![]() |
دوست عزیز تولدت مبارک[imdb][/imdb]
انشالا در زندگیت همیشه موفق باشی:41:{پپوله} |
فريباي عزيز تولدت مبارك:53:
با آرزوي بهترين ها |
امروز در تقویم تولد فروم نام دوستی رقم خورده به نام شبهای مهتابی دوست عزیز تولدتون مبارک :53: امید که روزهایی پر از شادی و سلامتی در پیش داشته باشید http://i-love-disney.com/wp-content/...y-birthday.gif |
اقا محمد سعید تولدتون مبارک با تاخیر {جشن پتو}{شیت شدن} |
فریبا خانوم (shabhaye_mahtabi) تولدت مبارک:53:
|
فریبا خانوم {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} تولدتون مبارک{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} ایشالله 120 ساله شی |
فریبا جون تولدت مبارک
زندگی بسیار زیبا همراه با سن سه رقمی برات آرزو میکنم{جشن پتو} از همه دوستان خوب و مهربانم که تولد روناک جون رو تبریک گفتن تشکر میکنم بچه ها به جون خودم .به جون خودش روناک 17 مهر سال 1366 روز جمعه ساعت 20/12 وسط ظهر با جیغ و داد مثل اینکه از مردم طلبکار بوده بدنیا اومده بواش برای اینکه یه سال جا نمونه تقلب و پارتی بازی و رفیق بازی کرده شناسنامشو 29شهریور گرفته یه وقت فکر نکنین من همسایه بد جنسیم تولدشو تبریک نگفتم ها... گذاشتم واسه روز خودش .آخه دوست خوبیه:) |
تولدت مبارك{پپوله}
|
سلام و وقت بخیر
بهخ همه عزیزانی که از پست سابق من تا این پست تولدشون بوده تبریک و شادباش عرض می کنم با آرزوی اوقاتی خوش انصاری و مهربان بانو :53: |
|
اکنون ساعت 06:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |