![]() |
سلام .ايمان جان.به جمع ما خوش اومدي:53:
|
آی داد اه دس درس
هی تمام نمیشه مه انقد از سر کار جیم میشم میرم دانشگا چیزی نمانده اخراجم کنن اون موقع دیگه افسردگی میگیرم مدرکمم نمیگیرم بعد هم که دیگه معلومه خودمه میکشم روناک بی روناک در سایته باید ببندین |
لال بشی الهیییییی روناک
کوروش بیا یه فکری بکن رزیتا دلش گرفته روناک میخاد خودکشی کنه امشبم مهدی دلش گرفته مشاعره هم نمیکنه بیا ببرمان کافی شاپه که گفتی کیفیتم نداشته باشه قبولت داریم |
آوارگه-ی بیچاره-گه-ی بی خانمانیم ارمنی {شیت شدن}
لطفا فعلا خود کشی و اینچیزا رو بی خیال شید تا منم این ترم مشروط بشم اخراج بشم بعد همه با هم یه شب شام میریمان رستورانگه ی ارگ یه شام دبشی مخوریم بعد از اون بالا قوانین جاذبه رو بررسی عملی مکنیم و بدنم ایرودینامیک تره زودتر از شما پخش میشم کف زمین اهههاها. |
خداييش سايت خيلي خلوته._:2: ادام دلش ميگيره{قیژه}
|
چی شده ؟چرا اینقدر نا امیدید من میام پیش شما دلم باز بشه
کلی غصه به دردهام اضافه میشه اعصابم رو خرد کردید:102: یه کم روحیه داشته باشید و به دیگران هم ببخشید دفعه بعد بیام اینطوری باشید دیگه نمیام من هم میرم خودم رو میکشم تا درس عبرتی بشم که کسی نیاد پیش شما ها گفته باشم {قاط} |
در ناامیدی بسی امید است پایان شبه سیه سپید است.ولی فعلا واسه ما همون سیاهه.مهیا به نظر من کار خوبی میکنی خودتو بکش که این بچه ها عبرت بگیرن .:65:اخه ادم چقدر میتونه ناامید باشهمرافههر وقت خوصلتون سر رفت و نا امید شدین یه اهنگ از دی جی عزیز بزارین شک نکنید حالتون سر جاش میاد {جشن پتو}
|
تا خاله رزی هست غصه و نا امیدی تو این تاپیک بی معنیه:)
همه تونو دوست دارم :53: بیایین از شادیاتون بگید{شیت شدن}{جشن پتو} |
به به خاله زری خوشحالم که هستی نمی زاری غم بدل بچه ها بشینه. |
دمت گرم مهدي جان...يه سر نخ بده دستمون تادنبا له اش رو بگيريم.........
كاش چند تا نون خشكه فروش جعفر ابدي ام پيدا كنيم عضو شن..تا حد اقل سايت رو يه كم شلوغ كنن. نه نه ام مرده جعف ابادي تو سايت نيست...دخلمو بياره{B Adabi} |
اکنون ساعت 03:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |