![]() |
سلام
روحشان شاد |
نقل قول:
البته همسر من پدر و مادرشو در کمتر از یکسال از دست داد دو سال عزادار بودن بی نهایت سخته خدا همه اموات رو رحمت کنه و در پناه رحمت خودش جا بده |
بر حاشیه برگ شقایق بنویسید |
رضای مهربونم
هر 5 شنبه به یادتم عیدت مبارک گل همیشه بهار: تو که دستت به نوشتن آشناست اللهم...دلت از جنس دل خسته ی ماست دل دریا رو نوشتی همه دنیا رو نوشتی دل ما رو بنویس بنویس هر چه که ما رو به سر اومد بد قصه ها گذشت و بدتر اومد بگو از ما که به زندگی دچاریم لحظه ها رو میکشیم نمی شماریم بنویس از ما که در حال فراریم توی این پائیز بد فکر بهاریم |
نشسته سرخي خورشيـــد در افق ، مثل ِ
نگاه منتظر امّا به خون نشستهی من و دل بريدهام از هرچه ياد غير از توست شبيه خاطر ِ از ياد تو گسستهی من دوباره باز من و... موج غم ، تو و... ساحل اســير خواب و خيالی دل خجستهی من ! روحت شاد عزیز من |
امیدوارم به حق علی(ع) و اولاد علی (ع) همتون صبور باشید و در پناه حق زندگیتون پر از شادی باشید.......................منم تو غمتون شریک بدونید..................................
|
همه از خداییم و بازگشت همه ی ما به سوی اوست
سلام من خودم درد از دست دادن یه عزیز رو با تمام وجودم حس کردم. چند ماهی نیست که جای خالیش واقعاً آزارم میده. به همه ی اهالی اینجا از صمیم قلب تسلیت میگم از خدا برای بازمانده هاش صبر و برای اون مرحوم علو درجات رو خواستارم. |
|
سلام گلم یه 5 شنبه ی دیگه یه غم بی پایان دیگه و یه جالی خالی برام دعا کن http://img4up.com/up2/22840279145266703085.jpg |
|
| اکنون ساعت 06:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |