![]() |
اینبار " مینویسمت "
تو را میان اصطکاک قلم و کاغذ گیر خواهم انداخت...! "شاید اینگونه بشود تو را تجربه کرد"... |
از عجایب عشق همین است؛
تنها همان آغوشی آرامت میکند که دلت را به درد می آورد... |
گل آفتابگردان را گفتند :
چرا شب ها سرت را پایین می اندازی؟! گفت: ستاره چشمک میزند ،نمی خواهم به خورشید خیانت کنم! |
وقتی که زندگی من
هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید ،باید ،باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچکس نیست فروغ فرخزاد |
گذرا نیستی
ای پاره تن همچون رودی عمیق در وجودم جاری هستی که سر چشمه ات دریای بیکران است ... |
دختری به کورش بزرگ گفت : من عاشقت هستم
کورش گفت : لیاقت شما برادرم است که از من زیباتر است و پشت سر شما ایستاده ! دخترک برگشت و دید کسی نیست کورش گفت : اگر عاشق بودی پشت سرت را نگاه نمی کردی ! |
به تو سلام می کنم کنار تو می نشینم و در خلوت ِ تو شهر ِ بزرگ من بنا می شود! |
مگذار که عشق، به عادت دوست داشتن تبدیل شود!
مگذار که حتی آب دادن گلهای باغچه، به عادت آب دادن گلهای باغچه بدل شود! عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتن دیگری نیست، پیوسته نو کردن خواستنیست که خود پیوسته، خواهان نو شدن است و دگرگون شدن. تازگی، ذات عشق است و طراوت، بافت عشق. چگونه میشود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند؟ عشق، تن به فراموشی نمیسپارد، مگر یک بار برای همیشه. جام بلور، تنها یک بار میشکند. میتوان شکستهاش را، تکههایش را، نگه داشت. اما شکستههای جام ،آن تکههای تیز برنده، دیگر جام نیست. احتیاط باید کرد. همه چیز کهنه میشود و اگر کمی کوتاهی کنیم، عشق نیز. بهانهها، جای حس عاشقانه را خوب میگیرند.. |
من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا !!! |
در دنیای بچه ها هر کی زودتر بگه "دوستت دارم" برندست...ولی
در دنیای بزرگترها هر کی زودتر بگه "دوستت دارم" اونه که بازندست... |
آغـشـتــه بــه تــو مے شــود....
روحــم ... نـــفـسـم ... بــنـد بـــنــد وجودمـــــ... وقـــتــے در حـصار دســتــانـــتــــــ... بـــوســــه بـــارآنـــــ مے شــــومـــ |
سرخ میشوی وقتی می شنوی ، دوستت دارم زرد میشوم وقتی می شنوم ، دوستش داری چهارشنبه سوری راه انداخته ایم سرخی تو از من زردی من از تو همیشه من می سوزم .... و همیشه تو می پری .... |
دوستت دارم هدیه ایست که هر قلبی فهم گرفتنش را ندارد.
|
دستـﭞ را بـﮧ مـن بـده نـتـرس بـا هـمـ خـواهـیـمـ پـریـد حـضـور و حـیـاﭞ و حـوصلــﮧ ﮮ مـن از تـو درد و بـلا و بـﮯ ڪـسـﮯ هـاﮮ تـو از مـن . . . |
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر ولی از این دو دردناک تر این است که ندانی باید صبر كنی یا فراموش http://upload.p30pedia.com/uploads/1285397685.jpg |
|
گــــــاهـی میــان |
همچون کشیدن کبریت در باد دیدنت دشوار است.
من که به معجزه عشق ایمان دارم، میکشم آخرین دانه ی کبریت را در باد... هر چه باداباد! |
تـــا آســــمان خــیــــال ِ تـــو چقــــدر راه اســــت؟ دو بـــال بـــرایــــم کافــیـــســــت؟ مـــی خواهـــــم به هــــوای تــــو در هــــوای تـــــو اوج بگیــــرم! منــتــــظــــرم مـــی مــــانـــــــی؟؟؟ |
|
ای کاش می تـوانستیم صدای گــریه کـردن هـایت را هم بشنویم |
|
اسمش نه عشق است |
عشق با غرور زیباست ولی اگر عشق را به قیمت فرو ریختن دیوار غرور گدایی کنی…
آن وقت است که دیگر عشق نیست… صدقه است |
من یاد گرفتم...
" دوست داشتن دلیل نمیخواهد..." ولی نمی دانم چرا... میگویند: "این روزها... دوست داشتن دلیل می خواهد..." اما...من میگویم چه دلیلی بالاتر از خود تو...؟؟! |
“بربادرفته”
صد بار بهتر است از “از یاد رفته “….. |
خـــدایـــــا . . .
از این به بعد به مخلوقاتت یک مترجم ضمیمه کن اینجا هیچ کس هیـچ کـس را نمـی فهمد . . |
خدايـــــــــــــــا؟
"لب" دادي،همراه با "لبخند"..... پس چـــــــــرا دوست نداري من بخندم؟؟؟ نکنه دلت رو زدم؟؟؟! |
دقت کردی؟
هیچ کس به سکوت آدم نمیرسه همه منتظرن به فریاد آدم برسن!!!! |
باران بهانه ای بود که زیر چتر من
تا انتهای کوچه بیایی کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می آمد... |
وقـتـی |
کاش می توانستم راحت حرف بزنم.....
چیزی بگویم از دلتنگی...... میان آدم های دلتنگی که در این اتاق مجازی جمع شدند...... البته اگه کسی بیدار باشه...... |
زندگی قافیه ی باران است، گر زمستان شوم و درختان امیدم همه بی رنگ شوند،
دوستانم همه از جنس بهارند و به اندازه ی باران خدا زیبایند... |
|
|
آهاے همیشگے ترینم! تمام فعل هاے ماضے ام را ببر ... چہ در گذر باشے چہ نباشے براے من استمــــــــــــــــــــــرارے خواهے بود ... من هر لحظه تو را صرف مے کنم! |
"عاشق" که میشوی ، همه چیز "بی علت" می شود ....
و تمام دنیا "علـت" میشود ، تا "عـشق" را از تو بگیرد ... |
تو که با آمدنت هیچ چیز نیاوردی برایم |
|
برایم در ردیف کسانی هستی که به قول نیما یوشیج:
"یادت روشنم می دارد." |
اکنون ساعت 12:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |