پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ليگ برتر فوتبال ايران-نتايج و برنامه رقابت ها (http://p30city.net/showthread.php?t=26701)

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 06:49 PM

بازگشت یاران کاشانی به لیگ برتر

استیلی سرمربی سایپا می شود و کریمی را هم با خود می برد

به گزارش خبرآنلاین ؛ با استعفای آرش کوشا ، مدیری در تیم کرجی روی کار آمد که از دوستان نزدیک حبیب کاشانی مدیر سابق پرسپولیس است. حیدری که از مدیریت مجموعه ورزشی انقلاب به باشگاه سایپا رفته است ، از اقوام نزدیک ابوذر محتاری مدیر کانون هواداران ، مدیر تیم های پایه و مشاور عالی حبیب کاشانی است و در اولین مسابقه این تیم بعد از تغییرات مدیریتی ، ابوذر غفاری همراه با عباس علیپور مدیر روابط عمومی پرسپولیس کاشانی در ورزشگاه حاضر بودند. حضور مردان نزدیک به مدیر سابق پرسپولیس خیلی زود این گمانه که در انتهای فصل ، حمید استیلی سرمربیگری سایپا را بر عهده می گیرد ، بر سر زبان ها انداخته. استیلی که دوستی دیرینی با نزدیکان مدیر پیشین پرسپولیس دارد ، سال قبل را کابوس بار در پرسپولیس سپری کرد اما همه این گروه علاقه دارند یکبار دیگر در کنار هم جمع شوند و نشان دهند ناکامی شان در پرسپولیس ناشی از مسائل مربوط به جدایی دایی بوده است.

در صورت حضور حمید استیلی در سایپا ، هیچ بعید نیست که علی کریمی هم راهی این تیم شود. ستاره ناراضی این روزهای پرسپولیس دوستی دیرینی را با استیلی دارد و هر وقت در کنار او کار می کند از شرایط گلایه چندانی ندارد. اگرچه جدایی کریمی از پرسپولیس برای هواداران تلخ می شود اما اگر روابط حاکم بر پرسپولیس ، اینگونه ادامه پیدا کند ، هیچ بعید نیست که کریمی از این تیم جدا شود.

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 07:00 PM

دنیزلی: نتوانستیم گل بزنیم و به راحتی گل خوردیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما دو پرسپوليس داريم؛ يكي پرسپوليس شب و

ديگري پرسپولیس روز. در اين بازي هم اين پرسپوليس شب بود كه بازي مي‌كرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی پس از واگذاری نتیجه

دیدار پرسپولیس با تراکتورسازی در جمع اصحاب رسانه گفت:امروز تيم ما بازي بدي

انجام داد و من حرفي به جز تبريك گفتن این برد به تراكتورسازي ندارم.

وی افزود: ما دو پرسپوليس داريم؛ يكي پرسپوليس شب و ديگري پرسپولیس روز. در

اين بازي هم اين پرسپوليس شب بود كه بازي مي‌كرد و فرصت‌ها را يكي پس از ديگري

از دست مي‌داد ولي ما كلا وقتي به دنبال گل زدن هستيم مثل اين است كه با

پرسپوليس روز بازي مي‌كنيم ولي وقتي گل مي‌خوريم و تيم به دفاع روي مي‌آورد اين

پرسپوليس شب است كه وارد عمل مي‌شود.

سرمربی پرسپولیس در ادامه افزود: درباره بازي امروز به دو مورد مي‌توانم اشاره کنم؛

يكي اينکه نتوانستيم به راحتي گل بزنيم و ديگري گل‌هاي راحتي بود که دريافت كرديم.

تراكتورسازي عملكرد خوبي داشت و جو خوبي هم در ورزشگاه حاكم بود و تماشاگران

با تشويق هر دو تيم باعث شدند همه از بازي لذت ببريم، هرچند كه ما بازي را واگذار

كرديم.

دنيزلي با بيان اينکه به فكر هيچ‌كس خطور نمي‌كرد كه پرسپوليس پنالتي را از دست

بدهد، تصریح کرد: امروز در لحظه‌اي كه فكر نمي‌كردم گل بخوريم، به طور ناگهاني و به

راحتي گل خورديم و در لحظه‌اي كه فكر مي‌كردم بايد به بازي هجومي روي آوريم اين‌طور

نمي‌شد.در كل نه به فكر من و نه به فكر ديگران خطور نمي‌كرد كه تيم ما آن پنالتي را از

دست بدهد. در واقع با از دست دادن آن پنالتي به نوعي بازي را از دست داديم.

سرمربی قرمزپوشان پایتخت در مورد عملکرد این تیم در رقابت های آسیایی گفت: در

بازي‌هاي آسيايي ما حريفان سرسخت‌تري داريم و در آن بازي‌ها حريفانمان خيلي تلاش

مي‌كنند تا به دروازه‌ ما فشار بياورند و در بيشتر مواقع به خواسته‌هاي خود نمي‌رسند

ولي ما مي‌بينيم در بازي‌هاي ليگ كه به نسبت راحت‌تر از آن بازي‌ها هستند به راحتي

دروازه ما گشوده مي‌شود.

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 07:03 PM

بازی بعد

پرسپولیس الهلال

سه شنبه 12/02/1391

ورزشگاه آزادی

SOHRAB_HAZHII 05-02-2012 10:44 AM

الهلال 1 پرسپولیس 0

قطعا نیاز به تقویت داریم
دنیزلی: امیدمان به کریمی بود اما امروز، روز خوب او نبود

گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی پس از واگذاری

سه امتیاز و صدر جدول به تیم الهلال در جمع خبرنگاران گفت: برای تشخیص

این موضوع که الهلال از قلب دفاع به ما حمله می کرد نیازی نیست که مربی

باشید و این مسئله واضح بود، تا آنجا که توانستیم سعی کردیم جلوی این

مشکل را بگیریم و باید قبول کنیم امروز روز خوبمان نبود.

وی افزود: در بازی های گذشته همین بازیکنان بودند که امتیاز خوبی را جمع

کردند ولی با این شرایط احتمالا در بازی حذفی مرحله بعد مزیت بازی در

خانه را نداریم و مجبوریم بیرون خانه بازی کنیم. باید قبول کنیم الهلال تیم

خوبی است و از روز اول معلوم بود این تیم به این شکل قوی ظاهر می شود.

دنیزلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کریمی سی و پنج ساله است و

توان بازی در این سیستم شما را ندارد، پاسخ داد: اگر از نظر کلی همه

بازیکنان ما موفق بودند نتیجه این چنین نمی شد. امروز روز خوب کریمی نبود

اما یکسری از بازیکنان هستند که شرایط هر چه باشد، باید به میدان بروند.

کریمی لیدر پرسپولیس است و در روزی که او خوب نباشد، بقیه باید آماده

باشند.

سرمربی سرخپوشان ادامه داد:‌ اختلافی بین من و کریمی وجود ندارد و

همیشه این سؤال پرسیده می شود. اگر دوست دارید اختلافی وجود داشته

باشد بگویید این کار را انجام دهیم. یک روزهایی است که یکسری از بازیکنان

امید تیم هستند و ممکن است با یک حرکت روند بازی را تغییر دهند و آن

کسی که ما امروز به او امید داشتیم علی کریمی بود.

مصطفی دنیزلی در باره شعار هواداران گفت: هم من و هم کسانی که در

ورزشگاه بودند و تمام اعضای باشگاه برای موفقیت پرسپولیس کار می

کنیم.برای دومین بار در زندگی ام است که معده درد شدیدی دارم چون من

ناراحتم و همه هم ناراحتند. فکر نمی کنم این قدر نیاز باشد به بازیکنان

فشار وارد شود و اگر قضیه ای وجود دارد من بالای سر تیم هستم و باید

پاسخگو باشم.

و سردار رویانیان خبر داریم انشاالله فصل آینده تیمی

در شان نام پرسپولیس از شما میخواهیم

:53:پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوست داریم :53:

mohammad.90 05-04-2012 08:11 PM

قلعه نویی:سپاهانی ها را می شناسم آنها جوانمردند

نتیجه بازی سپاهان - ذوب آهن صد درصد فنی خواهد بود / قلعه نویی:سپاهانی ها را می شناسم آنها جوانمردند

یکسری اتفاقات را نمی توان کاری کرد ولی بالاخره اتفاقات فوتبال هم عرفی دارد، در هر حال من اعتقاد دارم ما باید کار خودمان را انجام دهیم

http://u.goal.com/183600/183600hp2.jpg

در بازبینی فیلم بازی با پرسپولیس نکات خاصی هم بوده؟
بازی ما در مقابل این تیم دو نیمه متفاوت داشت؛ نیمه اول تیمی بودیم در حد و اندازه یک تیم محلی، اما در نیمه دوم با توجه به تغییراتی که هم از نظر نفرات هم از نظر سیستم بازی دادیم با یک بازی خوب توانستیم 4گل هم بزنیم.
قبول دارید بعد از گل چهارم اشتهای تیم فروکش کرد؟
بله، دقیقا. این یک مساله خطرناک برای تیمی‌ است که جزو مدعیان است و دیدید که به همین دلیل یک گل هم دریافت کردیم. ولی در کل به لطف زحمات بچه‌ها و حمایت هواداران شاهد یک پیروزی شیرین بوديم.

بازی با مس سرچشمه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
فکر می‌کنم یکی از بازی‌های سخت ما خواهد بود. آن‌ها یک انگیزه خاص می‌توانند داشته باشند و آن‌هم این‌که تیم‌های بزرگ را به دردسر بیاندازند. از طرفی در این بازی استرسی هم ندارند و صد البته از یک مربی کارکشته هم برخوردارند.
اتفاقات بازی رفت که 85دقیقه 10نفره دفاع لایه‌ای این تیم مانع نتیجه‌گیری‌تان شد آیا این‌بار هم می‌تواند تکرار شود؟
به نظرم الان شرایط با آن بازی متفاوت است و هر بازی شرایط خاص خود را دارد. فکر می‌کنم بازی متفاوتی را شاهد باشیم.
خیلی‌ها اعتقاد دارند در این هفته امید تراکتوری‌ها به ساق‌های بازیکنان ذوب‌آهن است، در این مورد هم توضیح می‌دهید؟
ما تمرکزمان به بازی خودمان است و به این‌که آن‌ها چگونه بازی کنند نمی‌خواهیم فکر کنیم. بالاخره بازی آن‌ها هم حساسیت خاصي برای خودشان دارد.
آیا فکر می‌کنید در بازی دو تیم ذوب‌آهن و سپاهان روح جوانمردی رعایت خواهد شد؟
با توجه به شناختی که من از مجموعه دو تیم خصوصا سپاهانی‌ها که دو سال هم از نزدیک با آن‌ها کار کرده‌ام دارم مطمئنا این‌گونه خواهد بود. صد درصد یک بازی جوانمردانه ارائه مي‌شود و هر نتیجه‌ای كه به‌دست آید یک نتیجه فنی خواهد بود.
دوهفته حساس و تعیین‌کننده آخر فرارسید. به نظر شما فدراسیون فوتبال چه تمهیداتی را باید بیاندیشد که سرنوشت تیم‌ها با حرف وحدیث روبه‌رو نشود؟
سوال خیلی خوبی را مطرح کردید به نظرم باید فدراسیون فوتبال با نظارت کامل وکافی و هماهنگی ناظرین حاضر در مسابقات طبق برنامه بازی‌ها را واقعا همزمان برگزار کند تا دیگر شاهد این نباشیم که ناهماهنگی‌ها موجب زیر سوال رفتن نفس بازی همزمان شود. یکسری اتفاقات را نمی‌توان کاری کرد ولی بالاخره اتفاقات فوتبال هم عرفی دارد. در هر حال من اعتقاد دارم ما باید کار خودمان را انجام دهیم تا انشاءا... ببینیم قسمت چه می‌شود.
با توجه به شناخت خودتان از دیگر مدعیان جام خصوصا سپاهان آیا تراکتورسازی را مستحق قهرمانی می‌دانید؟
واقعیت این است که ما شاید در مقام مقایسه با تیم‌های مدعی دیگر یک‌چهارم آن‌ها هم خرج نکرده‌ایم. اگر بازیکنانی را که در نیم‌فصل دوم جذب تیم کردیم در نیم‌فصل اول در اختیار داشتیم مطمئن بدانید که این تیم با اختلاف چند امتیاز از چند هفته قبل تکلیف قهرمانی را مشخص کرده بود؛ هر چند در چند دیدار خصوصا دیدارهای مستقیم اشتباهات داوری تاثیرگذار شد ولی با این حال نتایج به‌دست آمده در سایه لطف خدا و کمک ائمه‌اطهار و حمایت هواداران به نظرم با توجه به امکانات موجود خیلی خوب بوده است.
قرار بود طی دو سه روز گذشته بخشی از مطالبات کادر فنی و بازیکنان پرداخت شود. آیا این اتفاق عملی شد؟
همین حالا که من با شما صحبت می‌کنم ظاهرا تمام مقدمات این کار عملی شده و آن‌طوری که آقای ابهران مسئول اجرایی باشگاه می‌گوید احتمالا تا روز شنبه ظهر به حساب‌ها واریز خواهد شد، البته واقعیت این است که همه در تلاش هستند تا مشکلات حل شود و خود آقای جعفری بیشترین انرژی را در این راه گذاشته ولی به نظرم برای رفع مشکلات باید دید حرفه‌ای داشته باشیم. من از همین جا از تلاش بچه‌ها تشکر می‌کنم و خسته نباشید می‌گویم. امیدوارم تیمی‌که لایق این مردم خوب هست چه من باشم چه نباشم بسته شود.

mohammad.90 05-05-2012 09:04 PM

خداداد عزیزی: کریمی را ضایع نکنید ؛ پروین برای حضورم در پرسپولیس 500 هزار تومان می خواست

خداداد عزیزی: کریمی را ضایع نکنید ؛ پروین برای حضورم در پرسپولیس 500 هزار تومان می خواست
سرمربی ابومسلم و بازیکن سابق تیم ملی گفت: «نتایج پرسپولیس زجرآور و در حد فاجعه است.»

http://www.jamnews.ir/Images/News/Sm...7612968750.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، خداداد عزیزی بازیکن سابق تیم ملی در ماه های اخیر یکی از منتقدان اصلی مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بوده اما در حال حاضر سعی می کند نسبت به افندی چندان انتقاد نکند چرا که عده ای او را متهم کرده اند، به دلیل مشکلات شخصی گذشته اش با دنیزلی منتقد این مربی ترک تبار شده است.
او نسبت به شرایط پرسپولیس در حال حاضر حرف های جالبی زده که مشروح آن را در ذیل می خوانید.

* خدا را شکر آبرو ریزی نشد
پرسپولیس در بازی مقابل الهلال عربستان در ورزشگاه آزادی هیچ حرفی برای گفتن نداشت، پرسپولیس خوش شانس بود که گل های بیشتری نخورد چون اگر این اتفاق می افتاد، آبروریزی می شد، پرسپولیس مقابل الهلال روز خیلی بدی داشت و اصلاً بازیکن خوب در زمین نداشت. جای شکرش باقی است که بازیکنان الهلال عربستان در این دیدار از موقعیت هایی که به دست آوردند، استفاده نکردند آنها چند بار با دروازه بان پرسپولیس تک به تک شد اما به گل نرسیدند و گرنه یک نتیجه عجیب و بحث برانگیز رقم می خورد. الهلال روز خوبش بود اما از موقعیت هایش به خوبی استفاده نکرد تا پرسپولیس با حداقل گل ممکن این بازی ببازد.

* توقع هواداران
هواداران پرسپولیس در این دیدار علیه بازیکنان تیم شعار دادند، بالاخره هواداران همیشه توقع دارند به خصوص از استقلال و پرسپولیس که تیم های اول و دوم ایران هستند. این تیم ها همه جانبه حمایت می شوند، چه از طرف دولت و چه توجه رسانه های تصویری و مطبوعات سپس هواداران به درستی توقع دارند که تیم های محبوب شان هیچ وقت در شرایط بد نباشند. توقع هواداران پرسپولیس بی جا نیست و کاملاً طبیعی است، تیمی که اینقدر برایش هزینه شده و این همه ستاره جذب کرده، نباید در تهران و مقابل 75 هزار نفر تماشاگر که با جان و دل تیم شان را تشویق می کنند، جلوی الهلال دست و پا بسته باشد.

* نتایج فاجعه بار پرسپولیس
پرسپولیس در 6 بازی خود در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا فقط 2 امتیاز کسب کرده که این نتایج زجرآور است، واقعاً فاجعه است،‌ برای پرسپولیس که می گویند زلزله است،‌ این نتایج واقعاً درد آور است.

* پرسپولیسی ها بی غیرت نیستند
بازیکنان پرسپولیس بی غیرت نیستند، اینکه هواداران پرسپولیس آنها را بی تعصب و بی غیرت خوانده اند را قبول ندارم، به هر حال تماشاگر تحت تأثیر فضا و جو استادیوم قرار می گیرد و یک سری لیدر روی سکوها به صورت کاملاً خودجوش شعار می دهند و هواداران هم تکرار می کنند. یک زمانی هستند که مربی در یک جمع خصوصی مثلاً در رختکن به بازیکنانش می گوید که بی غیرت هستند. آن شرایط فرق می کند چون مربی می خواهد بازیکنان تیمش را تحریک کند اما وقتی تماشاگر می گوید، تحت تأثیر جو قرار گرفته است، هیچ بازیکنی در زمین راه نمی رود.

* مسی هم روز بد دارد
توقعات از علی کریمی خیلی بالاست و اگر در یک بازی بد کار کند و روزه ایده آل او نباشد، تماشاگر نباید نگران باشد و اعتراض کند، فکر می کنم هواداران پرسپولیس اگر کمی تحمل کنند، همه چیز درست می شود. علی کریمی که جای خود دارد حتی بهترین بازیکن جهان هم روز بد دارد، لیونل مسی هم مقابل چلسی روز بدش بود و هم پنالتی خراب کرده و هم 2 گل صددرصد را نزد و یکی از دلایل اصلی حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان اروپا بود، مسی مقابل رئال مادرید هم روز خوبش نبود و بارسا ال کلاسیکو را باخت.

* کریمی دنبال ثابت کردن چیزی نیست
علی کریمی مقابل الهلال روز خوبش نبود و کم لطفی است که او را جلوی تیغ بگذارند و سرش را ببرند چون کریمی سال ها زحمت کشیده و به اینجا رسیده است. کریمی دوباره به روزهای خوبش بر می گردد و اگر هم برنگردد، دنبال ثابت کردن چیزی نیست چون تا به امروز خیلی چیزها را ثابت کرده است. علی کریمی یکی از سطوره های پرسپولیس است و به خاطر یک یا دو بازی بد نباید علیه او شعار بدهند. هواداران پرسپولیس او را ضایع نکنند چون کریمی به تنهایی خیلی بازیها را برای این تیم در آورده است.

* دنیزلی هم مقصر است
وقتی عملکرد یک تیم را آنالیز می کنیم، نمی شود نقش سرمربی را در نظر نگرفت، به هر حال دنیزلی هم اشتباهاتی در این بازی ها داشته که پرسپولیس چنین نتایج ضعیفی در بازی های اخیرش کسب کرده است و نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآوده کند. نمی خواهم در مورد دنیزلی زیاد صحبت کنم چون در پاس با من مشکل داشت و الان در مورد او حرف بزنم، عده ای می گویند با دنیزلی مشکل شخصی دارم اما 7 هفته قبل از پرسپولیس حریفانش را شکست می داد، همه می گفتند دنیزلی تیم را متحول کرده است. الان نامردی است که همه مشکلات را گردن استیلی بیندازیم و بگوییم او تیم را بد بسته است و وقتی تیم می برد، هیچ یادی از استیلی نکنیم. در هر صورت وقتی تیم نتایج خوبی می گرفت، دنیزلی کارش را خوب انجام می داد و الان هم نمی شود گفت تاثیری در نتایج بد پرسپولیس نداشته است. من هفته هفتم به ابومسلم رفتم و در شرایط که خودم تیم را نبسته بودم، در این تیم کار کردم. الان که ابومسلم به لیگ برتر صعود نکرده، نمی توانم بگویم که بی تقصیر بودم. یک سری اشتباهات داشتم و در بعضی از بازی ها امتیاز نگرفتم و در نهایت ابومسلم نتوانست به لیگ برتر صعود کند پس من هم در این نتایج مقصر بودم.

* توقعی جز این از دنیزلی نبود
دنیزلی شکست مقابل الهلال را پذیرفت و این باخت را گردن گرفت. توقعی هم جز این از یک مربی حرفه ای مثل دنیزلی نبود و باید هم چنین اظهارنظری می کرد چون تیمش بازی بسیار حساس و مهمی در برابر الشباب امارات در خانه حریف دارد و با این اظهار نظر حاشیه را کم کرد و به تیمش آرامش داد.

* پرسپولیس بدبسته شده است
مشکل اصلی پرسپولیس در سالیان گذشته و به خصوص امسال این است که خوب یار نگرفته و بد بسته شده است. علی دایی با تیمی که خودش بسته بود، بالاخره قهرمان جام حذفی شد و با آن نفرات بد کار نکرد اما امسال پرسپولیس خوب بسته نشد و جنس این تیم جور نبود. پرسپولیس در تمام خطوط مشکل دارد و بازیکنان کلیدی در پست های مختلف نداشت تا بتواند نتیجه بگیرد به همین دلیل گاهی اوقات خوب نتیجه می گرفت و در بعضی بازی ها بد نتیجه گرفت.

* پرسپولیس شادابی لازم را ندارد
باید درون یک تیم باشی تا بفهمی چرا نتیجه نمی گیرد. پرسپولیس الان شادابی لازم را ندارد و به نظر می رسد از نظر بدنی بازیکنان این تیم در شرایط مطلوبی نیستند و به همین دلیل است که مقابل اهلال عربستان در ورزشگاه آزادی توان حمله به دروازه حریف را نداشتند و نتوانستند موقعیت خاصی روی دروازه الهلال ایجاد کنند.

* نتایج سپاهان به خاطر تفکرات کرانچار است
نیم فصل در کیش بودم و سپاهان هم آنجا اردو زده بود. به نظر من اگر سپاهان امروز نتیجه می گیرد، به خاطر تفکرات کرانچار و تمرینات سخت و پرفشار او در نیم فصل بود. سپاهان در کیش تمرینات بسیار خوبی انجام داد و نتیجه اش را امروز می گیرد و می بینیم که در لیگ برتر و آسیا پرقدرت جلو می رود.

* پروین از ما 500 هزار تومان می خواست
در مورد اینکه می گویند پیراهن پرسپولیس برتن بعضی از بازیکنان این گشاد است، من نمی توانم اظهار نظر کنم اما معمولا نتایج این تیم نشان می دهد که پیراهن پرسپولیس بر تن بازیکنانش گشاد است یا تنگ و مردم به خوبی قضاوت می کنند. سال 70 یا 71 بود که در تیم فتح بازی می کردم و به این اتفاق یکی از دوستان به دیدن علی پروین در نمایشگاه سورتمه رفتیم. علی آقا به ما گفت هر کسی که می خواهد به پرسپولیس بیاید باید 500 هزار تومان بدهد چون پیراهن پرسپولیس اعتبار دارد که من گفتم می خواهم به بهمن بروم و به پرسپولیس نرفتم اما امروز می بینیم که پیراهن پرسپولیس به راحتی و با مبالغ بالا تن هر بازیکنی می شود. پرسپولیس در یک فصل 8 گل می خورد اما الان فقط در 2 بازی مقابل سایپا و تراکتور سازی 8 گل خورده است. این تیم پرسپولیس است و مردم توقع دارند حتی اگر پول، امکانات و بازیکن نداشته باشد، نتیجه بگیرد.

mohammad.90 05-05-2012 09:07 PM

قانونی که کاملا به ضرر ایرانی‌هاست

قانونی که کاملا به ضرر ایرانی‌هاست

http://javanemrooz.com/_files/News/i...9205783672.jpg
شنبه 16 اردیبهشت 1391

در حالی که انتظار اهالی فوتبال لغو قانون ورود دروازه‌بان خارجی به لیگ بر‌تر در پایان فصل یازدهم بود، مسئولان فدراسیون در تازه‌ترین تصمیم خود ورود خارجی‌ها به لیگ یک را هم ممنوع کردند اما اهالی فوتبال به شدت با این طرح مخالف هستند.

درحالی که با رفتن عزیز محمدی از سازمان لیگ و آمدن تیم جدید کفاشیان به فدراسیون فوتبال و انتصاب غلامرضا بهروان به عنوان سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال باشگاه‌ها منتظر لغو قانون منع استفاده از دروازه بانهای خارجی بودند اما هیئت رئیسه سازمان لیگ در نشستی با مسئولان ارشد فدراسیون فوتبال رای به باقی ماندن این قانون دادند و حتی این قانون را به رقایتهای لیگ آزادگان نیز تعمیم دادند. این قانون مخالفت اکثر مدیران عامل و مربیان شاغل در رقابتهای لیگ بر‌تر را به دنبال داشت که نظر برخی از آن‌ها را در زیر از نظر می‌گذرانید:
فتح الله‌زاده: برای پیشرفت دروازه‌بانهای ایرانی محدودیت ایجاد می‌کند
مدیرعامل باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ازه‌مان زمان تصویب این قانون مخالف آن بودم، گفت: این قانون علاوه بر اینکه مشکلات مالی برای باشگاه‌ها در جذب دروازه بانهایی که با کیفیت هستند بوجود می‌آورد، محدودیتهایی را نیز برای پیشرفت فنی دروازه بان‌ها ایجاد کرده است. من موافق این قانون برای رقابتهای لیگ آزادگان هستم اما با اجرای آن در رقابتهای لیگ بر‌تر مخالفم.
فتح الله‌زاده افزود: دقت کنید وقتی دروازه بانهای خوب خارجی مانند آرمناک پطروشیان در لیگ ایران بازی می‌کرد دروازه بانهای داخلی ما چقدر انگیزه برای پیشرفت و رقابت با آن‌ها داشتند و در حال حاضر این انگیزه برای پیشرفت چقدر است؟

انصاریفرد: باید ناز بکشیم و با رقم بالا هم قرارداد ببندیم
مدیرعامل باشگاه راه آهن در مورد ممنوعیت ورود دروازه بانان خارجی در ایران ایران به خبرنگار مهر گفت: تصویب این قانون طی چند سال اخیر دستاوردی برای ما نداشته است. این قانون باید در رقابتهای لیگ آزادگان اجرا شود تا استعدادهای ما در آن شکوفا شوند چون آنقدر جایگاه مدیران تیم‌ها در رقابتهای لیگ بر‌تر متزلزل است که برای میدان دادن به یک دروازه‌بان جدید دست به آزمون و خطا نمی‌زنند.
انصاری فرد با تاکید بر اینکه این قانون سازمان لیگ یک طرح شکست خورده است، افزود: با تداوم این قانون باید ناز دروازه بان‌ها را بکشیم تا با یک رقم مالی بالا با آن‌ها قرارداد ببندیم تا اکثر باشگاه‌ها نتوانند در پایان فصل به تعهدات مالی خود در این خصوص عمل کنند.
رویانیان: لغو این قانون را از وزیر ورزش پیگیری می‌کنیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه تصویب این قانون به ما شوک وارد کرده است، گفت: ما مخالف این قانون هستیم چون هم به ضرر باشگاه‌ها تمام شده و هم باعث افزایش بی‌رویه قرارداد مالی دروازه‌بان‌ها منجر خواهد شد، ضمن اینکه قانون یادشده فضای رقابتی بین دروازه بان‌ها را از بین برده و دروازه بانهای ایرانی را برای رقابت بی‌انگیزه می‌کند.
رویانیان تصریح کرد: مطمئن باشید ما لغو این قانون را از راه‌های مختلف به ویژه از طریق وزیر ورزش و جوانان پیگیری می‌کنیم تا حقی از باشگاه پرسپولیس در این خصوص ضایع نشود.

قاسمپور: لابد از کشورهای صاحب فوتبال بیشتر می‌فهمیم؟
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان نیز اعتقاد دارد اکثر تیمهای حاضر در لیگ به دلیل نداشتن دروازه‌بان خوب و قابل اعتماد ضربه خورده‌اند، اظهار داشت: چرا فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به کمبود بازیکن در برخی از پستهای دیگر توجه‌ای ندارد؟ از زمانی که این قانون تصویب شده دروازه بانهای ایرانی پیشرفتی نکرده‌اند.

ابراهیم قاسمپور افزود: در هیچ جای دنیا غیر از برخی از کشورهای عربی این قانون وجود ندارد لابد ما از کشورهای صاحب فوتبال دنیا بیشتر می‌فهمیم؟ این قانون باعث شده که قرار داد برخی از دروازه بان‌ها به یک میلیارد تومان نیز برسد.
ابراهیم‌زاده: یک تیم باید بتواند دروازه‌بان خارجی جذب کند
منصور ابراهیم‌زاده سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در خصوص دلیل مخالفت خود با این قانون به خبرنگار مهر تاکید کرد: دلیل مخالفت من با این قانون این است که یک تیم بر اساس نیاز‌های خود در پستهای مختلف باید بتواند بازیکن جذب کند. حتی اگر ممنوعیتی در جذب دروازه‌بان خارجی وجود نداشت ما طی دو سال گذشته نیازی به جذب گلر خارجی نداشتیم. به نظر من همانطور که یک تیم نیاز به جذب یک مهاجم خارجی دارد باید بتواند دروازه‌بان خارجی نیز جذب کند.
ویسی: دروازه بانهای دیگر خودشان را با رحمتی مقایسه می‌کنند
سرمربی تیم فوتبال صبای قم نیز با ذکر مثالی در این خصوص به خبرنگار مهر می‌گوید: مگر عابدزاده زمانی که عابدزاده شد و یا رحمتی هنگامی که رحمتی شد، قانون ممنوعیت استفاده از دروازه بانهای خارجی وجود داشت؟
عبدالله ویسی تاکید کرد: هنگامی که با تصویب این قانون پول زیادی به دروازه بانی مانند رحمتی داده می‌شود مشکل زیادی به چشم نمی‌آید چون رحمتی نشان داده که به طور میانگین از هر سه بازی در یک بازی تیمش را نجات می‌دهد اما مشکل زمانی به چشم می‌آید که دروازه بانهای دیگر نیز خودشان را در هنگام بستن قرارداد با وی مقایسه می‌کنند.

شرفی: لیگ بر‌تر محل تجربه اندوزی دروازه بانهای جدید نیست
سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه با تاکید بر اینکه از اجرای این قانون هنوز یک پدیده دروازه بانی به فوتبال ایران معرفی نشده، تاکید کرد: من دو سال قبل گفتم که این قانون باید در لیگ آزادگان اجرا شود تا شاهد بسترسازی برای پروش دروازه بان‌های جدید و معرفی آن‌ها به فوتبال ایران باشیم، چون یک دروازه‌بان جدید باید در آنجا کسب تجربه کند و رقابتهای لیگ بر‌تر محل آزمون و خطا و تجربه اندوزی دروازه بانهای جدید نیست.

اصغر شرفی افزود: یک تیم لیگ یکی در اکثر موارد با یک تا ۳ میلیارد تومان بسته می‌شود و یک تیم لیگ برتری با ۸ تا ۱۵ میلیارد تومان بنابراین با توجه به اینکه پست دروازه‌بان حساسترین پست یک تیم است بنابراین اشتباه یک گلر خسارت به مراتب سنگین تری به یک تیم لیگ برتری وارد می‌کند تا به یک تیم لیگ یکی. ما دررقابتهای لیگ بر‌تر نمی‌توانیم هم به دنبال کسب نتیجه باشیم و هم به دنبال پرورش بازیکن بویژه دروازه‌بان.

یاوری: در تصویب این قانون کار‌شناسی صورت نگرفته است
سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی با استناد به سال‌ها تجربه خود در زمینه مربیگری در فوتبال ایران در خصوص قانون ممنوعیت استفاده از دروازه بانهای خارجی در رقابتهای لیگ بر‌تر و لیگ یک به خبرنگار مهر می‌گوید: من به شدت مخالف این قانون هستم. چون در خصوص تصویب این قانون کار کارشناشی صورت نگرفته و برخلاف آنچه که آقایان اعتقاد دارند این تصمیم با خرد جمعی گرفته نشده است چون در آن نظر پیشکسوتان و زخم خورده‌های فوتبال پرسیده نشده است.

یاوری با اعلام اینکه تصویب این قانون فقط به نفع دروازه‌بانهای درجه چندم فوتبال بوده است، تاکید کرد: به نظر من جلوی حضور بازیکنان خارجی گرفته شود بهتر از آن است که جلوی حضور دروازه بانان خارجی گرفته شود چون یک دروازه‌بان ۵۰ درصد یک تیم است و نبود یک دروازه‌بان خوب میلیارد‌ها تومان هزینه یک تیم لیگ برتری را نابود می‌کند. به نظر من با یک کار کار‌شناسی باید در خصوص این قانون تجدید نظر شود.

کامیاب: فوتبال ایران از غیبت دروازه بانهای خارجی سودی نبرد
سرمربی تیم شاهین بوشهر نیز با اعلام اینکه فوتبال ایران از اجرای قانون ممنوعیت حضور دروازه بانهای خارجی تا به امروز سودی نبرده است، اعتقاد دارد: به نظر من در اجرای این قانون باید تجدید نظر شود چون طی این مدتی شاهد رشد دروازه بانهای ایرانی با اجرای این قانون نبوده‌ایم و آن‌ها نفعی نبرده‌اند.

اصغر کامیاب افزود: اجرای این قانون نتایج مثبتی نداشته است اما حضور دروازه بانهای خارجی می‌تواند به پیشرفت فنی دروازه بانهای ایرانی کمک زیادی کند.

SOHRAB_HAZHII 05-08-2012 07:32 AM

دنیزلی: مثل اینکه بافت ها با هم جور نمی شود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: یک بار هم زمانی که سرمربی تیم

ملی ترکیه بودم گل های زیادی دریافت می کردیم اما این نتایج در بازی های

دوستانه بود و همان تیم در جام ملت های اروپا به یک چهارم نهایی رسید و

ششم شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در پایان دیدار

تیم های پرسپولیس و راه آهن از هفته سی و سوم مسابقات لیگ برتر

فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: ما هنوز نتوانسته ایم مشکل گل های

دریافتی مان را حل کنیم. بعد از بازی با الغرافه که در همین ورزشگاه بود،

سعی کردیم تیم را جمع کنیم اما نشد و چنین موقعیتی تاکنون پیش نیامده

است.

وی افزود: وقتی حریف روی دروازه ما می آید، به گل می رسد و حتی اگر در

کل روز هم کار کنیم این اتفاق در دقایقی از بازی رخ می دهد. درست مثل

اینکه بافت ها با هم جور نمی شود. این وضعیت می تواند نگران کننده باشد

اما در لیگ قهرمانان آسیا شرایط این گونه نیست.

سرمربی قرمزپوشان در ادامه تصریح کرد: فقط به خاطر اینکه شما را تنها

نگذاشته باشم به اینجا آمدم و نمی خواهم زیاد حرف بزنم. امیدوارم مرا

ببخشید.

دنیزلی در مورد زمان تعویض هایش گفت: روند بازی به گونه ای بود که دو

بازیکن مان با مصدومیت بازی می کردند و به خاطر همین مسئله اگر زودتر

تعویض می کردیم برای تعویض های اجباری به مشکل می خوردیم. سامان

آقازمانی، علی کریمی و حمیدرضا علی عسگری که با مصدومیت بازی می

کردند، اگر به مشکل می خوردند، آن وقت در ادامه راه ممکن بود نتوانیم آنها

را تعویض کنیم

mohammad.90 05-08-2012 01:30 PM

اعلام برنامه زماني جديد هفته پاياني ليگ برتر

برنامه زماني ديدارهاي هفته 34 ليگ برتر تغيير کرد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034235.jpg
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، برنامه زماني جديد اين رقابتها به شرح زير است:

*جمعه 22 ارديبهشت 91

فولاد خوزستان – پرسپوليس ،ورزشگاه الغدير اهواز، ساعت 18

داماش گيلان – شهرداري تبريز، ورزشگاه شهيد عضدي رشت، ساعت 17

تراکتورسازي تبريز- ملوان انزلي، ورزشگاه يادگار امام(ره)، ساعت 19:20

مقاومت سپاسي – صباي قم، ورزشگاه حافظيه شيراز، ساعت 19:20

راه آهن – شاهين، ورزشگاه اکباتان، ساعت 17

مس کرمان – ذوب آهن، ورزشگاه باهنر کرمان، ساعت 17

فولادمبارکه سپاهان- مس سرچشمه، ورزشگاه فولادشهر، ساعت 19:20

سايپا – نفت آبادان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 17

استقلال- نفت تهران، ورزشگاه آزادي، ساعت 19:20

FereShteH 05-08-2012 07:03 PM

صحبت های جالب علی دایی پس از پیروزی

فارس: علی دایی در نشست خبری پس از پیروزی 4 بر 3 مقابل پرسپولیس گفت: قبل از هر چیز دوست دارم به بازیکنانم از صمیم قبل تبریک بگویم چون بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند. نیمه اول سرتر از پرسپولیس بودیم و آنها موقعیت زیادی نداشتند.

وی اضافه کرد: می دانستیم آنها به توپ های بلند رو می آورند و بر اثر آفسایدگیری اشتباه گل خوردیم ولی در مجموع منطقی بازی کردیم. امسال از نظر قدی دچار مشکل بودیم و در این بازی هم روی ارسال ها گل خوردیم. خدا را شکر می کنم که خدا این عزت را به ما داد که بردیم. شاید هفته قبل می توانستیم برنده باشیم اما امروز خدا را همه چیز را مقدر کرد و به ما عزت داد.

دایی اظهار داشت: نمی خواهم درباره پرسپولیس حرف بزنم و می خواهم در مورد توانایی های راه آهن حرف بزنم. اسامی دو تیم را قیاس کنید، بازیکنان من امروز با غیرت بازی کردند و با تمام وجود به میدان آمدند.

دایی در خصوص اینکه با خوشحالی پس از گلزنی به پرسپولیس محبوبیت خود را از دست داده یا خیر گفت: نمی توانم فیلم بازی کنم. من یک پرسپولیسی هستم اما اکنون سرمربی راه آهن هستم و معلوم است که باید خوشحالی کنم. همه کار کردم تا امروز برنده باشیم.

وی ادامه داد: با اینکه دو روز تمرینات تعطیل بود و بازیکنان به احترام من برگشتند اما حقشان بود که برنده شوند. حق ما بود که جزو 7،8 تیم ابتدای جدول باشیم اما این اتفاق نیفتاد و خدا را شکر که روزی خدا به من عزت داد که در جدول بالای پرسپولیس آمدم. شما فکر نکنید که این ها شوخی و نامردی است. کسی نمی تواند نامردی کند و جوابش را نبیند. کسی که به من نامردی کند جوابش را می‌گیرد.

دایی در خصوص اینکه به عنوان یک پرسپولیسی وضعیت این روزهای این تیم را چطور می بینید، گفت: از ته قلبم این تیم را دوست دارم. امسال یک کلمه علیه این تیم حرف نزدم. چه در زمان استیلی و چه دنیزلی. پرسپولیسی واقعی باید این تیم را حمایت کند ولی این سکوها و هواداران همیشه خط گرفته اند و امروز هم خط گرفته بودند. یک عده به اسم لیدر که شاید تعدادشان 10 نفر هم بیشتر نباشد آرامش را از این تیم گرفته اند. شما اجازه دهید مردم خودشان بیایند بهترین تشویق ها را می کنند. بگذارید کسانی را که دوست دارند تشویق کنند. شما فکر می کنید چرا آخر فصل گذشته موفق بودیم و اکثر بازی ها را بردیم، به خاطر اینکه آنها از پرسپولیس دور بودند.

وی افزود: باید منافع کسانی را که ذینفع هستند قیچی کنند. اگر این کار را انجام دهند پرسپولیس درست می شود. این تیم با این همه بازیکن به مربی هم نیاز نداشت و مطمئن باشید اگر این مسائل در پرسپولیس وجود نداشت این تیم بالای جدول بود. شما ببینید در کجای ورزشگاه به نفع یک نفر شعار داده و علیه بقیه شعار سر داده می شود. اگر این کار را انجام دهید به همه چیز دست پیدا خواهید کرد.

FereShteH 05-08-2012 07:06 PM

قلعه‌نویی گفت مشتی لجن را دور خودت جمع کردی

به گزارش فارس از کرمان، اصغر شرفی پس از تساوی بدون گل تیمش در برابر تراکتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازیکنان ما در برابر تراکتورسازی با نمایشی فداکارانه و مردانه توانستند حریف پرآوازه خود را متوقف کنند.

وی افزود: بازیکنان ما در این مسابقه از جان مایه گذاشتند، آنها از نظر تاکتیکی و تکنیکی از تراکتوری‌ها عقب بودند، اما بازیکنان ما توانستند با دوندگی این ضعف را رفع کنند، امروز بچه‌های ما به خوبی از عهده دفاع کردن برآمدند‌.

شرفی با اشاره به اینکه خوب دفاع کردن را باید بلد باشی، گفت: علاوه بر دفاع ما نیم نگاهی هم به ضد حملات داشتیم تا بتوانیم با استفاده از آنها تیم حریف را غافلگیر کنیم .

وی در مورد حواشی و اتفاقات پایان مسابقه گفت: شما طی این فصل کوچکترین مورد بی‌انضباطی از مسلم فیروز‌آبادی ندیده‌اید، اما بازیکن حریف امروز به وی فحاشی کرد و آب دهانش را به صورت او انداخت، این صحنه‌ها و حرکات را می‌بینم که می‌گویم در فوتبال ایران عدالت رعایت نمی‌شود، برخی مدعی همه گونه اخلاقیات در فوتبال هستند، اما این رفتار بازیکن تیم حریف بود.

شرفی در مورد مشاجره لفظی‌اش در پایان مسابقه با امیر قلعه‌نوعی گفت: بعد از سوت داور به سمت او رفتم تا به وی خسته نباشید بگویم که قلعه‌نویی به من گفت، آقای شرفی از شما بعید است که یک مشت لجن را دور خودت جمع کرده‌ای، منظور او بیشتر ساکت الهامی بود، البته من به گذشته او کاری ندارم، اما از زمانی که با من به مس سرچشمه آمده اخلاقش ۱۰۰ درجه تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه برخی عوامل تیم حریف من را طاغوتی و با فرهنگ طاغوتی خطاب کردند، گفت: همه جا خوب و بد وجود دارد، من در زمان طاغوت هیچ جرم و جنایتی مرتکب نشده‌ام، حتی در آن دوران جرأت و جسارت آن را داشتم که در برابر ظلم و حرف زور رژیم نیز قرار گیرم که نتیجه آن بازداشت چند روزه در شهربانی تهران و سئوال و جواب دادن‌های مکرر بود، البته این مسائل ترور شخصیت است و برخی با این کارها قصد دارند نتایج تیم خود را توجیه کنند.

شرفی خاطرنشان کرد: تیم ما توانایی مشخص کردن قهرمان لیگ را دارد و من از این مسئله خوشحالم، اگر سر به سرمان نگذارند و اذیتمان نکنند، هفته آینده هم می‌توانیم مقابل سپاهان به تساوی یا پیروزی برسیم، می‌خواهیم با وجود سقوط مردانه بجنگیم تا همیشه جاودان بمانیم.

SOHRAB_HAZHII 05-09-2012 05:17 PM

درود بر لیگ برتر

درود بر لیگ برتر!/ گهر اولین تیم لرستانی تاریخ لیگ شد

http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.pngشگفتی ساز لیگ یک سرانجام رخت لیگ برتر به تن کرد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ گهرزاگرس درود در بازی برگشت پلی آف لیگ برتر با تساوی در برابر ایرانجوان بوشهر توانست تاریخ را برای ورزش لرستان از نو بنویسد و اولین تیم لرستانی تاریخ لیگ برتر لقب بگیرد. شاگردان داود مهابادی و اسماعیل حیدرپور که کم هزینه ترین تیم تاریخ مسابقات حرفه ای فوتبال ایران بودند ، توانستند در پایان تلاشی یکساله ، با تساوی بدون گل برابر تیم شایسته ایرانجوان بوشهر به لیگ برتر برسند.
گهر در بازی رفت با ایرانجوان در بوشهر به تساوی یک بر یک دست یافته بود و در مسابقه برگشت که به دلیل نا آرامی های انتخاباتی داشت در ورزشگاه بروجرد برگزار می شد در برابر چشمان بیش از 4 هزار لرستانی که از خیابان ها و پشت بام های مشرف به ورزشگاه داشتند مسابقه را تماشا می کردند ، لیگ برتری شوند. با صعود تیم درودی به لیگ برتر ، پرونده تیم های شرکت کننده در لیگ سال آینده تکمیل شد و از امسال ، پیکان ، آلومینیوم هرمزگان و گهر به جای شاهین ، مس سرچشمه و شهرداری تبریز در لیگ برتر بازی می کنند.

SOHRAB_HAZHII 05-10-2012 06:34 PM

شش پرسپولیسی در لیست کروش

تیم ملی فوتبال ایران در حالی روز 14 خرداد در نخستین دیدار مرحله نهایی

مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف تیم ملی ازبکستان می رودکه

فدراسیون فوتبال اسامی 33 بازیکن را برای دریافت ویزا به کشور میزبان

معرفی کرده است

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم ملی فوتبال ایران پیش از

دیدار با ازبکستان به ترکیه می رود و قرار است دو دیدار دوستانه در این

کشور برگزار کند. کاروان تیم ملی سپس از ترکیه راهی تاشکند می شود تا

در اولین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی مقابل ازبکستان قرار

بگیرد.

علی کریمی، مهرداد پولادی، مازیار زارع، محمد نوری، هادی نوروزی و

غلامرضا رضایی بازیکنانی هستند که از تیم پرسپولیس به اردوی تیم ملی

دعوت شدند.

اسامی دعوت شدگان به شرح زیر اعلام شد: سید مهدی رحمتی، شهاب

گردان، علیرضا حقیقی، محسن فروزان، سید جلال حسینی، هادی عقیلی،

شجاع خلیل زاده، پژمان منتظری، خسرو حیدری، حسین ماهینی، احسان

حاج صفی، مهرداد پولادی، مازیار زارع، رضا حقیقی، آندرانیک تیموریان،

مجتبی جباری، پژمان نوری، محمد نوری، علی کریمی، قاسم حدادی فر،

جواد نکونام، اشکان دژآگه، فریدون زندی، محسن مسلمان، احمد حسن

زاده، کریم انصاری فرد، هادی نوروزی، محمد قاضی، آرش افشین، میلاد

میداوودی، محمد غلامی، محمدرضا خلعتبری و غلامرضا رضایی.

گفتنی است؛ بازیکنان خط خورده از اردوی ترکیه به تهران بر می گردند و 23 ب
ازیکن اصلی به ازبکستان می‌روند.

SOHRAB_HAZHII 05-10-2012 06:44 PM

سردار رویانیان

1391/2/20 13:16:20

سردار رویانیان: با تبدیل تهدیدها به فرصت، بیماری

کهنه پرسپولیس را برای فصل بعد درمان می کنیم

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با بیان اینکه هم اکنون

بیماری کهنه پرسپولیس سر باز کرده و شناسایی شده است، خطاب به

هواداران گفت: از این تهدیدها نباید ترسید، تهدیدها به فرصت تبدیل می

شوند و با تبدیل این تهدیدها به فرصت، بیماری پرسپولیس را درمان کرده و با

ریشه کنی مشکلات گذشته، تیمی قدرتمند، منسجم و هماهنگ را معرفی

خواهیم کرد

پرسپولیس فصل سخت و دشواری را به پایان می رساند. فصلی که در آن
سرخپوشان آماج اتفاقات و حاشیه های بسیاری قرار گرفتند کهبسیاری از آنها جزو ناگفته ها است.
سردار محمد رویانیان در این ارتباط در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس می گوید: پرسپولیس مدتی است که هدف یکسری برنامه ریزی ها قرار گرفته است. طرح هایی که هدف از آن غیر از افول پرسپولیس و دلسرد کردن هواداران نیست، مدت هاست که افراد و گروهمایی به شکل هدفمند و به صورت های گوناگون اما پنهانی اقداماتی را علیه پرسپولیس شروع کرده اند. آرزوی آنها سقوط قطعی پرسپولیس به دسته پائین تر بود و در این مسیر در تمام ابعاد فعال بودند.
وی ادامه داد: در این مدت برای دستیابی به موفقیت، تلاش های بسیاری انجام دادیم. هنگامی که افتخار خدمت به هواداران پرسپولیس به من داده شد، اقدامات و هزینه هایی صورت گرفت که آنها را غافلگیر کرد، اما بی کار ننشستند و با توسعه فعالیت های خود، دسیسه های جدیدی را طراحی کردند که به زودی در جای خود به شکل کاملا شفاف به هواداران و رسانه ها درباره آن خواهم گفت.
مدیر عامل پرسپولیس در ادامه با اشاره به اینکه باید از شرایط پیش آمده فرصت های جدیدی ساخت، تصریح می کند: به لطف خدا پرسپولیس سقوط نکرد. البته این فشارها و مشکلات باعث شد غده های بیماری پرسپولیس سر باز کند تا مشکلات اساسی سال های اخیر کاملا شناسایی شود. تشخیص درست درد و عوامل آن، 50 درصد راه درمان است و به امید خدا و در سایه حمایت هواداران با اقداماتی که صورت خواهد گرفت،50 درصد باقی مسیر، طی خواهد شد تا پرسپولیس بهبود پیدا کند.
رویانیان ادامه می دهد: زمانی که به فوتبال آمدم هیچگاه باور نمی کردم فوتبال تا این حد ناپاک باشد. دشمنان پرسپولیس تمامی تلاش خود را برای سقوط تیم به دسته یک انجام دادند اما به هدف نهایی خود نرسیدند، هر چند که ضربات زیادی به پیکره پرسپولیس وارد کردند.همانطور که گفتم از این مشکلات فرصت های تازه ای خواهیم ساخت. اکنون نقطه ضعف های پرسپولیس که طی سالیان متمادی بوجود آمد را می شناسیم، نقاط ضعفی که به بدخواهان پرسپولیس فرصت عرض اندام می داد و با رفع آنها این فرصت ها را از آنها خواهیم گرفت.
وی خطاب به هواداران، صحبت های خود را اینگونه ادامه می دهد؛ از این شرایط نباید ترسید. زمان پایان نگرانی ها به زودی فرا می رسد، چون پرسپولیس در شرایط خروج از بحران قرار گرفته است. در این مدت بر هواداران و ما بسیار سخت و دشوار گذشت. باور آنچه بعضی صورت می دادند دشوار بود با شناسایی بیماری ها و ضعف ها می خواهیم پرسپولیس را در مقابل عوامل بیماری زایی که از بیرون به ما حمله می کنند واکسینه کنیم و برای سال آینده تیمی قدرتمند، هماهنگ و منسجم تشکیل می دهیم.
سردار رویانیان در پایان با اشاره به شایعات روزهای گذشته در ارتباط با سفر دنیزلی به ترکیه گفت: آقای دنیزلی قصد سفر نداشتند، اما بیماری که برای همسر ایشان پیش آمد، سفرشان را اجتناب ناپذیر کرد. دنیزلی با من تماس گرفت و موضوع را که در میان گذاشت، اجازه دادیم به ترکیه برود. این کار را برای مقاصد انسان دوستانه انجام دادیم ولی بعد از بازگشت ایشان در رابطه با سفرهای آقای دنیزلی به ترکیه جلسه ای خواهیم داشت.

SOHRAB_HAZHII 05-11-2012 08:26 PM

سپاهان قهرمان لیگ برتر شد

سپاهان قهرمان لیگ برتر شد http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

- سپاهان اصفهان برای سومین بار متوالی به قهرمانی در لیگ برتر ایران رسید.
به گزارش خبرآنلاین؛ سپاهان اصفهان با تساوی بدون گل مقابل مس سرچشمه قهرمان لیگ برتر یازدهم شد.

mohammad.90 05-11-2012 08:29 PM

سپاهان قهرمان ليگ يازدهم شد

جمعه 1391/02/22 21:21

صبا سهميه آسيا را گرفت؛
سپاهان قهرمان ليگ يازدهم شد

در شب پاياني ليگ برتر سپاهان با وجود توقف برابر مس سرچشمه قهرمان شد، تراکتورسازي به نايب قهرماني رسيد و دست استقلال از جام کوتاه ماند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000868.jpg
سپاهان با تساوي بدون گل برابر مس سرچشمه قهرمان ليگ برتر يازدهم شد. در 11 دوره ليگ برتر، زرد پوشان اصفهاني با 4 عنوان قهرماني پرافتخار‌ترين تيم ليگ برتر هستند. اين سومين قهرماني متوالي سپاهان در ليگ برتر محسوب مي‌شد.

تراکتورسازي نيز به لطف يک گل زده بيشتر نسبت به استقلال نايب قهرمان شد و جام نايب قهرماني که قرار است امسال اهدا شود، را گرفت. تيم کهکشاني استقلال که در جام حذفي قهرماني شده بود دستش از جام قهرماني و نايب قهرماني ليگ برتر کوتاه ماند و به سومي اکتفا کرد تا در نبرد قلعه‌نويي و مظلومي براي نايب قهرماني را قلعه‌نويي برنده شود.

صبا هم با تساوي در شيراز چهارم شد و توانست سهميه آسيايي کسب کند.

نتايج اين 4 بازي به شرح زير است؛

سپاهان صفر- مس سرچشمه صفر

تراکتورسازي تبريز 2- ملوان انزلي صفر

گل‌ها: لوپز (3)، محمد ابراهيمي(7)

فجرسپاسي صفر – صباي قم صفر

استقلال 3 - نفت تهران صفر

گل‌ها‌: آرش برهاني(2و 3+90)، يرکوويچ(17)

سه تيم شاهين بوشهر، شهرداري تبريز و مس سرچشمه نيز به ليگ دسته يک سقوط کرده‌اند. پرسپوليس هم با 42 امتياز در رده دوازدهم جدول ليگ قرار گرفت.

SOHRAB_HAZHII 05-11-2012 08:29 PM

کریم انصاری‌فرد آقای گل لیگ برتر یازدهم شد

کریم انصاری‌فرد مهاجم سایپا به عنوان آقای گلی لیگ برتر یازدهم رسید.

به گزارش خبرآنلاین؛ انصاری فرد در بازی آخر تیمش موفق شد یک گل بزند تا تعداد گل هایش در لیگ برتر یازدهم را به عدد 21 برساند. انصاری فرد ، فونیکه سی و رضا عنایتی بهترین گلزنان لیگ برتر یازدهم بودند که رقابت برای آقای گلی بین آن ها بود. اما در هفته آخر انصاری فرد با گلی که به نفت آبادان زد، 21 گله شد و از دو رقیب خود جلو زد. اتفاقا انصاری فرد گل بیست و یکم خود را به نفت آبادان، تیم فونیکه سی زد. اخراج فونیکه سی در این مسابقه خیال انصاری فرد را راحت کرد که این مهاجم خارجی دیگر شانسی برای آقای گلی ندارد و از طرفی رضا عنایتی هم که 18 گله بود، شانس کمی برای گرفتن انصاری فرد داشت.

SOHRAB_HAZHII 05-14-2012 09:18 AM

مذاکرات پرسپولیس

آغاز مذاکرات پرسپولیس با ۴ بازیکن مطرح /

کدام بازیکن بمب خبری رویانیان است؟http://www.khabaronline.ir/images/icon/hot.pnghttp://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

حدادی فر، محمدرضا خلعتبری، محمد قاضی و شهاب گردان مذاکرات جدی

انجام داده و این بازیکنان جدی‌ترین گزینه‌های پرسپولیس برای فصل نقل و

انتقالات هستند. البته از آنجا که پرسپولیس هنوز در لیگ قهرمانان آسیا

مسابقه دارد، مذاکرات این تیم با بازیکنان مورد نظر فعلا رسمی نیست و اصلا

بعید نیست که مسئولان این باشگاه مذاکرات خود را تکذیب کنند.

شما فکر می‌کنید کدام یک از این بازیکنان می‌تواند بمب خبری پرسپولیس در

فصل نقل و انتقالات باشد؟

SOHRAB_HAZHII 05-14-2012 09:29 AM

مصاحیه اولادی

اولادی: بعید نیست در لیست فروش پرسپولیس باشم /

ایمون زاید گل می زند چون فقط ۲ کیلومتر می دود!

مهاجم شمالی پرسپولیس که به قول خودش، فصل کابوس واری را پشت سر گذاشته و بدتر اینکه برای بازی مقابل الشباب امارات نیز از لیست مصطفی دنیزلی خط خورد تا شایعه جدایی اش از پرسپولیس اوج بگیرد.

در بازی مقابل فولاد، روی نیمکت نشسته بودی اما چرا به همراه تیم به امارات نرفتی؟
من از 3، 4 روز قبل از بازی با فولاد خوزستان توانستم تمرین گروهی داشته باشم و این زمان برای بازی کردن کافی نبود. از سوی دیگر دنیزلی نخواست ریسک کرده و مرا با خودش به امارات ببرد چون به احتمال زیاد، فرصت برای بازی هم به من نمی رسید. البته به مرز بازی کردن رسیده بودم و این اولین بارم هم نیست که مصدوم می شوم ولی دنیزلی خواست که مرا در لیست 25 نفره مسافران امارات هم قرار ندهد. مترجمش به من زنگ زد و گفت دنیزلی می خواهد من در تهران بمانم و تمرین کنم.
اما شایعه شده هر کسی از لیست مسافران امارات خط خورده، به طور کلی فصل آینده در پرسپولیس بازی نمی کند؟
باور کنید هیچ کس به من چنین قضیه ای را نگفت. نه تنها من، بلکه سایر بازیکنان هم همین طور هستند. هیچ کس نمی داند فصل بعد پرسپولیسی می ماند یا نه.
*حالا به نظرت در لیست فروش قرار می گیری یا نه؟
بعید هم نیست. من با آن همه سر و صدا به پرسپولیس آمدم اما مصدوم شدم و بدشانسی آوردم تا حالا که از فوتبال دور شده ام. اگر در لیست فروش باشم، نمی توانم هیچ حرفی بزنم و آن را می پذیرم. باشگاه شاید بگوید به من احتیاجی ندارد و حتما برایم آرزوی موفقیت هم می کنند که من هم با تمام احترام، از پرسپولیس جدا خواهم شد.
*هنوز با باشگاه قرارداد داری؟
چون زیر 28 سال بودم، مجبور شدم با پرسپولیس قرارداد دوساله امضا کنم که سال دوم آن مشروط است. باشگاه نخواهد، من از پرسپولیس جدا می شوم.
*می توانیم بگوییم فصل یازدهم، فصل بدشانسی تو بود؟
صد در صد. من با هزاران امید و آرزو به پرسپولیس آمدم اما متاسفانه در بازی اول و بازی دوم تیم، مصدوم شدم. از طرفی، شرایط پرسپولیس هم خیلی خراب بود که باعث شد همه چیز را از دست بدهم. بعد هم دنیزلی آمد و 10 بازی به من فرصت داد. او حتی مرا تعویض هم نمی کرد چون به من اعتماد کامل داشت ولی نتوانستم کار خاصی انجام بدهم زیرا شرایط روحی ام خراب بود. یک فصل کابوس وار را در پرسپولیس گذراندم و باید بگویم هرگز در زندگیم چنین تجربه ای نداشتم. یا فیزیوتراپی بودم یا باید جواب آنهایی که می گفتند چرا مدام مصدوم می شوی را می دادم.
*چرا در همان 10 بازی نتوانستی شرایط روحی ات را تغییر بدهی؟
نمی شد. هیچ کاری نمی توانستم انجام دهم. 5/3 ماه مصدوم بودم و این برای یک بازیکن، سم است. من عاشق فوتبالم و نمی توانستم با مصدومیتم کنار بیایم. به خدا قسم در زمان مصدومیت، حتی بازی های پرسپولیس را هم نمی دیدم چون مجبور بودم حرص بخورم. وقتی به تیم برگشتم، دنیزلی مرا در پست غیر تخصصی بازی داد تا شانس گلزنی ام کمتر شود.
*اتفاقا چند روز قبل، هادی نوروزی هم چنین مصاحبه ای انجام داد که منظور او به ایمون زاید بود. تو هم همین اعتقاد را داری؟
بله. ایمون زاید که می تواند این طور گل بزند، بازیکن خوش شانسی است چرا که در پست تخصصی اش بازی می کند. فصل قبل در ملوان، من مهاجم نوک بودم که در مجموع، لیگ و جام حذفی، حدود 25 گل برای ملوان زدم. ایمون زاید در زمین بازی 2 کیلومتر هم نمی دود. بقیه بازیکنان می دوند و به او پاس می دهند تا کار را تمام کند. 5 موقعیت گل پیدا می کند و 2 گل می زند ولی من زمان استیلی یا هافبک بازی می کردم یا مهاجم چپ. زمان دنیزلی هم اوضاع تفاوتی نکرد. بالاخره این قضیه مربوط به مربی است و نمی توانستم به نظر مربیان اعتراضی داشته باشم ولی من هم اگر 2 کیلومتر در زمین می دویدم، شاید شرایط بهتری به لحاظ گلزنی داشتم.
*تو در زمان مصدومیتت از رفتار مسئولان باشگاه هم گلایه داشتی، موضوع چه بود؟
از مسئولان انتظار داشتم در آن زمان، حداقل با من تماس بگیرند اما هیچ کس، همین کار کوچک را هم انجام نمی داد. نباید نسبت به فوتبالیست ها بی تفاوت بود گرچه می دانم سر مسئولان باشگاه پرسپولیس حسابی شلوغ است اما بازیکنان در زمان مصدومیت، از همه انتظار دارند.
*در این مدت، کسی واقعا به تو کمک کرد؟
هیچ کس! من در تمام مدت مصدومیتم تنهای تنهای تنها بودم. صد در صد که هیچ، هزار درصد تنها بودم و هرگز آن روزها را از یادم نمی برم.
*شاید به خاطر مبلغ بالایی که از پرسپولیس طلب داشتی، بود که مسئولان حاضر نشدند با تو تماس بگیرند؟
چه ربطی دارد؟ من وقتی به پرسپولیس آمدم، سقف قرارداد را گرفتم و سرپرست وقت باشگاه هم به من گفت اگر با ما قرارداد ببندی، طلب گذشته ات را هم می گیری. من هم با این شرط آمدم. این مطالبات من، کاملا به حق است و مدارک کاملی هم دارم که باید به من پرداخت شود.
*بدون تعارف بگو، مصطفی دنیزلی با تو مشکلی هم داشت؟
هیچ اختلافی بین مان نبود. هر دو نفر کارمان را انجام می دادیم و حتی دنیزلی به من اعتماد کامل داشت.
*حالا با این وضعیت، امیدوار به بازی در جام جهانی هستی؟
نه اصلا! اصلا نمی توانم به تیم ملی و جام جهانی فکر کنم.
*هنوز از نظر روحی به شرایط ایده آل نرسیده ای!
اتفاقا برعکس. هیچ بازی نیست که بتوانم خودم را نشان دهم و برگردم به اردوی تیم ملی. به خاطر این مصدومیت، همه بازی ها را از دست دادم گرچه هنوز یک سال تا جام جهانی فرصت باقی مانده که شاید بتوانم دوباره خودم را آماده کنم ولی امیدواری ام خیلی زیاد نیست.
*حالا در پرسپولیس می مانی یا نه؟
ته دلم دوست دارم بمانم اما وقتی که مطمئن شوم پرسپولیس به من آرامش می دهد و دیگر مصدوم نمی شوم! البته چند پیشنهاد دیگر هم دارم که هیچ کدام از تیم های سرشناس لیگ برتری نیست ولی چه در پرسپولیس بمانم یا نمانم، همیشه این تیم را دوست دارم.
*همه خبرنگاران از دست تو ناراحت هستند که چرا در زمان مصدومیتت مصاحبه ای انجام نمی دادی و پاسخگوی سوالات شان نبودی.
چه باید می گفتم؟ وقتی مصدوم باشی، هیچ حرفی برای گفتن نداری. من از آن دسته بازیکنان نیستم که هنگام مصدومیت هم مصاحبه می کنند و ادعا دارند چون رسما حرفی برای گفتن نداشتم.

SOHRAB_HAZHII 05-14-2012 09:35 AM

نتیجه نظر سنجی

اتفاقات باشگاه پرسپولیس مهم‌ترین رویداد

فوتبال باشگاهی ایران در فصل گذشته بود http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

نظرسنجی از كاربران خبرآنلاین در مورد مهم‌ترین رویداد فوتبال باشگاهی

ایران در فصل گذشته به پایان رسید. در این نظرسنجی 5 گزینه در نظر گرفته

شده بود كه كاربران باید به یكی از آن‌ها رای می‌دادند.

سومین قهرمانی متوالی سپاهان در لیگ برتر، آسیایی شدن تراكتورسازی،

سوم شدن تیم كهكشانی استقلال، اتفاقات باشگاه پرسپولیس و كسب

رتبه دوازدهم در پایان فصل، و صعود تیم كم هزینه گهر زاگرس به لیگ برتر 5

گزینه خبرآنلاین بودند. در پایان این نظرسنجی كه بیش از 9700 نفر در آن

شركت كردند، گزینه «اتفاقات باشگاه پرسپولیس و كسب رتبه دوازدهم در

پایان فصل» بیشترین آرای كاربران را به خود اختصاص داد. بیش از 46 درصد

كاربران خبرآنلاین به این گزینه رای دادند. همچنین «سوم شدن تیم

كهكشانی استقلال» با بیش از 7 درصد آرای كاربران، كمترین رای را آورد.

SOHRAB_HAZHII 05-14-2012 09:40 AM

رویانیان

افشاگری مدیر عامل باشگاه پرسپولیس/
رویانیان: فتنه گری لیدرهای اخراجی
پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه لیدرهای اخراجی این باشگاه که

در گذشته با اتصال به برخی افراد خاص اقدام به توطئه علیه این باشگاه می

کردند، هم اکنون برای ضربه زدن به پرسپولیس در فصل جدید اقدامات خود را

شروع کرده اند، گفت: این افراد یکی از عوامل فتنه در پرسپولیس هستند

محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: این افراد که خود را به عنوان مالک باشگاه فرض کرده بودند در فصل گذشته توطئه های زیادی را علیه پرسپولیس انجام دادند و هم اکنون نیز با فتنه گری در فصل جدید در صدد ضربه زدن برآمدند.
رویانیان گفت: در بدو ورود به باشگاه پرسپولیس متوجه حضور مخرب آنها در باشگاه شدم و لذا دستور اخراج آنها را دادم. این افراد یکی از عوامل مهم فتنه در باشگاه پرسپولیس هستند و هم اکنون نیز با پخش شایعات دروغ در زمینه نقل و انتقالات در صدد تخریب و فتنه گری برآمدند.
مدیر عامل سرخپوشان افزود: این فتنه گران با دروغ پراکنی در زمینه اخراج و یا جذب بازیکنان می خواهند جو پرسپولیس را خراب کرده که متاسفانه در این راه بعضی از سایت ها نیز با انتشار اخباری که از سوی این افراد اعلام می شود به طور ناخواسته به پیکره پرسپولیس ضربه وارد می کنند.
رویانیان گفت: مطمئنا یکی از برنامه های من در زمینه اطلاع رسانی به هواداران ارائه اسامی آنهایی است که با ارتباط با افراد خاص درصدد تخریب پرسپولیس هستند و در این زمینه به آنها هشدار می دهم که در صورت ادامه روند کنونی، قطعا نام و مشخصات آنها به همراه نقطه اتصال آنها را اعلام خواهم کرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه از رسانه ها درخواست کرد تا قبل از انتشار اخباری در زمینه نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس حتما صحت و سقم آنرا جویا شوند.
وی ادامه داد روزنامه نگاران و خبرنگاران ورزشی دارای وجدان کاری بوده و همواره با تحمل زحمات فراوان در جهت پیشبرد اهداف کلان ورزش در کشور فعالیت می کنند و من ضمن تشکر از آنها درخواست می کنم تا به هیچ عنوان به شایعاتی که تحت عناوین مختلف در زمینه نقل و انتقالات اعلام می شود توجه نکنند زیرا خود من به عنوان مدیر عامل باشگاه در زمان لازم به افکار عمومی اطلاع رسانی خواهم کرد.

SOHRAB_HAZHII 05-14-2012 09:45 AM

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس/ گمانه زنی ها مورد

تایید نیست، نقل و انتقالات را رسما اعلام می کنیم

باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه ای اعلام کرد: هرگونه گمانه زنی هایی که در

زمینه جذب بازیکن از سوی رسانه ها انجام می شود مورد تایید نبوده و لذا

فهرست بازیکنان فصل آینده متشکل از بازیکنان فعلی و بازیکنان جدیدی که

جذب خواهند شد پس از نهایی شدن به صورت رسمی اعلام می شود

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با توجه به آغاز فصل نقل و

انتقالات، گمانه زنی ها درباره فهرست سال آینده بازیکنان پرسپولیس اوج

گرفته است. بر همین اساس باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه ای اعلام کرد؛

فهرست بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده شامل نفرات فعلی و بازیکنان

جدیدی که به خدمت گرفته خواهند شد، هنوز نهایی نشده است و مطالب و

اخباری که در برخی رسانه های گروهی منتشر شده است، تنها گمانه زنی

بوده و مورد تایید باشگاه نیست.

باشگاه پرسپولیس همچنین اعلام کرد؛ پس قطعی شدن فهرست مورد نظر

باشگاه از طریق مراجع رسمی باشگاه پرسپولیس به اطلاع افکار عمومی

خواهد رسید.

mohammad.90 05-20-2012 01:30 PM

حضور دروازه‌بان خارجي در ليگ برتر آزاد شد

در نشست مشترك هيات رييسه فدراسيون فوتبال و هيات رييسه سازمان ليگ اين قانون تصويب شد كه از فصل آينده دروازه‌بان خارجي براي ليگ برتر آزاد باشد.
ايسنا: سازمان ليگ سرانجام قانون منع حضور دروازه‌بان‌هاي خارجي در ليگ برتر فوتبال را لغو كرد.

در نشست مشترك هيات رييسه فدراسيون فوتبال و هيات رييسه سازمان ليگ اين قانون تصويب شد كه از فصل آينده دروازه‌بان خارجي براي ليگ برتر آزاد باشد.

همچنين درباره سقف قراردادها اين تصميم گرفته شد كه همان 350 ميليون با افزايش 10 تا 15 درصدي براي فصل بعد در نظر گرفته شود.

پيش از اين اكثر كارشناسان با انتقاد از اين قانون، ممنوعيت دروازه‌بان هاي خارجي را تنها براي ليگ دسته اول مفيد ارزيابي كرده بودند.

SOHRAB_HAZHII 05-20-2012 02:40 PM

بالاخره سازمان لیگ کوتاه آمد

بالاخره سازمان لیگ کوتاه آمد/

حضور دروازه بان خارجی در لیگ برتر آزاد شد/

سقف قرارداد همان ۳۵۰ میلیون تومان است http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

در نشست مشترک هئیت رییسه فدراسیون فوتبال و هیئت رییسه سازمان لیگ تصویب شد که ورود دروازه بان های خارجی به لیگ برتر آزاد شده است.در این جلسه که صبح امروز برگزار شد و همچنان هم ادامه دارد اعضاء به این نتیجه رسیدند که ورود دروازه بان های خارجی به لیگ برتر را آزاد کنند.
همچنین بنا بر تصمیمی که بیشتر اعضاء به آن رای دادند قرار بر این شد تا سقف قرارداد برای این فصل رقابت های لیگ برتر همان 350 میلیون تومان با افزایش 10 یا 15 درصدی باشد.

mohammad.90 06-25-2012 07:10 AM

مراسم قرعه‌کشی دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال انجام شد

لیگ دوازدهم

مراسم قرعه‌کشی دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال انجام شد

برنامه کامل لیگ برتر فوتبال
هفته اول، 29 و 30 تیر
نفت آبادان ـ پرسپولیس
استقلال تهران ـ آلومینیوم هرمزگان
گهر درود لرستان ـ ملوان بندر انزلی
سپاهان اصفهان ـ مس کرمان
تراکتورسازی تبریز ـ سایپای کرج
صبای قم ـ پیکان تهران
فجر سپاسی ـ ذوب آهن اصفهان
داماش گیلان ـ فولاد خوزستان
نفت تهران ـ راه آهن تهران
هفته دوم، 3 و 4 مرداد
آلومینیوم هرمزگان ـ داماش گیلان
ملوان ـ نفت آبادان
فولاد خوزستان ـ سپاهان
پرسپولیس ـ فجر سپاسی
ذوب آهن ـ صبای قم
سایپا ـ استقلال
راه آهن ـ گهر درود
مس کرمان ـ نفت تهران
پیکان ـ تراکتورسازی تبریز
هفته سوم، 9 و 10 مرداد
داماش گیلان ـ پیکان
فجر سپاسی ـ نفت آبادان
فولاد خوزستان ـ سایپا
نفت تهران ـ آلومینیوم هرمزگان
صبای قم ـ ملوان
گهر زاگرس ـ پرسپولیس
تراکتورسازی ـ مس کرمان
سپاهان ـ راه آهن
استقلال ـ ذوب آهن
هفته چهارم، 15 و 16 مرداد
نفت آبادان ـ نفت تهران
آلومینیوم هرمزگان ـ فولاد خوزستان
سایپای کرج ـ داماش گیلان
مس کرمان ـ استقلال تهران
راه آهن تهران ـ تراکتورسازی تبریز
پیکان تهران ـ گهر درود
پرسپولیس ـ صبای قم
ملوان ـ فجر سپاسی
ذوب آهن ـ سپاهان
هفته پنجم، 27 و 28 مرداد
داماش گیلان ـ پرسپولیس
فولاد خوزستان ـ مس کرمان
آلومینیوم هرمزگان ـ راه آهن
صبای قم ـ فجر سپاسی
گهر درود ـ ذوب آهن
تراکتورسازی تبریز ـ نفت آبادان
نفت تهران ـ پیکان
سپاهان اصفهان ـ سایپای کرج
استقلال ـ ملوان
هفته ششم، 2 و 3 شهریور
پرسپولیس ـ استقلال
فجر سپاسی ـ گهر درود
سایپای کرج ـ آلومینیوم هرمزگان
مس کرمان ـ داماش گیلان
راه آهن ـ فولاد خوزستان
پیکان ـ سپاهان
ملوان ـ نفت تهران
ذوب آهن ـ تراکتورسازی
هفته هفتم، 7 و 8 شهریور
داماش گیلان ـ ملوان
فولاد خوزستان ـ پرسپولیس
آلومینیوم هرمزگان ـ مس کرمان
سایپای کرج ـ راه آهن
گهر درود ـ نفت آبادان
تراکتورسازی تبریز ـ صبای قم
نفت تهران ـ ذوب آهن
سپاهان ـ فجر سپاسی
استقلال ـ پیکان
هفته هشتم، 24 و 25 شهریور
نفت آبادان ـ سپاهان
فجر سپاسی ـ داماش گیلان
صبای قم ـ گهر درود
مس کرمان ـ سایپای کرج
راه آهن ـ استقلال
پیکان ـ آلومینیوم هرمزگان
پرسپولیس ـ نفت تهران
ملوان ـ تراکتورسازی تبریز
ذوب آهن ـ فولاد خوزستان
هفته نهم، 1 و 2 مهر
داماش گیلان ـ راه آهن
فولاد ـ ملوان
آلومینیوم هرمزگان ـ نفت آبادان
سایپا ـ پیکان
مس کرمان ـ ذوب آهن
تراکتورسازی تبریز ـ گهر درود
نفت تهران ـ صبای قم
سپاهان ـ پرسپولیس
استقلال ـ فجر سپاسی
هفته دهم، 6 و 7 مهر
نفت آبادان ـ استقلال
فجر سپاسی ـ تراکتورسازی
صبای قم ـ داماش گیلان
گهر درود ـ نفت تهران
راه آهن ـ مس کرمان
پیکان ـ فولاد
پرسپولیس ـ آلومینیوم هرمزگان
ملوان ـ سپاهان
ذوب آهن ـ سایپا
هفته یازدهم، 28 و 29 مهر
داماش گیلان ـ ذوب آهن
فولاد خوزستان ـ نفت آبادان
آلومینیوم هرمزگان ـ فجر سپاسی
سایپا ـ پرسپولیس
مس کرمان ـ ملوان
راه آهن ـ پیکان
نفت تهران ـ تراکتورسازی تبریز
سپاهان ـ گهر درود
استقلال ـ صبا
هفته دوازدهم، 5 ، 6 و 7 آبان
نفت آبادان ـ داماش گیلان
فجر سپاسی ـ نفت تهران
صبای قم ـ سپاهان
گهر درود ـ فولاد
تراکتورسازی تبریز ـ استقلال
پیکان ـ مس کرمان
پرسپولیس ـ راه آهن
ملوان ـ سایپا
ذوب آهن ـ آلومینیوم هرمزگان
هفته سیزدهم، 26 و 27 آبان
داماش گیلان ـ گهر درود
فولاد خوزستان ـ فجر سپاسی
آلومینیوم هرمزگان ـ صبای قم
سایپای کرج ـ نفت آبادان
مس کرمان ـ پرسپولیس
راه آهن ـ ملوان
پیکان ـ ذوب آهن
سپاهان ـ تراکتورسازی
استقلال ـ نفت تهران
هفته چهاردهم، 1 و 2 آذر
نفت آبادان ـ مس کرمان
فجر سپاسی ـ سایپا
صبای قم ـ فولاد خوزستان
گهر درود ـ استقلال
تراکتورسازی تبریز ـ داماش گیلان
نفت تهران ـ سپاهان
پرسپولیس ـ پیکان
ملوان ـ آلومینیوم
ذوب آهن ـ راه آهن
هفته پانزدهم، 6 و 7 آذر
داماش گیلان ـ نفت تهران
فولاد خوزستان ـ‌تراکتورسازی تبریز
آلومینیوم هرمزگان ـ گهر درود
سایپا ـ صبای قم
مس کرمان ـ فجر سپاسی
راه آهن ـ نفت آبادان
پیکان ـ ملوان
سپاهان ـ استقلال
پرسپولیس ـ ذوب آهن
هفته شانزدهم، 11 و 12 آذر
نفت آبادان ـ ذوب آهن
فجر سپاسی ـ پیکان
صبای قم ـ راه آهن
گهر درود ـ مس کرمان
تراکتورسازی تبریز ـ آلومینیوم هرمزگان
نفت تهران ـ سایپای کرج
سپاهان ـ داماش گیلان
استقلال ـ فولاد خوزستان
ملوان ـ پرسپولیس
هفته هفدهم، 17 و 18 آذر
داماش گیلان ـ استقلال
فولاد خوزستان ـ نفت تهران
آلومینیوم هرمزگان ـ سپاهان
سایپا ـ گهر درود
مس کرمان ـ صبای قم
راه آهن ـ فجر سپاسی
پیکان ـ نفت آبادان
پرسپولیس ـ تراکتورسازی
ذوب آهن ـ ملوان
هفته هجدهم، 1 و 2 دی
پرسپولیس ـ نفت آبادان
آلومینیوم هرمزگان ـ استقلال
ملوان انزلی ـ گهر درود
مس کرمان ـ سپاهان
سایپای کرج ـ تراکتورسازی
پیکان ـ صبای قم
ذوب آهن ـ فجر سپاسی
فولاد ـ داماش گیلان
راه آهن ـ نفت تهران
هفته نوزدهم، 6 و 7 دی
داماش گیلان ـ آلومینیوم هرمزگان
نفت آبادان ـ ملوان
سپاهان ـ فولاد خوزستان
فجر سپاسی ـ پرسپولیس
صبای قم ـ ذوب آهن
استقلال ـ سایپا
گهر درود ـ راه آهن
نفت تهران ـ مس کرمان
تراکتورسازی تبریز ـ پیکان
هفته بیستم، 11 و 12 دی
پیکان ـ داماش گیلان
نفت آبادان ـ فجر سپاسی
سایپا ـ فولاد خوزستان
آلومینیوم هرمزگان ـ نفت تهران
ملوان ـ صبای قم
پرسپولیس ـ گهر زاگرس
مس کرمان ـ تراکتورسازی
راه آهن ـ سپاهان
ذوب آهن ـ استقلال
هفته بیست و یکم، 18 و 19 دی
نفت تهران ـ نفت آبادان
فولاد خوزستان ـ آلومینیوم هرمزگان
داماش گیلان ـ سایپای کرج
استقلال تهران ـ مس کرمان
تراکتورسازی تبریز ـ راه آهن تهران
گهر درود ـ پیکان تهران
صبای قم ـ پرسپولیس
فجر سپاسی ـ ملوان
سپاهان ـ ذوب آهن
هفته بیست و دوم، 24 و 25 دی
پرسپولیس ـ داماش گیلان
مس کرمان ـ فولاد خوزستان
راه آهن ـ آلومینیوم هرمزگان
فجر سپاسی ـ صبای قم
ذوب آهن ـ گهر درود
نفت آبادان ـ تراکتورسازی تبریز
پیکان ـ نفت تهران
سایپای کرج ـ سپاهان اصفهان
ملوان ـ استقلال
هفته بیست و سوم، 29 و 30 دی
استقلال ـ پرسپولیس
گهر درود ـ فجر سپاسی
آلومینیوم هرمزگان ـ سایپای کرج
داماش گیلان ـ مس کرمان
فولاد خوزستان ـ راه آهن
سپاهان ـ پیکان
نفت تهران ـ ملوان
تراکتورسازی ـ ذوب آهن
هفته بیست و چهارم، 5 و 6 بهمن
ملوان ـ داماش گیلان
پرسپولیس ـ فولاد خوزستان
مس کرمان ـ آلومینیوم هرمزگان
راه آهن ـ سایپای کرج
نفت آبادان ـ گهر درود
صبای قم ـ تراکتورسازی تبریز
ذوب آهن ـ نفت تهران
فجر سپاسی ـ سپاهان
پیکان ـ استقلال
هفته بیست و پنجم، 10 و 11 بهمن
سپاهان ـ نفت آبادان
داماش گیلان ـ فجر سپاسی
گهر درود ـ صبای قم
سایپای کرج ـ مس کرمان
استقلال ـ راه آهن
آلومینیوم هرمزگان ـ پیکان
نفت تهران ـ پرسپولیس
تراکتورسازی تبریز ـ ملوان
فولاد خوزستان ـ ذوب آهن
هفته بیست و ششم، 24 و 25 بهمن
راه آهن ـ داماش گیلان
ملوان ـ فولاد
نفت آبادان ـ آلومینیوم هرمزگان
پیکان ـ سایپا
ذوب آهن ـ مس کرمان
گهر درود ـ تراکتورسازی تبریز
صبای قم ـ نفت تهران
پرسپولیس ـ سپاهان
فجر سپاسی ـ استقلال
هفته بیست و هفتم، 1 و 2 اسفند
استقلال ـ نفت آبادان
تراکتورسازی ـ فجر سپاسی
داماش گیلان ـ صبای قم
نفت تهران ـ گهر درود
مس کرمان ـ راه آهن
فولاد ـ پیکان
آلومینیوم هرمزگان ـ پرسپولیس
سپاهان ـ ملوان
سایپا ـ ذوب آهن
هفته بیست و هشتم، 11 و 12 اسفند
ذوب آهن ـ داماش گیلان
نفت آبادان ـ فولاد خوزستان
فجر سپاسی ـ آلومینیوم هرمزگان
پرسپولیس ـ سایپا
ملوان ـ مس کرمان
پیکان ـ راه آهن
تراکتورسازی تبریز ـ نفت تهران
گهر درود ـ سپاهان
صبا ـ استقلال
هفته بیست و نهم، 17 و 18 اسفند
داماش گیلان ـ نفت آبادان
نفت تهران ـ فجر سپاسی
سپاهان ـ صبای قم
فولاد ـ گهر درود
استقلال ـ تراکتورسازی تبریز
مس کرمان ـ پیکان
راه آهن ـ پرسپولیس
سایپا ـ ملوان
آلومینیوم هرمزگان ـ ذوب آهن
هفته سی‌ام، 25 و 26 اسفند
گهر درود ـ داماش گیلان
فجر سپاسی ـ فولاد خوزستان
صبای قم ـ آلومینیوم هرمزگان
نفت آبادان ـ سایپای کرج
پرسپولیس ـ مس کرمان
ملوان ـ راه آهن
ذوب آهن ـ پیکان
تراکتورسازی ـ سپاهان
نفت تهران ـ استقلال
هفته سی و یکم، 8 و 9 فروردین 92
مس کرمان ـ نفت آبادان
سایپا ـ فجر سپاسی
فولاد خوزستان ـ صبای قم
استقلال ـ گهر درود
داماش گیلان ـ تراکتورسازی تبریز
سپاهان ـ نفت تهران
پیکان ـ پرسپولیس
آلومینیوم ـ ملوان
راه آهن ـ ذوب آهن
هفته سی و دوم، 23 و 24 فروردین
نفت تهران ـ داماش گیلان
‌تراکتورسازی تبریز ـ فولاد خوزستان
گهر درود ـ آلومینیوم هرمزگان
صبای قم ـ سایپا
فجر سپاسی ـ مس کرمان
نفت آبادان ـ راه آهن
ملوان ـ پیکان
استقلال ـ سپاهان
ذوب آهن ـ پرسپولیس
هفته سی و سوم، 30 فروردین 92
ذوب آهن ـ نفت آبادان
پیکان ـ فجر سپاسی
راه آهن ـ صبای قم
مس کرمان ـ گهر درود
آلومینیوم هرمزگان ـ تراکتورسازی تبریز
سایپای کرج ـ نفت تهران
داماش گیلان ـ سپاهان
فولاد خوزستان ـ استقلال
پرسپولیس ـ ملوان
هفته سی و چهارم، 15 اردیبهشت 92
استقلال ـ داماش گیلان
نفت تهران ـ فولاد خوزستان
سپاهان ـ آلومینیوم هرمزگان
گهر درود ـ سایپا
صبای قم ـ مس کرمان
فجر سپاسی ـ راه آهن
نفت آبادان ـ پیکان
تراکتورسازی ـ پرسپولیس
ملوان ـ ذوب آهن

mohammad.90 07-21-2012 08:35 PM

مروری بر هفته اول لیگ برتر:ضربه فابیو به قلب سپاهان

باید چند هفته صبر کرد تا بهانه معمول از مربیان فوتبال ایران گرفته شود؛ آنها که همیشه ضعف هفته اول را به گردن شروع بازی ها می اندازند

http://u.goal.com/198500/198527hp2.jpg
سایت گل -باید چند هفته صبر کرد تا بهانه معمول از مربیان فوتبال ایران گرفته شود؛ آنها که همیشه ضعف هفته اول را به گردن شروع بازی ها می اندازند. با اینکه در هر صورت و با وجود نام های تکراری روی نیمکت تیم ها نمی شود انتظار تغییرات زیادی در نحوه و شکل بازی ها داشت. برای همین هم کسی دوست ندارد مربیان جوان و تازه کار لیگ زمین بخورند. هفته اول که اینگونه به ما نشان داد که برنامه ها و تاکتیک های هجومی تیم هایمان سنتی باقی مانده اند.
ارسال از جناحین و از روی ضربات کرنر، اشتباه مدافعین و پنالتی همچنان پر طرفدارترین راه های گلزنی در بازی ها هستند. باز جای شکرش باقی است که دل بستن به نبوغ ستارگان برای تغییر نتیجه فقط از تیم های ستاره دار بر می آید وگرنه دیگر هیچ تیمی برای گلزنی زحمت نقشه کشیدن و برنامه ریزی به خودش نمی داد.
اما در این هفته چه اتفاقی افتاد؟

فجر3- ذوب آهن0
به نظر دیگر خبری از تیم کم نوسان نایب قهرمان آسیا نباشد. شاید مشکلات مالی، از دست دادن ستارگان و بازگشت به تفکرات سال های گذشته قدرت سبز و سفیدهای نصف جهان را ذوب کرده باشد. همان اندازه که چمن مصنوعی برای تیم جوان و مربی پیرمرد لیگ خوش یمن بود، برای مهمان ناخوشایند آمد. در اولین دیدار لیگ دوازدهم، انگیزه از تجربه ثمربخش تر جلوه نمود.

صبای قم4- پیکان0
با رفتن گواردیولا از بارسا، کار ویسی به مشکل و شاید سردرگمی برخورده است. او در مقابل شاگردان سابقش بدجوری قافیه را باخت. هرچند او برای القای شیوه اش به شاگردان جدید، بیشتر از هرکسی محتاج زمان است. در حالی که یحیی گل محمدی در اولین تجربه مربیگریش در لیگ برتر این شانس را دارد تا با صبای آسیایی، در عرصه مربیگری خیلی زود سر زبان ها بیافتد. مرد آرام و خوش اخلاق فوتبالمان تیم یکدستی دارد و از آنجایی که خودش کمترین حاشیه را داشته از این بابت خوشحال است که تیمی را در اختیار دارد که حواشی خاصی ندارد. البته که آنها شانس هم آوردند در بازی اول میزبان تیم تازه وارد لیگ بودند و به واسطه ضور ویسی روی نیمکت پیکان شناخت کافی از رقیب نیز داشتند.

گهر0- ملوان1
تیم بی خانمان های لیگ هرچقدر هم جنگنده و دونده باشد بی تجربست. آنها دور از خانه، میزبان میهمانانشان خواهند بود و طرفدارانشان مجبورند برای تماشای بازی های خانگیشان نیز مجبور به مسافرت شوند. شاید همین مساله تماشاگران تیم تازه وارد را عصبی می کند. نداشتن ورزشگاه استاندارد واقعاً آزار دهنده است اما مطمئناً دلیلی بر رفتارهای زشت و نکوهیده نیست. آنها باید بدانند برای رفع اشکالات در این فوتبال صبر ایوب داشته باشند! تازه اگر قرار بر نتیجه بخش بودن، باشد! ملوان هم دیگر آن تیم ندار لیگ نیست. تیم محبوب انزلی حالا اگر شانس هم داشته باشد خوشبختیش تکمیل است.

نفت تهران1- راه آهن1
راه آهن باید از یک امتیاز بازی اول راضی باشد. آنها در واقع پیش فصل و آماده سازی ابتدای فصل نداشتند. اتفاق نادری که فقط در لیگ حرفه ای ما می افتد. آن هم برای نه تنها یک تیم، بلکه چند تیم! دو تیم ریشه دار پایتخت همچنان در تهران مانده اند و این جای تعجب و البته خوشحالی دارد! برای رسیدن به روزهای خوب، این دو تیم باید به درخشش جوانان گمنامشان دل ببندند. آنها روی نیمکت مربیان مردان نام آشنایی دارند و همین باعث می شود تا علی رغم تماشاچی نداشتن، پیگیر حال و روزشان شویم.

نفت آبادان0- پرسپولیس1
برزیلی ها نباید از شکست مقابل کهکشانی های سرخ ناراحت باشند. آنها بی شک بهترین نمایش هفته نخست را برابر یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ به نمایش گذاشتند. بازیسازی از خط دفاعی (کاری که از مدافعان میلیاردی رقیب ندیدیم.) و با برنامه بودن از ویژگی های آنان بود. تنها عامل شکست آنها بدشانسی و البته علی کریمی بود. پرسپولیس بدون شماره هشت محبوبش حتی با حضور تمام خریدهای گران قیمت شبیه یک تیم معمولی بود. مخصوصاً وقتی بازوبند با ارزش کاپیتانی سرخ ها بر بازوی بازیکنی بسته باشد که اولین بازیش برای این تیم را تجربه می کرد. کاپیتانی یک تازه وارد از دیگر نشانه های آشکار جای خالی تعصب و وفاداری در فوتبالمان است. این بسیار آزار دهنده است که پرسپولیس بازیکنانی با سابقه در ترکیبش نمی بیند.
http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...26691_orig.jpg

تراکتورسازی0- سایپا0
تنها بازی بدون گل هفته اول، کمتر از حضور رنگ باخته ی تماشاگران پرشور آذری ناراحتمان کرد. به نظر آنها نیاز به ابزاری برای حفظ شورشان دارند. تماشاگرانی که هرجا کم می آوردیم از آنها می گفتیم. 40 هزار نفر برای تماشای اولین بازی قرمزهای تبریز کم است. هرچه باشد اولین بازی هیجان خاص خود را دارد. امیدواریم در غیاب تماشاگران پر حرارت تیم جنوبی شاهین در لیگ دوازدهم از همین ابتدا کسی به شوق تراختوری ها اهمیت دهد. شاید هم این از خوش شانسی سایپای بی ستاره باشد که هنوز طرفداران تبریزی راه نیفتاده اند پای به یادگار امام تبریز گذاشت و با جنگندگی جوانانش توانست حریف آسیایی اش را متوقف کند.

سپاهان1- مس کرمان0
طلایی های نصف جهان ول کن لیگ نیستند. آنها تنها تیم مدیر و برنامه محور و البته بدون مشکلات مالی چند فصل اخیر فوتبال کشورمان هستند که به همین خاطر نیز همواره در بین مدعیان قرار می گیرند. شروع آنها مقابل رقیبشان در دربی صنعتی ها خوب بود. در طرف مقابل شاگردان قاسمپور که انتظارات بسیاری نیز از آنها می رود نیاز به زمان دارند تا ببینیم مس کرمان در چه حدّی است. آنها با تیمی که در اختیار دارند نباید کم توقع باشند.

داماش1- فولاد1
داماش همچنان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند. گرفتن یک امتیاز در بازی اول با وجود تمرینات آماده سازی ناقص نمی تواند نتیجه بدی باشد اما توقعات گیلانی ها بالاتر از این هاست. امیدواریم امید هرندی و مربیان جوان و کم تجربه ای از این دست قربانی اتفاقات غیر فوتبالی نشوند. کار او که در این شرایط سخت هدایت داماشی ها را بر عهده گرفته را فقط باید از لحاظ فنی بررسی کرد. درست برعکس حسین فرکی. مرد پخته با آن آرامش خاصش به مهد فوتبال ایران پای گذاشته و می داند کار کردن در اهواز با آن گرمای طاقت فرسا و بین فوتبال دوست های خوزستانی چقدر سخت است. مخصوصاً اگر در این شرایط پر توقع، گرد و غبار تکراری نیز باری اضافه کند.

استقلال1- آلومینیوم0
تیم اکبر میثاقیان تا در لیگ برتر جا بیافتد و به شیوه خودش بازی کند چند هفته ای فرصت لازم دارد. اما آبی های پایتخت می توانند از همین ابتدا با اتکا به توانایی ستارگان پرشمار خط میانی اش مثل بازی اول به نتیجه دلخواه دست یابد. بازگشت جان واریوی دوست داشتنی روی سکوها با گل، جالب توجه بود. او همچنان از جمله معدود بازیکنان لیگ است که می تواند به فوتبالیست هایمان یاد بدهد در فوتبال شوت های سه امتیازی هم وجود دارند. بعد از زدن گل قهرمانی در مشهد، این گل سه امتیازی هم ارزش های یک هافبک شوت زن را به خوبی نشان می دهد. بازی موثر و شوت های گره گشای او در این فصل شاید سپاهانی ها را بیشتر از هر کسی ناراحت کند. آنها فابیو را راحت از دست دادند. ضمن آنکه در سرمای اولین بازی ورزشگاه آزادی جای خالی امیر و اکبر در کنار زمین واقعاً حس می شد.

hani77 01-14-2013 10:17 AM

اتفاق عجيب در بازي تراکتورسازي و راه آهن

بازي دو تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز و راه آهن تهران شاهد يک اتفاق عجيب و نادر در فوتبال بود و دو بازيکن تيم راه آهن با يک شماره (2) به مدت 64 دقيقه بازي کردند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035324.jpg

زماني که ساعت ورزشگاه، دقيقه 69 بازي را نشان مي داد، سيدعلي حسيني بازيکن تيم راه آهن، از سوي داور مسابقه به بيرون از زمين هدايت شد تا پيراهن خود را تعويض کند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، اين بازيکن به همراه اميد عاليشا، پيراهن شماره 2 را بر تن داشت که پس از گذشت 64 دقيقه، داور بازي متوجه آن شد.

تعويض پيراهن اين بازيکن، پنج دقيقه به طول انجاميد و همين موضوع موجب شد تا راه آهن در بين دقايق 64 تا 65 با 10 بازيکن در زمين حضور يابد.

علي دايي سرمربي تيم راه آهن تهران در اين خصوص اظهار کرد: اين موضوع ناشي از کوتاهي و مسووليت نپذيري تدارکات و خود بازيکن است و ربطي به من ندارد.

مسعود فلاح، ناظر داوري مسابقه نيز از اين موضوع اظهار بي اطلاعي کرد و افزود: بايد از داور مسابقه اين موضوع را جويا شوم.

تيم فوتبال راه آهن تهران در بازي امروز مقابل تراکتورسازي تبريز با نتيجه 3 بر صفر بازنده شد و با 29 امتياز به رده نهم جدول سقوط کرد.

اکنون ساعت 01:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.