![]() |
♥
این ترانه گیلکی با صدای استاد (خواننده موسیقی سریال پس از باران) فوق العاده ست ...
دانلود ترانه زیبای گیلکی |
شمال این روزا آفتابی ِ ...
امروز داشتم به خورشیدی فک می کردم که یه ظهر پائیزی ِ سردو دلگرم می کنه .. به جاده رفتن فاصـــله به پریناز , دختر زیبای ترکمنی که توی جاده باهاش دوست شدم وُ هی لبخند تعارفم می کرد .. به شبای یواشکی ِ دریاچه .. به مهیاب دختر شیطون رشتی که دم آخر محکم بغلم کردو بوسید و گف ینی دیگه نمیبینیمت غزل ؟! به پاتوق بچه ها پشت دانشگاه .. به نیمه شبای تنهایی توی حیاط خوابگاه و درد و دل با ماه ... به راه رفتن روی جدول .. به عکسایی که گرفتیم ... به خونه سالمندان ! اون پیرزنه که اشک توی چشماش جمع شده بود و میگف "بچه چیه ! چشمات نمیبینه , گوشات نمی شنوه , اون وخ دیگه هیشکی نمی خوادت !" دستشو بوسیدم گفتم من میشم دخترت .. غصه نخور ... به این که چقد دلم برا اینجا تنگ می شه وختی که برم ! به صدای گرم محمد نوری که الان دارم گوش میدم : جان مریم چشماتو وا کن / سری بالا کن / در اومد خورشید / شد هوا سفید / وقت اون رسید / که بریم به صحرا / وااای نازنین مریم جان مريم چشماتو واكن / منو صدا كن / بشيم روونه / بريم از خونه / شونه به شونه / به ياد اون روزها / وااای نازنين مريم . . . غزل |
نقل قول:
آدم به خانه اش عادت می کند خب. دست خودش نیست. توی آن مساحتِ خاص، آن فضای خاص، آن دیوارهایِ کج و معوج و کلی جا که معلوم نیست چرا آنجا هستند بزرگ شده و خو گرفته با شکل و شمایلش. مثلا یک طاقچه ای هست توی حمام که هیچ کس هنوز نفهمیده چرا آنجاست و به درد چه کاری می خورد. گاهی همین عیب و نقص ها و اضافات جذاب تر از کل خانه است، به خصوص وقتی مدتها دور باشی و بخواهی حس و حال در خانه بودن را به یاد بیاوری. نمی دانم. شاید سفر تنها به این دلیل خوب است که بعدش خانه ای هست که پاهایت را تویش دراز کنی و نفسِ عمیق بکشی. شاید اگر همه ی چیزهایی که آن بیرون شهر آزارت می دهد را فاکتور بگیری، نتیجه ش بشود همین خانه...با تمام طاقچه هایِ به درد نخورش! پ.ن: یک خانه ی خوب و یک خواب خوب. همین |
غـــــــــزل دلم واست خیلی تنگ شده بوود _:2: |
نقل قول:
فکر کنم جای حمومو و پذیرایی اشتبا گرفته شده توی خونه....طاقچه هارو قدیم توو پذیرایی میزاشتن ....حالا یا اشتباه از معمار بوده یا شما ؟ نقل قول:
واقعا خدا چه صبری داره ...هر روز یه داستان دارین شماها... نقل قول:
غزل تو با هر کی بهت میخنده سری دوست میشی؟ چقد ساده ای تو دخترک........ما رو ببین دلمون به کی خوشه:d مهیاب...یعنی چی؟ یعنی جوینده ی ماه ؟ معنیش جالب نیست اما اسم تکی هستش...این واژه رشتی که به کار بردی درست نبود ..خیلی غلیظ بود...انگار تیکه انداختی:d...به جاش بگو گیلکی.... حالا جدی داری میری ؟ ....دست ما رو توو حنا نذاری ...من اینجا منتظرتم..زود بیا..... این شبای یواشکی دریاچه و پشت دانشگارم از برنامه هات حذف کن... |
سلام |
سلام دوستان خوبم خیلی دوس دارم بیام شمال . یکی از ارزوهامه ولی تا حالا قسمت نشده .کی بتونم بیام خدا میدونه . البته اگه دوستان منو قابل بدونن . دوس دارم بیام تو اون جنگلای زیبای باحالتون .خیلی هم دوس دارم از نزدیک دوستان خوبم رو ببینم.به امید دیدار.:cool::53::53: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یکی از دلتنگیای من گلدونای شمعدونی بود و درخت انجیری که بابا تو حیاط کاشته بود .. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اگه بخوام تیکه بندازم . میگم این پسره ی بیمزه ی لوس تهرونی (با ت دسته دار) ! :d نقل قول:
به همین راحتی ! نقل قول:
نقل قول:
پر از شور برای رفتن , پر از دلتنگی برای خونه ... نقل قول:
نقل قول:
و دوست دارم وختایی رو که شبیهش نیستم ... نقل قول:
نقل قول:
جنگل هم می فرمایند باحالی از خودتونه . |
نقل قول:
وسط جنگل میخوای دوستانو ببینی؟ عجب.:d ایشالا دوستانم میبینی...حالاکدوم یکی از دوستانو دوست داری ببینی؟ راستشو بگو...هر چی توو دلت داری بریز بیرون ...اینجا غریبه نداریم.... |
سلام . والا نمیدونم چی بگم .هر کدوم از دوستان که بیشتر منو دوس داره و منو قابل بدونه:24::cool: |
قایق کاغذی ِ من
1 فایل پیوست
دیروز دریا بودم .
دلتنگ اما آروم , درست مث دریا .. مث بچگیام قایق کاغذی درست کردمو انداختم توی آب .. نمی دونم دلم می خواست منو با خودش ببره یا دلتنگیامو ..! قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب .. دور خواهم شد از این خاک غریب . . دور باید شد , دور ... . . پشت دریاها شهری ست قایقی خواهم ساخت ! |
3 فایل پیوست
سلام |
دریا دریا دریا عشق ما دریا
دورود ....دیروز دست خانوم بچه هارو گرفتیم رفتیم لب ساحل... دریا آروم بود خواب بود...منم مثه بچگیام لخت شدم پریدم توو آب.....منم میخواستم یه قایق کاغذی درست کنم از بچگیم بلد نبودم..نتونستم..به جاش هواپیما درست کردم...انداختم توو آب.... خلاصه هم دل و هم تن رو زدیم به دریا.....بعد چند وقت که حموم نرفته بودیم......کلی حال اومدم... هواپیما سفر ، کنایه ای از مرگ است همین که بال هواپیما ترا ز خاک به سوی پرنده ها راند دلت به مرغ گرفتار در قفس ماند تو درهواپیما میان عالم پیدا و عالم پنهان نه در کمند زمینی ، نه در کمان زمان ز هست و نیست رهایی ، چگونه می دانی که کیستی و کجایی ؟ نمیدونم شعرش از کیه چند تا عکسم گرفتیم دسته جمعی که براتون میزارم : اولی خودمم با مادر بچه ها ...تنهایی رفتیم. دومی همگی هستیم من و مادر بچه ها و خود بچه ها. سومی یکی از بچه هارو پیچوندیم 4تایی رفتیم. |
شکوفه این پل توی زمسمتون خیلی دیدنی میشه.. وختی زیرش یه عالمه ای برف نشسته ..
یادش بخیر اون وختا هر هفته جمعه ها قرعه کشی می کردیم که کجا بریم. اون جمعه هم شد پل ورسک . ناهارمونو ورداشتیم رفتیم گوشه کنارای برف .. آدم برفی ... وایییییییییییی ییییییییییخ کردم م م م م م آریانا خجالت نمیکشی 4 تا بچه قدو نیم قد داری اونوخ دس زنتو میگیری مجردی میرین لب دریا ؟ دِ نکن د ! زشته قباحت داره . این لهو ولعب بازی هارو هم ببر یه جای دیگه !{قاط} |
•
|
سلام بچه های شمال پی سی چطورین؟ |
سلام بچه های خوب مازندرانی
خوشید؟یه سوال من یه شعر مازندرانی شنیدم تو یه عروسی میخواستم ببینم کسی بلده برام بنویسه؟ مرسی عاشقی نکنید عاشق بده عجب لای لای یا خانم لای لای همچین چیزی مرسی بازم{داش مشتی} |
|
شهر ِ من !
پائیز چه به تنت می آید گویی این کوچه ها هرگز بهار نپوشیده اند .. /غزل/11:10 / 17 آذر 90 |
اینجا بارونه ... :)
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...2v3ou4pc5b.jpg By: Vahid Sohrabi هوایت را عاشقم شهر ِمن .. : ) |
|
غزل؟؟؟؟؟
آمدم نبودي.... آناهيتا :53::53: 26/09/90 20:19 -.-.-.-.-.-.-.- شكوفه جان اگه كمكي چيزي خواستين تعارف نكني اينجا بچه هاي شمال زيادن ماشالله همشونم كاري و خانوم;) |
چیه شکوفه حسودیت میشه ؟؟ :p
رخت خوابای خیس که خوبه :d فدای مرامت آنا ............... خیلی چاکریم ریفیخ : ) |
بارون اومده ه ه ه ه ه ه :)
یک دو سه حالا همه با هم ... _چپله_چپله_چپله_چپله بارون بارونه زِمینا تر میشه گلنسا جونوم کارا بهتر میشه گلنسا جونوم توو شالیزاره برنج می کاره می ترسُم بِچاد طاقت نداره طاقت نداره دانلود ترانه بارون بارونه.ویگن. {جشن پتو}{جشن پتو} |
آنا جون مرسی از مرام و همکاریت عزیز دلم :53: |
آهنگ مازندرانی!
|
حجاب کامل
مهرگان جون ما رفتیم رامسر جاتون خالی یه سوئیت لب دریا گرفتیم و خونوادگی زدیم به آب دریا .......... ( البته من بدون مانتو بودم ولی پوشیده با بلوز شلوار) ماموره اومد گفت خانم این چه وضعیه {قاط} زشته . من هم بهش گفتم حاج آقا کار خلاف نکردیم نشستیم تو آب دارم کمی فیلم میگیریم گفت نمیشه یا برید پوشیده بیاین تو آب یا اجازه نداری توی آب بمونی ..... همسرم بهش گفت حاج آقا اگه یه خارجی این جاها باشه بهمون می خنده ......... خلاصه .......... همسرم گفت برو مانتو بپوش بیا شر درست نکن ....... من هم رفتم پوشیدم و اومدم....10 دقیقه گذشت دیدم دوباره ماموره اومد رفت پیش همسرم بهش گفت خانمت ترسید رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همسر بنده هم گفت نخیر با حجاب کامل رفتن تو آب/:24::24::24::24::24::24:
|
نقل قول:
خوش اومدی به مازندرانی ها (مگه میزبانی :d خوش آمد میگی) این آهنگ رو که گذاشتی گیلکی هست و با لهجه مازنی که مازندرانی صحبت می کنند فرق میکنه رعنا تی تومان گله کیشه! رعنا رعنا دختر گیلگی بود که عاشق یک قزاق میشه و جریاناتی داشته این آهنگ رو گروه رستاک خونده. میگه رعنا شلوارت بلند که رو زمین کشیده میشه دس به آو نزن ماهی تکونه!(تَرُه خُنه) میگه دست به آب نزن ماهی تو رو میخوره ها |
:39:
بالاخره ما نفهمیدیم این مدیر قهوه خونه کجاییه؟ (جنوبی، کرمانشاهی، گیلکی، مازندرانی، اصفهانی، شیرازی ...):65: شروین بیا کمک:d |
نقل قول:
هر وقت فهمیدی به ما هم بگو همه فن حریفه |
مازندرانی!
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
صابخونه کجاییییییی؟ |
نقل قول:
مهرگان جان یه فیلمی بود.. کاش بودی و می دیدی... تازه باهاشون یکه به دو می کردیم :d........ هر وقت یادم میاد کلی می خندم . |
شعر زیبای گیلکی رعنا
آقا! چشم بسته غیب زدی :d (رفتی تو انگلیش بچه ها خوندی) |
از اولشم می دونستم کرمانشاهی هستی آقا مهدی :d |
كلوپ مازندراني ها،گپ خودماني،اصطلاحات،آشنايي باآداب ورسوم
|
رعنا - نرمک نرمک از لب چشمه می آید - ملوک ضرابی
رعنا - نرمک نرمک از لب چشمه می آید - ملوک ضرابی
نرمک نرمک از لب چشمه می آید، رعنا خندان خندان ناز و کرشمه می آید، رعنا مه رو، رعنا سیه مو، رعنا مایه نازی، عمر درازی، گل مایی، رعنا چه بلایی، رعنا اندک اندک در سر کویت افتادم، رعنا لنگان لنگان راه وصالت پیمودم، رعنا دلبر، رعنا ستمگر، رعنا بانگ امیدی، صبح سپیدی، گل مایی، رعنا چه بلایی، رعنا دریا دریا در شب هجرت خون گریم، رعنا یک دم بازآ تا که ببینی چون گریم، رعنا باز آ، رعنا خدا را، رعنا باد بهاری، صبر و قراری، گل مایی، رعنا چه بلایی، رعنا |
سلام این اولین پست من در کلوب مازندرانی ها است
چطورید برو بچز ؟ مهدی میدونم کجایی هستی ! خودتم میدونی که میدونم !:d شمه حال خواره ؟ سلامت هستید ؟ |
كلوپ مازندراني ها،گپ خودماني،اصطلاحات،آشنايي باآداب ورسوم
|
نقل قول:
شما چیتی هستی برار جان |
اکنون ساعت 02:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |