![]() |
خداييش حال كردين اقتدار به اين مي گن با 9 امتياز با آقايي كامل به دور بعد رفتيم.{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
اما خودم چرا اين قدر امتيازم نزول كرده عيب نداره بخاطر آرژانتين اينو تحمل مي كنم. آقا رضا بالاي جدولو تسخير كرديا!!!با اين خوش باش تيمتون كه دلخوشي نداره_:2: |
شکوفه خانم دلتون به همین دور مقدماتی خوش باشه
یادش بخیر 4 سال پیش هم با 9 امتیاز اومدین بالا ولی در نهایت می قهرمان شدیم ما تیمی هستیم که باید قهرمان بشیم و میشیم |
خدا كنه ما بخيل نيستيم ايتاليا هم خوبه!!!!!!!
ولي آرژانتين امسال با 4 سال پيش فرق مي كنه خداييش نمي كنه؟ امسال قهرمان آرژانتينننننننننننننننه{جشن پتو} |
اتفاقا تیم چهار سال پیشش خیلی خیلی زیباتر بازی می کرد
بازی با صربستانش رو به خاطر بیار آرژانتین،هلند یا اسپانیا یا حتی انگلستان تیمهایی هستن که هر دوره میگن این دوره دیگه قهرمانن ولی آخرش ایتالیا و برزیل و آلمانن که موفقن |
تا حالا اروپايي ها خارج از اروپا قهرمان نشدن اين دوره هم نمي شن.
سال 1970-ميزبان آلمان------ قهرمان آلمان سال74--- مكزيك------------ برزيل سال78 آرژانتين-------------- آرژانتين سال82 اسپانيا---------------- ايتاليا سال86 مكزيك---------------- آرژانتين سال90 ايتاليا------------------ آلمان سال94 آمريكا----------------- برزيل سال98 فرانسه----------- ----فرانسه سال2002 كره وژاپن---------- برزيل سال2006 آلمان-------------- ايتاليا امسال هم نمي شن |
ا به همین خیال باش که آرژانتین قهرمان شه
اگه ایتالیا نشه مطمئن باش آرژانتینم نمیشه یه چیز دیگه اگه آمار میدی اینم بدون که برزیل تنها تیمی هست که تو هر قاره ای که جام جهانی انجام شد قهرمان شده! |
من مشکلی با برزیل ندارم توی آمار این موضوع مشخصه.با ایتالیا هم مشکل ندارم خودم یه جورایی یه وقتایی ایتالیایی بودم ولی امسال خصوصا" این جا آرژانتین می طلبه تا کر کری تکمیل شه فوتبال وکرکریش
ما بخیل نیستیم اگه ایتالیا می تونه (امسال)قهرمان شه |
خیلی خوشم میاد از فوتبال دیدن شما دخترا
چیزی به اسم تعصب ندارین اکثرن یه مدت استقلالین یه مدت پرسپولیسی یعنی چی که یه زمانی ایتالیایی بودی؟ آدم طرفدار یه تیم هست واسه همیشه من استقلالی دنیا اومدم،با استقلال نفس کشیدم و بزرگ شدم و زندگی کردم و با استقلال هم میمیرم از همون اول هم ایتالیایی بودم و تا ابدم طرفدار ایتالیا خواهم بود |
نقل قول:
|
مارادونا خطاب به رسانه ها: معذرت بخواهید!
|
| اکنون ساعت 01:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |