![]() |
|
|
|
|
|
ده نگ عشق کاوه خوسرهوی . سوێدئهوهڵجار ک دیمهت لهزهت دڵداری ئیحساس کردم ڕه نگ سهوز چهوهیلت ئهڕا وههار دڵم بردم ئهوهڵجار ک دیمهت زه ریفی لهش خهنین قهشهنگ له دنیای وجوودم بینه ئاواز و دهنگ ئهوهڵجار ک دیمهت عشق خوهێ دا نیشانم شێوهی شیرینت ئهڕا ههمیشه وه تهمام مانا له سهر پهڕهی دڵم شون خوهێ دانا |
|
|
دوای ئه م سه فه ره دوای ئه م سه فه ره له ساری خه میكی تر گیرسامه وه بوم به ئه فسانه و له كتێبی رۆمانده نوسرامه وه توخوا ئه ی نوسه ر راستی رۆمان باش بهۆنه وه خۆت ئاگاداریت ئه زانیت چۆن سات له دوای سات اتویمه وه من وام زانی خه م جێگیره و هه نگاو نانێت ئه وه نده ی كه نه مزانی خه میش خێلێكه و له گشت سوێنێك گوزه ر ئه كاه خه م خه م خه م .................... سێركه ئاخ له خه م چی ده ردیكه من نا زانم بۆ خه م خه سته ی نه خۆشیه و داگیر كه ری گشت خه وێكه ه ه سەرچڵ بریندار |
دهپێم بڵێ دهپێم بڵێ لهکام روبار دڵی منت خنکاندوه دهپێم بڵێ لهکام بهندی خانهدڵی منت بهند کردوه دهپیم بڵی لهکام ههسارهسۆراخی دڵمت ونکردووه نهتزانی دڵم بێ تاوانهو عهشقت شێتی کردووه لهداستانی خۆشهویستی خهم کوێری کردووه **************************** مال ئاوا بێت خۆشهویستم ئهوا ئهرۆم بهجێت دێڵم عهشقی ماندوی من مردوهئهرۆم بهخاکی ئهسپێرم نا حهزم دڵی شێتی لێشێواند م تهنیا لانهم عهشقی تۆبو لێیان روخاند م سەرچڵ بریندار |
اکنون ساعت 09:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |