پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

esygolden 09-23-2010 03:51 PM

امروز بعدازظهر خیلی عصبانی بودم.گفت م بیام اینجا درد دلمه بگم یه خورده خالی شم.تنها دلیل عصبانیت مه همین وانتهای دست فروشن که تو کوچه ها میگردن .انگار نه انگار که ساعت 2و لنگ ظهره.ایجو داد زد که سه متر ونیم از خواب پریدم.تا مه رفتم در خانه ره باز کردم که بهش حرف بزنم نامرد گازشه گرفت در رفت:mad:

فرانک 09-23-2010 04:42 PM

اسی خان حالا یه بار از خواب بیدارت کردن خواستی بپری گژش اگه تو محله ما میبودی چه میکردی کوچه داریم به طول دو کیلو متر و عرض دو متر از اذان صب سیب زمینی اصفهان و پیاز هرسین و خربزه مشهد و تماته گل و دم بماند اه دس پرسنل نان خشکه فروش زندگی نداریم هر کدامم آهنگ خاص خودشانه دارن یه روز صب زمستان ساعت 7 دادو بیدادشان بود گفتیم چه خبرتانه گفت ای بد بختی آیله یل چینه مدرسه تو هی خفدیده...:eek:

imann 09-23-2010 08:00 PM

سلام بچه ها من تازه تو این سایت عضو شدم کسی هست کامل آشنام کنه ؟؟؟؟{جشن پتو}{شیت شدن}

آناهیتا الهه آبها 09-23-2010 08:07 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط imann (پست 187342)
سلام بچه ها من تازه تو این سایت عضو شدم کسی هست کامل آشنام کنه ؟؟؟؟{جشن پتو}{شیت شدن}

سلام همشهری گیان
فره فره فره خوش هاتی :53:
وایسا بینم اصلا اهل کرمانشاه هستی؟
نیستی هم اشکال نداره با کی میخوای آشنا بشی ؟با چه میخوای آشنا بشی اولشو بگو تا شجره نامه بدم دستت:d
البته منم خودم یه ساعته دیگه میرم معلوم نیست کی دوباره میام

Younes 09-23-2010 10:32 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط imann (پست 187342)

خیلی خوش اومدین. من که فردا ظهر میرم اهواز تا مدتی دسترسی ندارم و گرنه خوش حال می شدم کمک کنم. شما به هر کدوم از بچه های سایت که نامه بدی مطمئن باش کمکت می کنن.

esygolden 09-24-2010 09:39 AM

سلام و همشهرییل عزیز و محترم و محترمه.فقط امدم بگم که درس و دانشگاه شروع شده.دیه باید بچسبین به درس و گرنه اخرای ترم مجبور میشین برین پاچه خواری استادا.خلاصه دس ا سر اینترنت بردارین:dخدا کنه که همتان معدل الف بشین .شامامی و دورتان:53:

imann 09-24-2010 09:49 AM

سلام داش اسی حقیقتش رو بخای تو این دوره زمونه کی درس میخونه بچسب به عشق و حال زندگی حالا اگه دوسم داشتی روزی یه دو ساعتیش بخونی مشکلگ نیرید داشی
{جشن پتو}:53:

imann 09-24-2010 09:54 AM

سلام همشهری باور کردی که منال کرماشام اگه باور نیری تونم ثابت بکم راستی اگه بوشی سازنده ای سایته کرماشاهی یا نه ممنون بوم
:)

دانه کولانه 09-24-2010 12:38 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط imann (پست 187425)
سلام همشهری باور کردی که منال کرماشام اگه باور نیری تونم ثابت بکم راستی اگه بوشی سازنده ای سایته کرماشاهی یا نه ممنون بوم
:)

برای براگم اگه توای بکشیده-ی م نیشناسمی
ولی اگه توای وی پی جایزه بیه-د بنده مخلصدیش هم دربست .
------------------------------------------------------------------------------
یه کافی شاپ کنار غرب فوکا باز شده کسی خبری از کیفیت کارش داره ؟

گمشده.. 09-25-2010 09:43 PM

اگه درس و دانشگاه چيز ترسناكيه كه من ادامه تحصيل ندم:d

اکنون ساعت 02:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.