرافه مسابقه بدهد، در همان 6 دقیقه اول مسابقه دو بار دروازه تیم فرهاد مجیدی را باز کرد تا به هواداران خود نوید یک برد پرگل را بدهد. پرسپولیس که در مسابقه قبلی‌اش 6 گل به الشباب امارات زده بود، در قطر یک برد پرگل دیگر را تجربه کرد تا هواداران خود را به آینده امیدوارتر کند.
در این مسابقه غلامرضا رضایی (3)، ایمون زاید (6) و جواد کاظمیان (73) برای پرسپولیس گلزنی کردند. در حال حاضر پرسپولیس با 7 امتیاز از سه مسابقه، صدرنشین گروه خود در لیگ قهرمانان آسیاست.
در دیگر مسابقه این گروه، الهلال عربستان و الشباب امارات به تساوی یک بر یک رسیدند. در جدول رده بندی این گروه، پرسپولیس، الهلال عربستان، الغرافه قطر و الشباب امارات به ترتیب با 7، 3، 2 و 2 امتیاز در رده های اول تا چهارم قرار دارند.

SOHRAB_HAZHII 04-04-2012 09:32 PM

ایمون زاید آقای گل لیگ قهرمانان

http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
با گلزنی مقابل الغرافه ایمون زاید در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا قرار گرفت.

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...0937059069.jpg
بازیکن لیبیایی پرسپولیس با گلی که در بازی امشب به ثمر رساند توانست
به تنهایی در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا قرار بگیرد.
این اتفاق در حالی افتاده است که پیش از این او به همراه کارسون مهاجم
برزیلی گوانگ ژوی چین سه گله بودند اما گلی که در بازی با الغرافه به
ثمررساند باعث شد تا زاید به تنهایی و تا اینجای کار آقای گل لیگ قهرمانان باشد.
زاید سه گل قبلی خود را در بازی با الشباب امارات زده بود.

SOHRAB_HAZHII 04-05-2012 08:38 AM

کنفرانس خبری

دنیزلی: هدف ما حفظ صدر جدول بود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تفکر ما در این بازی این بود که در صدر جدول گروه باقی بمانیم و آن را حفظ کنیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی پس از شکست الغرافه، در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران گفت: انتظار برد را داشتیم اما نه اینکه در دقایق ابتدایی بازی با دو گل از میزبان پیش بیفتیم.
وی افزود: ما به تیم الغرافه فضا ندادیم و نگذاشتیم آنها حملات خطرناکی را روی دروازه ما ایجاد کنند و از سویی توانستیم با ضد حملات خود جلوی هجوم آنها را بگیریم.
دنیزلی در خصوص ارزیابی تیم الغرافه تصریح کرد: این تیم بازیکنان خوب و با کیفیتی دارد، مخصوصا در خط میانی و حمله. به نظر من تیم های حاضر در این گروه از نظر کیفیت به هم نزدیک هستند.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به اینکه آیا برای زدن دو گل در دقایق اولیه بازی برنامه داشتید، گفت: برای گل زدن گل در اول بازی برنامه نداشتیم و یقینا این روند برای هر دو تیم خطرناک بود، چرا که تمرکز تیم و بازیکنان در طول بازی از بین می رود.

mohammad.90 04-05-2012 10:04 PM

شانس پرسپولیس برای گرفتن سهمیه آسیا

پرسپولیس که حالا با دنیزلی به روزهای اوج برگشته و نتایج خوبی می‌گیرد 40 روز سخت را پیش رو دارد که نتایج بازی‌هایش تاثیر فراوانی در سرنوشت سال آینده این تیم خواهد داشت.
گل: پرسپولیس امروز حسرت امتیازهایی را می‌خورد که شاید با کمی دقت و کسب آن‌ها می‌توانست جایگاه بهتری داشته باشد. البته اشتباهات غیرعمد داوری هم در چند بازی بسیار تأثیرگذار بود. حالا تیم فعلی با این پتانسیل و موجودی تا 26 اردیبهشت 9 بازی حساس پیش رو دارد که به طور میانگین هر 4 روز یک بازی انجام می‌دهد؛ 3 بازی از مرحله برگشت لیگ قهرمانان و 6 بازی هم در لیگ برتر.

اگر این پرسپولیس بخواهد عنوان چهارمی را کسب کند و سهمیه آسیایی بگیرد (چون استقلال قهرمان حذفی شده) باید بیشتر بازی‌هاش را ببرد که این مهم اگرچه غیرممکن نیست اما خیلی سخت است.

به هر حال دنیزلی باید یک برنامه‌ریزی حساب شده را تدوین کند تا شاگردانش به دلیل فشردگی مسابقات خسته نشوند چون آنها 3 بازی هم در چارچوب لیگ قهرمانان دارند. اگر به برنامه مسابقات پرسپولیس که در انتهای مطلب آمده دقیق شویم کاملاً مشخص خواهد شد که تمام بازی‌های این تیم سخت و حساس است. ابتدا داماش با امیر عابدینی و تارتار، با انگیزه‌های فراوان به تهران می‌آیند تا حاشیه امنیت مناسبی را برای خود پیدا کنند. شکست آنها جایگاه‌شان را در هفته‌های آینده به خطر می‌اندازد.

حریف بعدی، سپاهان صدرنشین است. کرانچار که در بازی رفت پرسپولیس استیلی را در تهران متوقف کرده بود و این روزها در اوج آمادگی به سر می‌برد تنها به پیروزی در این بازی فکر می‌کند. 5 روز بعد از این بازی پرسپولیس در تهران میزبان الغرافه قطر است که آن بازی هم اهمیت بسیار زیادی دارد. 4 روز بعد دنیزلی و شاگردانش باید رو در روی سایپا قرار بگیرند اما هفتم اردیبهشت پرسپولیس یکی دیگر از بازی‌های حساس خود را برگزار می‌کند. آنها باید به تبریز بروند، جایی که امیر قلعه‌نویی برای رسیدن به هدفش تنها برد می‌خواهد. نتیجه این بازی هم مثل بازی با سپاهان در سرنوشت هر 3 تیم صدرنشین تأثیرگذار خواهد بود.

بعد از این بازی پرسپولیس خود را برای بازی بسیار حساس با الهلال عربستان در تهران آماده می‌کند البته بازی با تیم‌های عربی در هر شرایطی برای ما حساسیت دارد. پس از آن پرسپولیس به ملاقات یاران دایی می‌رود که اگر تا آن موقع راه‌آهن خطر سقوط را احساس کند، این بازی برای دو تیم بسیار سخت می‌شود. دنیزلی در آخرین بازی فصل به اهواز می‌رود. مجید جلالی که قطعاً دوست ندارد با خاطره‌های تلخ لیگ را به پایان برساند حریف سرسختی برای قرمزهای پایتخت است. بالاخره آخرین بازی پرسپولیس هم در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان با الشباب در امارات است. شاید آنها بعد از بازی با فولاد به جای بازگشت به تهران راهی دوبی شوند.

* برنامه بازی‌های باقیمانده پرسپولیس
20/1/91: با داماش در تهران
24/1/91: با سپاهان در اصفهان
29/1/91: با الغرافه قطر در تهران
2/2/91: با سایپا در تهران
7/2/91: با تراکتورسازی در تبریز

12/2/91: با الهلال عربستان در تهران
17/2/91: با راه‌آهن در تهران
22/2/91: با فولاد در اهواز
26/2/91: با الشباب امارات در دبی

SOHRAB_HAZHII 04-08-2012 07:59 AM

بازداشت یک ساعته اشجاری در انزلی

درگیری قدیمی کار دست بازیکن سپاهان داد/
بازداشت یک ساعته اشجاری در انزلی http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
حسن اشجاری بازیکن تیم فوتبال سپاهان که به دلیل سه اخطاره بودن نمی توانست در بازی با ملوان به میدان برود زمانی که قصد داشت تا به همراه بازیکنان به رختکن برود توسط ماموران نیروی انتظامی دستگیر شد.
ماجرا از این قرار است که 4 سال قبل و زمانی که اشجاری بازیکن تیم ذوب آهن بود در بازی آنها با تیم پگاه درگیری فیزیکی در جایگاه ویژه به وجود می آید و سه بازیکن ذوب آهن با ماموران و برخی از هواداران درگیر می شوند.
در آن زمان حسن اشجاری با یکی از ماموران درگیری فیزیکی پیدا می کند که این درگیری باعث می شود تا دست این مامور شکسته شود.
قضیه ختم به خیر می شود و وساطت مسئولان وقت ذوب آهن باعث می شود تا اتفاق خاصی برای اشجاری نیفتد.
اما روز گذشته که اشجاری به همراه سپاهانی ها به انزلی رفته بود به دلیل شکایت شخصی که آن مامور،بازداشت و به کلانتری منتقل می شود.
بر اساس اخبار رسیده از اصفهان با حضور محمد رضا رحیمی ( مدیر عامل سپاهان ) در کلانتری و همچنین پرداخت دیه ای مختصر توسط اشجاری پرونده این ماجرا بسته شد تا از این به بعد اشجاری مشکلی نداشته باشد.

SOHRAB_HAZHII 04-08-2012 10:53 AM

کنفرانس خبری پیش از بازی پرسپولیس و داماش

ما برای لیگ انگیزه های لازم را داریم/
دنیزلی: از تیم خودم راضی هستم

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی سرخپوشان امروز با حضور

در کنفرانس خبری پیش از بازی پرسپولیس و داماش به سوالات خبرنگاران پاسخ

گفت. او ابتدا درباره شرایط این تیم اظهار داشت: بازیکنان ما از نظر بدنی، بازی و

تفکرات فنی مثل همدیگر هستند و همگی آنها برای حضور در آسیا و لیگ آمادگی

دارند.

وی افزود: در جام قهرمانان آسیا بعضا با نفراتی بازی کردیم که در لیگ همراه ما

نبودند و از نظر روانی روند خوبی شکل گرفت و به همین ترتیب ادامه خواهیم داد.

ترکیب بازیکنان هم بسته به شرایط بازی تغییر می کند. مثلا کاظمیان در دو بازی

اول جام قهرمانان از ابتدا بازی کرد و جزو بهترین ها بود اما در این بازی، از نیمه

دوم به میدان آمد و تاثیر خودش را گذاشت.

دنیزلی ادامه می دهد: ما برای لیگ انگیزه های لازم را داریم. این را در بازی با

نفت نشان دادیم و در بازی با داماش نیز روند رو به رشدی را ادامه می دهیم.

تفاوت در نتیجه گیری به زمان حضور من مربوط می شود. من وسط بازی های

لیگ آمدم اما برای آماده شدن جهت رقابت های آسیا فرصت کافی داشتیم.

سرمربی قرمزپوشان درباره تفاوت در نوع بازی پرسپولیس در جام قهرمانان و

لیگ اینگونه توضیح می دهد: در شکل بازی اختلاف زیادی دیده نمی شود. در آسیا

جبران امتیازات از دست رفته سخت تر است. در واقع بین یک سری مسابقه 6 تایی

با یکسری مسابقه 34 تایی اختلاف زیادی از نظر تمرکز و برنامه ریزی وجود

دارد.

او ادامه می دهد؛ ما در لیگ برتر هدف روشنی داریم ولی قولی نمی دهم. تمام تلاش

خودمان را برای رسیدن به هدف انجام می دهیم.در لیگ امتیازاتی به ناحق از دست

دادیم، اگر این امتیازات در اختیار ما بود، الان برای هدف دیگری مبارزه می

کردیم، نه اینکه در جمع چهار تیم برتر باشیم تا سهمیه کسب کنیم.

سرمربی پرسپولیس سپس در پاسخ به سوالی درباره نقل و انتقالات و اخبار

گوناگونی که منتشر می شود، گفت: من هنوز فهرستی به باشگاه نداده ام چون قبل

از هر چیز لازم است فهرست بازیکنان خودمان را مورد ارزیابی قرار بدهم و این

را خود بازیکنان در عملکردی که دارند، معلوم می کنند. البته طبیعی است که الان

یکسری اسامی در ذهن من قرار دارد ولی در میان آنها هیچ بازیکن خارجی وجود

ندارد.

دنیزلی درباره پرهیز از بازیکنان خارجی می گوید: من بازیکنی را می خواهم که

او را بشناسم، کار بازیکنان داخلی را در طول فصل تعقیب می کنم اما بازیکنان

خارجی که من می شناسم بسیار گران تر از آن هستند که امکان حضور آنها در

فوتبال ایران باشد. من در گالاتاسرای، فنرباغچه و بشیکتاش با بازیکنان خارجی

کار کرده ام که 15 میلیون دلار می گرفتند و اگر قرار باشد بازیکنانی نظیر آنها به

ایران بیایند، حداقل 20 میلیون دلار می گیرند.

او در پایان با اشاره به آمادگی تیم خود اضافه کرد: از تیم خودم راضی هستم. هر

هفته اشتباهات را کمتر می کنیم. در حال حاضر به وضعیتی رسیده ایم که یک تیم،

درست شده است. وقتی شما از یک حدی بالا می روید، دیگر چند مصدومیت و

محرومیت مشکل ساز نمی شود، هر چند آنچه واقعا مرا خوشحال می کند، این است

که همه بازیکنان را در اختیار داشته باشم.

SOHRAB_HAZHII 04-08-2012 11:05 AM

کاظمیان: می خواهم فوتبالم را در پرسپولیس تمام کنم

هافبک – مهاجم پرسپولیس گفت: این
روزها در شرایط بدنی خوبی به سر می
برم، اما هنوز آنطور که خودم می خواهم،
آماده نیستم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جواد کاظمیان که در کنفرانس

خبری امروز، پیش از بازی با داماش به سوالات خبرنگاران پاسخ می داد،

گفت: در حال حاضر در شرایط بدنی خوبی به سر می برم اما هنوز آنطور که

خودم می خواهم آماده نیستم. تقریبا به 70 تا 80 درصد آمادگی رسیده ام.

همه ما برای بازی با داماش آماده هستیم و از آنجا که حریف ما خطر سقوط

را احساس می کند، هوشیار هستیم و می خواهیم فردا با پیروزی از زمین

خارج شویم.

وی ادامه می دهد؛ در لیگ می خواهیم به حداقل به مکان چهارم جدول

برسیم تا سهمیه آسیایی را حفظ کنیم. در این مدت آقای دنیزلی تاثیر خوبی

روی تیم گذاشته است و از سوی دیگر هر گاه یک مربی جدید می آید همه

بازیکنان می خواهند خودشان را نشان بدهند و همین باعث شده تا انگیزه

های بیشتری ایجاد شود. البته ما در بسیاری از بازی ها مستحق باخت

نبودیم و اگر آن امتیازات در اندوخته ما بود، اکنون شرایط به کلی فرق می

کرد.

کاظمیان در پاسخ به سوال هایی درباره اینکه آیا به حضور در اروپا یا مربیگری

پس از دوران بازیگری فکر کرده است یا خیر، گفت:باید واقع بین بود. من الان

31سال دارم و می خواهم دو، سه سال آخر فوتبالم را در کنار خانواده و در

پرسپولیس باشم. تا به حال به مربیگری هم فکر نکرده ام و در واقع فکر می

کنم با روحیات من سازگار نیست.

در همین زمان، دنیزلی هم اینگونه می گوید: این سوال هنوز برای جواد زود

است. او بازی می کند و جزو نفرات خوب ماست و همچنان می تواند به

عنوان بازیکن، فوتبال را ادامه بدهد.

SOHRAB_HAZHII 04-08-2012 11:09 AM

رفیعی داور دیدار پرسپولیس – داماش گیلان

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت ساعت

19 روز یکشنبه بیستم فروردین در ورزشگاه آزادی میزبان تیم داماش گیلان

خواهند بود.

این بازی با قضاوت محمود رفیعی و کمک های حسن کامرافی

و محمدرضا امینی انجام می شود. ضمن اینکه محمد ملکی به عنوان داور

چهارم و حسین عسگری نظارت داوری این مسابقه را بر عهده خواهدداشت.

SOHRAB_HAZHII 04-08-2012 11:17 AM

به درد پرسپولیس بازیکن ایرانی می خورد

لیگ برتر - سرمربی پرسپولیس می گوید 5 بازیکن ایرانی در لیست فصل آینده تیمش قرار دارند.
به گزارش خبرآنلاین؛ مصطفی دنیزلی حرف هایش در مورد بازی فردا را با اشاره به حضور موفق پرسپولیس در لیگ قهرمانان شروع می کندو می گوید:« از شرایطی که داریم راضی هستم.ما ابتدای لیگ قهرمانان را بدون حضور چند بازیکن که در لیگ ما را همراهی نمیکردند آغاز کردیم.انصافا آنها عملکرد خوبی داشتند و باعث شدند تا من لیگ قهرمانان را با همین نفرات ادامه بدهم.»
او ادامه می دهد:« قول نمی دهم اما تمام تلاش خودمان را می کنیم تا در لیگ برتر هم نتایج قابل قبولی بگیریم و در کنار آن اگر شد سهمیه آسیا را هم کسب کنیم.»
ادامه حرف های دنیزلی به بازی با داماش بر می گردد.او در این مورد می گوید:« از تیم خودم راضی هستم اما این به آن معنا نیست که اشتباه نداشتیم. هر هفته اشتباهاتمان کمتر می‌شود و این نکته مثبتی به شمار می‌رود. برای بازی فردا می‌خواهیم با نمایش سطح بالایی از بازی به سه امتیاز برسیم.»
دنیزلی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برای فصل آینده به مسئولان پرسپولیس لیست ارائه داده یا خیر و اینکه گفته می‌شود به دنبال برونو سزار مهاجم سپاهان است، گفت:« کارها را به موازات هم انجام می‌دهیم. هنوز هیچ لیستی برای فصل بعد نداده‌ام چرا که باید در درجه اول باید بازیکنان خودمان را در دیدارهای باقیمانده ارزیابی کنیم و سپس این لیست را ارائه دهیم.نام‌هایی در ذهن من هستند که خارجی نیستند و اگر انتخابی باشد آن بازیکن ایرانی خواهد بود. در حال حاضر 5 اسم در ذهن من است اما این، یک مسئله داخلی باشگاه بوده و هیچ ارتباطی با چیزهایی که در رسانه‌ها گفته می‌شود ندارد.»
وقتی از دنیزلی پرسیدیم که چرا بازیکنان خارجی در لیست او جایی ندارند او این جواب را تحویل داد:« اگر بخواهم بازیکن خارجی به ایران بیاورم باید کسانی را بیاورم که آنها را می‌شناسم و در این صورت نه تنها پرسپولیس بلکه هیچ تیمی قادر به خریدن آنها نخواهد بود.در زندگی کاری من در تیم‌های گالاتاسرای ، بشیکتاش و فنرباغچه بازیکنانی بودند که حدود 15 میلیون دلار هزینه‌شان بود. آنها در صورتی که بخواهند به ایران بیایند تا 20 میلیون دلار هزینه‌شان می‌شود که این موضوع برای هیچ تیمی قابل انجام نیست. به همین خاطر انتقال بازیکنان ایرانی که بازی آنها را دنبال می‌کنم هم برای من و هم برای باشگاه بهتر است چرا که در ایران بازیکنان باکیفیتی هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد.»

mohammad.90 04-08-2012 09:09 PM

ديدار پرسپوليس و داماش نيمه‌تمام ماند

يکشنبه 20/01/1391 21:03

هفته بيست‌ونهم ليگ برتر فوتبال
ديدار پرسپوليس و داماش نيمه‌تمام ماند

در حالي که پرسپوليس تا دقايق اضافه بازي برابر داماش، 2 بر يک عقب بود داور به دليل توهين‌هاي شديد هواداران پرسپوليس، اين مسابقه رانيمه‌تمام اعلام کرد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035961.jpg
دیدار تیم های پرسپولیس و داماش گیلان از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در حالی که 2 بر یک به سود داماش ادامه داشت محمود رفیعی داور این دیدار بازی را به دلیل توهین‌ها و فحاشی‌های رکیک هواداران پرسپولیس نیمه‌تمام اعلام کرد.
این بازی تا دقیقه ۳۵ کسل کننده در جریان بود اما در این لحظه با حرکت علی کریمی در محوطه جریمه داماش و خطای روی او پنالتی برای پرسپولیس گرفته شد. این ضربه پنالتی را کریمی در دقیقه 36 تبدیل به گل کرد.
در دقیقه ۴۳ حمید علی عسگر یک موقعیت گلزنی را از داماش گرفت و توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید.
در نیمه دوم بازی شرایط دیگری رقم خورد. داماش در دقیقه ۶۸ توسط رضا چاووشی و در دقیقه ۸۴ توسط رضا مهدوی به گل رسید.

در حالی که بازی 2 بر یک به سود داماش در جریان بود هواداران پرسپولیس که از نحوه قضاوت محمود رفیعی ناراحت بودند به شدت علیه او شعار دادند و از الفاظ رکیکی استفاده کردند. داور به همین دلیل بازی را متوقف کرد و با توجه به اینکه توهین‌های تماشاگران را ادامه داشت بازی را نیمه تمام رها کرد.

کمیته انضباطی تکلیف این مسابقه را مشخص خواهد کرد.
محمود رفیعی داور بازی به مصطفی حاجتی و محمد غلامی از داماش و رضا نورمحمدی و مازیار زارع و غلامرضا رضایی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
مازیار زارع در دقیقه ۷۷ با دریافت کارت زرد دوم و محمد نصرتی در دقیقه ۸۶ با کارت قرمز مستقیم اخراج شدند.
بازیکنان پرسپولیس:
میثاق معمارزاده، حمید علی عسگر، امیر حسین فشنگچی، رضا نورمحمدی(۶۱- ابراهیم شکوری)، محمد نصرتی، محمد نوری، مازیار زارع، علی کریمی، جواد کاظمیان( ۷۰ - هادی نوروزی)، ایمون زائد(۸۱- حسین بادامکی)، غلامرضا رضایی
سرمربی: مصطفی دنیزلی
بازیکنان داماش:
میلاد فراهانی، سید علی حسینی، علیرضا نظیف کار، محمد مختاری، ابوذر رحیمی، مصطفی حاجتی، مگنو باتیستا(۶۴- رضا چاووشی)، محمد آبشک(۵۸- علیرضا جهانبخش)، رضا مهدوی، حسین ابراهیمی( ۸۰- میلاد زنیدپور)، محمد غلامی
سرمربی: مهدی تارتار

SOHRAB_HAZHII 04-09-2012 07:46 AM

کنفرانس پس از بازی تیم های پرسپولیس و داماش گیلان

مصطفی دنیزلی گفت: بازيكنان ما در بازی
برابر داماش از نظر ذهني و بدني آمادگی
نداشتند و دچار خستگي شده بودند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی سرخپوشان در

کنفرانس پس از بازی تیم های پرسپولیس و داماش گیلان که با نتیجه دو بر

یک، نیمه تمام ماند، در جمع اصحاب رسانه گفت: ما با فواصل بسيار كم

بازي‌هايي را انجام مي‌دهيم كه اهداف متفاوتي را دنبال مي‌كنيم و امروز هم

پس از بازي سنگيني كه داشتيم، در ديداري شركت كرديم كه مي‌توانست

راه ما را براي چهارم شدن باز كند اما از نظر ذهني و بدني خسته بوديم و به

اين دليل نمي‌توانم بگويم اشتباه بازيكنانم باعث شكست شد.

وی افزود: در حال حاضر دو بازي بسيار مهم پيش‌رو داريم و مجبوريم به

بهترين نحو آنها را به پايان برسانيم. ضمن اينكه اين پيروزي را به داماش تبريك

مي‌گويم.

دنیزلی در ادامه در خصوص شعارهايي كه عليه معمارزاده داده شد، تصریح

کرد: شرايط طوري است كه نمي‌توانيم از بعضي از بازيكناني كه در آسيا از

آنها استفاده مي‌كنيم، در بازي‌هاي ليگ‌ برتر بهره ببریم اما اين مساله فقط

براي امروز نيست. با اينكه مي‌خواستيم، نتوانستيم در حس بازي قرار بگيريم

اما چيزهايي وجود دارد كه در چنين بازي‌هاي سنگيني پيش مي‌آيد.

سرمربی قرمزپوشان افزود: از فردا به بررسي علل اين شكست مي‌پردازيم تا

بتوانيم وضعيت تيمي خود را بهبود ببخشيم. قطعا شعارهايي كه عليه

معمارزاده داده شد، كار جالبي نبود. ميثاق هم ممكن است مانند ساير

بازيكنان اشتباه كند، اما تفكر من نسبت به بازيكنانم با چنين اتفاق‌هايي

تغيير نمي‌كند.

دنيزلي ادامه داد: می خواستم از هاشميان در تركيب استفاده كنم، اما

مصدوميت نورمحمدي و كارت قرمزي كه دريافت كرديم تمركز ما را به هم

ريخت ولی در بازي‌هاي آينده از او استفاده خواهم كرد.

وي درباره وضعيت مازيار زارع و اخراج او نیز اظهار داشت: در بازي‌هاي آخر

نسبت به ساير بازيكنان از زارع كمتر استفاده كرديم و پس از آن برابر الغرافه

به ميدان رفت و صحنه‌اي كه آن اتفاق افتاد، به علت خستگي نبود و تنها به

خاطر موقعيت موجود اتفاق افتاد.

سرمربي پرسپوليس در مورد غيبت رضايي، زارع و نصرتي برابر سپاهان

گفت:فكر نمي‌كنم با غيبت اين بازيكنان به مشكل خاصي بربخوريم.

راهكارهايي ايجاد مي‌كنيم كه غيبت آنها را جبران كنيم و اين فرصت را براي

بقيه بازيكنان به وجود مي‌آوريم كه بتوانند مقابل سپاهان بازي كنند و در

ادامه نيز بتوانند بازي خوبي ارائه دهند.

دنیزلی در پایان درباره شعار تماشاگران عليه داور گفت: اينكه تماشاگران

عليه داور شعار مي‌دهند، قطعا در شرايط عادي نبودند و قطعا اتفاقي رخ داده

بود كه آنها به عملكرد داوري معترض بودند. ترجيح مي‌دهم در مورد داوري

صحبت نكنم.

mohammad.90 04-09-2012 02:17 PM

عکس/جدول لیگ برتر در پایان هفته 29

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/...152889_921.jpg

*نتیجه دیدار پرسپولیس و داماش به دلیل نیمه تمام ماندن بازی لحاظ نشده است.

mohammad.90 04-10-2012 07:13 PM

دنیزلی معمارزاده را اخراج کرد!

پرسپولیس که این روزها به سوژه اول رسانه های ورزشی تبدیل شده است روز سه شنبه تمریناتش را یک روز پس از اعلام حکم کسر دو امتیاز در ورزشگاه شهید درفشی فر برگزار کرد. در این تمرین میثاق معمارزاده غایب بود. این دروازه بان که سه اخطاره است و نمی تواند در دیدار برابر سپاهان به میدان برود در تمرین امروز غایب بود. برخی نزدکان پرسپولیس عنوان می کردند وی به خاطر عملکردی که داشته از سوی دنیزلی اخراج شده است. البته در دقایق پایانی تمرین معمارزاده از رختکن خارج شد تا مشخص شود از تمرین منع شده است

mohammad.90 04-10-2012 07:19 PM

رويانيان: آقاي کفاشيان اين لکه را پاک کنيد

سه‌شنبه 22/01/1391 15:15

راي اعلام شده يک بازي بود
رويانيان: آقاي کفاشيان اين لکه را پاک کنيد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به اعتبار باشگاه و هواداران وظيفه‌مان را انجام مي‌دهيم؛ يا 2 امتياز را مي‌گيرم يا مي‌روم چون با اين راي خنده دار به ما توهين مي‌شود.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033986.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در نشست خبری امروز که از ساعت ۱۳:۲۵ امروز در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد، گفت: من در حوزه‌های مختلف کار کرده‌ام اما خبرنگاران ورزشی از نظر دانش،‌بینش و تشخیص صحیح توانمند و بزرگ هستند. خبرنگاران خیلی جلوتر از مسئولان هستند و خوب مسائل را درک و تحلیل می‌کنند و بسیار تأثیرگذارند.
وی اضافه کرد: باید به خبرنگاران بیشتر توجه شود، منظورم از این توجه به صورت شخصی نیست، چون خبرنگاران از مسئولان انتظار ندارند. آنها بدون بنزین سهمیه‌ای و بدون خودرو با دست خالی و با قلم و مغزشان کار می‌کنند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: خبرنگاران در توسعه ورزش کشور خیلی می‌توانند تأثیرگذار و راهگشا باشند. من ۶،۷ ماه است که به ورزش آمده‌ام. البته اگر مثل فدراسیون که از ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین تعطیل است،حساب کنیم کمتر از ۷ ماه می‌شود که وارد فوتبال شده‌ام.
رویانیان خاطرنشان کرد: می‌خواستم امروز خبرهای خوشی بدهم اما به دلیل اتفاق بسیار بدی که روز گذشته در مدیریت فوتبال ایران رخ داد و آن را لکه‌دار کرد، خوشی‌ها به کام ما تلخ شد و شاید هواداران از شنیدن خبرهای خوش ما ذائقه‌شان شیرین نشود.
وی افزود: برای این اتفاقات متاسفم. یک اتفاق بر اساس برنامه‌ریزی و سناریو در عرصه فوتبال ما رخ داد. یک برنامه از پیش تعیین شده که با اقدام ناشایست یک داور از جامعه بزرگ داوری صورت گرفت.
رویانیان گفت: داور نماد عدالت، سلامت، صحت، اقتدار و انضباط است. داور شرافت فوتبال است. داور صحت فوتبال را تایید و اصالت و سلامت آن را تضمین می‌کند اما این جایگاه توسط فرد یا افرادی که ناداوری می‌کنند خدشه‌دار می‌شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: شکست تیم ما، پائین بودن در جدول و نگرفتن جام خیلی تأسف ندارد. اینها اتفاق است که ما رقم می‌زنیم ولی توهین به داور آنهم توسط کمیته داوران و انتخاب ناصحیح برای یک بازی بزرگ‌ترین لطمه است و من برای این نامدیریت متاسفم.
رویانیان با اشاره به رأی کمیته انضباطی مبنی بر کسر ۲ امتیاز از این تیم تصریح کرد: یک رای کاملا غیر منطقی که بیشتر شبیه جوک می‌ماند از سوی کمیته انضباطی صادر شد و تاسف من را بیشتر کرد. همه این موارد باعث می‌شود شیرینی خبرهایی که امروز می‌خواهم بدهم تلخ شود. اما مجبورم این خبرها را بگویم.
وی به بازگرداندن برند باشگاه پرسپولیس و حذف نام پیروزی از داخل پرانتز اشاره و از مدیریت قبلی باشگاه و معاون حقوقی پیشین این باشگاه تشکر کرد و بازگشت برند پرسپولیس را که با رأی دادگاه صورت گرفته خبر خوشی برای هواداران دانست.
رویانیان از در اختیار گرفتن بلیت فروشی مسابقات پرسپولیس خبر داد و گفت: از دیدار با نفت تهران که پیش از عید برگزار شد، بلیت‌ها را خودمان می‌فروشیم و پولش به باشگاه می‌آید. خبرهای خوش دیگری هم دارم که به خاطر خبر تلخ دیروز از آنها می‌گذرم.
محمد رویانیان در ادامه نشست خبری خود با بیان اینکه تاسف ما از این است که کمیته انضباطی این رای را صادر کرده در حالی که این رای هیچ مفهومی ندارد افزود: رایی که کاپیتان تیم را به خاطر همکاری تشویق می‌کنند. در حالی که بازیکنان ما اخراج شده و به خاطر تحریک داور آن شرایط به وجود آمده و تیم ما کاملا همکاری کرده به چه دلیل این گونه صادر می‌شود ما باید برای انبار سازی دیدار با سپاهان می‌رفت. چه کسانی می‌خواهند استقلال و پرسپولیس و تراکتور سازی در لیگ موفق نشوند من می‌دانم وقت برای گفتن حرف‌ها زیاد است.
وی ادامه داد: این تیم‌ها مال مردم هستند و طرفداران میلیونی دارند استقلال و پرسپولیس 50 میلیون طرفداران و در اوج برای آنها حاشیه می‌سازند پرسپولیس مشکل مالی ندارد و در حالی که به سمت حرفه‌ای شدن می‌رود و در تمام آسیا به عنوان یک تیم موفق با تماشاگرانی منسجم و اخلاقی معرفی می‌شود چرا که باید در یک بازی ساده این گونه ورق برگردد. من می‌دانم چون دست‌هایی در کار است رای هم قبلا صادر شده بود.
رویانیان با بیان اینکه مگر فاجعه ملی و فاجعه انسانی رخ داده بود که این رای را دادند تصریح کرد: شاید ردپای منصور آریا در هر دو جا باشد اما در آن پرونده آنقدر با طمئنینه و در این پرونده یک شبه رای صادر می‌شود آن هم چه رایی.
وی یادآور شد: ممکن است یک بازیکن خطا کند، اما باید تیم‌ها باید همدیگر را حفظ کنند، اما باز هم دلیل نمی‌شود که مسئولان فدراسیون اگر ما حرفی نزدیم این گونه ظلم کنند.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مورد لیست خرید این تیم برای فصل آینده گفت: باید اعلام کنم که متاسفانه با بازیکنان ما تماس می‌گیرند، ما دلال‌ها را راه ندادیم اما با بازیکنانم تماس می‌گیرند و می‌گویند فصل بعد شما را نخواسته و بعد به فلان تیم بروید و این یک سناریو دیگر برای ضربه زدن به پرسپولیس است.
وی افزود: تمام بازیکنان با ما قرار داد دارند و احتمال تمدید آنها زیاد است. دنیزلی یک یک نفر را هم رد نکرده و ما هم یک نفر را رد نمی‌کنیم. ما در مورد ضعیف‌ترین بازیکن هم تصمیم نمی‌گیریم و بازیکنان ما باید با قدرت کار کنند.
رویانیان عنوان کرد: خیلی حرف داریم اما از الان خط می‌دهند و شایعه می‌کنند که شما نیستید، مثل کاپیتان صبا با وی تماس می‌گیرند و می‌گویند هر بازی که ببازید 10 میلیون تومان می‌دهیم و این بی اخلاقی اضافه می‌شود به سایر مشکلات فوتبال.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس یادآور شد: بازیکنان ما نشان دادند توانمند هستند و ملاک ما برای انتخاب بازیکن لیگ قهرمانان آسیا است و آنجا تصمیم می‌گیریم. چرا که آنجا اوج نمایش بازیکنانمان بود که موفق بودند. البته اینکه در فصل بعد دو سه پست به فکر بازیکنان خوب باشیم حق ما است، اما تاکید می‌کنم که ملاک ما برای انتخاب، آسیا است.
به گزارش فارس در ادامه این نشست رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه انتظاری از کفاشیان دارد گفت: ما کنار نمی‌آییم و کفاشیان هم باید رسالت خود را انجام دهد. ضمن اینکه او هم اشتباهات داوری را تایید کرده بود و مثل این است که یک پلیس کنار یک دزد ایستاده و بگوید او را بگیرید.
وی افزود: کفاشیان مرجع عالیقدر فدراسیون فوتبال است و باید این وضعیت را خاتمه دهد.
اگر همچنان مثل 4 سال گذشته دبیر کل تصمیم بگیرد و همه چیز در اختیار وی باشد تا ته کار همین می‌شود و این موضوع یعنی هیچ. اگر کفاشیان اختیار را در دست افرادی که تصمیمات آنچنانی می‌دهد بدهد مطمئن چیزی درست نمی‌شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: ما از استقلال فدراسیون دفاع کردیم اما استقلال هم باید دو سویه باشد ما فکر می‌کردیم استقلال یعنی اینکه فدراسیون روی پای خودش باشد اما گویا اشتباه کردیم و دست‌هایی بود که باید فدراسیون از آنها جدا شود. انتظار ما از کفاشیان این است.
وی افزود: این رایی که اعلام شد یک رای نبود بلکه یک بازی بود و اسمش را نمی‌شود رای گذاشت. بنابراین بی تعارف می‌گویم کفاشیان باید از حیثیت فوتبال و فدراسیون و خودش دفاع کند و این رفتارها ناپسند گذشته را دور بیندازد. باید از صدور رای‌های سبک و برخوردهای کاملا سبک پرهیز کند و از معلول‌ها بیرون آمده و به دنبال علت برود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: بازیکنان ما کمک می‌کنند و کاپیتان تشویق می‌شود اما بعد این چنین تنبیه می‌کنند. دو رتبه و دو امتیاز از ما می‌گیرند و تیم را پایین می‌آوردند. 3 امتیاز امروز نابود می‌شود 3 امتیاز فردا زیر سؤال می‌رود و در مجموع 8 امتیازمان را زیر سؤال می‌برند و بعد می‌گویند درود بر کاپیتان تیم؛ این یعنی چه؟!
وی یادآور شد: 2 امتیاز یعنی یک بازی یا یک امتیاز دارد یا 3 امتیاز 3 بر صفر از کجا آمده؟ بازی ناتمام باید تجدید شود، آقای کفاشیان این لکه را پاک کنید و انتظار ما همین است.
رویانیان با بیان اینکه مثل بعضی‌ها آویزان AFC نمی‌شویم، ادامه داد: ما قانون داریم؛ آقایان کفاشیان وضعیت را اصلاح کنید. مملکت مال ما است و این باعث تاسف است. بعد از کفاشیان می‌رویم سراغ وزیر ورزش. البته ما مقابل وزیر ورزش هم کوتاهی کردیم و شرمنده‌ایم.
وی در پاسخ به این سؤال که نمی‌ترسد این رویه در فوتبال ایران باب شود گفت: از این پس یاد گرفتیم یکی از راه‌هایی که می‌توانیم در لیگ بالا برویم همین است، 4 تا تماشاگر در یک تیم فرستاده و با فحاشی امتیاز بگیریم.در بازی تراکتور و استقلال 10 هزار صندلی می‌شکنند و چیزی نمی‌گویند اما به پرسپولیس می‌رسند قانون مند می‌شوند و این موضوع جالب است این یا مسخره کردن ما است و اینکه جریان دیگری است. از این به بعد باب شده و داور بازی را قطع می‌کند و 4 طرف را فحش می‌دهند تا شرایط عوض شود. فدراسیون در سال جدید طرح جدید و شیوه نویی را به مردم ایران ارائه کرده و این کار ابتکار و خلاقیت محسوب می‌شود.
رویانیان با بیان اینکه از فدراسیون ممنونم که پاداش بازی‌های خوب پرسپولیس را این گونه داد در پاسخ به اینکه چه کسانی پشت پرده قرار دارند گفت: دیگر خطرناک می‌شود اما باید ببینید چه کسانی از شکست استقلال و پرسپولس سود می‌برند. چه شد که بازی رفت ما با داماش جهانی شد و بازیکنان ما انگشت‌نما شدند و در بازی برگشت هم این گونه می‌بازیم. کجا به کجا وصل است؟ کی به کی بدهکار است و چه کسی به چه کسی نان قرض می‌دهد؟ البته مردم و خبرنگاران کجا به کجا و کی به کی را خوب می فهمند.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: یک عمر پلیس بودیم اما فریب نمی‌دادیم و کلک نمی‌زدیم اما اینکه کجا به کجا وصل می‌شود نمی‌فهمیم و اینکه چرا به یک باره بعد از انتخابات فدراسیون همه چیز تغییر می‌کند. این معنی ابتکار است.
وی در پاسخ به این سؤال که چه مقدار از این دست‌ها پشت پرده در داخل فدراسیون است، با کنایه گفت: نصفش بیرون است. فکر کردید در استقلال فدراسیون چه کسی دخالت می‌کند ما دولتی هستیم باشگاه هم دولتی است. ما دفاع کردیم تا استقلال حاکم شود اما به این نتیجه نرسیده بودیم که استقلال یک طرفه نیست و از آن پشت فدراسیون اداره می‌شود.
رویانیان با بیان اینکه رای برنگردد اعلام موضع خواهیم کرد ادامه داد: هر چند خودمان کوچک هستیم اما مدیر عامل باشگاه بزرگی هستیم. انشاالله به اعتبار باشگاه و هواداران وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم و از این 2 امتیاز نمی‌گذریم یا 2 امتیاز را می‌گیرم یا می‌روم چون به ما توهین می‌شود رای مضحکه و خنده‌داری است که به کل پرسپولیس لطمه زد.
وی تاکید کرد: با قاطعیت می‌گویم یکی از دلایل صدور این حکم این بود که من اعلام کردم که در فوتسال تبانی شده است. من از همین جا اعلام می‌کنم به خاطر تبانی تیم فوتسال پرسپولیس منحل شد و دیگر فوتسال نداریم. به جای اینکه از ما تشکر کنند ما را می‌زنند.
رویانیان خاطرنشان کرد: به فدراسیون پیشنهاد می‌کنم بهترین داورها را بیاورد و من شخصا کل هزینه‌های آن را می‌دهم. این داور است که می‌تواند تماشاگران را به هنجار بکشاند. باید به داوران آموزش بدهیم من اعلام می‌کنم هر چقدر هزینه باشد من و باشگاه پرسپولیس می‌دهیم اما داوران خوبی بیاورید.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره اینکه گفته بود اگر دو امتیاز را برنگرداند می‌رود اظهار داشت: من تنها نمی‌روم و اگر بخواهم بروم خیلی‌ها را با خودم می‌برم.

mohammad.90 04-10-2012 07:29 PM

دلايل رييس کميته انضباطي براي حکم پرسپوليس

دلايل رييس کميته انضباطي براي حکم پرسپوليس

رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در واکنش به اظهارات علي کريمي گفت: به چهار دليل از کريمي تقدير کرديم اما شايد خود بازيکن متوجه تاثير رفتارش نباشد و ابهاماتي برايش به وجود آيد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036305.jpg
اسماعيل حسن‌زاده در واکنش به صحبت‌هاي علي کريمي مبني بر اينکه "نمي‌داند چرا از سوي کميته انضباطي مورد تقدير قرار گرفته است" در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار کرد: ما به چهار دليل از علي کريمي تقدير کرديم. دليل اول اين بود که او به عنوان کاپيتان تيم در يک شرايط بحراني تيم را به گونه‌اي هدايت کرد که هيچ عمل غير ورزشي يا تحريک‌آميزي از سوي هيچ کدام از بازيکنان پرسپوليس سر نزد. آن‌ها حتي با وجود اخراج دو نفر از هم‌تيمي‌هايشان در آرامش به بازي ادامه دادند.

وي افزود: دليل دوم اين بود که به محض فحاشي تماشاگران پرسپوليس، به سمت سکوهاي استاديوم رفت و تمامي آن‌ها را به آرامش دعوت کرد. دليل سوم ما مربوط به نوع تعامل او با داور مسابقه و به نوعي دلجويي از رفيعي بود که وقتي تماشاگران فحاشي مي‌کردند،‌ او چنين برخوردي را با داور داشت و در نهايت دليل چهارم که از همه مهم‌تر است، مربوط به اظهارات داور مسابقه بوده که در اولين فرصت مصاحبه‌اي که پيدا کرد، از علي کريمي تشکر و قدرداني کرد و گفت که کريمي تمام تلاش خود را انجام داد تا چنين شرايطي پيش نيايد و رفتار اخلاق‌مدارانه‌اي داشت.

حسن‌زاده گفت: اين اولين بار نيست که ما علي کريمي را تشويق مي‌کنيم. شايد خود بازيکن متوجه تاثير عملکردش نباشد اما بازده بيروني آن بسيار زياد است. شايد امين متوسل‌زاده نمي‌دانست که اگر آن توپ را به بيرون بزند،‌ آن اقدامش چه تاثيري خواهد داشت اما کساني که از بيرون کار او را مي‌ديدند، ارزش کارش را حس کردند.

رييس کميته انضباطي در پاسخ به اين سوال که چرا با وجود ارتکاب يک تخلف آن هم از سوي تماشاگران پرسپوليس،‌ اين تيم مشمول سه جريمه؛ کسر 2 امتياز، 10 ميليون جريمه نقدي و شکست 3 بر صفر در بازي مربوطه شد، اظهار کرد: مهم‌ترين دليل اعمال سه جريمه فوق اين بود که در طي دو ماه اخير، چندين مرتبه تيم پرسپوليس را جريمه کرده‌ايم و در صورتي که تيم‌هايي تخلفاتي را تکرار کنند و چندين مرتبه مشمول جريمه شوند و ظاهرا آن جرايم تاثيري در بازدارندگي تخلف نداشته باشد، ما جرايم سنگين‌تر را برايشان در نظر مي‌گيريم. تيم داماش هم جريمه مالي شد اما درباره پرسپوليس چون سه، چهار مرتبه ديگر چنين پرونده‌هايي را داشته است، بايد از ابزار مهم‌تر و سخت‌گيرانه‌اي استفاده مي‌کرديم. توهين‌هاي تماشاگران مي‌تواند شخصيت حقوقي تيم را خدشه‌دار کند. ما جرايمي در نظر گرفتيم که مانع از حضور تماشاگران در ورزشگاه هم نشد.

وي ادامه داد: ضمن اينکه رفتار تماشاگران پرسپوليس در بازي با داماش و نوع اهانت‌هايي که آن‌ها داشتند و نيز وضعيت پيش آمده که بسيار خاص و نادر در فوتبال ايران بود باعث شد ما جرايم بيشتري را براي آن‌ها در نظر بگيريم.

mohammad.90 04-10-2012 07:49 PM

تذکر AFC به علی کریمی

آلکس سوسی دبیرکل فدراسیون فوتبال آسیا در نامه ای به مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران، به علی کریمی بازیکن شماره 8 تیم پیروزی ایران تذکر داد.
سایت فدراسیون فوتبال: کمیته برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد که براساس گزارش داور و ناظر داوری بازی تیم های الغرافه قطر و پیروزی ایران در قطر، بازیکن پیروزی ایران به نام علی کریمی در بازی اخیر این تیم در لیگ قهرمانان مقابل الغرافه قطر در خلال بازی بارها و بارها با استفاده از کلمات به داور بازی اعتراض می کرد.

این کنفدراسیون ابراز امیدواری می کند با تذکرات به موقع فدراسیون فوتبال و باشگاه مربوطه به خاطر رعایت بازی جوانمردانه در بازیهای آینده شاهد چنین رفتارهایی از این بازیکن نباشد.

لازم به ذکر است بازی الغرافه قطر و پیروزی ایران با نتیجه 3 بر صفر به سود پیروزی ایران به پایان رسید
.

SOHRAB_HAZHII 04-11-2012 09:21 PM

انصراف داوران سنگاپوری از قضاوت بازی پرسپولیس

داوران سنگاپوری از قضاوت مسابقه پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا انصراف دادند.
به گزارش خبرآنلاین؛ تیم داوری بازی پرسپولیس و الهلال عربستان از قضاوت این دیدار در تهران انصراف دادند. قرار بود این مسابقه که روز 12 اردیبهشت در ورزشگاه آزادی برگزار می شود را تیم داوری از سنگاپور قضاوت کنند اما دبیرکل فدراسیون فوتبال سنگاپور 5 روز پیش در نامه ای به الکس سوسی دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده به دلیل مشغله این داوران در اس لیگ (لیگ برتر سنگاپور) این داوران نمی توانند به تهران بیایند و اعلام انصراف کرده اند. کنفدراسیون فوتبال آسیا این اتفاق را به اطلاع فدراسیون فوتبال ایران رسانده و اعلام کرده در این باره تصمیم مقتضی گرفته خواهد شد.

SOHRAB_HAZHII 04-14-2012 07:59 AM

سپاهان 1 - پرسپولیس 1

تیم فوتبال پرسپولیس برابر سپاهان به تساوی دست یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از هفته سی ام رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور پرسپولیس با وجودی که امکان استفاده از شیث رضایی، آسمیر آودوکیچ و پولادی را نداشت، علی عسگری و اولادی هم مصدوم بودند و داور بازی با داماش محرومیت معمارزاده، نصرتی، غلامرضا رضایی و مازیار زارع را رقم زده بود به مصاف سپاهان اصفهان رفت.
نیمه اول این دیدار همراه حملات دو تیم و هجومی بود نیمه دوم نیز به همین منوال گذشت و در دقیقه 81 جواهر سوکاي بازیکن آلبانیایی سپاهان که در نیمه دوم به زمین آمده بود با فرار خود و پشت سر گذاشتن نورمحمدی توپ را وارد دروازه هوشیار کرد.
برتری سپاهان بیشتر از 5 دقیقه دوام پیدا نکرد تا محمد نوری از روی سانتر مهدوی کیا که به تیر دروازه برخورد کرده بود در برگشت تور دروازه سپاهان را به لرزه درآورد.
با این نتیجه پرسپولیس با 39 امتیاز در رده هشتم جدول قرار دارد.
سپاهان:
رحمان احمدی - جلال حسینی - هادی تأمینی - حسن جعفری -هاشم بیک‌زاده - امید ابراهیمی - فابیو جانواریو (۶۵ - سوکای) - محرم نویدکیا - مهدی کریمیان (۵۸-احمد جمشیدیان) - سیدمهدی سیدصالحی -برونو سزار
سرمربی: زلاتکو کرانچار

پرسپولیس:
حسین هوشیار - مجتبی شیری (۷۷ - مهدی مهدوی‌کیا) -علیرضا نورمحمدی - امیرحسین فشنگچی - سامان آقازمانی - مامادوتال -حسین بادامکی - علی کریمی - محمد نوری - ایمون زاید - هادی نوروزی (۶۷- جواد کاظمیان - ۸۸ وحید هاشمیان)
سرمربی:مصطفی دنیزلی

SOHRAB_HAZHII 04-14-2012 08:05 AM

کنفرانس خبری پس از دیدار تیم های پرسپولیس و سپاهان

خوشحالم که تماشاگران از این بازی لذت بردند

دنیزلی: انگیزه بازیکنانم ازجایگاهی که داریم بسیار بهتر است

http://fc-perspolis.com/ImageGen/ima...200&height=150

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: مجبور بودیم نشان دهیم که یکی از بزرگترین تیم‌های ایران هستیم. خوشحالم از اینکه فوتبالدوستان اصفهانی و طرفداران پرسپولیس از این بازی لذت بردند

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در کنفرانس خبری پس از دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و سپاهان که با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید در جمع اصحاب رسانه گفت: نتیجه خوبی به دست آوردیم اما منظورم از نتیجه خوب برد است و این یعنی ما به اندازه پیروز شدن در این دیدار فرصت ایجاد کردیم. امیدوارم تماشاگران لذت دیدن یک بازی خوب را برده باشند. اگر می‌باختیم واقعا حیف می‌شد.
وی افزود: سپاهان از نظر روند تیمی، بهترین رشد را دارد و جایگاهش در جدول نشان دهنده این موضوع است.
دنیزلی در مورد این دیدار و تاثیر آن برای قهرمانی استقلال تصریح کرد: ما فقط برای خودمان و موقعیت پرسپولیس در جدول بازی می‌کنیم و اینکه استقلال یا سپاهان قهرمان شوند برای ما تفاوتی نمی‌کند.
سرمربی قرمزپوشان در خصوص روند دیدارهای سپاهان برای قهرمانی اظهار داشت: آنها استحقاق قهرمانی را دارند. این تیم، هم در آسیا و هم در لیگ چنین موضوعی را ثابت کرده است.
مصطفی دنیزلی در مورد عملکرد حسین هوشیار گفت: از هوشیار راضی بودم. شاید خیلی کار بزرگی به دوشش نیفتاد و غیر از گلی که دریافت کرد کار سختی نداشت. او اشتباه فاحشی نداشت و نمی‌دانم برداشت شما چه بود.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پرسپولیس افت کرده، افزود: ما در دو جبهه فوتبال در ایران و آسیا می‌جنگیم. برخی از بازیکنان فقط در آسیا هستند و برخی دیگر در هر دو حضور دارند اما هیچ گاه در تن بازیکنانم خستگی را ندیدم. نکته مثبت موضوع این است که دیدید که بعد از گل در آن شرایط چگونه به بازی برگشتیم.
دنیزلی در مورد اینکه چرا پس از اعلام رای کمیته انضباطی مبنی بر کسر دو امتیاز این تیم بر خلاف خیلی از مربیان ایرانی مصاحبه‌ ای انجام نداده است، گفت: در لیگ ترکیه اشتباهات داوری قهرمانی را از تیمم گرفت اما این مسئله به هیئت مدیره و مدیر عامل مربوط می‌شود. معمولا خطای انسانی داور جزو بازی است. برخی مواقع به سود ما و برخی اوقات به ضرر ما است. ما امسال به لحاظ فنی امتیازات زیادی از دست دادیم.
سرمربی پرسپولیس درباره تعویض جواد کاظمیان نیز افزود:کاظمیان به خاطر تغییر سیستم تعویض شد، نه به دلیل نوع بازی‌اش. او همچنان از بزرگترین و مهمترین بازیکنان پرسپولیس به شمار می‌رود.
دنیزلی در پایان در خصوص جایگاه این تیم در پایان فصل گفت: در حال حاضر جایگاه مناسبی در جدول رده بندی نداریم اما انگیزه بازیکنانم از جایگاهی
که داریم بسیار بهتر است.
<LI style="DIRECTION: ltr">

SOHRAB_HAZHII 04-14-2012 08:14 AM

آودوکیچ در کافه‌خبر

سعی می‌کنیم پرسپولیس قهرمان آسیا شود / لیگ ایران از لیگ بوسنی بهتر است http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
کاوه علی اسماعیلی – میثم بهرامی / آسمیر آودوکیچ کلا آدم جالبی است. هر سوالی که از او می‌پرسی، انگار سعی می‌کند جواب‌هایش بیشتر از دو جمله نشود. همه سوال‌ها را خیلی کوتاه و مختصر جواب می‌دهد و اصلا هم عصبانی نمی‌شود؛ حتی اگر بگویی او را به تیم غالب کرده‌اند! اصلا هم اهل تیتر دادن و جنجال درست کردن نیست. کلا با همه دروازه‌بان‌ها فرق می‌کند. تصور این‌که او پشت مدافعان می‌ایستد و سر آن‌ها فریاد می‌زند، کمی سخت است. خیلی خجالتی است و وقتی صحبت می‌کند، سرش را پایین می‌اندازد. اصلا سوژه خوبی برای خبرنگاران نیست. ولی در عوض، سوژه خوبی برای عکاسان است. کافی است یک توپ به او بدهی تا خودش برایت سوژه عکاسی درست کند. انواع حرکت‌ها را با توپ انجام می‌دهد تا عکاس انواع عکس‌ها را از او بگیرد.

آودوکیچ که در لیگ قهرمانان آسیا دروازه‌بان پرسپولیس است، همراه با رضا چلنگر به موسسه خبر آمد تا پاسخگوی سوالات ما باشد. چلنگر به همان شیوه‌ای که همیشه صحبت‌های بلاژویچ و برانکو را ترجمه می‌کرد، حرف‌های این دروازه‌بان را برایمان ترجمه کرد و ما را یاد روزهایی انداخت که مترجم سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بود.
*معمولا وقتی یک بازیکن خارجی به لیگ ایران می‌آید، اولین مشکل، تلفظ نام اوست و روزنامه‌های مختلف، نام‌های متفاوتی برای او می‌نویسند. اگر می‌شود خودتان اسمتان را تلفظ کنید.
آودوکیچ آسمیر.
*پس چیزی که ما می‌نویسیم درست است.
بله.
*قبلا به ایران سفر داشته‌اید. برای حضور در تراکتورسازی به ایران آمدید اما نادر باقری گفت که به شما نیازی ندارند.
آن کار تمام نشد. حالا نمی‌دانم دلیلش چه بود.
*بحث رقم قرارداد بود یا منع حضور دروازه‌بان‌های خارجی؟
الان هم که الان است نمی‌دانم چرا آن کار به سرانجام نرسید.
*وقتی شما به ایران آمدید همه می‌گفتند از طرف انور، مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس به ایران آمدید و به نوعی به تیم تحمیل شده‌اید.
زمان نشان داده که چیزهایی که عنوان شده حقیقت ندارند و به خاطر کیفیتم به ایران آمده‌ام.
*پس چطوری شد که به ایران آمدید؟
پیشنهادی از جانب پرسپولیس مطرح شد. دو باشگاه با یکدیگر مذاکره کردند و بر اساس مذاکره دو باشگاه بود که به اینجا آمدم.
*پس مدیر برنامه‌هایتان انور نبوده؟
نه.
*وقتی به ایران آمدید، به این دلیل بود که فقط در 6 تا مسابقه در پرسپولیس بازی کنید. این‌که مجبور بودید فقط برای 6 مسابقه به ایران بیایید، برای شما ناراحت‌کننده نبود؟
پرسپولیس یک تیم بزرگ است و وقتی پیشنهاد داد من به سرعت قبول کردم. حالا امیدوارم شرایطی پیش بیاید که فصل آینده هم بتوانم در این تیم حضور داشته باشم.
*موضوعی که در ایران وجود دارد، قانون منع استفاده از دروازه‌بان خارجی است. وقتی این موضوع را برای اولین بار شنیدی چه واکنشی داشتی؟
به هر حال این یک قانون است که فقط در لیگ ایران وجود ندارد. در چند کشور آسیایی دیگر هم این قانون وجود دارد. این قانون جاری است و یا باید آن را پذیرفت یا این‌که نپذیرفت.
*موضوعی که در مورد شما وجود دارد این است که وقتی وارد پرسپولیس شدی، می‌گفتند شما چهره یک گلر خوب را نداری. یک چهره کاریزماتیک مثل الیورکان یا عابدزاده خودمان را نداری. بهتر بود یک هافبک دفاعی کم حرف می‌شدی تا یک دروازه‌بانی که باید از آن عقب سر همه داد بزند.
(می‌خندد) نه من چهره کاریزماتیکی ندارم. البته در زندگی شخصی‌ام کاملا فرق می‌کنم.
*یعنی اتفاق خاصی در زندگی شخصی‌ات افتاده؟
نه. مثل هر آدمی که در زندگی‌اش یک سری اتفاق خوب می‌افتد و یک سری اتفاق ناخوشایند، من در زندگی‌ام این چیزها را داشته‌ام. ولی به طور کلی از زندگی‌ام راضی‌ام.
*وقتی می‌خواستی به پرسپولیس بیایی، شناختی از فوتبال آسیا و تیم پرسپولیس داشتی؟ می‌دانستی این تیم یکی از پرتماشاگرترین تیم‌های آسیاست؟
می‌دانستم پرسپولیس باشگاه بزرگی است. وقتی یک پیشنهاد از چنین باشگاهی داری، یعنی شما را به یک میدان بزرگ مسابقه طلبیده‌اند.
*پرسپولیس را از کجا می‌شناختی؟
از طریق اینترنت و مطالعه، اطلاعاتی کسب کرده بودم در مورد پرسپولیس. می‌دانستم که پرتعدادترین هواداران و بازیکنان بزرگی دارد.
*ایمون زاید می‌گفت قبل از آمدنم به ایران، از طریق اینترنت تحقیق کرده بودم و فهمیده بودم که پرسپولیس پول بازیکنان خارجی‌اش را نمی‌دهد. این موضوع شما را نگران نمی‌کرد؟
من چیزی در این مورد ندیده بودم در اینترنت.
*اولین بازی خانگی که برای پرسپولیس انجام دادی، بازی با الشباب بود. همان مسابقه‌ای که 82 هزار تماشاگر داشت. فکر می‌کردی این همه تماشاگر برای دیدن این مسابقه به ورزشگاه بیایند؟
من از سایت‌های مختلف مخصوصا از یوتیوب دیده بودم که برای بازی‌های خانگی پرسپولیس چقدر تماشاگر به ورزشگاه می‌آیند. این یک جو خیلی خوب بود که من قبل از آمدن به ایران، در اینترنت آن را دیده بودم.
*تا قبل از بازی با الشباب، سابقه حضور در مسابقه‌ای را داشتی که این تعداد تماشاگر داشته باشد؟
من دیده بودم که برای یک مسابقه این تعداد تماشاگر بیاید ولی خودم تجربه حضور در چنین مسابقه‌ای را نداشتم. من هم در بازی‌های پرتماشاگر حضور داشته‌ام اما نه با این تعداد.
*فکر می‌کردی روزی به تیمی بیایی که این همه تماشاگر داشته باشد؟
یکی از اهداف من این است که به سطحی از دروازه‌بانی برسم که این تعداد تماشاگر بیایند و بازی من را ببینند.
*بازی با الهلال، اولین بازی خود شما بود. اولین بازی پرسپولیس در آسیا هم به حساب می‌آمد. قبل از بازی استرس نداشتید؟
من می‌دانستم انتظارات از یک بازیکن خارجی بیشتر از بازیکنان داخلی است. می‌دانستم که مسابقه هم خیلی حساس است. نمی‌گویم استرس نداشتم ولی به محض این‌که مسابقه شروع شد، همه چیز به روال عادی برگشت و همه اعضای تیم عملکرد خوبی داشتیم. فقط حیف شد که آن‌ها را نبردیم. امیدوارم بتوانیم در ورزشگاه آزادی آن‌ها را شکست دهیم.
*در مورد حساسیت‌های بازی تیم‌های ایرانی با تیم‌های کشورهای عربی چیزی شنیده بودی؟
بله. یکی از دوستانم که راننده تاکسی است برایم تعریف کرده بود.
*در بازی با الهلال چند توپ خوب گرفتید. ولی یک ضربه کاشته را خوردید. اگر بتوانید آن ضربه را الان بازسازی کنید، باز هم گل می‌شود؟
من نمی‌دانم ولی چیزی که می‌توانم بگویم این است که اگر آن موقعیت تکرار شود، باز هم باید همان رفتار را نشان دهم چون بر طبق رفتار دروازه‌بانی است. که خط دفاعی را بچینم و خودم جاگیری کنم. نمی‌توانم بگویم اگر این صحنه بازسازی شود، آن را می‌گیرم. شاید بتوانم و شاید نتوانم. کسی پاسخ این سوال را نمی‌داند.
*پرسپولیس در لیگ برتر ایران و لیگ قهرمانان آسیا نتایجی می‌گیرد که تفاوت محسوسی دارند. در آسیا حریفانش را با نتایج پرگل شکست می‌دهد و در خانه الهلال مساوی می‌کند، اما در لیگ برتر چنین نتایجی نمی‌گیرد. دلیل این ماجرا چیست؟
نمی‌توانم به این سوال پاسخ بدهم چون نمی‌دانم دلیلش چیست. من به اندازه کافی اینجا نبوده‌ام که این موضوع را ریشه‌ای بررسی کنم.
*در مورد گذشته‌تان هم صحبت می‌کنید که فوتبال را چطوری شروع کردید و در کدام باشگاه‌ها بوده‌اید؟
فوتبال را از حدود 20 سال پیش شروع کردم. از 16 سالگی هم شروع کردم به دروازه‌بانی برای تیم‌های بزرگسال. من 16 سال تمام است که بدون وقفه دارم در لیگ‌های مختلف دروازه‌بانی می‌کنم. فوتبال را از باشگاه برزا در شهر خودم شروع کردم. البته یک باشگاه کوچکی است. بعد رفتم باشگاه چیلی که یک باشگاه بزرگ‌تر است. 6 سال آنجا بودم و بعد رفتم کرواسی. در باشگاه کامن انگلاد. بعد به انتخابات روزنامه‌نگاران ورزشی کرواسی در یکی از روزنامه‌های این کشور به عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ این کشور انتخاب شدم. بعد برگشتم به بوسنی و شهر ترابنیک و در آنجا بازی کردم. بعد در باشگاه اسلوودا در شهر توزلا بازی کردم. باشگاه‌های رادنیک ، رودان و بوراس مقصدهای بعدی من بودند. در کنار این تیم به جام یوفا رفتم. قهرمان لیگ بوسنی هم شده‌ام.
*بازی ملی هم دارید؟
در مسابقه‌ای که بوسنی با پرتغال داشت من روی نیمکت نشسته بودم. همچنین در تمامی بازی‌های مقدماتی بوسنی برای جام جهانی، من روی نیمکت نشسته بودم.
*چند بازی ملی دارید؟
3 مسابقه ملی. البته 15 بازی ملی هم برای تیم زیر 21 سال بوسنی دارم.
*یک رکوردی هم دارید که 722 دقیقه در لیگ بوسنی گل نخوردید.
در همین باشگاه بوراس بودم که این اتفاق افتاد.
*بازیکنان اروپایی دوست دارند در اروپا بازی کنند که جای پیشرفت بیشتری هم دارد. حضور در ایران را یک بدشانسی می‌دانید یا یک بلیت بخت‌آزمایی؟
من طبیعتا با پیشنهاد یک باشگاه بزرگ اروپایی مواجه نشدم. از این طرف هم پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به عنوان یک باشگاه بزرگ آمد، که خیلی هم روشن و واضح بود. من هم آن را قبول کردم.
*میثاق معمارزاده یکی از مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی است. فکر می‌کنی می‌توانی با او رقابت کنی؟
من مربی و کارشناس نیستم که بخواهم سطح کسی را تعیین کنم. ولی به اینجا آمده‌ام که بازی کنم و تمرین کنم. این هم که چه کسی بازی کند، بستگی به نظر مربی دارد که تشخیص بدهد چه کسی در آن لحظه آماده‌تر است. ضمن این‌که روابط من و میثاق بسیار حسنه است.
*فکر می‌کنی در لیگ ایران چند دروازه‌بان بهتر از خودت داریم؟
من با همه دروازه‌بان‌های ایرانی آشنایی ندارم. ولی دروازه‌بان استقلال را بیشتر از همه می‌شناسم. البته من نمی‌دانم سن او چقدر است ولی نشان داده که دروازه‌بان باتجربه‌ای است. دروازه‌بان سپاهان هم کیفیت خوبی دارد. از طرف دیگر میثاق معمارزاده خودمان هم تجربه خوبی دارد ولی با کمی بدشانسی مواجه می‌شود.
*دلیل ضعف میثاق را بدشانسی می‌دانید؟
نمی‌دانم چه چیزی هست. ولی به هر حال بدشانسی هم یک نقشی دارد.
*قبول دارید که یکی از بزرگ‌ترین مشکلات فنی پرسپولیس در دروازه‌اش بوده؟
من بازی‌های قبلی را ندیده‌ام و نمی‌توانم اظهار نظر کنم.
*چیزی که باعث می‌شود پرسپولیس در لیگ برتر مدعی نباشد چیست؟
از زمانی که من آمده‌ام، پرسپولیس فقط یک باخت در لیگ برتر داشته. به نظر من پرسپولیس در لیگ هم خوب بازی می‌کند. با وجود تمام محرومان و مصدومانش، عملکرد خوبی را به نمایش می‌گذارد. شاید سال آینده از این هم بهتر شود.
*سال آینده با حضور خود شما؟
همه چیز بستگی به فدراسیون فوتبال دارد که اجازه حضور دروازه‌بان‌های خارجی را بدهد یا نه.
*پرسپولیس غیر از این‌که خودش تیم بزرگی است، الان مربی بزرگی هم دارد. قبل از آمدن به ایران، در مورد دنیزلی چیزی شنیده بودید؟
نام دنیزلی در ترکیه یک نام بزرگ است و همیشه با ممیزی عنوان می‌شود. او می‌تواند شرایط را هل بدهد به سمت بهبودی.
*چقدر از این نتایج خوبی که پرسپولیس در آسیا و لیگ برتر گرفته برگرفته از حضور دنیزلی است؟
دنیزلی به عنوان رئیس کادر فنی، نقش زیادی داشته و ما هم سعی می‌کنیم دستورات فنی او را مو به مو اجرا کنیم.
*لیگ ایران چه کیفیتی دارد؟ کیفیت آن بالاست؟
چیزی که من از لیگ ایران برای خودم متصور بودم، دقیقا همان چیزی است که وقتی به ایران آمدم دیدم. بازیکنان فیزیکی هستند و فوتبال خوبی هم بازی می‌کنند.
*فوتبال ایران معروف به این است که تکنیک بازیکنانش برتر از تاکتیک‌های گروهی‌اش است.
البته ایران هم مثل سایر نقاط دنیا، مشکلاتی از این نظر دارد. ولی ما در ایران تیم‌هایی داریم که هم از نظر تکنیکی، هم از نظر تاکتیکی خوب کار می‌کنند.
*تفاوت لیگ فوتبال ایران و بوسنی چقدر است؟
به نظر من لیگ ایران قوی‌تر از لیگ بوسنی است. البته در بوسنی هم بازیکنان مستعدی داریم که آن‌ها هم می‌توانند بروند در کشورهای دیگر بازی کنند.
*اگر قرار بود خودتان را بگذارید جای ما و به آودوکیچ از 100 نمره بدهید، چه نمره‌ای را برای او در نظر می‌گرفتید؟ با توجه به این‌که آودوکیچ 270 دقیقه بازی کرده و 2 گل خورده.
اگر این شرایطی که شما گفتید را در نظر بگیرم، از نظرم عالی است. حتی ممکن است به خودم تبریک هم بگویم.
*پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در گروه مرگ قرار گرفته بود. از طرفی قیمت مهاجمان سه حریف آسیایی پرسپولیس چیزی حدود نیمی از بودجه لیگ ایران بود. این موضوع برای شما و سایر بزیکنان استرس درست نمی‌کرد؟
به نظرم مهم نیست کی چقدر حقوق می‌گیرد. آن‌ها هم آدم هستند و بال برای پرواز ندارند. اتفاقا فقط همان دو گلی که آن‌ها به پرسپولیس زدند را می‌شود از جانب آن‌ها به رسمیت شناخت.
*با این شرایط آینده پرسپولیس در آسیا چطور خواهد بود؟
من از اولی که به ایران آمدم می‌دانستم پرسپولیس در گروه مرگ است و کسی هم انتظار نداشت ما چنین نتایجی بگیریم. مهم این است که ما از این مرحله سربلند بیرون برویم. باید همین روندی که در پیش گرفته‌ایم را ادامه بدهیم. ما الان یک شانس عالی داریم و آن این است که دو مسابقه خانگی داریم و می‌توانیم با کسب چهار امتیاز دیگر، به عنوان سرگروه صعود کنیم.
*می‌دانید که الان هواداران پرسپولیس از شما قهرمانی در آسیا را می‌خواهند.
اگر چنین خواسته‌ای دارند، ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا آرزوی آن‌ها را برآورده کنیم. ولی مهم‌تر از همه این است که این سه مسابقه باقی‌مانده را به بهترین نحو انجام دهیم.
*پرسپولیس با جذب چند بازیکن دیگر توان قهرمانی در آسیا را دارد؟
تصمیم‌گیری این موضوع با مربی و باشگاه است که ببینند اصلا نیازی هست بازیکن بگیرند یا خیر. بعد می‌شود در مورد این موضوع صحبت کرد. در حال حاضر تیم ما تیم بدی نیست. تیم خوبی را در اختیار داریم. الان هم برای این‌که حاصل تلاشمان به هدر نرود، باید فعلا به فکر این سه بازی باقی‌مانده باشیم تا از گروهمان صعود کنیم. بعد هم اگر نیاز بود با جذب چند بازیکن نتایج بهتری بگیریم.
*الان پرسپولیس شانس این را دارد که به عنوان سرگروه صعود کند و در مرحله بعد میزبان باشد.
من امیدوارم این‌طوری باشد. چون اگر در مرحله بعد میزبان باشیم، کارمان خیلی راحت می‌شود.
*بیایید تعارف را برای چند لحظه کنار بگذاریم. شما از مبلغ قراردادتان رضایت دارید؟
البته که راضی هستم.
*شاید اگر به یک تیم عربی می‌رفتید پول خیلی بیشتری می‌گرفتید.
وقتی من پای برگه قرارداد را امضا کرده‌ام یعنی از همه چیز آن رضایت داشته‌ام.
*بزرگ‌ترین آرزوی شما چیست؟ دوست دارید به کجا برسید؟
مهم این است که آدم سالم باشد و طعم خوشبختی را به این شکل در زندگی بچشد.
*فکر کنید الان لیگ تمام شده و دیگر قانون منع جذب دروازه‌بان خارجی هم وجود ندارد. از طرفی از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس هم پیشنهاد دارید. کدام پیشنهاد را قبول می‌کنید؟
من الان بازیکن پرسپولیس هستم و در این تیم احساس مطلوبی دارم. فکر می‌کنم دوباره پیشنهاد پرسپولیس را قبول می‌کنم.
*ماجرای آی تی سی شما را آخرش هم نفهمیدیم که چه شد. می‌گفتند پرسپولیس برای صدور آی تی سی شما 80 هزار دلار پول داده.
این مربوط به مذاکرات دو باشگاه می‌شود و خوب نیست من در آن دخالت کنم.
*نکته‌ای که برای ما عجیب است این‌که خیلی کم حرف هستید. مثل گلرهای دیگر نیستید که عصبانی باشید و حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشید.
من فقط زمانی که لازم باشد صحبت می‌کنم. آدم باید از طریق اعمالش قدرت را به دست بیاورد نه از راه داد و بیداد کردن.
*علی کریمی محبوب‌ترین بازیکن باشگاه پرسپولیس است. به نظرت شخصیت او چطور است؟
رابطه من با او فوق‌العاده حسنه است. او بازیکن خیلی بزرگی است.
*دنیزلی در کشور خودش یک نابغه است. مخصوصا ادبیات او خیلی معروف است. عجیب‌ترین حرفی که در این مدت به شما زده چه بوده؟
قبل از بازی با الهلال با زبان بوسنیانی یک چیزی به من گفت. (در این لحظه رضا چلنگر با تعجب به او نگاه می‌کند و می‌گوید: چشم من را دور دیده‌اند!)
*چه چیزی گفت؟
گفت 90 دقیقه با تو هستم. برو داخل بجنگ. این را با زبان بوسنیایی گفت.
*بهترین دوستی که در تیم پرسپولیس داری چه کسی است؟
من با همه بازیکنان رابطه خوبی دارم، مخصوصا آن‌هایی که می‌توانند انگلیسی صحبت کنند. با شیث رضایی و هاشمیان و کاظمیان و اولادی رابطه خوبی دارم. آن‌ها انگلیسی بلدند و با من زیاد صحبت می‌کنند. حتی وحید هاشمیان یک سی دی هم به من هدیه کرد برای آموزش زبان فارسی.
*تلاش می‌کنی فارسی یاد بگیری؟
اگر قرار باشد اینجا بمانم باید یاد بگیرم.
*در ایران اوقات فراغت را چه کار می‌کنی؟
استراحت می‌کنم و معمولا با چند دوست بوسنیایی که دارم بیرون می‌روم.
*با هواداران چه رابطه‌ای داری؟
من که از هواداران خیلی راضی‌ام، ولی آن‌ها را نمی‌دانم.

mohammad.90 04-14-2012 08:34 AM

هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال

هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال/صدای نفس استقلال پشت گوش سپاهان/ پیروزی پرگل آبی‌ها برابر صباهفته سی‌ام مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برتری پرگل استقلال مقابل صبای قم و کاهش اختلاف امتیاز این تیم با صدرجدول به اتمام رسید تا رقابت برای کسب عنوان قهرمانی در هفته‌های پایانی جذاب‌تر شود.به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های استقلال و صبای قم از ساعت 19 امروز جمعه برگزارکننده آخرین دیدار از هفته سی‌ام مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور بودند. این بازی جذاب که برای تماشای آن کمتر از 15 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادی تهران آمده بودند در پایان به برتری 3 بر صفر استقلال انجامید.
استقلال که به دنبال تساوی یک بر یک سپاهان مقابل پرسپولیس فرصتی مغتنم برای کاهش اختلاف امتیاز خود با صدرنشین لیگ برتر پیدا کرده بود در مصاف با صبای قم با میل تهاجمی بالا به میدان آمد و در همان نیمه اول سه گل وارد دروازه میهمان خود کرد.
نخستین گل استقلال را پژمان منتظری در دقیقه 16 وارد دروازه تیم صبای قم کرد. مدافع پیش تاخته آبی پوشان با دریافت پاس عمقی از فریدون زندی به راحتی دروازه حامد لک را گشود و استقلال را پیش انداخت.
10 دقیقه پس از گلزنی پژمان منتظری نوبت به "گوران یرکوویچ" رسید که دروازه صبا را برای بار دوم باز کند. این مهاجم صربستانی توپ ارسالی توسط "جی لوید ساموئل" از جناح چپ را با ضربه سر شیرجه‌ای به تور دروازه صبا چسباند و اختلاف را به دو گل رساند.
تیم صبا که با این دو گل غافلگیر شده بود، برای تغییر نتیجه تلاشی نافرجام داشت و حملاتی چشم بسته روی دروازه رحمتی که نتیجه‌ای در برنداشت تا اینکه در دقیقه 43 میثم حسینی گل سوم استقلال را به ثمر رساند.
در فاصله دو دقیقه مانده به پایان بازی در نیمه اول آرش برهانی پس از یک و دو با گوران یرکوویچ توپ را به سمت دروازه لک زد که سنگربان صبا توپ را به صورت ناقص دفع کرد. در این بین میثم حسینی با حضور به موقع در محوطه جریمه صبا توپ سرگردان را به تور دروازه تیم قمی چسباند و باعث شد استقلال با برتری 3 بر صفر به رختکن برود.
استقلال در نیمه دوم با هدف حفظ نتیجه و توان خود برای دیدار حساس با الجزیره امارات در هفته چهارم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا وارد زمین شد. صبای قم اما به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کرد و فرصت‌های زیادی برای تغییر نتیجه بدست آورد که به سد محکم رحمتی و تیر دروازه آبی پوشان برخورد کرد. در این نیمه تیم صبا دو بار تیر دروازه استقلال را به لرزه درآورد تا آه عبدالله ویسی به آسمان بلند شود. این تیم در نیمه اول هم یک بار توپ را به تیر دروازه استقلال زده بود.
درنهایت استقلال این بازی را با برتری 3 بر صفر پشت سر گذاشت و 58 امتیازی شد تا در فاصله یک امتیازی سپاهان صدرنشین قرار گیرد. قضاوت دیدار استقلال - صبای قم برعهده علیرضا فغانی بود. او در این بازی به آندرانیک تیموریان، میلاد میداودی و میثم حسینی از تیم استقلال و مرتضی کاشی از تیم صبای قم کارت زرد نشان داد.
جدول رده بندی لیگ برتر:
1- سپاهان اصفهان 59 امتیاز
2- استقلال 58 امتیاز
3- تراکتورسازی تبریز 56 امتیاز
4- صبای قم 46 امتیاز
5- نفت تهران 45 امتیاز
6- ذوب آهن اصفهان 42 امتیاز
7- فولادخوزستان 39 امتیاز - تفاضل گل 2+
8- داماش گیلان 39 امتیاز - تفاضل گل 3-
9- صنعت نفت آبادان 39 امتیاز - تفاضل گل 7-
10- فجرسپاسی شیراز 38 امتیاز
11- سایپای البرز 37 امتیاز - تفاضل گل 9+
12- پرسپولیس 37 امتیاز - تفاضل گل 1+
13- راه آهن شهرری 35 امتیاز - تفاضل گل 2-
14- مس کرمان 35 امتیاز - تفاضل گل 9-
15- ملوان بندرانزلی 34 امتیاز
16- شاهین بوشهر 31 امتیاز
17- شهرداری تبریز 29 امتیاز
18- مس سرچشمه 19 امتیاز

SOHRAB_HAZHII 04-16-2012 09:18 PM

بازی بعد

لیگ قهرمانان آسیا

پرسپولیس ایران الغرافه قطر

سه شنبه29فروردین

ساعت :17

ورزشگاه آزادی

داور:روشن ایرماتف

SOHRAB_HAZHII 04-16-2012 09:27 PM

کنفرانس خبری

حضور هواداران شور و حال متفاوتي دارد/ دنیزلی: تمام فکر و ذکرمان برد الغرافه است

سرمربي پرسپوليس گفت: تمام فكر و ذهن ما اين است كه با پيروزي برابر الغرافه، هم هواداراني كه به ورزشگاه مي‌آيند و هم آنهايي كه نمي‌آيند را خوشحال كنيم

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفي دنيزلي در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی برگشت تیم های پرسپولیس با الغرافه در جمع اصحاب رسانه گفت: سه‌شنبه پرسپوليسي را خواهيد ديد كه با تمام وجود بازي مي‌كند و پيروز مي‌شود. ديدار رفت ما در قطر يك بازي عجيب بود، چرا كه براي هر دو تيم بازي با يك نتيجه‌ غیر قابل پیش بینی آغاز شد.
وی افزود: ما روند رو به رشدي داريم و اين روند به رشد ما، هم به لحاظ فردي و هم به لحاظ تيمي کمک می کند و اين مزيتي است كه سعي مي‌‌كنيم در ادامه راه نيز آن را حفظ كنيم.
سرمربی پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: ما از دو بازي خانگي پيش‌روي خود، سه یا چهار امتياز احتياج داريم اما براي كسب چهار امتياز به ميدان نمي‌‌رويم، بلكه هدف‌مان كسب هر شش امتياز است.مي‌دانيم كه رقبایمان تيم‌هاي خوبي هستند، ولي ما هم تيم قدرتمندی داریم و مسئوليت‌هايمان را به خوبي درک می کنیم و یقین داریم براي فوتبال ايران بايد پيروز شويم.
دنیزلی ادامه داد: بازيكنان ما هم به مسئوليت خود به خوبي واقف هستند و باز هم فردا پرسپوليسي را خواهيد ديد كه با تمام وجود بازي مي‌كنند. ما اين كار را به خوبي انجام مي‌دهيم و به نتيجه‌ دلخواه‌مان مي‌رسيم.
سرمربی سرخپوشان در پاسخ به اين سوال كه تا چه اندازه اميدوار است كه تيمش با يك نتيجه‌ پر گل الغرافه را شكست دهد، گفت: در فوتبال آمادگي‌ها براي بردن انجام مي‌شود و اين كه حريف را با چند گل شكست دهيم، قابل برنامه‌ريزي نيست. پرسپوليس اكنون بين تمام تيم‌هاي حاضر در آسيا بيشترين گل زده را دارد و اين نكته مثبتي براي ما است.در نهايت آن چيزي كه مهم است پيروز شدن و كسب سه امتياز بازي است و تعداد گل چندان اهميتي ندارد.
مصطفی دنیزلی در مورد شناخت حريفان پرسپوليس از اين تيم در دور برگشت اظهار داشت: قطعا حريفان ما نسبت به دور رفت اطلاعات بيشتري از ما دارند اما اين در مورد ما هم صدق مي‌كند و ما هم آنها را بيشتر مي‌شناسيم. تيم ما قابليت تغيير تاكتيك زيادي دارد و ما هر گاه نياز باشد شيوه بازيمان را تغيير مي‌دهيم. البته اميدوارم در بازي فردا بدون نياز به تغيير شيوه بازي پيروز شويم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه در خصوص هواداران پرسپولیس گفت: مطمئنا بازي‌هاي خانگي در حضور هواداران شور و حال متفاوتي دارد و فكر مي‌كنم سه شنبه هم چنين جوي در ورزشگاه آزادي وجود داشته باشد.
وي درباره تحليل خود از گروه تيمش و دومین تیم صعود کننده از این گروه افزود: با توجه به بازي‌هاي پيش رو و اين كه تيم‌ها چند بازي در خانه و چند بازي در خارج از خانه دارند به نظر مي‌رسد كه پس از ما الهلال عربستان شانس بيشتري براي صعود به مرحله بعد دارد. هر چند در فوتبال در يك ثانيه ممكن است همه چيز تغییر کند.

____________________________________________________________ ___________________

سیلاس: با آمادگي كامل آمده ایم و به امتياز گرفتن از ورزشگاه آزادي اميدوار هستیم

سيلاس سرمربي برزيلي تیم فوتبال الغرافه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و الغرافه در جمع خبرنگاران گفت: ما با آمادگي كامل در اين بازي حضور خواهیم يافت و به امتياز گرفتن از ورزشگاه آزادي اميدوار هستیم.
سرمربي الغرافه افزود: من تجربه كار با بازيكنان ايراني را پيش از اين دارم. قبل از اين با هادي عقيلي كار كرده‌ام. او بازيكن بسيار خوب و حرفه‌اي است. چيزي كه من از بازيكنان ايراني شاغل در ليگ‌هاي عربي ديده‌ام اين است كه آن‌ها بازيكنان بسيار خوبي در سطح فوتبال آسيا هستند. سیلاس در خصوص این بازي تصریح کرد: پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برد. آن‌ها با 7 امتياز تيم اول اين گروه هستند و اين مي‌تواند در بازي فردا كمك زيادي به آن‌ها بكند. گذشته از اين، آن‌ها در اين ديدار از امتياز ميزباني و تماشاگران پرشور خود بهره‌مند هستند اما اين به اين معنا نيست كه ما از پيش باخته هستيم.
وی ادامه داد: ما بعد از شكست در بازي رفت متوجه شديم كه پرسپوليس با 7 امتيازي كه دارد، تا حدودي صعود خود را به دور بعد مسجل كرده و شانس اول صعود از اين گروه است. بعد از پرسپوليس، هر سه تيم الشباب، الغرافه و الهلال شانس زيادي براي صعود از اين گروه دارند. ما تمام تلاشمان را مي‌كنيم تا در اين بازي نتيجه خوبي كسب كنيم و به صعود اميدوار باشيم.
سرمربي برزيلي الغرافه درباره اين سوال كه آيا تيم شما كامل است و تمام بازيكنان حضور دارند و آيا اينكه جو ورزشگاه آزادي بر روي بازيكنان شما تاثير نمي‌گذارد، گفت: ما تمام بازيكنان‌مان را در اختيار داريم و محروم و مصدومي نداريم. در مورد تماشاگران هم بايد بگويم كه يكي از شيريني‌هاي فوتبال حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها است.
سيلاس درباره اين سوال كه در بازي گذشته روي خط حمله شما مانور بسيار زيادي داده شد اما مهاجمان شما نتوانستند انتظارات را برآورده كنند، گفت: به طور قطع تمرين‌هاي اختصاصي را با مهاجمانمان داشته‌ايم و آن‌ها را براي اين ديدار آماده‌ كرده‌ايم. همه شاهد بودند كه در بازي قبلي خط دفاعي ما چند اشتباه بچه‌گانه داشت و به همين خاطر بازي را واگذار كرديم. اگر در اين بازي در خط دفاعي اشتباهي نداشته باشيم، مي‌توانيم دست پر به قطر برگرديم.

SOHRAB_HAZHII 04-17-2012 07:08 PM

نتیجه

تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه تساوی یک بر یک برابر الغرافه متوقف شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از دور رفت گروه Dمرحله مقدماتی جام قهرمانی باشگاه های آسیا، دیدار دو تیم پرسپولیس و الغرافه در ورزشگاه آزادی با نتیجه تساوی دو تیم به پایان رسید.
این دیدار که در حضور 96200 نفر از هواداران سرخ برگزار شد با حملات دو تیم در نیمه اول ادامه یافت تا در نیمه دوم و در دقیقه74 فرهاد مجیدی مهاجم الغرافه با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد. ده نفره شدن تیم قطری باعث شد تا سرخپوشان به حملات خود بیافزایند و نتیجه آن نیز گل دقیقه 85 علی کریمی بود.
اما این برتری دقایقی بیشتر دوام نداشت که در اولین دقیقه وقت تلف شده لاورنس با یک شوت نتیجه را به تساوی رساند.
با این تساوی پرسپولیس همچنان با 8 امتیاز در صدر جدول قرار دارد.

پرسپولیس:
آسمیر آودوکیچ، شیث رضایی، محمد نصرتی، شیث رضایی، مهرداد پولادی، سامان آقازمانی، امیر حسین فشنگچی، علی کریمی، غلامرضا رضایی( از دقیقه 81 وحید هاشمیان)، محمد نوری، هادی نوروزی( از دقیقه63 جواد کاظمیان) و ایمون زائد( از دقیقه 87 مهدی مهدوی‌کیا)

سرمربی: مصطفی دنیزلی

SOHRAB_HAZHII 04-17-2012 07:12 PM

عصبانیت شدید دنیزلی، بعد از بازی با الغرافه http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

به گزارش خبرآنلاین؛ مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس بعد از تساوی تیمش مقابل الغرافه قطر، بازیکنان خود را به داخل رختکن فرستاد اما خودش بیرون ایستاد و در رختکن را بست. او که چهره اش از شدت عصبانیت کاملا سرخ شده بود، سیگاری روشن کرده بود و با هیچ کسی صحبت نمی کرد. حتی وقتی مترجمش به سمت او رفت و گفت که همراه او برای مصاحبه برود، به مترجمش اشاره کرد که بعدا می آید.

SOHRAB_HAZHII 04-17-2012 07:15 PM

هاشمیان

هاشمیان: بی تجربگی کردیم / البته بدشانس هم بودیم http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...41476_orig.jpg

فوتبال ملی - وحید هاشمیان می گوید تیمش به بی تجربگی برد برابر الغرافه را از دست داده است.

به گزارش خبرآنلاین ؛ وحید هاشمیان درباره تساوی با الغرافه می گوید:« باید بازی را می بردیم اما کم تجربگی کردیم و نتوانستیم برتری مان را حفظ کنیم. منطقی این بود که در شرایط پیش افتادن ، بازی را حفظ کنیم اما به یکباره با یک شوت غافلگیر شدیم. البته کمی هم بدشانس بودیم . توپ های مان گل نشد. الغرافه هم دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت و فقط آمده بود تا به ما نبازد. که در آخر هم یک امتیاز گرفتند.»

SOHRAB_HAZHII 04-21-2012 07:28 AM

تهدید فیفا

خطر‌کسر‌9‌امتياز و حذف‌پرسپوليس‌از‌ليگ‌قهرمانان

پس از صدور حکم کميته انضباطي مبني بر پرداخت مطالبات آرفي،
فيفا پرسپوليس را تهديد کرد در صورتي که اين کار را انجام ندهد
با کسر امتياز و حذف از آسيا مواجه خواهد شد.

به نقل از فارس، ‌اشپیتیم آرفی مهاجم پیشین پرسپولیس
که سال 88 با عقد قرارداد 2 ساله به این تیم پیوست هنوز
بخشی از مبلغ قراردادش را دریافت نکرده و به همین دلیل
باشگاه پرسپولیس در آستانه کسر امتیاز و حذف از لیگ قهرمانان
آسیا قرار دارد. این در حالی است که پرسپولیس پیش از این نیز در
زمان مربیگری افشین قطبی در لیگ هفتم به دلیل شکایت رافائل
بازیکن نیجریه‌ای با کسر 6 امتیاز مواجه شده بود.

نبوی مدیر برنامه‌های اشپیتیم آرفی در این باره به فارس گفت:
آرفی در تاریخ 9 اردیبهشت سال 88 و در زمان مدیریت عباس
انصاری‌فرد با عقد قرارداد دو ساله به پرسپولیس پیوست اما
هنوز بخشی از پول وی و همین طور 10 درصد قانونی من پرداخت
نشده است.

وی ادامه داد: سال گذشته و پس از اینکه مذاکرات‌مان با انصاری‌فرد
و کاشانی به نتیجه نرسید به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
ایران شکایت کردیم. انصاری‌فرد و کاشانی به وعده‌هایی که دادند
عمل نکردند و ما مجبور به شکایت شدیم. دی‌ماه سال 90 کمیته
انضباطی حکم داد و اعلام کرد باشگاه پرسپولیس باید طلب آرفی
بدهد که این پول شامل 10 درصد من نیز می‌شود.

مدیر برنامه‌های مهاجم پیشین پرسپولیس خاطرنشان کرد: با توجه
به اینکه این موضوع پیگیری نشد شکایت‌مان را به فیفا بردیم. اواسط
فروردین در مقر فیفا حضور یافتم و حکم کمیته انضباطی فدراسیون
فوتبال ایران را به آنها نشان دادم. مسئولان فیفا اعلام کردند در
صورتی که پرسپولیس این پول را پرداخت نکند با جریمه‌ای معادل
کسر 9 امتیاز و همین‌طور حذف از لیگ قهرمانان آسیا مواجه خواهد
شد.

وی اضافه کرد: وقتی این شرایط را دیدم از مسئولان فیفا خواستم
دست نگه دارند و به آنها گفتم قرار است باشگاه پرسپولیس پول ر
ا بدهد. من ایرانی و پرسپولیسی هستم و به همین دلیل
نمی‌خواستم علیه یک تیم ایرانی چنین حکمی صادر شود.

نبوی گفت:‌ پس از این ماجرا با زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس
صحبت کردم تا اینکه روز گذشته با رویانیان جلسه داشتم. پیش
از جلسه وقتی به رویانیان گفتم آرفی از پرسپولیس طلبکار است
تعجب کرد و به همین دلیل خواستار برگزاری جلسه شد. وی
چهارشنبه با من تماس گرفت و روز گذشته با هم جلسه داشتیم.

مدیر برنامه‌های آرفی اظهار داشت: رویانیان اولین مدیری است
که با من تماس گرفت که این رفتار او ارزشمند است. او مدیر
خوبی است و من به خاطر شخصیت رویانیان و اینکه ایرانی و
پرسپولیسی هستم اعلام کردم به پرسپولیس مهلت می‌دهم
تا طلب من و آرفی را پرداخت کند.

وی گفت:‌ در زمان پیگیری این موضوع دلالان عربی با من تماس
گرفتند و اعلام کردند به شما پول می‌دهیم تا شکایت‌تان را پیگیری
کنید. نمی‌دانم آنها چگونه متوجه ماجرا شدند اما با توجه به
حکم کمیته انضباطی و تهدید فیفا به من پیشنهاد کردند در
ازای دریافت مبلغی شکایتم را پیگیری و پرسپولیس را محروم کنم.
در جواب به آنها گفتم حاضر به چنین کاری نیستم چرا که
من ایران و پرسپولیس را دوست دارم.

SOHRAB_HAZHII 04-21-2012 07:31 AM

عذر خواهی

عذرخواهی علی کریمی از دنیزلی

نمی خواستم جنجال کنم http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
علی کریمی در تماسی با مصطفی دنیزلی برای رفتارش از او عذر خواست.

علی کریمی که پس از بازی پرسپولیس و الغرافه
در مصاحبه ای آتشین دنیزلی را مسبب ناکامی
تیمش دانسته بود ، ظهر جمعه و ساعاتی پیش
از بازگشت دنیزلی از استانبول به تهران با او تماس
گرفت و برای مصاحبه اش از مربی تیم عذر خواست.
او در این تماس تاکید کرد که قصد نداشته تا آرامش
تیم را به هم بریزد و مشکل این بوده که نتیجه بازی
و ناراحتی 100 هزار نفری طرفداران کمی اعصابش
را به هم ریخته بوده است. او پدربزرگ شدن دنیزلی
را هم البته به مربی تیم تبریک گفت و مربی ترک هم
در مقابل به کاپیتانش گفت:« برو به بازی با سایپا فکر کن. »

SOHRAB_HAZHII 04-21-2012 07:35 AM

بازی بعدی

محسن عاشوري گفت: در حال حاضر در باشگاه پرسپوليس

از مديرعامل گرفته تا كوچك‌ترين اعضاي باشگاه در حال

تلاش براي موفقيت تيم هستند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مربی سرخپوشان در غیاب مصطفی دنیزلی سرمربی این تیم که طبق هماهنگی های قبلی با باشگاه به کشورش سفر کرده است، در کنفرانس پیش از بازی با سایپا از هفته سی و یکم رقابت های لیگ برتر فوتبال، در جمع اصحاب رسانه گفت: پيش از هر چيز جا دارد درباره علت عدم حضور سرمربی در اين كنفرانس توضيح بدهم كه كمي در روزهاي گذشته پيرامون آن شايعاتي به وجود آمده بود و رفتن او به تركيه را ناگهاني خوانده بودند در حالي كه اصلا اين طور نبود و طبق قراري كه با باشگاه گذاشته شده بود، ایشان برای زایمان دخترش به مرخصی رفته است.
وی درخصوص دیدار با سایپا افزود: سايپا تيم يكدستي است كه بازيكنان خوب و جواني دارد. آن‌ها در ليگ شانه به شانه‌ي ما حركت كرده‌اند و من به بازيكنان هم تذكر دادم كه اين بازي به لحاظ امتياز و تثبيت موقعيت ما در جدول، اهميت بسيار زيادي دارد.
عاشوری در ادامه گفت: ما در اين مدت و پس از بازي با الغرافه تمرين خاصي نداشتيم. فقط روز گذشته يك جلسه تمرين ريكاوري برگزار كرديم و امروز عصر هم تمرين سبكي پيش از بازي خواهيم داشت. چند بازيكن مصدوم داريم كه پزشك تيم بايد اعلام كند آيا به اين بازي مي‌رسند يا خير.
مربی سرخپوشان در مورد انتقادهاي علي كريمي پس از بازي با الغرافه از دنيزلي تصریح کرد: صحبتي كه مي‌كنم نظر شخصي من است و مسئوليت اين كار در درجه نخست با دنيزلي است اما بر اساس تجربه‌اي كه پس از ساليان سال در فوتبال پيدا كرده‌ام بايد بگويم علي كريمي بازيكني است كه توانايي‌هايش چه از نظر فني و چه به لحاظ اخلاقي، براي همه فوتبال‌دوستان مشخص است. كريمي چه در زمين بازي و چه در تمرين، تلاش زيادي مي‌كند و دنيزلي هم با تمام تجربه و سابقه‌اي كه دارد از نظرات كريمي استفاده مي‌كند.
وي ادامه داد: هر انساني ممكن است در زندگي‌اش اشتباه كند اما اصل حرفه‌اي فوتبال مي‌گويد كه ما بايد اشتباه‌هايمان را در درون خودمان حل كنيم. در حال حاضر در باشگاه پرسپوليس از مديرعامل گرفته تا كوچك‌ترين اعضاي باشگاه در حال تلاش براي موفقيت تيم هستند. من نمي‌دانم كه دنيزلي چه برخوردي با كريمي خواهد داشت اما دنيزلي فردي است كه هيچ موقع اشتباه‌هاي شاگرد و دستيارش را علني نمي‌كند. به همين خاطر اگر هم اشتباهي وجود داشته دنيزلي بايد درباره آن صحبت كند چرا كه مسئول مسائل فني اوست.
مربي پرسپوليس در پایان در خصوص اینکه شيث رضايي از چه زماني مي‌تواند در ليگ بازي كند، گفت: اين طور كه سردار زارع قائم مقام باشگاه به ما اعلام کرده است؛ محروميت رضايي هفتم ارديبهشت تمام مي‌شود و او مي‌تواند براي پرسپوليس به ميدان برود.

mohammad.90 04-21-2012 08:53 AM

مدعیان قهرمانی در بوشهر، اهواز و تهران/ نقش دایی و جلالی در انتخاب صدرنشین

روز یکشنبه 4 دیدار پایانی هفته سی و یکم لیگ برتر برگزار می شود و سه تیم مدعی قهرمانی به طور همزمان در خانه حریفانشان به میدان می روند. سپاهان و استقلال در جنوب کشور و کنار خلیج همیشه فارس بازی می کنند و تراکتورسازی در تهران میهمان راه آهن است.

* راه آهن - تراکتورسازی؛ دایی تراکتورسازی را متوقف می کند؟

راه آهن اگر چه میزبان مسابقه است اما بعید است از این میزبانی سودی ببرد. این تیم یک دهم تراکتورسازی هوادار ندارد و مجبور است در خارج از ورزشگاه خانگی خود یعنی اکباتان به میدان برود و این در حالی است که اعتراض های مدیران باشگاه راه آهن راه به جایی نبرد.

تراکتورسازی بازیکنان تاثیرگذار فراوانی دارد و در آن سوی میدان علی دایی خیلی دوست دارد تیمش را از منطقه خطر جدا کند. به همین دلیل می توان گفت که بازیکنان راه آهن نیز به اندازه شاگردان قلعه نویی انگیزه دارند. اگر علی دایی بتواند تراکتورسازی را روی ریل متوقف کند و سه امتیاز از قلعه نویی بگیرد شاید تراکتورسازی را از قهرمانی دور کند. استقلال و سپاهان دوست دارند راه آهن فردا پیروز شود. دایی می تواند نقش پررنگی در قهرمانی این فصل ایفا کند.

* ذوب آهن اصفهان - داماش گیلان؛ شاگردان تارتار مقابل شکست ناپذیران!

ذوب آهن رده ششمی اگر بتواند داماش را شکست دهد می تواند به کسب سهمیه آسیایی امیدوار باشد هرچند این باشگاه در حاشیه بی پولی گرفتار شده به طوری که مشکلات مالی حتی به کارمندان باشگاه هم رسیده است.

روند صعودی داماش گیلان بعد از پیروزی جنجالی مقابل پرسپولیس ادامه پیدا کرد و مهدی تارتار اگر بتواند در خانه ذوب آهن پیروز شود می تواند به رسیدن به رده های بالاتر جدول هم امید داشته باشد. ذوب آهن در 10 هفته اخیر لیگ شکستی نداشته و همین آمار نشانگر کار دشوار تارتار در کنار زاینده رود است.

* فولاد - سپاهان؛ صدر نشین مقابل بازیکنان بی انگیزه

سپاهان برای تداوم صدرنشینی خود در لیگ باید فولاد را شکست بدهد. فولاد خوزستان که تا چند هفته پیش امیدوار به کسب سهمیه آسیایی بود بعد از شکست های متوالی برابر سایپا و تراکتورسازی دیگر هیچ شانسی برای آسیایی شدن ندارد و بازیکنانش خالی از انگیزه هستند اما در آن سوی میدان بازیکنان زردپوش سپاهانی می خواهند دوباره قهرمان شوند. همین تضاد انگیزشی بازیکنان دو تیم می تواند روی کاغذ شانس سپاهان را برای پیروزی بیشتر کند مگر آنکه مجید جلالی یکبار دیگر با شکست دادن یک تیم اصفهانی در اهواز سرنوشت قهرمانی در لیگ برتر را تغییر دهد. جلالی هم به اندازه علی دایی می تواند در قهرمانی لیگ برتر یازدهم نقش داشته باشد.

* شاهین - استقلال؛ صدر جدول آبی می شود؟

شاهین پرحاشیه که در این فصل سه سرمربی عوض کرد اگر می خواهد در لیگ برتر بماند باید استقلال را شکست دهد. استقلال از نظر بازیکن به هیچ عنوان با شاهین قابل مقایسه نیست و آبی پوشان ملی پوشان فراوانی دارند؛ از مهدی رحمتی درون دروازه گرفته تا مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان اما مشکل اصلی استقلال خستگی بازیکنانش است. با این حال استقلالی های خسته اگر بتوانند شاهین را در خانه اش شکار کنند و سه امتیاز بگیرند، در صورتی که سپاهان در اهواز دچار لغزش شود به صدر جدول می رسند.

mohammad.90 04-22-2012 06:30 PM

لیست اخراجی های پرسپولیس اعلام شد

لیست اخراجی های پرسپولیس اعلام شد
مصطفی دنیزلی و رویانیان قرار است ظرف یکی دو روز آینده جلسه‌ای با یکدیگر داشته باشند تا در مورد لیست پرسپولیس برای فصل آینده و اوضاع فعلی این تیم با یکدیگر صحبت کنند.

http://jamnews.ir/Images/News/Smal_P...5565340946.jpg

به نقل از سایت گل، هر چند شکست سنگین پرسپولیس مقابل سایپا برای مصطفی دنیزلی بسیار تلخ و ناراحت‌کننده بود ولی حسن این باخت این بود که آقا مصطفی حالا خیلی راحت می‌تواند برای فصل آینده تصمیم بگیرد و بازیکنانی را که نمی‌خواهد خیلی راحت کنار بگذارد. دنیزلی حتی بعد از بازی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این باخت کار او را برای کنار گذاشتن برخی نفرات راحت کرد و حالا خیلی‌ها منتظرند تا فهرست مازاد پرسپولیس اعلام شود.
آخرین اخبار حاکی از آن است که دنیزلی برای فصل آینده نیمی از بازیکنان فعلی تیمش را کنار خواهد گذاشت. این خبر را یکی از نزدیکان دنیزلی در اختیار خبرنگار ما قرار داد و تعدادی از بازیکنان پرسپولیس از حالا باید به فکر رفتن از این تیم باشند. میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، علیرضا محمد، ابراهیم شکوری، رضا نورمحمدی، ممدوتال، مازیار زارع، حسین بادامکی، جواد کاظمیان، وحید هاشمیان، مهدی مهدوی‌کیا و مهرداد اولادی بازیکنانی هستند که دنیزلی تمایلی برای نگه داشتن آنها ندارد. در ضمن وضعیت امیرحسین فشنگچی و هادی نوروزی هم برای ماندن در پرسپولیس مبهم است.
خبر دیگر از پرسپولیس این است که مصطفی دنیزلی و رویانیان قرار است ظرف یکی دو روز آینده جلسه‌ای با یکدیگر داشته باشند تا در مورد لیست پرسپولیس برای فصل آینده و اوضاع فعلی این تیم با یکدیگر صحبت کنند. در ضمن گفتنی است اکثر بازیکنانی که در فهرست مازاد پرسپولیس قرار خواهند گرفت فقط تا پایان امسال با این تیم قرارداد دارند.

mohammad.90 04-22-2012 06:34 PM

تساوی استقلال در روز برد سپاهان و تراکتور / روز تلخ آبی‌ها

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...7341384477.jpg

تساوی استقلال در روز برد سپاهان و تراکتور / روز تلخ آبی‌ها http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - با تساوی استقلال مقابل شاهین و برد تیم‌های تراکتورسازی و سپاهان، کار مظلومی برای قهرمان کردن تیمش سخت شد.

به گزارش خبرآنلاین؛استقلال از میدان بوشهر تنها یک امتیاز گرفت؛ یک امتیازی که شاید در شرایط عادی برای هر مسابقه خارج از خانه‌ای کافی به نظر برسد، اما برای استقلال در این شرایط کافی نبود. استقلالی‌ها در بوشهر با یک بدشانسی گل خوردند. در گلی که شاهین زد، توپ پس از برخورد با مدافع استقلال تغییر مسیر داد تا مهدی رحمتی نتواند آن را مهار کند. البته یرکوویچ این گل را جبران کرد اما استقلال باید یک گل دیگر هم می‌زد تا سه امتیاز را بگیرد و فاصله‌اش از سپاهان بیشتر نشود.
در روزی که استقلالی‌ها نتوانستند شاهین را شکست بدهند، سپاهان با نتیجه دو بر یک فولاد را برد تا صدرنشینی‌اش را تثبیت کند. این پیروزی، فاصله سپاهان با استقلال را به سه امتیاز رساند تا زردپوشان اصفهانی با امید بیشتری مسابقات را ادامه دهند.
در دیگر مسابقه مهم امروز، تراکتورسازی با یک گل راه‌آهن را شکست داد تا فاصله خود را با استقلال به حداقل برساند. تراکتورسازی گرچه با این برد از استقلال سبقت نگرفت، اما امتیازاتش را به امتیازات استقلال رساند تا فاصله آن‌ها در جدول به محاسبه تفاضل گل کشیده شود.
امروز همچنین مسابقه داماش و ذوب‌آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.

SOHRAB_HAZHII 04-22-2012 07:34 PM

کنفرانس خبری

دنیزلی: می خواستم به بازیکنان دیگر شانس بازی بدهم

تنها راهی که باقی مانده قهرمانی در آسیاست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر بخواهم خلاصه بازی را بگویم، حریف پنج بار روی دروازه ما آمد و چهار گل زد و ما پانزده بار روی دروازه آنها رفتیم و دو بار گل زدیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پس از بازی تیم های پرسپولیس و سایپا از هفته سی و یکم رقابت های لیگ برتر فوتبال که با نتیجه چهار بر دو به سود نارنجی پوشان به پایان رسید، در جمع خبرنگاران گفت: نیمکت‌نشینی علی کریمی در بازی با سایپا ارتباطی با مصاحبه بعد از بازی او برابر الغرافه نداشت. ما از نظر فکر و تمرکز روی بازی ها در وضعیتی هستیم که فقط می رویم و می آییم. در چنین روز خاصی که از نظر شخصی برای من پیش آمده بود، دوست داشتم احساس خاصی داشته باشم ولی این اتفاق رخ نداد چرا که وقتی این قدر راحت گل می خوریم مشخص است که چنین اتفاقی رخ می دهد.
وی افزود: الگویی برای دیگر تیم ها شدیم که چقدر ساده می توان گل خورد. بعد از 10 نفره شدن زیاد نتوانستیم کار خاصی انجام دهیم. می خواستم به بازیکنان دیگر شانس بازی بدهم اما اینکه آنها از این فرصت بیشتر استفاده کنند، دست خودشان است.
سرمربی پرسپولیس در خصوص حواشی بعد از دیدار پرسپولیس و الغرافه تصریح کرد: نمی دانم در روزنامه ها چه نوشته شده، اما بین من و کریمی مشکل خاصی وجود ندارد. این مسئله ای نیست که بخواهم در اینجا در موردش صحبت کنم و در اولین تمرین با او حرف خواهم زد. در نتیجه ای که امروز حاصل شد، تاثیر گل خوردن در دقایق آخر بازی با الغرافه مشخص بود.
مصطفی دنیزلی ادامه داد: روندی که داشتیم سینوسی بوده است. در آسیا بالا بودیم و تمرکز ایجاد کردن بین لیگ و آسیا کار بسیار سختی است. در نیمه دوم این بازی نکاتی بود که قابل انتقاد است و اگر در فشردگی این بازی ها تیم ما 10 نفره نمی شد، این امکان وجود داشت که نتیجه، بازگردد. این گونه بازی ها از یک طرف کار مرا سخت و از سویی آسان می کند.
سرمربی سرخپوشان در مورد مسائل روحی و روانی بازیکنان گفت: این مسائل را بیشتر برای بازی های آسیایی انجام می دهم. با وضعیتی که داریم اکنون زمان مناسبی برای کار کردن روی مسائل روحی و روانی نیست.
وی درباره افت پرسپولیس بعد از بازی با داماش افزود: تمام اینها عواملی هستند که روی عملکرد تیم ما تاثیر گذاشته و این مسائل اداری محسوب می شود و ما باید روی مسائل فنی خودمان کار کنیم.
سرمربی قرمزپوشان پایتخت در خصوص بازیکنان فصل بعد این تیم گفت: در ذهن خودم بازیکنان مورد نیاز را انتخاب کرده ام اما شما به چیزهایی که در روزنامه ها می نویسند توجه نکنید و به آن چیزهایی که من می گویم توجه کنید.
مصطفی دنیزلی در پایان در مورد قهرمانی در لیگ آسیا افزود: تنها راهی که باقی مانده قهرمانی در آسیاست و چون در ابتدای فصل آینده تغییرات خواهیم داشت و خواهید دید که چه اتفاقی رخ می دهد. اگر پرسپولیس در جام حذفی و لیگ موفق می شد، من به این تیم نمی آمدم بنابراین تنها راه ما روی بازی های آسیایی است.

SOHRAB_HAZHII 04-26-2012 10:16 AM

پرسپولیس سرانجام به تبریز رسید

پرسپولیسی ها که امروزبازی دشواری را در لیگ برابر تراکتورسازی در کورس

قهرمانی دارند بعد از 6 ساعت سرگردانی سرانجام به تبریز رسیدند درحالی

که حسابی خسته هستند و کلافه و البته خیلی شاکی از اتفاقاتی که در

ساعات سرگردانی برای شان رخ داده است. دعوای دنیزلی عصبی با رامین

آرنگ ، مترجمش و جدایی او از کادرفنی تیم یکی از دلایل همین خستگی

ناشی از سرگردانی در فرودگاه بود. پرسپولیسی ها شب را در هتل شهریار

سپری می کنند و فردا باید در حضور بیش از 70 هزار نفر در استادیوم یادگار

به مصاف تراکتور دوست داشتنی تبریزی ها بروند.

باخت در این بازی تیم محبوب پایتخت را شاید تا پله 13 جدول هم پایین ببرد.

SOHRAB_HAZHII 04-26-2012 10:20 AM

کریمی به تبریز نرفت

علی کریمی می گوید خودش خواسته برای بازی

با الهلال استراحت کند.

علی کریمی کاپیتان پرسپولیس در گفت و گو با خبرآنلاین ؛ درباره

نرفتن به تبریز می گوید:« خسته بودم. مصدومیت جدی برای بازی

کردن نداشتم اما بدنم به خاطر فشار مسابقات خسته بود. بازی های

لیگ هم که دیگر خیلی برای پرسپولیس حساسیتی ندارد . به همین

دلیل هم بود که با دنیزلی حرف زدم و تصمیم گرفتم بمانم و استرحت

کنم.» کریمی ادامه می دهد:« شنیدم هنوز هیچ چیز نشده ، نرفتنم

به تبریز حرف و حدیث های زیادی به راه انداخته اما واقعا هیچ چیزی

غیر از خستگی وجود نداشته. من از دنیزلی خواستم تا با توجه به

اهمیت بازی الهلال بتوانم تهران بمانم که ایشان هم قبول کردند و

مشکلی هم وجود ندارد. فعلا هم نمی خواهم درباره چیز دیگری حرف

بزنم. ترجیح می دهم برای بازی حساس با الهلال آماده شوم.»

SOHRAB_HAZHII 04-26-2012 10:30 AM

باشگاه پرسپوليس 18 ميليارد بدهي دارد

قائم مقام باشگاه پرسپوليس بدهي دقيق اين باشگاه

طي ساليان اخير را 18 ميليارد تومان اعلام کرد.

جمشيد زارع در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ميزان بدهي‌هاي دقيق باشگاه پرسپوليس

ضمن بيان مطلب فوق گفت: از زمان گرفتن وام از بانک تجارت در مقطع مديريت آقاي خطيب

در باشگاه پرسپوليس تا به امروز به مربيان و بازيکنان متعدد داخلي و خارجي، برخي هتل‌ها،

آژانس‌هاي هواپيمايي و ... بدهکاريم که اکثرا نام طلبکاران از باشگاه پرسپوليس را مي‌دانند.

"طبق محاسباتي که در خصوص ميزان بدهي باشگاه داشتيم، مشخص شد رقم اين بدهي

18 ميليارد تومان است"، زارع با بيان اين جمله افزود: برخي از افرادي که از باشگاه طلب دارند

حکم کميته انضباطي را هم گرفته‌اند اما با توجه به اينکه شرايط باشگاه را مي‌دانند، صدايي تا

به امروز از آنها درنيامده گرچه مدت‌ها از زمان طلب آنها گذشته و پول‌شان را مي‌خواهند.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس افزود: در شرايط فعلي تقاضاي‌مان از دولت و وزارت ورزش و

جوانان اين است که بدهي‌هاي گذشته باشگاه را پرداخت کرده تا تراز مالي‌مان مثبت شود،

موضوعي که از الزامات AFC براي صدور مجوز حرفه‌اي باشگاه است. قطعا باشگاهي که بدهي

داشته باشد، اين مجوز را دريافت نکرده و حق حضور در مسابقات را نخواهد داشت.

زارع با بيان اينکه درصورت پرداخت نشدن بدهي برخي افراد از جمله وينگادا و آرفي احتمال در

نظر گرفته شدن هر نوع جريمه‌اي از سوي فيفا و AFC براي باشگاه پرسپوليس وجود دارد،

تصريح کرد: مگر در زمان مديريت حبيب کاشاني و سرمربيگري افشين قطبي 6 امتياز از

پرسپوليس کم نشد. بدون شک فيفا و AFC با هيچکس تعارف ندارد و اتفاقا اگر با تيم‌هاي

آسيايي مهربان باشند، با تيم‌هاي ايراني در اين خصوص سختگيرانه‌تر برخورد مي‌کنند.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينکه اعضاي دولت و مسئولان وزارت ورزش و جوانان

بايد فکر اساسي براي باشگاه پرسپوليس انجام دهند، در پايان گفت: بسيار اميدوارم با درايت

دکتر عباسي وزير ورزش و جوانان اين مشکل بزرگ قابل حل باشد زيرا نگاه ايشان به باشگاه

پرسپوليس که 30 ميليون هوادار دارد، مثبت است.

mohammad.90 04-28-2012 06:40 PM

گزارش AFC از هفته32 ليگ برتر ايران

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال ايران نوشت: استقلال بي‌فروغ در خانه به تساوي بدون گل دست يافت.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026145.jpg
به نقل از سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، استقلال، نماينده ايران در گروه A ليگ قهرمانان آسيا پس از تساوي بدون گل در خانه مقابل شهرداري تبريز در ليگ برتر فوتبال ايران نتوانست فاصله خود را با سپاهان کاهش دهد.

استقلال با از دست دادن امتياز مقابل تيم شانزدهم جدول در ليگ در فاصله 5 امتيازي سپاهان صدرنشين و 2 امتيازي تراکتورسازي قرار گرفت؛ در حالي که تنها 2 بازي تا پايان فصل باقي مانده است.

سپاهان و تراکتورسازي در هفته سي‌و‌دوم موفق شدند مسابقات خود را با پيروزي پشت سر بگذارند تا فشار بر روي استقلال همچنان بيشتر شود.

استقلال که در نيم‌فصل اول موفق شد شهرداري را با نتيجه 2 بر يک در تبريز شکست دهد، نتوانست از دفاع سرسخت اين تيم عبور کند تا در ادامه مسابقات ليگ چشم اميد به شکست سپاهان و تراکتورسازي داشته باشد.

استقلال چهارشنبه در ورزشگاه آزادي مقابل الريان قطر به ميدان مي‌رود و براي اميدوار بودن به صعود به پيروزي مقابل اين تيم نياز دارد. آبي‌پوشان از 4 ديدار قبلي خود در ليگ قهرمانان موفق شدند تنها 5 امتياز کسب کنند و در مکان سوم گروه خود قرار دارند. الجزيره امارات و الريان قطر در مکان‌هاي اول و دوم اين گروه جاي دارند.

اکنون ساعت 02:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.