![]() |
آقای زکریا و ادریس خان {جشن پتو}
تولدتون مبارک پیرپیرپیر شین الهی{جشن پتو} |
ادریس عزیز تولدت مبارک:53:
من افتخار صحبت با ادریس رو داشتم ... بسیار پسر گل و خوش برخوردی هست امیدوارم سالیان سال زندگی خوبی در کنار عزیزانت داشته باشی |
آقا زکریا تولدتون مبارک
ان شالله سال های سال سلامت و موفق باشید -------------------------------------------------- آقا ادریس تولد شما هم مبارک خوشبختی و سرفرازی و سلامتی رو براتون آرزومندم موفق باشید |
ادریس جان تولدت مبارک:53: امیدوارم شاد و سلامت باشید{پپوله} |
ادریس خان تولدتون مبارک:53::53:
امپراطور فرمودند قراره برین سربازی گفتم کادو یه چیزی بیارم که به دردتون بخوره:d |
|
سلام به همه ی دوستان عزیز و گلم.
واقعا ازتون ممنونم. چه کیکای خوشمزه و چه کادوهای عالی ای بود. راستی این سوئیچ مال کدوم ماشین بود. هرچی تو کرمانشاه گشتم ماشینش رو پیدا نکردم. حداقل ماشینش رو میدادی خودم براش سوئیچ می ساختم. به هر حال: واقعا از همه که به فکرم بودن ممنونم. و از همینجا (الان پشت کامپیوتر سایت گروه کامپیوتر دانشکده هستم) برای همتون آرزوی موفقیت و عمر سرشار از خیر و برکت و خوشی و سلامتی و ... می کنم. خداییش این درسا که اجازه نمیدن خیلی بیام تو سایت, به خصوص که این ترم قول دادم (به کی قول دادم بماند) که معدلم رو ببرم بالای 16. واقعا دلم برای همتون تنگ شده. قربان همتان. خدا حافظ. شرمنده یادم رفت. دوباره سلام. ادریس جان تولدت مبارک. حالا خداحافظ. |
آقا ادریس عزیز...سرباز مملکت ...تولدت مبارک ;)
رزیتا جونم حالا چرا یه لنگشو آووردی؟! :d |
با سلام به همگی من هم تولد اقای فتاحی و همین طور آقای ادریس رو تبرک می گم شادد باشید و پیروز هزار ساله بشین قابل توجه شروین خان که میگن صدو نوزده ساله شین:d (بخشش از کیسه خلیفست ...) :53: |
تولدت مبارک آقای زکریا فتاحی:53: هم استانی عزیز امیدوارم معدلت بالای 16 که نه بالای 17 بشه. آقا ادریس:53: همشهری گرامی تولدتون بسیار مبارک باشه امیدوارم به خواسته های والاتون برسین. {پپوله} |
اکنون ساعت 01:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |