![]() |
اقا شروین تولدت مبارک ،بهترینها برات ارزو دارم:53:
|
آقا شروین
منم تولدتون تبریک میگم ، امیدوارم به همه آرزوهای قشنگتون برسین.:53: |
شروین گل و سنبل و بلبل تولدت خیلی خیلی مبارک . امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه. از تولد پارسالت تا الان که خیلی خندیدیم:d http://tehranpic.net/images/lxlniwjudqz2uw75h5l.jpg |
با داشتن دوستان خوبی مثل شما دیگه غمی در وجود من نیست {پپوله} نقل قول:
نجمه جان ممنون از تبریکت:53: این کادو واقعا دوست داشتنیه:d یه پیتون هم زحمت بکشی خوبه:cool: نقل قول:
خیلی خوشحالم که شما رو در سایت میبینم فرانک جان شما هم خیلی خانم دوست داشتنی هستید و با تاپیک های خوبتون من رو خوشحال میکنید:53: همیشه سالم و دل شاد داشته باشین نقل قول:
مینا جان همیشه به من لطف داشتی:53: ممنون از کیک قشنگت نقل قول:
میدونی که ارزوی من برای شما بهترین ها هستش چه سلیقه های خوبی :53: من با این همه تبریکا چیکار کنم؟ این گیتار ها این کادوهای خوشگل این شعر قشنگ مشیری گیتار هیرو این همه لطف و اعتمادی که به من داشتی و این همه خوبیها واقعا هر چی بگم کمه خوبیهای سایت و کاربران خوب و یکرنگی های اینجا مهره مار که هیچ جاذبه زمین داره برام کورش نعلینی هم مثل داداشم میمونه و همیشه هرکاری باشه براش انجام میدم:53::53::53::53: نقل قول:
ممنون نیلوفر خانم خوشحالم کردید:53: نقل قول:
اناهیتا جان خوش اخلاقی شما باعث خوش اخلاقی من میشه امیدوارم همیشه مثل معبد اناهیتا پایدار باشید{پپوله} نقل قول:
نقل قول:
خوشحالم که خواهر خوبی مثل شما رو دارم:53: از تبریک و کادو ها ممنونم و ارزوهای خوب برات دارم {پپوله}:53: نقل قول:
شهره جان امیدوارم خدا هرچی که میخوای بهتون بده لطف کردی:53: نقل قول:
واقعا شرمنده کردی :53::53: نقل قول:
فاطیما جان ممنون از تبریکتون بهترین ها رو برای شما ارزو دارم{پپوله} نقل قول:
ساقی جان خیلی ممنونم واقعا خوشحالم کردی امیدوارم به هرچی که دوست داری برسی{پپوله} ممنون از کادی خوبت:53: نقل قول:
خیلی ممنون از تبریکت و امیدوارم تاپیک قبولی کنکورت رو در سایت بزنیم:53: نقل قول:
اشکان جان ممنون از سلیقه خوبت دوست من امیدوارم همیشه در علم فیزیک پیشرفت خوبی داشته باشی و همیشه در سایت ببینیمت :53: نقل قول:
ممنون از لطفتون به امید روزهای خوب در کنار شما:53: نقل قول:
اکرم خانم خیلی ممنون از تبریکتون همیشه در کنار ما باشید{پپوله} نقل قول:
اریانای عزیز خاطرات خوبی با هم داشتیم و داریم واقعا هر وقت باشی شادمون میکنی :53::53::53::53: مرسی از تبریکت |
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
:36::36:مبارک مبارک مبارکه ایشالا برو شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} آقا شروین :53::53::53:تولدتون مبارک:41::41::41: با آرزوی بهترین ها و شادی ها و خوبی ها:):)_باوش_باوش_باوش...... |
سلام اقا شروین عزیز.تولدت مبارک.همیشه شاد و سلامت باشی.{پپوله}
|
هم تولد و هم عیدغدیرتون مبارک:53::53:
http://nagoftanihayedel.blogfa.com |
به اندازه ی تمام کسانی که نمی شناسم سبدی ازگلهای یاس وپونه (2تاکاکتوسم باهاشه:d)با یه آسمون ستاره تقدیم توبه خاطرتولدزیبایت.تولدت مبارک:53::53::53: (ببخشیدباتاخیر.)
|
نقل قول:
مرسی خیلی ممنون:53: شمع هم فوت کردم:d بسیار بسیار لطف کردی من هم بهترین ارزو رو برای شما دارم نقل قول:
کیانا خانم ممنون از تبریکتون همبشه به شادی و روزهای خوش:53: خیلی لطف کردید نقل قول:
همیشه دلی شاد داشته باشید:53: نقل قول:
خوشحالم کردین و از جمله قشنگتون ممنونم امیدوارم در زندگی موفق باشید:53: |
اکنون ساعت 01:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |