![]() |
|
سلاممممممممممممممم |
تاپیک مهم شد .
|
سلام به همه عزیزان
اقا کوروش از اینکه پاتوق ما رو مهم کردی مرسی:53::cool: رزیتا خانم خوش اومدی :cool::53: |
درود بر دوستان عزیزم:53:
امشب همه مهمون من سالاد الویه زودی بیاین |
|
سلام بر همه شیرازیهای گل و بلبل.
به جان خودم من هرشب به یاد اقا احمدبن موسی هستم. بیشتر اوقات که میام شیراز اولین جای دیدارم شاهچراغ است. راستی من هر وقت بیام شیراز حتما یه سر پشت زندان کریمخانی می زنم . الحق که بستنی می خوای بخوری باید بری شیراز بستنی فروشی پشت زندان کریمخانی. اونجا همه چی ناب. عرقهای گوناگون ،ابغوره مشتی، بوی گلاب. |
ان شاالله اخرش یه روز شیراز میام
نمیدونم دانشجویی خانوادگی مجردی متاهلی کاری هر چی باید به هر حال یه دف بیام ... |
کوروش جان اومدنش سخت نیست
هر موقع بیای قدمت رو چشممون |
کورش خان سلام.
جدی سفر خوبی میشه اول با قطار بیا بندر انوقت با ماشین من میریم شیراز تا دلت بخواد من شیراز دوستای خوب دارم بهترینشون شاه چراغ هستند. یه پیشنهاد دارم اقا کورش. بیایید یه فراخوان بدید به بچه های سایت. کی اماده یه سفر به جنوب هست. شما غربی ها بیایید جنوب. ما جنوبی ها هم یه سفر میاییم غرب. حداقل یادی میکنم از دوران سربازی که از کرمانشاه شروع واز طرف مرزبانه به عراق رفتیم . و شهرهای مهاباد و بو کان و دیواندره هم پایگاهامون بود. چه روزهایی که گذشت و چه هم خدمتی هایی که سرپست یخ زده بودند و چها چنگولی میاوردنشون مقر. چه شبهایی روی کوه گامو به سر بردیم. |
اکنون ساعت 05:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |