![]() |
سلام به همشهریهای گل
|
چاکرم کورش گیان.
ستارم تمام کرد(البت هنوز زندس!!) الان در حین خدمت(خذمت) مقدس سربازیه!!:21:با او سر کچلش!:24: کاش اینجا بودی میدیدی عاقبت خیری به چه میگن؟!{داش مشتی} به والله تو عمرم تا حالا انقدر درس نخواندم که تو این چندروزه خواندم آخرشم 6 تا افتادیم!!:20: راسی از بچه های مدرسه خبر داری؟صفا،پیمان،کرباس و ...؟ |
خوش آمدی آقا سعید
|
سلام و گشت منالیل عزیز ایره!
چه تفهمیگ که ای همکَ منال کرمانشانی ویره دیریم. یحث ایره سر چس؟ موضوع خاصیگ دیریم؟ |
نقل قول:
بحث خاصی نیست معمولا |
نقل قول:
عسل بانو جان امتحاناتم به امید خدا یه 4 5 روز دیگه ای تموم میشه البته اگه دوباره همشو نیفتم آقا سعید گل به جمع کرمانشاهیان و چه عرض کنم اجمعین کوردها خوش آمدی داداش بفرما یه سیخی قلیان یه پیاله ای جیگر داش... |
سلام به همه ی دوستای قدیمی و جدید
اینجا آمار آقایون داره میره بالا من اعتراض دارم!!! |
خیلی ممنون از همه.
امیدوارم بتونم بیشتر فعالیت کنم. |
سلام
به همه تازه واردین خیر مقدم میگم:53: |
سلام بچه هاجون خوبین ایشالله .امیدوارم همه قبول بشین تا با خیال راحت بیاین اینجا.
|
سلام بچه ها
باز که خلوته پس کجایین؟ |
سلام
همه خوبین؟ خداروشکر:d |
نقل قول:
|
سلام به همه
البته در تکمیل فرمایشات حضرت والا باید عرض کنم یه گروهکی! از این قشر عظیم آقایون تازگی ها دست جمیع خانمها رو از بابت امور آرایشی بستن !!!!اما درباره ی امور بهداشتی بله من کاملاً با شما موافقم!!! |
منم موافقم چون بعضی از آقایون آرایشو رعایت میکنن ولی بهداشت رو خیر .
|
اومدم به پیشنهاد افشین جواب بدم دیدم روناک و فرانک خیلی منطقی و به جا پاسخ دادن از این بابت صمیمانه تشکر میکنم
|
نقل قول:
البته بعضی از پسرا که خدارو صد مرتبه شکر ما از اوناش نیستیم اولا که فک نکنم اونا پسر باشن که ماهارو ایطوری زیر سوال میبرن دو.ما شما دخترارو اینقد پررو کردن |
سلام دوستتای گل
ببخشید من امشب دوست دارم تو این تاپیک با اجازتون یه شعر بذارم تقدیم به دوستای عزیزم ای صمیمی ای دوست ، گاه و بی گاه لب پنجره ی خاطره ام می آیی دیدنت حتی از دور آب بر آتش دل می پاشد آنقدر تشنه ی دیدار تو ام که به یک جرعه نگاه تو قناعت دارم دل من لک زده است گرمی دست تو را محتاجم و دل من به نگاهی از دور ، طفلکی می سازد ! ای قدیمی ، ای خوب تو مرا یاد کنی یا نکنی من به یادت هستم دایم از خنده لبانت لبریز دامنت پر گل باد .:53::53::53::53: |
نقل قول:
به به واقعآ عالی و دل نشین بود مرسی_چپله_چپله_چپله |
نقل قول:
همشهریهای ما گلن به مولا |
نقل قول:
مرسی رزی جون |
سلام همشهری :53:
|
سلام..برو بچ گيان كرمانشاه برف اومده؟
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
اینجام خیییییییییلی سرده اما سرمای بی بخار
|
همشهری سلامممممممممممممم
|
سلام به همه
رزیتا خانوم علیک سلاممممممممممممممممممممممممممم ممم!!!!!!! |
همشهریای گلم بر میگردم تا 1-2 روز دگه پیشتون..
هر روز اینجا رو میخوندم چقدر دوست داشتم جز اظهار دلتنگی و خلوتی تاپیک 500000 تا حرف قشنگ دیگه هم میزدین.. حالا کی سرما خورده این چند روز سرمای بی بخار به قول اون دوست خوبمون ؟ دیرزو 8 سیخ کباب خوردم ! مسابقه خواهیم گذاشت .... 8 تا فیلم اکیرا کوروساوا هم خریدم پارک لاله هم رفته بودم با دوستم چیزهای ناخوشایندی دیدیم ... شب هم مهمانی رفتیم .... بعد از شام برگشتم خونه کاستی که اقای نقده (بهنام5555) برام فرستاده بود (ماموستا ملا کریم ) رو بردم گذاشتم چنان شور و شعفی در اون جمع به پا کرد که بیا و بیین رحمت به روح این استاد خوش ذوق موسیقی و درود و سپاس به کاک بهنام عزیز که واقعا با این کاستش خدا میدونه با ما چه کرد ... میاییم در مورد خوشه کمی حرف بزنیم کمی مسخرتون کنم هاهاها یعنی کمی هم رو بابت خوشه هامون اذیت کنیم. . .فکر کنم همه تون توی خوشه ای هستین که آقای مدلل هست ! |
نقل قول:
من تعجب میکنم از کار این بچه های کرمانشاه |
این کوروش و بهنام مارو کشتن با این کاست ماموستا :mad:
امپراطور هم ، امپراطورهای قدیم بدون ملتشون ماموستا گوش نمیکردن:d لااقل سعی کنید بزارین برای دانلود (بهنام خان خودتو به اون راه نزن) |
سلام خدمت همه کرمانشاهی های عزیز من پیمان یک دوست از سنندج...بژی کوردوکوردستان......بژی کرمانشان:53:
|
پیمان جان خوش امدی کاکه گیان به جمع دوستای خودت
ان شاالله بهت خوش بگذره حتما در بخش معرفی خودت رو معرفی کن تا بچه ها هم بهت تبریک بگن اقا پیمان اونطوری که گفتند از مدیران سایت هوپا یکی از سایتهای خیلی خوب و قدیمی در زمینه فیزیک و نجوم و مقالات علمیه ان شاالله شاهد فعالیتهای خوبت در این جا هم باشیم.. هر بژی تواوی ایران کورد وفارس ترک و لر و عرب و ... چقدر حس خوبیه که توی همین یه ذره سایت از تمام ایران عزیز هموطنامون دور هم جمع میشن رزیتا گیان ملا کریم شاید 100 سال پیش در عراق میخونده به سختی گرامافونش پیدا میشه نمیدونم اقای نقده چطور برام کاستش رو فرستاد اگه اینجوری باشه احتمالا مهاباد باید پر این چیزای خوب باشه باید برم سری بزنم ... الان کاستش و دارم اما حتما تبدیلش میکنم و تقدیمش میکنم به تمام عاشقان موسیقی فولکلور و تمام کسانی که مثل من عاشق جمع اوری ارشیو و شناساندن بزرگمردان فراموش شده هستند ... |
و علیکم السلام
http://my-black-star.blogfa.com/ http://www.uui.ir/pictures/bfd726d7b...b5d724eb8d.gif http://http://www.4shared.com/file/81902576/987fa2e/G1H_zabanejamblogfacom.html بچه درس خون ها بیا این گرامل سال اول دبیرستان http://aksfa.net/Upload/2009/Love/Love3.jpg |
|
با سلام خدمت دوستان و همشهریان گل.
آقا بهراد گل خوش آمدی لینک دانلود هم مطابق با هر موضوع در قسمت مخصوص خودش بزار ممنون |
سلاممممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم خوبین
|
سلام دوست عزیز خوش آمدی
کسی نیست دوبارهههههههههه ای بابا!!! |
سلام به همه
آقا بهراد خیلی خیلی خوش تشریف آوردین اما صفحه رو باز کردم فکر کردم اشتباه کردم دوباره برگشتم نگاه کردم که مطمئن باشم اینجا قسمت موسیقی نیست!!!!! |
بچه های عزیز و همشهریان گل
سلام عسل بانو خوب تو بد موقع میای دیگه وقتتو با بچه ها هماهنگ کن که با هم دیگه بیام این که مشکلی که نداره باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |