![]() |
سلام
خوب اشک و آه و فیلم هندی رو بذارید کنار و مثل امید عزیز مدیر بخش ورزش منطقی باشید نه احساسی بریم سراغ باقی پیش بینی ها کره شمالی و ساحل عاج - برد ساحل عاج به سختی از کره شمالی (رو مساوی هم میشه حساب کرد) پرتغال برزیل - آخ دیدن داره این یکی - فقط دوتا کشور در جهان به زبان پرتغالی صحبت می کنند - پرتغال و برزیل!! برد برزیل شیلی و اسپانیا - برد اسپانیا بسختی از شیلی سوئیس و هندوراس هم برد سوئیس قابل توجه من گلها رو نمیگم چون برام خود بازی مهمه نه نتیجه اش یعنی خودم رو محدود به یک آیتم نمی کنم من از دیدن همه فوتبالها لذت می برم و جانبداری خاصی از تیم خاصی ندارم ته دلم آرژانتین رو بیشتر از برزیل دوست دارم چون خاطرات بیشتری باهاش دارم یاحق |
امیر جان گلهارو نمیگی امتیاز از دست میدیا!
برزیل2-0 پرتغال ساحل عاج4-0 کره شمالی اسپانیا1-1 شیلی سوییس2-0 هندوراس |
امتیازهای من مال شما
که جای خالی لاجوردی پوشان رو حس نکنی امتیاز چیه رضاجان تاپیک هدفش بحث و گفت و گو و شرکت در همه پرسیه سیستم امتیازدهی مال رقابته اینجا رفاقت جریان داره |
ولی در کنار رفاقت یه رقابتی هم باشه امیرجان جذابیت بالا میره
هم یه مسابقست هم به قول معریف یه تست هوش!!! رقابت سالمه اشکالی نیست توش که! |
برزیل2-0 پرتغال
ساحل عاج3-0 کره شمالی اسپانیا2-1 شیلی سوییس2-0 هندوراس از دیشب نیومدم اینجا چه خبر بوده!!! ولی انگار آه ایتالیایی ها منو گرفته بود(شوخی) بد جور مریض شدم یه آنژینی شدم خدا برا کسی نیاره.ولی بچه ها قشنگی فوتبال به همین چیزاشه زیاد ناراحت نشین سرتون سلامت(ازنگاه مادرانه) |
اسپانیا2.شیلی0
سوئیس2 هندوراس0 برزیل 1پرتغال2 کره شمالی 0ساحل عاج3 |
خوب باتوجه به اينكه من از سبك بازي هلند خيلي خوشم مياد حالا كه ايتاليا حذف شد
دوست دارم هلند قهرمان بشه ولي اگر هم نشد باز مسئله مهمي رخ نداده ************************ ساحل عاج 3-0 كره شمالي برزيل 1-1 پرتغال اسپانيا 2-1 شيلي سوئيس 1-0 هندوراس |
ولی من واقعا انگلستان رو دوست دارم
ولی تو دور بدی افتاد که البته مقصر خودشه اگه اول میشد خیلی کارش ساده بود الان اول با آلمان داره تازه اگه برد میوفته با برنده ی آرژانتین و مکزیک هلند تیم خوبیه ولی خیلی خوب به نظر نمیرسه این جام البته الان که روبن برگشته شاید بهتر شه |
ولی من همچنان با آرژانتینم(ناراحت که نمی شین);)
|
هلند مسیر سختی داره برای قهرمانی..اگر هلند بازی یک هشتم را ببره می خوره به برزیل توی یک چهارم ..
هلند نسبت به تیم های دیگه اروپائی همیشه فوتبال هجومی ارائه می کنه..اما امسال قهرمان از امریکای جنوبی خواهد بود که امیدوارم ارژانتین با مارادونای بزرگ باشد. |
اکنون ساعت 11:55 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |