![]() |
بعضی وقت ها هست که دوست داری یکی کنارت باشه...
محکم بغلت کنه...بزاره اشک بریزی تا سبک شی... بعد آروم بگه: دیوونه چته؟ من باهاتم... |
|
وقتی می گویم : دیگر به سراغم نیا ! |
دَرد دارَد وَقتـــی ، |
|
دِلَمْ مےْ خوآهَد دُنیآ رآ از نـــــو بِسآزیمْ ... |
دلــ ـــ ــــم |
هـمـه لبخندها را تـا کردهام گریههایم لای کتابها در قفسهها بایگانی شدهاند تنها به امـیـدی که تــ ـو در انبوهی سطرها رد اشکهای نمکسودم را بیابی که گـاهــی دیدهام به شکل حرف اول نام تــ ـو نقش میگیرند آن گاه به راستی در خواهی یافت که چقدر دیوانه وار دوسـتـت داشـتـه ام ... |
عطرها بی رحم ترین عناصر زمین اند |
گفته باشم.!.!.!
من درد می کشم؛ تو اما.....چشم هایت را ببند!!! سخت است بدانم می بینی و بی خیالی.....!! |
آهای سرنوشت . . .
اسکار حق توست . . . سالهاست که مرا فیلم کرده ای |
زنــــــــــانه عاشـــق شو
مــــــــــردانه از عشقت محـــــافظت کن و کودکــــــانه ســــالهای ســــــــال عشقت را تـــــــازه نگهدار! ... |
آنهایی که حرف برای گفتن کم دارند.....
درد برای گفتن؛زیاد دارند....!!!! |
تو را چه به فرهاد؟
یک فرهاد است و یک بیستون عاشقی، تو همین یک وجب دیوار فاصله را بردار من باورت میکنم! |
کنــارت |
هرگاه گریـــــــــه می کنــــــم سبـــــک می شوم...!
عجب وزنی دارد چند قطره اشک! |
بـی شک " آغوش تو " |
این روزها احساس بچه ای دارم
که رفته تو کوچه بازی کنه ولی... کسی بازیش نمیده...!!!! ******************************* هیکس هرگز ندانست... برف.... تکه های خود کشی یک ابر است.....!!! |
چندیست ز یاران قدیمی خبری نیست،
از آن همه خوبی محبت اثری نیست، چشمم به در و گوشم به گوشی و دلم تنگ در کوچه تنهایی ما رهگذری نیست.... |
وقتی کسی دل کَند و رفت ، |
قول داده ام
گاهی هر از گاهی فانوس یادت را میان این کوچه های بی چراغ و بی چلچله ،روشن کنم خیالت راحت!من همان منم، هنوز هم در این شب های بی خواب و بی خاطره میان این کوچه های تاریک پرسه میزنم اما به هیچ ستاره ی دیگری سلام نخواهم کرد... |
کاش دهخدا می دانست |
مدتهاست مجازی می خندیم.....مجازی شادیم....
مجازی عاشق می شیم.....مجازی دیگران رو دلداری میدیم.....اما..... اما واقعی تنهاییم.....واقعی درد می کشیم!!!!! ******************************* بیاموزیم که اگر ستاره نیستیم،ابر هم نباشیم که جلوی درخشش ستاره را بگیریم. |
به آتش نگاهش اعتماد نکن لمس نکن به جهتی بگریز که بادها خالی از عطر اویند به سرزمینی بی رنگ بی بو ، ساکت آری ... بگریز و پشت ِ ابدیتِ مرگ پنهان شو اگر خواستار جاودانگی ِ عشقی |
گاه میتوان تمام زندگی رادرآغوش گرفت...
فقط کافیست تمام زندگیت یک نفرباشد!!! |
ســفیر آرزوهــایم است صــــدای قــدم هایت اگر بیـــایی به حرمــت شـــان دنیــا را وادار به ســـکوت مـــیکنم !! |
آن شب |
تمام مرا با خود برده ای نمی دانم کجایم کدام سو به دنبال چه می گردم خودم یا تو... |
نـــه نمیــــدانــــی! |
دور مـی شوے از مـن
بــے آن کـِ بدانـی : اگر از هَفـتــ آسمان هم بگذرے هَـم ـچنان در قـلـبــِ مـن جـآ دارے ! |
من عاشق نيستم! فقط گاهي... حرف تو كه ميشود دلم... مثل اينكه تب كند گرم و سرد ميشود توي سينه ام چنگ مي زند آب ميشود...
|
بی تکلم تکرار گام تو را پلک می زنم نزدیک تر بیا که از عشق به تو نزدیک تر منم |
یه جایی تو قلبت هست که قبلا خونه ی من بود!!
|
سـرم درد مـیـکـنـد بـرای عـاشـقـی . . .بـا طـعـم ِ تـ ـو ! . |
وقـتی که عـاشقی را ، زیــادی رو بــازی کنـی |
بـــه مــن " قـــــــول " بـــده
در تمـــام سالهــــايــــــــي كــه بـــاقـــي مـــانــده تـــا ابــــد ... مــــــواظب خـــــــــودت بـــاشـــــــي .... شـــايـــد مــن نبــــــاشـــم كــــــه يــــــادآوري اتــــ كنم ..._:2: |
آرزویم این است:
تو به باور برسی که در این کنج هیاهوی زمان،توی بی باوری آدم ها، یک نفر میخواهد تو سلامت باشی ...و بخندی همه عمر...! |
آرام می روم
آنچنان آرام که ندانی کی رفته ام .... اما وقتی جای خالی مرا ببینی آنچنان سخت رفته ام که تمام عمر.... رفتنم را فراموش نکنی....! |
ای مهربان من من دوست دارمت چون سبزه های دشت چون برگ سبزرنگ درختان نارون معیارهای تازه زیبایی با قامت تو سنجیده می شود زیبایی عجیب تو معیار تازه ای ست با غربت غریب فراوانش مانند شعر من این شعر بی قرین و این تفاخر از سر شوخی ست نازنین!! |
شبى غمگین شبى بارانى و سرد
مرا در غربت فردا رها کرد دلم در حسرت دیدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد به من میگفت تنهایى غریب است ببین با غربتش با من چه ها کرد تمام هستى ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبى به پا کرد و او هرگز شکستم را نفهمید اگر چه تا ته دنیا صدا کرد.............. |
اکنون ساعت 08:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |