![]() |
نام:ستاره
نام خانوادگی:تهراني روز و ماه و سال تولد: 21/2/70 جنسیت: دختر شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات:پيش دانشگاهي رياضي شغل: بيكار بي عار ميچرخيم قد: 170 وزن: 55 رنگ چشم: عسلي رنگ مو: مشكي وضعیت فیزیک بدنی: سالم سالم عینکی هستم / نیستم!:نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجرد |
دوستان گرامی اینجا خودتونو معرفی کنین!
:mad::mad:آقا جان اين نمياد چرا آخه ؟؟؟ چه جوري بايد جواب داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه اين تازه كار كه نوشتين يعني چي آخه؟؟ همه ي اعتماد به نفس و عزت نفس و خود باوري و ... خلاصه اين چيزا رو از آدم مي گيره نكنين اين كارارو!!!!! كمك مي خوام من |
دوستان گرامی اینجا خودتونو معرفی کنین!
سلام بر همه دوستان:53::53::53:
نقل قول:
امیدوارم لحظات خوبی را در این انجمن در پیش رو داشته باشید:53::53: نقل قول:
کاربر گرامی خانم دلتنگ شما هم خوش آمدین آرزومند آرزوهاتون هستم:53: نقل قول:
جناب پرهام پورتاجی به شما هم خوش آمد گویی فراوان عرض میشه:53: ضمنا لئون رو با هم مشترکیم (حرفه ای ژان رنو و ناتالی پورتمن و لوک بسون){پپوله} در مورد فروم پی سی سیتی : عزیزم ما همه ارشدها و قدیمیهای فرومهای مختلف و متنوع دیگه هستیم:cool: جو اینجا شاید ابری بشه اما انشالله به یاری خدا و مدد دوستان هرگز طوفانی نخواهد شد چون ما خودمون نخواهیم گذاشت (منظورم از ما جمع کل اعضاست){جشن پتو} امیدوارم از این فروم و تاپیکهاش لذت ببرین:53::53: از یک فروم باز انتظارات بالاتری داریم البته همکاری باید دوجانبه باشه:53::53: موفق باشیم یا حق نقل قول:
راستش اگه تمام آیتمها رو جواب میدادی بیشتر از همیشه با شما آشنا میشدیم{پپوله} اما هر جور راحتید موفق باشید:53::53: نقل قول:
از کنترل پنل کاربریتون برای گذاشتن آدرس ایمیل و وب و وبلاگ و... استفاده کنید:53: موفق باشید:53: نقل قول:
خانم ستاره کاربر گرامی:53: شما هم خوش آمدید آرزومند آرزوهاتون هستیم:53: نقل قول:
نام کاربری شما میتونه که آدرس ایمیل نباشه و یک نام کاربری بهتر باشهصبور باشید (تو تمام فرومهایی فارسی مثل اینجا و در تمام فرومهای دیگه جهان اینگونه فعالیتهای جمعی یه قانونه جهت ممتاز شدن در جمع) همگی خوش آمدین و...:53::53: موفق باشیم{پپوله}{پپوله} |
این موفق باشیم اخرش منو کشته(قسط جسارت نداریم ها پرچم سفید سفیده){پپوله}
|
منم با سينا موافقم آخر نفهميديم موفق باشيم يا باشيد؟
|
نام:الينا
نام خانوادگی:قاسمي روز و ماه و سال تولد: 7/8/70 جنسیت: زن شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات: پيش دانشگاهي رياضي شغل: ... قد: 165 وزن:49 رنگ چشم:سبز رنگ مو:قهوه اي وضعیت فیزیک بدنی: سالم عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجرد اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): شوخ **** جدي ** خشک دوستانه****** بد اخلاق * گوشه گير *** شلوغ ** کم حوصله *** صبور ********* قاطع ***** صمیمی************* کنجکاو ***** |
ok
khube behtaram mishi |
اخه امیر عباس خان یکمی شبیه ثبت احوال نشده:دی
|
نقل قول:
آقا ممنونم از خوشامد گوییه شما.ارادتمند در مورد لئون 2 بار دیدمش و بازهم جا داره یه هف هش باری ببینمش.مخصوصا با هنر نمایی بسیار قویه ژان رنو در مورد ارشد بودن مطمئنا همین طوری هست انشاا... جو اینجا همون ابری هم نشه هیچوقت.چون دوستیهای مجازی برخلاف نظر عده ای خیلی هم می تونه پایدارتر و بهتر از دوستیهای حقیقی باشه(نظر کاملا شخصی) راستش من تو چندتا فروم عضو بودم و بعدش پشت دستمو داغ کردم دیگه تو هیچ فرومی نرم.حالا بماند چرا.اینجا رو هم دنبال آهنگ تکه سنگ عباس قادری می گشتم و اتفاقی باهاش آشنا شدم و البته کلی حال کردم در اون حد که رد داغ پشت دستم فراموش شد. البته ظاهرا از حرف من ناراحت شدی.به هر صورت منظوری نداشتم و امیدوارم به بزرگواری خودت ببخشی. حالا من چه کاری از دستم بر می آد بگین تا شاید تونستم در حد برآورد انتظارات باشم. آقا اراتمند خیلی مخلصیم |
نام: نيلــــــوفر نام خانوادگی: * روز و ماه و سال تولد: 68/2/9 جنسیت: مونث شهر و زادگاه: ش م ا ل ا ي را ن سطح تحصیلات: دانشجو " پرستــــاري" شغل: ... قد:164 وزن: 64 رنگ چشم: قهو ه اي تيره رنگ مو: بين مشكي و قهو ه اي تيره وضعیت فیزیک بدنی: سالم عینکی هستم / نیستم!: نيستم شنا بلدم / بلدنیستم!: بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: تحت تعليم وضعیت تآهل: مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): صميمي -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): شوخ*** جدي* خشک دوستانه*** بد اخلاق گوشه گير* شلوغ*** کم حوصله* صبور* قاطع** صمیمی*** کنجکاو* توصیف خودم در يک جمله: فكر مي كنم قابل تحمل باشم مهمترينچيزها در مورد من: زود صميمي ميشم محسنات من: با همه كنار ميام معایب من: ولي تا يه جايي تحمل دارم، بعد ميبــــــــــرم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد: دوستام ميگن زود صميمي ميشم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند : خيلي كنجكــــــاو بودن- غيــــبت زياد- شـــــايع درست كردن- مارمـــوز بودن- زوم بـــودن پنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: مامانم – بابام – دوستايي واقعي و .... پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:خيلي كنجكــــــــاو بودن- غيـــــبت زياد- شـــــــايع درست كردن- مارمــــــوز بودن- زوم بـــــــــودن پنج آرزوی مهم من: سلامتي براي همه- خوشبختي براي همه-موفقيت براي همه- قبـــــــــــولي در امتحان پايان ترم براي من و همه علايق مهم من: وبگردي مهارتهای من: زبان انگليسي ورزش هاي مورد علاقه من: شنا – دوچرخه سواري کتابهاي مورد علاقه: سهراب سپهري و شاملو موسيقي هاي مورد علاقه من: هـــــمه جور آهنگي گوش ميدم .سازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: ويلون بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من : اخراجي2 بهترین فیلمهای جهانی ازنظر من: ... بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: پرويز پرستويي بهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن: تام هنكس کشورهای مورد علاقه من: كانادا -اسپانيا –استراليا و سوئد شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شـــــمال و جنــــــوب و شـــــــرق و غـــــــرب شهرهای جهانیمورد علاقه من: مونيخ غذاهاي مورد علاقه من: ماهي وسایل نقلیه مورد علاقه من: زانتيـــا گوشی موبایل مورد علاقه من: سوني اريكســــــون از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟: همره اول0911- ايرانسل 0936 اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: نســــــاجي قائمشـــهر طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: چلســـي اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟: 3 سال پيش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: كــــــــــــند تايپ كردن و باقي قضايــــا بیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: سرچ و دانلود مقاله و ايميل و چت و "اين روزها ديدن نمرات درخشان در هر لحظه" اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: ... تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: دوســـت دارم با بچه ها آشنا شم. نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: ســرچ اسم كـــــــردي " واسه وبــلاگــم ميخواستم" و آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاریدارید؟:.... نيلـــــــــــــــوفر |
اکنون ساعت 12:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |