![]() |
|
|
نجمه که با نینی گولویاش فرقی نکرده همون مونده ..
حامد خشمگین متعجب و ناراضی از اونهایی که جاش گذاشتن نبردنش .. باحاله عکسش /// پلشک در نینی گولویا بانمک جذاب و خوشگل و خوش لباس بوده امید است اکنون هم باشند . اناهیتا خواهرزاده ت داره گورانی میچره یا هوره میکنه ؟ اینم خوشپوش به نظر میرسه خدایش نگهدار باد با حاله . پارسا خوشتیپ اتنا خسته .. مال شیدا رو نمیتونم ببینم چرا ؟ شکوفه بهش میخوره بازیگر یا گوینده ی رادیوتلوزیون زمان شاه بوده باشه .. راستش رو بگو توی اون استکانه چیه جلوی دستت شکوفه ؟ عکسیم که من گذاشتم ماههه خوشگله عالیهع. نینی گولوی فرانک خانم هم ماشالله عکسش خیلی بزرگ بود کوچیک کردم اق پسرتون رشید و بلند بالاست و مثل من لاغر و نیاز به خوردن بیشتر . این ماشینم خودم براش کادو تولد راستقانیش رو میخرم به شرطی که مدل کاپشنش رو عوض کنه :p (شوخی) |
واران جان به جمع ما خوش امدی همشهری
دانه کولانه هستم .. ممنون بابت این پست که عکس گذاشتی اما یه زحمت بکش عکس در سایت (پرشین فروم) گذارده شده که سایت اصلی فیلتتتر هست و ادرس پروتکل SSL (https ( اون اکسپایر شده و عکس به راحتی دیده نمیشه زحمت بکشی عکس رو روی کامپیوتر خودت سیو کنی و بعد در جای دیگه ای مانند ***************** اپلود کنی و بگذاری ممنون. |
کورش این دو تا کودک چقدر معصومن!!!
چقدر کودکانه میخندن دلم برای اینجور خندیدن ها تنگ شده! چه لباس های نازی تنشونه... کلا پرفکت پرفکتن! کلی ببوسشون...مخصوصا خانم کوچولو رو...چه نازیم کرده :d |
|
باشه دانه جون به زودی میزاریمش تو پی سی برای فروش:21:
|
نقل قول:
سلام دوست عزیز عکسی که تو اون سایت هست مال خودمه. ممنون از تذکر شما |
|
|
اکنون ساعت 01:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |