![]() |
دهستت خۆش كاك کوروش بههیوای سهرکهوتن
|
hi
يه كرد پولدار و باكلاس كه تازه رفته انگليس ، بچه اش رو مي بره مهد كودكي تو لندن ، به مربي ميگه: كمي انگليسي يادش بده ... ، بعد از يك ماه كه ميره مهد كودك سراغش رو بگيره ، بچه هاي لندني داد مي زنن: شمس الدين باوگت حات
|
مناجات كرد با خدا
خدايا كاره وليد نيرم كاره وليم نياشتو |
كرده حقشو ميخورين ميگه
بچن واگذاردان كردمه كليل اسرار |
دل روژوشوان له يادي تويه
آرامي گيانم ديداري تويه من آرام به توم تو آرام به كي خوزگم بو كسه آرامي تويه |
زاگرس جان کردی رو خیلی تخصصی مینویسی با اعراب و جزئیات که خونودنش خیلی برای
من یکی سخته من که هرچی تلاش کردم سر در نیاوردم |
شعر عاشقانه کردی کرمانشاه
بخن بازم بخن تا جان بگیرم :) وخیزم با فلک زوران بگیرم :d به جای او همه گیره که کردم_:2: همه ش از لبت تاوان بگیرم :53: به نظرم خیلی قشنگ و صمیمیه بچه ها ... دیروز اقا حسین استادم برام فرستاد حیفم امد براتان نذارمش..... |
سوێندم خواردوه نیازم پاك بێ خۆشهویستی تۆ له دڵم تاك بێ دڵم له دوای تۆ تهنها بۆ خاك بێ وا نهزانی نهبینینت ڕهنگتم له بیر دهباتهوه دڵم لهگهڵ ههموو لێدانێکی یادت دهکاتهوه. |
به فرمێسکی چاوهکانم بیابانم کرده دهریا هێشتا دهڵێم کوێر بێ چاوانم که بۆ دووری تۆ نهگریا دنیا دهکهمه گوڵ بهسهرتدا دهبارێنم دڵم دهکهمه دیاری بۆ تۆی دهنێرم |
ئهگهر خهمت پیرم بکات ئهگهر عشقت زنجیرم بکات ئهگهر دڵت لهیادم بکات ههر دهڵێم خۆشم دهوێی... جوانترین ناو ناوی تۆیه جوانترین دڵ دڵی تۆیه جوانترین خهونم خۆشهویستی تۆیه |
اکنون ساعت 10:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |