![]() |
رزیتای عزیز منم درمورد اون نظریه شاملو هیچ ... هیچ که نه ولی خوب منم خیلی کم راجب اون میدونم
ازدواج چطوره ؟ خودش هزارتا مسئله دیگه رو دربرمیگیره موافقی؟ اگه بچه ها تو نظر دادن (از اقای مدیریت سایت تا تازه واردی مث من) همکاری کنن راجبش حرف بزنیم اوکی ؟ |
لطفا تاپیک های مورد نظرتون رو ایجاد کنین ...
من در مورد شاملو و اتمام دوران غزل یا نظراتی این چنین اظهار خواهم کرد ! . |
راس میگی اقا مدیر ؟ :41:
خیلییییییییییییییییییییییییییی ی خوشحال شدممممممممم چون این مسئله ی ذهنی من بود خیلی دوس داشتم بدونم چرا شاملو همچین حرفی زده مچکرممممممممم :53: |
آره هر موضوعی که مد نظرتون هست، تاپیکشو ایجاد کنید، هر کی علاقمند باشه حتما شرکت میکنه |
چقد کل کل خوبی بود :d
منم موافقم با بحث :) کلیم نظرات مشاوره ای خوبی بهتون میدم :rolleyes: :p |
با سلام خدمت کاربران گرامی .
از شما درخواست میشه تا انجا که امکان دارد برای نوشته های خود عناوین مرتبط بگذارید متاسفانه الان مطالب بسیار خوبی از سوی شما عزیزان در سایت ارسال میشه حتی پاسخهای کوتاه و بلندتان به سوالات کاربران گرامی اما اکثرا فاقد "عنوان" مرتبط هست که این مساله به سخت تر شدن پیدا کردن و سرچ مطالب توسط کاربران تازه وارد منجر میشه لطفا برای اکثر مطالب و نوشته های خود که میتوان برای ان عنوانی در نظر گرفت زحمت بکشید فکر کنید و عنوانین مفید بگذارید عنوان رو طوری طراحی کنید که اگر خودتان را به جای کسی که میخواهد به جستجوی عبارتی , این مطلب شما را پیدا کند بگذارید بتوانید به سادگی به جستجوی ان کلیدواژه به این مطلب شما هدایت شود عنوان میتواند دو قسمتی باشد قسمت اول یک شبه جمله مانند : نظر شما در مورد وسائل آشپزخانه تفال و یک قسمت اضافه مانند : + teffal + زودپز + .... بنابراین انتظار میره حتی اگر یک خط پاسخ به کاربری ارائه میکنید در نهایت دقت یک عنوان غنی و مناسب برای نوشته ی خود بگذارید این مساله ممکن است برای کسانی که خارج از سایت به جستجوی مطالب مرتبط میپردازند مفید باشه . |
یه سوال |
نقل قول:
پستتون رو به این تاپیک منتقل کردم . متاسفانه این مساله ممکن نیست . اولا که فکر میکنم اون مثالی که زدین یه شکل خاصی از نوشته ی تکراری هست و یه حالت خاصه و من فکر میکنم مثلا اگر دو متن عینا یکسان رو اگه بیایم مثلا فعل " و آنها رفتند" یکیشون رو تبدیل به "و آن ها رفتند" بکنیم دیگه سایت نتونه تشخیص بده که اینها تکراری هستند و اگه تایم رو بالا ببریم یه جستجوی فوق العاده زیاد به سایت برای هر پست تحمیل میشه . حتما از سرچ گوگل استفاده کنین . |
سلام
وقت همگي بخير:53: با اجازه بزرگترها بنده يه مثقال پيشنهاد دارم:) تايپيك هاي مربوط به مدل لباس و مو و آرايش...تو بخش هاي مختلف مثل: عکس ها و تصاویر گوناگون Pictures دکوراسیون عکسهای جالب و دیدنی پراكنده هستند كه پيدا كردنشون زمان بر هست. اگه ميشه همه اين تايپيك در يه بخش جدا به نام "مد و زييايي" يا يه همچين اسمي قرار بگيرند كه دسترسي بهشون آسانتر بشه. با تشكر |
|
اکنون ساعت 04:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |