![]() |
خیلی سخته ...
خیلی سخته |
یاد دوست |
دلتنگم....
دلتنگم |
باز باران...
باز باران بازباران با ترانه با گوهرهای فراوان می خورد بر بام خانه بازباران با تمام بی کسی های شبانه می کشد جور زمــــانه بازشرشربازنم نم باز می اید صدای نالـــــه های عاشقـــــانه زیرباران زیر چتر مهر یـــــاران باسروش اشک جـــــانان بازپس دادم قصه دل را به باران ... |
خوشبختی را دیروز به حراج گذاشتند حیف من زاده ی امروزم. خدایا جهنمت فرداست پس چرا امروز می سوزم |
یه روز بهم گفت: می خوام باهات دوست باشم , آخه می دونی من اینجا خیلی تنها! |
عشق حقیقی است،مجازی نگیر این دم شیر است،به بازی نگیر عشق ز اوصاف خدای بینیاز عاشقی بر غیر او باشد مجاز **مجاز = مجازي_سراب_غير واقعي:d |
ملامتت نمی کنم که مرا باور نکردی هر چند به ناگاه امروز شد . رد تنهائیم بر دیوار نقش ترا جاودان کرده و عجیب نیست که من دردم را تنها به درختان می گویم. لاک تنهائیم را گذر آدمها سخت کرده و من بناچار بغضهایم را در لابلای ترکهای دیوار - با وسواسی کودکانه - می نهانم. همبستری با خیالت هر شب خطی نو می زاید و من این نوزادان غم زاده را با دردی جانکاه بر دفتری کهنه می خوابانم . آه ! که شیون های گاه و بی گاهشان در پس خط چین تحمل من قیامتی به پا کرده ابدی . کاش کسی به من می گفت این عقوبت کدامین نکرده گناه است ؟!؟ کاش ... کسی ... به من ... می گفت ... کاش . |
"سخن از رفتن نگو توی این غربت نفرین شده منشعر رفتن رو سرودن تنمو می لرزونه با تو چه خاطراتی، نه توی کوچه های این شهر - که تو رویاهام می ساختم تک و تنها بودم اما، تورو تنها نمیذاشتم دارم از تو می نویسم، از تو که با برق نگاهت زیرو رو شد روزگارم دارم از تو می نویسم، از تو که حالا با فکر نبودنت دیگه آرامش ندارم تو شمع بودی و برای بودنت پروانه می خواستی من که گفتم شمع می شم و می سوزم، اما بازم تو نخواستی" |
گذشته را به فراموشی سپرده ام ، آینده را نمی بینم و اکنونم تلخ است
تو به من چگونه زیستن را نیا مو خته ای چرا که شراب تلخ زندگی را به من خورانده ای . تا به کی تلاش برای خورشیدی که هیچ وقت طلوع نخواهد کرد ... می خواهم پرواز کنم ، آزادی را دوست می دارم روح من آزاد است و پرواز را آموخته است تا به کی می خواهی مبحوسم کنی در زندان غم و نفرت ، آرام نخواهم نشست می خواهم پرواز کنم آهسته آهسته در وجودت رخنه خواهم کرد آیا می توانی نفرتم را به عشق تبدیل کنی؟ میخواهم پرواز کنم روح من آزاد است... |
| اکنون ساعت 06:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |