![]() |
سلام به همه دوستان .حالگدان چونه؟نزدیک فصل امتحاناته همه کم پیدا شدن.گمونم همه دارن واسه امتحانات حاضر میشن.بابا سر از کتاب بردارین چشاتون از حلقه میزنه بیرونا
|
اخ گفتی مهیا .نفت ریختن توی بخاری بد ضد حالیه.خدا بهت صبر بده:d
|
اسی گفتی چشاتون از حلقه.....
ای پسر کوچیکه من.:eek: کوچیک که چه عرض کنم راهنماییه کلا هر چیز کوچیکیه بزرگ میکنه چن شب پیش نمیدانم بیخوابی زده بود به سرش آمده بود رو سرم مادر مادر چشام داره از کاسه در میاد آنچنان پریدم هوا که احساس کردم میتانم همبازی لیونل مسی بشم :21: گفتم کو؟؟؟چشات سر جاشه!که! تازه طلبکار بود گفت خو ...ولش کن بزار در بیاد صب عین قوش قبل از همه بیدار شده بود یه دور قهوه تلخم دیده بود با همو چشما:eek:جالبتر علت کارشه پرسیدم گفت مننننننننن؟؟؟ او تو خواب گفتم |
فرانک خانوم پسر شما جز عجایبه :d
|
پیروزی ملی پوشان افتخار آفرین ایران عزیز خصوصا بابک قربانی رو به همه دوستان تبریک میگم
|
پیروزی غرور آفرین و کسب مدال طلای بابک قربانی به همه هم استانی های عزیزم مبارک:53: |
نقل قول:
فرانک خانوم ای سوغاتی که نوشتی چیه؟موجود زنده اس؟اگه نه تو جیب جا میشه؟ولا نو فرهنگ لغت مه ایجور چشتی نیه هر مال خومان گه ردیم کسی و هیچ کو دعوتم نکرد چه کردی فارسی شد راستی ای آقای قربانی که نوشتین تو چه رشته ای مدال گرفته ؟کرمانشاهیه؟ |
کشتی
وی وی آناهیتا گیان نیزانی مه رپه رپ قلبم بیه تا الان کرماشانی منال باغ ابریشم عجب حریفی داشت عین کچک انقد نفرینش کردم که نگو سوغات؟؟؟ نه خیر و قل مشت جا گرید هی میری دس خالی بر میگردی{قاط} |
سلام به همگی
پیروزی پر غرور و غیرت بچه ی باغ ابریشم ،هم محله ای و هم استانی و همساده عزیزمان اقا بابک قربانی را به تمام هم استانی های عزیز تبریک می گم بچه ی باغ ابریشم دیگه کی میتونه جلوشو بگیره |
جدی ؟ به علی م نمیدانستم همشهریمان بچه ی باغ ابریشم طلا گرفته ؟
دم بچه های باغ ابریشم گرم ادمها و کسبه ی محترم او محله هی از اول جاشان تو بهشته الانم خو کشتیگیراشان طلا گرفته کره ایول . مبارکه مبارکه تبریک . |
اکنون ساعت 02:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |