![]() |
مینا جونم ،دوستم، تولدت مبارک:53: |
نقل قول:
شما همیشه لطف داشتید و در غم و شادیه من و خانواده ام همراه بودید متشکرم و براتون بهترین ها رو می خوام نقل قول:
نقل قول:
خوشحال شدم ممنون نقل قول:
یه دشت پر از شقایق چیزی که من خیلی دوست دارم یاد بروجرد و گلدشتش افتادم دوران دانشجویی... نقل قول:
همش برام واقعا سورپرایز بود از سارای نازنینم هم ممنونم بهش بگو ماشین هنوزم پر پر می کنه!:) کیک و کادو و متن و تبریک و همه چیز قشنگ بود و در نهایت سلیقه از ادمین خوبی مثل شما جز این انتظار نمیرفت تولد گرفتن واسه سن من توی جمع دوستانم خوشحال کننده است ممنونم... نقل قول:
واقعا هدیه زیبایی دادی نجمه جان ان شالله یه روز تمام محبت هاتو جبران کنم مرسی نقل قول:
فدای محبت و بزرگیت بشم من لطف کردی و میدونم که دل پاک و مهربونت دعاش برآورده میشه التماس دعا دارم ازت خانومی |
سلام.
منم به خاله مینای گل تبریک میگم... امیدوارم همیشه سالم و بدون غصه و با خوشحالیه فراوون در کنار همه اعضای خونواده سالیان دراز زندگی کنید... و هم شما و هم من خیلی پول داشته باشیم:d زیاد... تولدتون مبارک... موفق باشین... |
نقل قول:
مرسی خواهر زاده ی خوب و مهربان ممنونم بابت لطفی که به من داری ان شالله شما هم در کنار خانواده سالم و شاد زندگی کنی و دعا میکنم پول گیرت بیاد زیااااااااااااااااد:) همیشه یاد اون امضات میافتم خندم میگیره: خدایا تا زنده ایم ما را نکش:21: یعنی هر سال تولد و شمع و فوت و کادو و کیک و تبریک:24: |
تولدتوتولدمن است
من تمام طول سال بیدارمانده ام که مباداروزتولدتوتمام شود ومن درخواب بمانم ونتوانم به توبگویم تولدمان مبارک!؟:d |
تحفه ای یافت نکردم که فدای توکنم یک سبدعاطفه دارم همه ارزانی تو.:)
پیلم قبل برامزاح شب تولدبود;)تولدت مبارک عزیزم:53: |
نقل قول:
منم همیشه واست آرزوی خیر دارم میبوسمت:53: نقل قول:
نقل قول:
خوشحالم که دوستان خوبی در کنار خودم و در خانه ی پر مهر پی سی دارم مرسی |
همیشه عید نوروز خونه ها با سنبل رنگین میشه مینای عزیز سال روز تولدت مبارک امیدوارم همیشه دلی شاد و تنی سالم در کنار عزیزانت داشته باشی http://www.cordonbleu.edu/Files/MediaFile/295.jpg |
:53:مینا خانوم عزیز تولدت مبارک امیدوارم همیشه به خواسته های زیبات برسی:53: به سکوت سرد مرداب قسم ،که تو مینای چشمان منی و دل خسته من می ترسد،که تو پژمرده شوی {پپوله} |
نقل قول:
لطف و محبت بی دریغ شما همیشه شامل حال من و خانواده ام بوده از این همه ذوق و سلیقه خوشحال شدم بابت یادآوری سنبل و کیک زیبات هم ممنون ممنونم و برات بهترین ها رو آرزو دارم نقل قول:
چه شعر قشنگی یه لحظه شاد شدم و از اسمم زیادی خوشم اومد:) فدات خانومی میبوسمت |
اکنون ساعت 07:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |