![]() |
نام: FatimA محل سکونت : TehrAn دانشگاه: چمران اهواز سپاسگزاری شده5729 بار در 3264 پست http://p30city.net/images/misc/im_yahoo.gif {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله} |
سلام همونجور که گفتم بعد از 300 پست اومدم.:cool:
راستی کوروش جان ی فکری بحال سایت کن خیلی خیلی داره اذیت میکنه .{داش مشتی}:cool: کاری از دستمون بر میاد بگو من آماده خرابکاری هستم.:d:d خب معترفم: مجموع پست ها
{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} |
سلام عزیزان معترف
مبارکتون باشه انشالله بیشتر از همیشه با دلخوشی کنارمون بمونید و موفق باشید عرض کنم که کوروش جان الان درگیر امتحانات ترم تابستونیشه بذارید تموم شه حدودا هفته ی دیگه حتما میاد خدمتتون یه کم دیگه صبوری کنید قربونتون برم:) |
سلام
آخه کورش گیان برارم :53:کم درس خوندی حالا ترم تابستانه هم برداشتی:d:d خوب حوصله داری :cool::cool: اینم اعتراف بنده بعدی در 2500 میام مجموع پست ها: 2,005 آخرين نوشته: پرونده ای برای همه جنجال های علی کریمی یک دقیقه پیش 02:58 AM یافتن همه پست های مهدی مشاهده تمام موضوعات آغاز شده توسط مهدی |
یعنی هیچ کس 100 تا پست نزده که اعتراف کنه؟؟؟{قاط}{قاط} |
|
محل سکونت : طهران دانشگاه: شهید بهشتی سپاسگزاری شده4635 بار در 1243 پست |
|
{قاط}{قاط}{قاط}مرافهمرافهمرافه
فک کنم این آخرین اعتراف باشه!!!!!! چون گفتم تو 3500 میام اومدم که بد قولی نشود. نوشته ها : 1+3500 نام: مهدی محل سکونت : هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است! دانشگاه: تهران(بودم) سپاسگزاری شده5650 بار در 3300 پست |
بالاخره ما هم به باشگاه صد تايي ها رسيديم . البته از 100 هم رد شديم .
نوشته ها : 107 محل سکونت : تبريز سپاسگزاری شده165 بار در 92 پست |
نمیخواستم پست بزنم
اما دمت گرم آقا رامین:53::53: حداقل بعد از این همه مدت یکی 100 تا پست زد جرات داشت اومد اعتراف. من که از این جراتها ندارم دیگه. |
آقايون و خانوم هاي محترم ، اومدم اعتراف كنم كه تعداد پستهام از 200 هم گذشت .
چرا ناراحتيد . خودتون گفتين كه از 100 تا پست يه بار بيا اينجا اعتراف كن ديگه . نوشته ها : 200 محل سکونت : تبريز سپاسگزاری شده219 بار در 128 پست |
پست هام به 300 رسيد . 100 پست ديگه هم زدم . اعتراف هم كردم . پس فعلاً مزاحمتون نميشم . اگه خواستين بگين باز هم اعتراف مي كنم . باي . |
|
آقا من ضریب هوشیم زیر صفر یکی بیاد توضیح بده قضیه از چه قرار................
|
برای اولین بار اعتراف میکنم.. |
ده هزار تایی شدن خودم رو به امت پی سی سیتی تبریک عرض میگویم(!)
اذر 89 مخلص بچه ها |
سلام.;)
گفتم لا اقل از صد تا رد بشه روم بشه اعتراف کنم.آخه دفه اول دیگه:p:53: نوشته ها : 129 سپاسگزاری شده194 بار در 84 پست 1389/09/05:cool: |
سلام منم 100 تایی شدم
|
خوبه اعتراف کنید |
نقل قول:
و این هم اعتراف خاله رزی پس از مدتها:d
|
مجموع پست ها
|
نقل قول:
هووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} 2001 پستم موبارک بادا{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن} انشالله همیشه دلم شاد و سالم و خش و خوب باشم{جشن پتو}{جشن پتو}:d:d به افتخار 2002 پستم http://www.airsoftpost.com/images/la...G07_064_lg.jpg امیدوارم همه ی بچه ها دلشون شاد و چهار ستون بدنشون سالم باشه{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
من در همینجا
در این شب آخر بهمن ماه نزد اسقف های اعظم زانو زده و اعتراف میکنم صد تا پست نوشتم توی سایت:d کمه!!!! امیدوارم فعال تر بشم. نمیدونم دفعه بعد که میام اینجا کی خواهد بود! ببخشید که کمن پستام!:cool: |
نقل قول:
|
با هزار سلام و صلوات پس از سالها تلاش شبانه روزی برای اولین بار اینجا اعتراف میکنم که خیلی کم کارم:d
دوستان دم دستتون تخته هست بزنین به تخته سپاسگزارم:65:
|
سلام و درود :53:اسقف اعظم کلیسای کانتربری پی سی سیتی وارد می شود:53: {جشن پتو}لطفا همگی قیام کنید{جشن پتو} اسقف اعظم: آه خدای من!! ( نه اینکه مهران مدیریه اونم با صدای آلن دلون بدو برو اسقف رو بیار خیلی سه شد!!) آه فرزندان من!!!!!!!!!!! (آااا الان بهتر شد فکر کنم این خود اسقفه چون صداش آلن دلونی نبود) این چه وضعیست؟{قاط} اینجا چرا همچینست دادا! (این ته لهجه همسر میناخانم تنگ زبون ما موندست تا دادا!!){قاط} چرا کسی اینجا فعالیت نمی کند{قاط} مگر شما دل ندارید؟ قلوه ندارید؟ پست نمی زنید؟ آه فرزندان من توبه کنید استغفار کنید اینهمه گناه صغیره و کبیره و کفگیره و دستگیره تو این فروم با زدن پستهای مکررتان ایجاد کردید زهی خیال باطل دوتا توبه محض رضای دل بروبچز اینجا از خودتان به یادگار بچسبانید در و دیوار چه می کنید؟ 48 ساعت وقت میدم هرکسی تو این 48 ساعت اولین اعتراف رو بزنه (اعتراف بیات مال پارسال هم قبوله ها اینم کد تقلبش) بهش جایزه یک ماه مرخصی از پی سی سیتی میدم بره حالشو ببره!!!!!!!!!!!! چقدر ما سخاوتمندیم هیس س س س س س http://www.dignews.com/legacy/screen...in_hood_02.jpg اسقف اعظم خارج می شود بای بای :cool: |
:d:d:d
نوشته ها : 11,600 نام: شقایق محل سکونت : یه غربت پر خاطره سپاسگزاری شده16843 بار در 6460 پست خوب شد؟{قاط} امیر آدمو مجبور میکنی دروغ بنویسیم؟:24: 55 تا دیگه مونده بود تا صد تا بشه اما زدم:p برا رفع ناراحتی شما{پپوله} |
نقل قول:
درود فرزند.. درود:53::53::53: رحمت خدا گردن شما باد:cool: و زحمت فروم:53::53::53: فرزند مرا ببخش هنگام درج جایزه اولین پست یادم رفت بگم به درجه داران فروم تعلق نمیگیره:d:d:d الان اون یک ماه مرخصی که وعده داده بودم شما ندید بگیر:cool:;);););) |
اجازه؟ |
مهرگان عزیز بسی سپاس
چراغ بعدی رو کی روشن میکنه؟ بدو که کلیسای کانتربری اعتراف لازم داره جهت امور خیریه!! اعتراف کنید تا بهشتی شوید بدو که حراجش کردم نود و نه پست بزن یه اعتراف بکن جایزه به به و چه چه از اسقف اعظم بگیر!! (چقدر دستو دلباز!!) اعترافیه اعتراف!!!!!!!!! |
بنده 11 هزار پسته شدم :)
تاریخ عضویت06-10-2007مجموع پست ها11,010
|
شهریور 90
|
اوه اوه |
ششم مهرماه یک هزار سیصد و نود |
من 8 تا پست زدم:d
|
سلام
اولین باره میام اینجا گفتم ما هم اعترافی بکنیم امروز 3وم آبان هزار و سیصد و نود shokofe77 http://p30city.net/images/statusicon/user_online.gif کاربر بسیار فعال تاریخ عضویت 02-10-2010 مجموع پست ها: 3,000 میانگین پستها در طول روز: 4.82 اینم از اعتراف تکان دهنده بنده..چه زود گذشت:rolleyes: |
نقل قول:
نوشین خانم 92 تای دیگش کجا رفته ؟! حتما توی تاپیکهای سریالی بوده :65: |
|
بعد از چند سال انتظار پست هام 109 تا شد
اکنون ساعت 05:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |