![]() |
روناک جون::53:
مرسی دختر خوشکلم از تبریک زود به هنگامت :d و از زحماتی که خودت و رضا جون کشیدید واقعا دستتون درد نکنه مینا جون::53: شما خیلی لطف داری دستت درد نکنه عجب خوش سلیقه ای منم برای شما آرزوی سلامتی و شاد کامی دارم امیدوارم غمات برن دیگه بر نگردن شروین جون::53: مرسی گفتم آذریا دوست داشتنین دیگه;) حالا یه آهنگ عزیز ویسی بزن و برامون بخون:cool: آناهیتا گیان::53: دوست فره عزیزه که م قربونت برم شما لطف داری منم به داشتن دوست خوبی مثل شما افتخار میکنم خدا تو وه م نسینه مینا110جون::53: مرسی عزیزم منم برات آرزوی خوشبختی میکنم سمیرا جون::53: متشکرم دوست خوبم خودم برات کیک میپزم پونصدتا کلسترولتو ببره بالا خیلی دوستت دارم دوست خوبم آقا مهدی::53: دوست خوب.هنرمند.شاعر.و مطلع از بازار گرم موبایل فروشی و دوربین دستت درد نکنه ابن همه کادو برای منه؟خیلی لطف کردی ایشاله عروسیت نجمه جون::53: مرسی عزیزم همیشه موفق باشی گلم ساقی جون::53: ممنون عزیزم منم برای شما آرزوی بهترینا رو دارم فرشته جون ::53: مرسی عزیزم آرزو میکنم همیشه مثل فرشته ها خوشگل باشی رزیتا جون::53: راضی به این همه زخمت نبودم کیک .شیرینی .کادو جواهرات خدای من..... دستت درد نکنه خویشگه شیرینه گه م مجتب جون::53: مرسی 120سالو میخوام چکار؟ 60سال بسه بعدم میرم خانه سالمندان{داش مشتی} شکوفه جون::53: قربونت برم عزیزم شما هم واقعا دوست داشتنی هستی دوستان خوبی مثل شما واقعا به من انرژی میده شراره جون: مرسی عزیزم :53: شما لطف داری آرزوی موفقییت و خوشبختی و بهترینها رو دارم کوروش عزیز::53: خواهش میکنم ممنونم از این همه لطفت سیصد سال که دیگه میشم فسیل این چه نفرینی بود؟ از اینکه عضو سایت قشنگتم خیلی خوشحالم و از اینکه دوستای خوب و مهربانی مثل خانواده پی سی دارم افتخار میکنم امیدارم همیشه سلامت شاداب و برقرار باشی هیچ وقت و هیچ جا برات مشکل پیش نیاد بقول معروف ریلکسسسسسسسس باشی:53: |
مرسی آریا نا جون :53:
منم برات آرزوی خوشبختی میکنم بیا کرمانشاه کاک ها آماده ند |
نه بابا، شروین آذریه؟!!!!:)
نمیدونستم میگم این آقا شروین خیلی گله:53::53::53: نگو از اون طرف همشهری خودمه:d شروین جون بازم تولدت مبارک:53: |
سلام فرانک جون تولدت مبارک.انشالله همیشه سلامت باشی و شاد .
|
سلام کیانا جون:53:
متشکرم منم برای شما آرزوی سلامتی و شادی دارم |
نقل قول:
ضمن تبریک مجدد :d |
بازم ازتون متشکرم آقا مهدی
چه کیک قشنگی دستت درد نکنه میدونستم یکبار ازدواج کردی خواستم اعتراف کنی که خانمت به قول ما چزاندتت:d صد آفرین به شیر زنان ایرانی |
فرانک جان تولدت مبارک :53: برات بهترین آرزوها رو دارم |
مرسی مهسا جون :53:
آرزوی منم سلامتی و شادی شماست |
|
اکنون ساعت 01:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |