![]() |
سلام
به به خیلی خوش امدی دختر خانوم دریا اما چرا دیر امدی :) امیدوارم لحظات خوب و خوشی کنار بقیه پبچه ها داشته باشی سارا خانوم |
سلام مرسی منم امید وارم عزیز
|
نام: پوريا نام خانوادگی: ***** روز و ماه و سال تولد: 1369 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: كرمانشاه سطح تحصیلات: دانشجوي مهندسي مكانيك شغل: دانشجو قد: 186 وزن: 77 رنگ چشم: سبز رنگ مو: قهوه اي تقريبا روشن :d وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!: نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!: تقريبا بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: تووووووپ بلدم {شیت شدن} وضعیت تآهل: مجججرد اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): بسيار آروم بسيار شوخ اصلا عصبي نميشم منطقي و... -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: شوخ مهمترين چيزها در مورد من: نميدونم چي بگم محسنات من: خودم نبايد از خودم تعريف كنم معایب من: نميدونم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : همون شوخ طبعي پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ - خيانت - دورويي - پنهانكاري - غرور پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: عشق - صداقت همين دو تا كافيه پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: دروغ - خيانت - دورويي - پنهانكاري - غرور پنج آرزوی مهم من: آرزو رو نگي بهتره علايق مهم من: فوتبال - موبايل - كامپيوتر - فيلمهاي قرون وسطي مهارتهای من: يه مدت دروازبان جوانان شيرين فراز بودم -- تو موبايلم همه دوستام برا خريدو ... از من كمك ميگيرن همچنن تو كامپيوتر -- با سيستم مديريت محتوا ويبولتين هم اشنايي زيادي دارم و... ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال کتابهاي مورد علاقه: كتابهاي رشته خودم موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتور - گيتار - ني بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: اخراجي ها 1 - 2 - 3 بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: ارباب حلقه ها - فيلمهاي قرون وسطي و تخيلي بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: امين حيايي - مجيد صالحي - اكبر عبدي و... بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: - کشورهای مورد علاقه من: فقط آلمان شهرهای ایرانی مورد علاقه من: فقط كرمانشاه شهرهای جهانی مورد علاقه من: فقط هامبورگ غذاهاي مورد علاقه من: قرمه سبزي - چولو گوشت - عدس پولو و... وسایل نقلیه مورد علاقه من: هيونداي كوپه - جنسيس گوشی موبایل مورد علاقه من: سامسونگ گلكسي اس 3 كه قراره بياد از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: هم همراه اول دارم هم ايرانسرطان اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: استقلال طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: آلمان - رئال مادريد - بايرن مونيخ اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: سال اول دبيرستان مهر ماه بود فك كنم اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هيچي كلا زياد چت نميكنم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: دانلود موزيك - عكس - كليپ - مقاله - كتاب اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: خودم يكي دو تا فروم داشتم فروم هواداران بايرن مونيخ - انجمن زهر شيرين و ... به ويبولتينم واردم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: فعلا هيچ كي انشالله با همه اشنا ميشم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: سرچ جوك كردي :24: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: تبليغات رو بيشتر كنن كه كرمانشاهي هاي بيشتري بيان ;) |
پوریا جان خوش هاتی :53: |
نقل قول:
ممنون عزيزم تا اونجايي كه بتونم كمك ميكنم ;) |
پوریا جان خیلی خیلی خوش اومدی :)
|
سلام آقا پوریا خیلی خوش اومدی |
آقا پوریا خوش اومدی http://freesmile.ir/smiles/328721_LaieA_060.gif
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از شما سه دوست خوبمم خييييييلي ممنونم |
سلام اقا پوریا خوش اومدید:53::cool: |
پوریا جان خوش اومدی :53:
|
بچه های تازه وارد خیلی به جمع دوستانه پی سی خوش اومدید:53:
|
اقا پوریا خیلی خوش امدی
امیدوارم لحظات خوشی رو اینجا داشته باشی |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان واقعاااااا ممنونم :53::53::53::53: |
نام: هانی روز و ماه و سال تولد: 1368.2.1 جنسیت: معلومه دیکه شهر و زادگاه:کرمانشاه سطح تحصیلات: کاردانی کامپیوتر شغل:بیکار قد:168 وزن:55 رنگ چشم: قهوه ای روشن رنگ مو: قهوه ای روشن وضعیت فیزیک بدنی:بسیار خوش استیلم. عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:یکی منو نجات بده:20: رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نه بلد نیستم:20::20::20: وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله:با محبت وصادق و کمی بد اخلاق:p مهمترين چيزها در مورد من: شیک پوش.مرتب و بسیار دقیق.با سلیقه. محسنات من:مهربون.آخر معرفقم....... معایب من:کم حوصله.عجول. اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :شیک پوشم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: خیانت.بی وفایی.بی وفایی. بی وفایی.بی وفایی پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:خواهرام.مامانم.درس.موسیقی.غذا پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ.زیر اب زنی.بی معرفتی. پنج آرزوی مهم من:کارشناسی قبول شم.سلامتی خانواده.و............. علايق مهم من: اینترنت.درس.موسیقی. مهارتهای من:نقاشی ورزش هاي مورد علاقه من: کتابهاي مورد علاقه: همه اشعار شاملو.کامپیوتر. موسيقي هاي مورد علاقه من:قمیشی.کامران و هومن.آرمین و تتلو سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سه تار. گیتار.سنتور بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:زن دوم.سوپر استار.بی وفا. بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:افسانه های خزان.دو داس. بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:شهاب حسینی بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:براد پیت. کشورهای مورد علاقه من:استرالیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:کرمانشاه شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من:پیتزا.خورش آلو.کباب.و جیییییییییییگر وسایل نقلیه مورد علاقه من:پژو پارس گوشی موبایل مورد علاقه من:5800 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:منچستر یونایتد اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:7سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:ذوق کردم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:همه چی اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچکی نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گشتن تو سایت ها و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:با معرفت بمونن. |
عرض خوش امد گویی خدمت دوستان جدید.:53::53:
هانی جان به پی شی سیتی خوش امدی:53: |
سلام فرشته جون.ممنون
|
هانی عزیز خوش آمدین دوست گرامی :):53:
|
سلام.ممنون ستاره جون.امیدوترم لحظات خوبی رو با هم سپری کنیم:p:p
|
هانی جان خیلی خوش امدی به پیسی
ان شاالله بهترین لحظات و ساعات و اینجا داشته باشی اشنای بهار |
هانی گرامی |
نام: سهراب
نام خانوادگی: محمدی روز و ماه و سال تولد: 30/06/1365 شهر و زادگاه:شیراز سطح تحصیلات: لیسانس عمران شغل:ناظر ساختمان قد:185 وزن: 80 رنگ چشم: مشکی رنگ مو:مشکی عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم{شوتی} وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: لوتی صفت محسنات من:مردم دار_راستگو_نترس_مهربان معایب من: زودرنج_ اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :صداقت ورزش هاي مورد علاقه من:فوتبال_کونگ فو کتابهاي مورد علاقه:کتابهای تاریخی موسيقي هاي مورد علاقه من:سنتی سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من:ویلن کشورهای مورد علاقه من:هلند_ کانادا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:شیراز_اصفهان _کرج غذاهاي مورد علاقه من:انواع ماکارونی_الویه وسایل نقلیه مورد علاقه من:ائودی گوشی موبایل مورد علاقه من:نوکیا N8 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟دائم همراه هول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟ پرسپولیس طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟ بارسلونا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟ 6سال پیش بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟جستجو |
سهراب جان خوش اومدی |
سهراب هاژی خوش اومدی
انشالا همیشه سر حال و شاداب ببینمت :) |
سلام
نام: افسانه
نام خانوادگی: یادم نیست روز و ماه و سال تولد: 02/03/..135 جنسیت: این دیگه پرسیدن داره{قاط} شهر و زادگاه: زادگاهم کرمانشاه... ۱۳ ساله که اصفهان زندگی میکنم . سطح تحصیلات: دیپلم شغل: خیاط قد: 164 وزن: 58 رنگ چشم: قهوه ای تیره :o رنگ مو: رنگ اصلیش یادم نیست ... خدا بگم چکار کنه این آرایشگرها رو:21: وضعیت فیزیک بدنی: ماااااااااااااااااانکن.... باور کن {شیت شدن} عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:زیاد بلد نیستم . رانندگی بلدم / بلد نیستم!:اوووووووووووووووو وه ... دست فرمونم رو ندیدید:d وضعیت تآهل: خدا رو شکر متاهل و دارای دو فرزند ( یه پسر و یه دختر{پپوله} ) -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):در برخورد اول رسمی -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):توصیف خودم در يک جمله: در یک جمله جا نمی شم:d مهمترين چيزها در مورد من: بی ریا و مهربون، محسنات من: صادق . .. اصلا نمی تونم دروغ بگم .. به محض دروغ گفتن به دقیقه نکشیده خودم رو لو می دم :65: معایب من:رک گو ... حرف رو تو دلم نمی تونم نگهدارم. پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ ، ریا ، دو رویی، سوء استفاده از رفتار دیگران پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: فرزندانم ، همسرم و خانوادم ..اینترنت پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:رندی ، دروغ و دورویی ..... پنج آرزوی مهم من:موفقیت فرزندانم.. همسرم ... یه زندگی آرام .... و سلامتی خانواده و اطرافیانم علايق مهم من: فیلمبرداری .... عکاسی... میکس و مونتاژ فیلم .... خیاطی مهارتهای من:خیاطی....عکاسی ...فیلمبرداری... ورزش هاي مورد علاقه من:شنا.حلقه ی کمر کتابهاي مورد علاقه: سهم من ... دالان های بهشت موسيقي هاي مورد علاقه من:بیشتر آهنگ های قدیمی از خواننده های قدیمی سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتور ...دف بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:سنتوری...ورود آقایان ممنوع .. زیاد فیلم ایرانی نمی بینم بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:بر باد رفته ... تغییر چهره ... بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: عطاران، جواد رضویان ،شفیعی جم بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: نیکلاس کیج و جان تراولتاو .......... کشورهای مورد علاقه من:فقط ایران شهرهای ایرانی مورد علاقه من:به نظرم تمامی شهر های ایران زیبا هستند شهرهای جهانی مورد علاقه من:هیچکدام غذاهاي مورد علاقه من:فسنجون ،لازانیا .اسنک و پیتزا (از نوع خونگیش ) وسایل نقلیه مورد علاقه من:پژو پارس.:15: گوشی موبایل مورد علاقه من:گوشی خودم sony ericsson xperia neo از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:من از فوتبال متنفرم طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:یک بار می گن {قاط} اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:زمانی که ویندوز 98تو بورس بود:d اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:حال خاصی نداشتم ... فقط برام جالب بود بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:تقریبا هر شب چت با یکی از بستگان که در خاج از ایران هستند ... کارهای سایت شخصی همسرم .. سرچ مطالب برای درس فرزندانم ... وبلاگ شخصی ... اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:من درخصوص وبلاگ کمی تجربه دارم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: با *کتایون * و آقای ** farhad که تازگی وارد این فروم شده اند:53: نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:در جستجوی اسامی اسم کردی در گوگل بودم که به اینجا ختم شد.:rolleyes: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:انتظار خاصی نداریم .:45: |
خوش امدی
خیلی خوش اومدی افسانه جون
امیدوام اینجا بهت خوش بگدره |
|
Afsaneh- roj |
سلام
منم اومدم{شیت شدن} البته بعدا" به سوالا جواب ميدم |
آقا / خانم درامر خوش اومدی
|
به هر حال خوش اومدی:53:
|
ممنون دوستان ،فعلا" يه مختصر معرفي كنم باب آشنايي :
مونا هستم 23 ساله از تهران ديپلم كامپيوتر و دانشجوي گرافيك و شاغل |
خوش امدی مونا جان:53:
امیدوارم که موفق باشی. انشالله که بیشتر باهات اشنا بشیم:) |
مونا خانم خیلی خوش امدی
امیدوارم لحظات خوب و خوشی اینجا داشته باشی :) |
|
:53:ممنون دوستاي عزيز
|
نام: حسین نام خانوادگی:****** روز و ماه و سال تولد: 1371/6/5 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: تبریز سطح تحصیلات: دانشجوی ترم 3 نرم افزار شغل: لید گیتاریست قد: 165 وزن: 55 رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: سیاه وضعیت فیزیک بدنی: بدنم به نظر خودم خیلی رو فُرم هست عینکی هستم / نیستم!:عینکی نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:لقب زیر دریایی بهم دادن دیگه خودت استخراج کن که چیم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:رانندگی بلدم در حد تیم ملی وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: پسری هستم که با کُل پسرای دنیا فرق دارم(قابل توجه دخترا:قصد ازدواج ندارم ((: محسنات من:بی معرفت نیستم همین معایب من:یکمی زود عصبی میشم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : حالا خودتون میفهمین پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: 1.غذا خوردن با صدای بلند ینی همون ملچ مولوچ2-مسخره کردن دیگران3.سرکشی تو کار دیگران 4.فُش دادن 5. انداختن آدامس به زمین پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: 1.داداشم 2.موسیقی 3.گیتار 4.اینترنت5.دیوونه بازی پنج آرزوی مهم من:یکی دارم اونم اینه که برم ترکیه و کارمو شرو کنم علايق مهم من: گیتار برقی و خوردن مهارتهای من: کار کردن با انواع گیتار کلاسیک آگوستیک باس و برقی ورزش هاي مورد علاقه من: کونگ فو کتابهاي مورد علاقه: اهل کتاب خونی نیستم موسيقي هاي مورد علاقه من:Nothing else matters از گروه متالیکا - sword in the wind از manowar سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: انواع گیتار بهترين سریال ایرانی از نظر من:ایرانی نمیبینم بهترین سریال جهانی از نظر من:سریال خاطرات خون آشام - سریال مُرده متحرک - سریال فرار از زندان بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:علی صادقی بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:جکی چان و بروسلی و ... کشورهای مورد علاقه من:نُروژ - آمریکا - تُرکیه شهرهای ایرانی مورد علاقه من:تهران شهرهای جهانی مورد علاقه من:لُس آنجلس غذاهاي مورد علاقه من: به غیر از کرفس و کدو همه چی میخورم وسایل نقلیه مورد علاقه من:لکسوس و ماکسیما گوشی موبایل مورد علاقه من:همی مال خودم خوبه از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:هم ایرانسل هم همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:تراکتور سازی طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:یوونتوس اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:حدودا 7 سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:هیچی گیج شده بودم انقد حرفای عجیب غریب شنیده بودم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:دانلود کلیپ و فعالیت تو انجمن ها اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:تو انجمن زیر میزی مثلا مُدیر بخش هک و امنیت بودم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچکس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:میخواستم نود 32 دانلود کنم تو گوگل زدم دانلود آنتی ویروس نود 32 یه چن تا صفه آورد اینجا رو زدم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:انتظار دارم به حرفای کاربرا در زمینه بهبود سایت توجه کنن همین |
حسین جان خوش آمدی
اولا که الایژا رو خیلی دوس دارم، واقعا کاراکتر جالبیه دوما با اون که گفته بودی از صدای غذاخوردن بدت میاد شدییییییدا موافقم ایشالا بیشتر پیشمون باشی موفق باشی |
قربون شُما
|
حسین جان خیلی خوش اومدی:53:
تبریز تبریز تبریز شهر اجداد من:) |
اکنون ساعت 01:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |