![]() |
نقل قول:
نظر لطفته ما هم از بودن شما در کنارمون خوشحالیم امیدوارم که صمیمیت و صداقت فراموش نشه. موفق باشی |
سلام به همگی
من رضا هستم از تهران .. عضو جدید سایت امیدوارم لحظات خوشی داشته باشیم |
سلام عزیزان منم محسنم ، تازه با شما آشنا شدم تا بعد {داش مشتی}
|
نقل قول:
سلام آقا رضا خوشحالیم که عضو فروم ما شدید اما با توجه به صفحه اول تاپیک بهتره خودتون رو کامل معرفی کنید امیدوارم با همکاریه صمیمانه و درست هم لحظات خوشی داشته باشیم هم در ارتقاء فروم سعی کنیم موفق باشی |
نقل قول:
سلام آقا محسن به شما هم از صمیم قلب خوش آمد میگیم و از حضورتون در فروم خوشحالیم به امید داشتن اوقات خوش در کنار هم و پیشرفت فروم انشالله که شاهد فعالیت خوب دوستان جدیدمون باشیم موفق باشی |
شهره هستم از یزد چون خالم مینا عضو بود با این سایت اشنا شدم
رادیولوژی میخونم {شیت شدن} |
سلام بچه ها ممنونم كه اين تايپكو گذاشتين تا همو بيشتر بشناسيم:
من فاطيما مهديزاده 17 ساله از تهران پيش دانشگاهي رشته رياضي و... اطلاعات ديگه خواستين من در خدمتم فعلا |
نقل قول:
صفحه اول این تاپیک یه سری پرسش از پیش تعیین شده هست خواستی اونا رو جواب بده بشین درستو بخون برا کنکور الان چه وقته نته؟{قاط} |
سلام به همه دوستان عزيز من هم مهدي اسكندري هستم فوق ليسانس سياسي دانشگاه تهران عاشق ادبيات فارسي كه معمولا پس وند مقدس رو هم بهش ميدم كتاب و رمان و موسيقي و الي اخر عين همه شما. 37 سالمه و در خدمت همه دوستان گرامي
يا علي مدد |
سلام. منم به همه دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستند خوشامد می گم و برای همتون آرزوی موفقیت دارم:53:
|
اکنون ساعت 08:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |