![]() |
|
گل دوم ایتالیا کاملا صحیح بود واگر قبول میشد ایتالیا الان تیم صعود کننده بود...
ولی باید قبول کرد ایتالیا تیمی نبود که در برابر تیم های بزرگ دوام بیاره وباید یه خونه تکونی اساسی توی تیم ایتالیا انجام بگیره... الان ژاپن دو تا گل زده به دانمارک!!!!{کم کم داره کارتون فوتبالیستها به تحقق می پیونده}زمانی فوتبالشون اصلا مطرح نبود اما حالا با سرمایه گذاری توی جام جهانی می درخشند... |
ژاپن 3-1 برد و صعود کرد واقعا هم حقش بود
در مورد ایتالیا می تونم بگم که خوب نبودیم ولی اگه صعود می کردیم با پیرلو خیلی بهتر می شدیم |
واقعا حیف شد ایتالیا حذف شد ... اون گل که اعلام افساید شده بود نامردی بود ولی باید پذیرفت.... کاش پیرلو از بازیه قبل میومد ....
البته من فقط فوتبال نگاه میکنم و نمیگم که کی از فوتبال چیزی میدونه یا نمیدونه هر کی به تیم ملی کشورش دعوت میشه حتما بازی کردن فوتبال بلده و ما فقط نظاره گرش هستیم |
کاش کاش کاش
ولی امسال می خواستن ایتالیا حذف شه سپ بلاتر عوضی 4 ساله پیشم نیومد واسه جشن قهرمانیمون و امسال هم زهر خودشو ریخت نمی خواستن بیاد بالا همونطور که مثلا چلسی رو می خواستن 2 سال پیش حذف کنن نمی خواستن ایتالیا بیاد بالا |
من 18
الهام خانم 16 ناتاناییل خانم 15 امید 14 شکوفه خانم 12 امیر 7(چون تعداد گلهارو نگفتی یه امتیازی گرفتی!) بهنام و شروین 3(چون دیگه پیش بینی نمی کنن فک کنم کم آوردن:d) plmoknijh 3 |
تو این جام دوس دارم انگلیس قهرمان شه
تیمی که از یورو 2000 دوسش داشتم ولی عاشق ایتالیام بازم میگم و کاپلو رو هم خیلی دوس دارم انگلستان رو هم از بچگی خیلی دوس داشتم تقریبا یک چهارم ایتالیا که اونم خودش خیلی خیلی زیاده! |
جام جهانی بدون ایتالیا ....انگار.... یک چیزی کم داره .....مثل یک عکس بدون آسمون..
چند لحظه پیش به عنوان نهمین نفر به ایتالیا رای دادم ..می دونم کارتی رو که بازی می کنم سوخته ، چون ایتالیا حذف شد ، ولی چیکار کنم تو دستم سرباز دل بود . امیدوارم همه تیمهایی که شما عزیزان علاقه دارید برنده بشن . من که از اول بازی رو باخته بودم چون ایران نداشتم .... |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ هربرت: بازيكنانم سزاوار تشكر و قدرداني هستند |
/همگام با جام جهاني 2010-آفريقاي جنوبي/ |
| اکنون ساعت 02:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |