![]() |
امروز که نه اما چند روز پیش یه کارگر جلو چشمام از ساختمون افتاد و مرد خیلی روم تاثیر گذاشت و امروز هم صبح حس کردم یه چیزی اومد زیر پام و شکست و وقتی فرشو زدم کنار دیدم بچه لاکپشتی که از همه لاکپشتام کوچیکتر بود .............رو کشتم از خودم بدم میاد از صبح درگیرم با خودم |
امروز لیسانسمو گرفتم{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
باید دفتر چه خدمت پست کنم {داش مشتی} 5 روزه بیکارم نه درسی نه کار دیگه ای دیونه شدم:khooooda::khooooda::khooooda::khooooda::biaray!::biar ay!: |
درود بر همگی و روز خوش |
|
نقل قول:
من این پستو ندیده بودم |
درود بر شما ... |
فردا ارائه دارم باید دفاع کنم _:2: حال ندارم بنویسم ، خوابم هم نمیبره ، اعصابم داغونه ! استرس دارم {قاط} |
دیروز با شابادی رفتیم تفریحی ترین جای شهر ببینین تفریحی ترین میگم ها:
لب رود خونه حالا میگید خوش بحالشون رودخونه دارن ولی کاشکی نداشتیم وقتی سمتش میری بوی فاضلاب میاد حالا ایام عید آقایون رئیس میاد سدها رو باز میکنن تا رود خونه پر آب باشه و کمتر بو بده حال بگذریم بغیر از اینها جای تفریحی که نداره یه جاده ایه که کنار روده فقط باید درحال حرکت باشی جای نشستن که نداره تازه مثل اینکه فصل بازدید ارازل و اوباش با یک دیگس یه عده ای هم از روستا میان خر و اسبشونو ول میکنن تو مسیر و داد میزنن خرسواری دوری 1000 حالا هی پهن ول تو جاده ای ...................... بقول یاس ا از چی بگم برات |
آی گفتی .. این شعر از کیه که گفتی هرسمی
یک نعره مستانه ز جایی نشنیدم ویران شود این شهر که می خانه ندارد زبون هم که حالیشون نمیشه |
درود بر همگی |
:باوکه رو::باوکه رو::باوکه رو::باوکه رو:
:ali_khosa_khowar::ali_khosa_khowar::ali_khosa_khowar::ali_k hosa_khowar: حالا بازم بعضیها بگن چرا از شهرت اینقدر بد میگی مطلب قبلی که هرسمی تعریف کرد و درباره ارازل و ارباش بود حالا دیروز گل کرد دیروز ساعت 2 شب تو منطقه تفریحی که هرسمی تعریف کرد یه نفرو کشتن به همین سادگی :khooooda::khooooda: از چی بگم برات........... |
اره واقعا باعث تاسفه
هرچند تا نیرو هم بزارن باز هم افاقه نمی کنه این حرفو که میگم زشته ولی بازم خدارو شکر هم زبون خودشون بود و این بلا سر میهمانای نوروزی نیفتاد |
مهم ترین اتفاقی که قرار هست امروز بیافته اینه که بالاخره روز کنسرت رسید ... |
بد ترین اتفاق
امروز که نه |
|
|
|
http://www.iranchef.com/shop/_/getimage.aspx-photo.jpeg
http://www.fungozar.com/catch/data/2...1374416687.jpg امشب هوس کردم که یه قوری موکا بخرم از بس محمد با شوروحرارت صحبت قهوه کرد |
این اتفاق مال دیروزه |
نتيجه گيري هاي اخلاقي اين قسمت از برنامه مون :
1- اولا سعي كنيم بيرون نريم 2- سعي كنيم اگه بيرون ميريم با ماشين فاميلمون نريم 3- اگه با ماشين فاميلمون بيرون ميريم قبل از بيرون رفتن داخل اون نشينيم و بخنديم |
این همه با هزار مصیبت ده تا صنعتی چهل تا مالی شصت تا حسابرسی پاس کردم |
خوشحالم اناهیتا گیان که بعد از بیست و اندی سال استعدادتو کشف کردی روله:d |
هروز صبح که میرم سر خدمت از جلو یه گاراژ رد میشم که یه سگ توشه
هروقت از جلو در رد میشه بهم حمله میکنه ولی بدبخت به در بسته میخوره منم از پشت در اذیتش میکردم یه روز یکم نون بهش دادم و از فرداش بهم حمله نمیکرد و من هم هرروز صبح براش نون میبردم امرور دیر رفتم سر خدمت در گاراژ باز بود سگه نبودش رفتم داخل گاراژ نون بهش بدم دیدم با طناب بسته شده رفتم سمتش یهو سگه اومد جلو صاحب گاراژ هم داد زد بیا عقب گازد میگیرد اما به قول معروف در بهت همگان سگه اروم اومد جلو خودشو لوس کرد من نون و بهش دادم صاحب گاراژ گفت عجب چطور باهات کار نداشت این پاچه خودمم میگره گفتم وقتی هر روزصبح که تو خوابی من براش غذا میارم بله محبت چه میکنه...... حتی با حیوون اما ما ادما....... |
امسالم برای خونه تکونی از همون چارپایه هرسال دارم استفاده میکنم |
میدونم کلی به پست قبلی من خندیدین |
وای رزی جون به هر دو تا پست خندیدم:d
اینم حرفیه پس رزی همراه با پویان داری بزرگ میشی؟ ولی مگه شما دیسک عمل نکردی بالای چارپایه رفتن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوباره عود(درست نوشتم آیا؟؟؟؟؟)میکنه ها اونوقت دیگه نمیشه جم و جورش کردا....... |
|
دیروز یکی از دوستام خاطره ای رو برام تعریف کرد که خیلی برام جالب بود |
|
هالی جار هوچ
|
|
|
عصبانی نباشین آقای محمد ! |
|
شكوفههههه ممممممددددد خرررررره وللللللشششش كن هنوز شماره شم به من ندادهههههههر كي شماره به من نداده خرررررررره.
آااا دوره مهموني خوبه مام قبلنا داشتيم الانم هست ها ولي دامنه ش كمتر شده پسر عموي ممد ميره تركمنستان مام امروز اخرين روزيه كه خواهر منا اينا ايرانن ميرن لاندن از يوژول ! ما فرصت نشد بريم به ديدار البته سابقا هر كي ميخواست بره جايي ميومد به ديدار بقيه اوهوم. ممد داره مياد اينجا فردا و پس فردا دو جلسه فشرده اموزش پي اچ پي و ديتابيس براي علاقمندان گذاشتم رايگانه ممدم واسه همين اومده يه مدد ديگه س ها نه بيگلي بيگلي خودمون. فعلا . |
یا رو سگه هست که چند وقت پیش دربارش نوشتم
دیروز که میرفتم سر خدمت فهمیدم فرار کرده وای وای وای وای |
درود بر شما |
زندگی .........
این روزها که دارند میگذرند خیلی سخت میگذرند دیگه اوضاعم مثل سابق نیست دارم احساس میکنم که یک مسئولیتی دارم یک هدفی دارم |
|
|
| اکنون ساعت 01:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |