![]() |
لحظه رفتني است و خاطره ماندني |
قناعت بزرگترین ثروت انسان است
|
((طواف خانه دل کن که کعبه را خلیل ساخت و دل را خدای خلیل))
|
دنیا اونقدر ارزش نداره که به خاطر مال دنیا حق دیگرونو پایمال کنی
|
رفتگان در خواب غفلت مردگان افسانه اند ،هيچكس در كاروان زندگي بيدار نيست
|
از هوا و هوس خود پیروی مکن وگرنه پشیمان و نادم می شوی
|
کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه.
|
هرگز نمی توانیم صفت خوبی را در دیگران بشناسیم مگر اینکه از آن بویی برده باشیم . |
هر کس که بداند چقدر می ارزد، به آنچه که می ارزد می رسد.
|
دوستي مثل راه رفتن روي سيمان خيسه
هر قدر بيشتر بموني، بيشتر فرو ميري و اگر يه روزي هم رفتي، جاي پاهات تا ابد ميمونه |
اميدم را مگير از من خدايا
دل تنگ مرا مشكن خدايا، خدايا ... |
ساعت ها را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.
دکتر علی شریعتی |
با گفته های دیگران متزلزل و سست مشو
|
دوست داشتن بهترین شکل مالکیت است و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن. |
به خانواده خود بیشتر اهمیت بده چون آنها بهترین یار و یاور تو در مشکلات خواهند بود
|
میگویند شیشه ها احساس ندارند اما وقتی روی شیشه بخار گرفته نوشتم دوستت دارم آرام گریست.
|
در دوستی صدیق و صمیمی باش چرا که در زندگی به دوستان مخلص نیاز است
|
کاش بال داشتم تا میتونستم پرواز کنم.
|
بیایید همدیگر را همانطور که هستیم قبول کنیم به خاطر لباس وارایش به هم دوستی نکنیم....
|
آنگاه که دوست مي داري همواره کسي به ياد تو باشد به ياد من باش که من هميشه به ياد تو هستم از طرف بهترين دوست تو"خدا"( سوره بقره-آيه 152)
|
قاصدک بهت بگم بهش میگی بهت بگه بهم بگی دوستت دارم.
|
دیگه از شادی های واقعی خبری نیست ...اون زمانهای مدرسه که به خاطره نیومدن یک زنگ معلممون همه ی بچه های کلاس از خوشحالی میرقصیدن...صدای زنگ مدرسه موقع تطیل شدن...گرفتن کارنامه ی خوب به امید جایزه ای که پدر برای نمره ها ی خوب قول میداد....تابستون....و حتی اول مهر
|
و مهرباني با زيبايي يکسان شود روزي که ما دوباره براي کبوترهامان دانه بريزيم و من ان روز را انتظار مي کشم حتي روزي که ديگر نباشم
|
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم |
براي هر کس سه راه وجود دارد. راه اول، از انديشه مي گذرد. اين والاترين راه است. راه دوم، از تقليد مي گذرد. اين آسان ترين راه است. راه سوم، از تجربه مي گذرد. اين تلخ ترين راه است |
هر که دست از جان بشوید هر چه در دل دارد بگوید.
|
هميشه سعی کن با کسی دوست شوی که دلش بزرگ باشد.چون خودت را برای ورود به قلبش کوچک نکنی.
|
بلبل این باغم و این باغ بستان من است
مرغ آتیش خوارم و آتیش پر و بال من است استخوانم نقره و اندر جگر دارم طلا هر که این معنی بداند،پیر و استاد من است. |
همیشه یادمان باشد که زندگی پیمودن راهی برای رسیدن به خداست و قدم هایمان باید طوری باشد که حتی دانه کشی زیر پایمان له نشود . . . |
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است . . . |
دو چیز طیره عقلست: دم فرو بستن بوقت گفتن و ، گفتن بوقت خاموشی
|
به گردش روزگار و بخت و اقبال تکیه نکن و واقعیت ها را در نظر بگیر تا دچار شکست نشوی
|
رفیق بی کلک مادر
|
لحظات عمرت را بیهوده از دست مده
|
فقط امیدت به خدا باشه
|
لطف و کرم خداوند با قناعتگران است
|
|
نگو که مشکل بزرگی داره به مشکلات بگو که خدای بزرگی داری
|