![]() |
نقل قول:
حالا شما اگه اومدی تهران ما هم بهتون ساس میدیم.:d |
آریا نا گیان کک چیه ؟
من گفتم کاک شیرینی سنتی مخصوص که فقط کرمونشاه میپزه البته تقلبیش ممکنه تو شهرهای دیگه پخته بشه ولی به کاک کرمونشاه نمیشه دستت درد نکنه زود ساسا رو صدا کردی بریزن سرم :eek: ایول داداش |
نقل قول:
نشنیده بودم این کاک رو ...حالا چه مزه ای هست؟ ... |
نه بابا اینجوریام نیست آرینا خانوم...
از من ساده تر تو این دنیا پیدا نمیشه بعضی وقتا از سادگی خودم کلافه میشم{قاط} خلاصه ممنونم:53::53::53::53::53::53::53: |
وای تو تا حالا کاک کرمونشاهی نخوردی !!!
نصف عمرت بر فنا :d یه شیرینی مخصوصه خمیرشو خیلی نازک میکنن بعد روش پودر قند میریزن بعد اونو رول میکنن بعد میزارن تو فر بعد می خورن بعد... خوووششششمزس;) |
سلام..........سلاممممممممممممم
به قول آريانا اي گيان ها من هستم به خداهر شب ميام شما هرچي نوشتين ميخانم اما به خدا حرفم نمياد بنويسم ميگم خو همه جا ي پركردن با اي بابك قرباني راستي خانوم ها يه قراري بزارين ديه چني تنبلين ... دلم مخواد ببينمتان بچه ها شيريني هاي مخصوص كرمانشاه خيلي زياده كاك .كليچه برنجي يا همان نان برنجي و نان خرمايي و بژي.. بچه ها هواي شهر ما هم حسابي كثيف شده ها نميدانم اي باران بري چه فراموشمان كرده ؟؟ |
جا داره یاداوری کنم اریانا خانم نیستند اقا هستند و تنها به طور موقت روسری سرشون کرده اند
کاک رو دوست ندارم سخته نمیشه هم خوردش هم گفت پم پم ! کرماشان و روغنش ... |
نقل قول:
نقل قول:
نه کاک نخوردم..من نون برنجی خوردم.. دستم دارم |
نقل قول:
|
آریانا
م کاور قربانی هستم خودمم دارم قاطی میکنم آناهیتا کجایی ؟ هنوز دنبال آهنگ صدیق شریفی؟ من همه رو دارم اما اینترنت من مثل اون لقمه س که باید از پشت گردن بزاری دهن:21: اینم خودش یه دنیایی داره یه عکسو آپلود میکنم میرم آبگوشتمو میپزم میام میبینم اک هی آپلود شده قدیما مادر بزرگم هر موقع میخواست کباب یا کوفته درست کنه با یه وسیله ای شبیه زعفران کوب البته 30 برابر بزرگترش .صب زود شروع میکرد گوشت رو میکوبید شاید دو ساعت طول میکشد تا آماده میشد ما میرفتیم میگفتیم بده به من میکوبم میگفت نمیتانی کره اذیتم نکن به زور میگرفتم بار اول و دوم بازوام خسته میشد مال آبادیله آرتروزیش نیزانستن یعنی چه؟ چهار ساعت وقت میزاشتن برای پختن یه نهار حالا منم چهل ساعت وقت میزارم بری پی سی صب فکر میکنم ببینم چه غذایی سریعترآماده میشه باران خوش هاتی دی بچو تا بارانه بران |
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |