![]() |
گویا لو رفتم:mad::mad:. نامردا دورم زدن:)داشتیم رزیتا خانوم؟{قاط}{قاط}
وادا مصدر شیواندن به معنی هم زدن(مثلا هم زدن آب قند) و در معنای کناییش به معنای به هم ریختن و به هم پاشیدن و ... است. (در معنای دوم هم ارز با مصدر توچاندنه:d) ولی خب از اون جا که زبان کردی به خصوص کردی رایج در کرمانشاه خیلی انعطاف داره:cool:. هر ساله هزاران ترکیب با معناهای مختلف تولید میشه {جشن پتو}جدی می گم.) ما از شیواندن بحث به معنای درگیر شدن با موضوع هم استفاده می کنیم. کلاً زبون عجیبیه. یه چیزی مثل زبون برره.:21::21:(البته تاکید می کنم بخش کرمانشاهی زبان کردی این طوره:cool::cool:) |
یونس گیان داشتیم برارکم{قاط}{قاط}{قاط}
میای دو بهم زنی من از دسته این یونس باید به کجا شکایت کنممرافه آهان میرم پیش اسقف اعظم:d **** حالا از شوخی گذشته مشت یونس بیا انجمنها رو را بندازیم همه باهم دست به دست دهیم به مهر انجمنهای مازندران و کرمانشاه رو کنیم آباد همه با هم |
مره حالی نانه.
آقا شما مگه جا کم بیاردنی انی امه کلوپ دله بحث کنی؟ چشیه؟ آقا اینجه پست ندین. بورین جا دیگه. اینجه انده راه بوردنی خاک همه جاره بیته. وه چه کاریه. من شه قاطی آدم. مره بیرین{قاط} امه پول برق زیاد وونه. دیگه اینجه پست نخوانه هادین. مهدی مره حالی نیه ته کجه ای هستی؟ وه چه سنهتیه؟:d یه سوال؟ باوین که پشور چیه؟:d می حرفارم که اگه بفهمستنی خله جدی نیرین. اینجه ماله خودتون هسته. اما مازندرانیا خله مهمان نوازمی. فقط منطقه نظافت با پول برق فراموش نشه...:53::53::53: |
سلام آقا مجتب عزیز
خار هستی برار خدا بد نده حال ندارنی؟ اقا مجتب چرا قاط میزنی عزیز دل برادر پول برق که ما زیاد نکردیم من اهل ایرانم - هرکجا هستم باشم آسمان مال من است. باوین که پشور چیه؟:d وه چه سنهتیه؟:d اینها رو نفهمیدم؟ |
آقا یه زیر نویس هم برا ما بزارین.
|
|
با تشکر از مهدی عزیز.
مره حالی نانه = من حالیم نمیشه=نمیفهمم. من شه قاطی آدم، یه اصطلاح هست که میشه گفت تیکه کلام. مثلا طرف میخواد بگه با من کار نداشته باش.:d وه چه سنهتیه هم یه اصطلاح هست. البته اگه املاش درست باشه. مثل این چه کاریه. یا این چه وضعشه؟ پشور: برام جالب بود. سرچ کردم دیدم معنیش نوشته. البته یه سایت فرهنگ لغت داریم ما:d http://tabarestan.ir/ ترجمه هم که درست بود. مرسی. من موندم این نیلوفر nur3 کجاست؟ خیلی وقته خبری ازش نیست.{قاط} |
خب امیدوار شدم
برم ی دارالترجمه بزنم:d با تقلبی هم که مجتب نوشت دیگه راحتتر;) راستی مجتب جان من این کلمه رو نفهمیدم منظورت چی بود وه چه سنهتیه؟ |
ســـــــــــــــــــلام
من هم دیمه طرح . دانشکده جه اماره بوردنه طرح ضیافت اندیشه دانشگاه مازندران (پردیس بابلسر) مه دل شمه سته تنگ هایته .. امروز بمومه سره ساری :d خله خله خوش بگذشته شمه جا خالی! :d وچون بیشتر مازندرانی خله خله باحال بینه ...:d چه شوهای تا صب نخاتمیی...... بعد سحر خاتمی تا ظهر : D مرسی داش مجتب امه خبر بیته... برار ته باشی شه هم شهری هوا ره داره , خبر ه بری ... فعلا |
فکر کردی مهدی فقط خودت ترجمه بلدی ؟:21:
سلام از طرف دانشگاه مارو برده بودن ضیافت اندیشه دانشگاه مازندران منم دلم برای شما تنگ شده امروز برگشتم ساری خیلی خوش گذشت جای شما خالی و چون همه مازندرانی بودن خیلی با حال بود شبا تا صبح نمی خوابیدیم و بعد از سحر میخوابیدیم تا ظهر ممنون داش مجتب ازم خبر گرفتی همشهری هوای همشهریشو داره .............. بگید درست بود ضایع مون نکنید:) |
اکنون ساعت 05:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |