![]() |
چرا کسی اینجا نمیاد {قاط}
:mad: توی سایت طرفدار بارسا نداریم ؟!!! صدای من میــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــاد ؟ |
صدات نمیاد. نوشته ی خوبتو میبینیم.درسته که من رئال مادرید رو دوس دارم ولی خداییش از اخلاق مسی خیلی خوشم میاد،اصلا مغرور نیست خوب باید بگم 180درجه با کریس از لحاظ رفتاری فرق داره.ممنون از موضوع خوبت
|
شکست دوباره رئال مقابل بارسلونا
دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای فوتبال جام حذفی اسپانیا با شکست خانگی رئالمادرید مقابل بارسلونا ادامه یافت. |
مسی کفشهای جدیدش را رو کرد
مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا در جریان الکلاسیکودربی اسپانیا با کفش های جدید خود وارد میدان شد. |
اینیستا بهترین ستاره ال کلاسیکو
به گزارش فارس هفته نامه کیکر ، چاپ آلمان در تازهترین شمارهاش که روز پنج شنبه منتشر شد، آندرس اینیستا را به عنوان ستاره برتر جدال بامداد پنچشنبه دو تیم بزرگ اسپانیایی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو انتخاب کرد.29/10/1390 |
واکنش ژاوي به رفتار پهپه
|
اظهارات گوارديولا پس از شکست رئال
|
آبیدال: صعودمان به مرحله بعد هنوز قطعی نیست
http://u.goal.com/163200/163251hp2.jpg |
ال كلاسيكو دوباره ال بارسا شد
جدال دیدنی دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در نیمه نخست با پیروزی یک بر صفر نماینده پایتخت به پایان رسید. |
|
اکنون ساعت 07:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |