![]() |
این دَرَه قَد رو کی میدونه معنیش چییه؟
امروز گفتم خودم خندم گرفت اتنالبته خودم میدونم |
درقد یعنی زور !
اگه درقد کسی رو بیای یعنی توان و زور مغلوب کردن اون در نبرد و دعوا رو داری (چقدر سعی بر مخفی کردن فرهنگ جنگ ستیزی کرمانشاه رو دارم ! ) اگه درقد کسی رو نمیای پیشنهاد میکنم اصلا سر به سرش نذاری که خسران فراوانی در پی خواهد داشت . تو درقد منه نمیای بچو بچو بچو ویره نوسه ...! بابا مهربانی عطوفت به خدا .. |
ده ره قه د (درقد) به معنی تحمل کردن هم هست
مثلا وقتی شرایط سختی برای آدم پیش میاد میگه درقد نایه م یعنی اینکه یعنی اینکه نمی تونم تحمل کنم یادمه دوران دبیرستان تو یکی از رمانهای (بالنده کانی ده م با) عطا نهایی (رمان نویس بانه ای) خوندم.... |
این اصطلاح هارو از علی میشنوم
قورات ی رفیقی داریم حالشه میخوایم بگیریم چرا؟ آخه زیادی قوراته رفتیم گژ داره گه روتش کردیم:24: |
یه اصطلاح امروز شنیدم که کلی خندیدم
ناوقلیسه:d مثلا:کاورگمان ناو قلیسه داس ..یعنی شکم گوسفندمون از شدت گشنگی تو رفته:21: |
ده له ک زدن یعنی هول زدن
واقش پریده یعنی دقت کرده یا خیره شده:24: |
نقل قول:
واقش برده خیره شده ی تنها نیست خیره شده اما کمی هم منگ و مات و مبهوت اون مساله س |
دوتا کلمه شنیدم داشتم از خیابان رد میشدم گفتم بزار اینجا بنویسم
هرچن معنیشانم خوب نیست اما هستن _:2:کاریشم نمیشه کرد پتیاره=به ادم بی خودی که هر کاری ازش سر میزنه میگن باوه لری(lare)=برا مثلا وسیله ای اضافه بیاد میگن ای باوه لریه چبنه بکیمن نمیدونم معنیشونم درست باشه یا نه !! |
پتیاره کردی نیست در ادبیات فارسی هم هست .
باوه لری هم اصلا نشنیدم گفتی یه چیزی اضافه بیاد میگن ؟ |
نقل قول:
چیزی اضافه بیاد بعد جایم نباشه که بزارنش فارسیشم میشه این:با این مثلا جعبه چیکار کنم |
اکنون ساعت 10:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |