![]() |
اوروگوئه 2 - 1 کره جنوبی
غنا 2 - 0 امریکا |
واي من امروز نتونستم بيام حالا امتيازم اومده پايين _:2:
اوروگوئه 2 - كره جنوبي 1 غنا 1 - امريكا 0 حالا يه سوال اگه اين بازي ها رفتند تو پنالتي امتياز ها چه جوري حساب ميشن ؟ |
به نکته ریزی اشاره کردید
اگه کسی بتونه پیش بینی کنه که تیمی تو پنالتی پیروز میشه 5 امتیاز میگیره اگه هم مساوی بازی رو پیش بینی کنه تو 90 دقیقه حساب میشه مثل بازیهای قبل خوشم میاد طرفدارای اسپانیا اکثرا دو سه سال طرفدار این تیم شدن من که یادم نمیاد 5 سال یا 10 سال پیش کسی گفته باشه من طرفدار اسپانیام تیم ما ریشه داره،تیم ما تاریخچه داره،تیم ما شخصیت داره،تیم ما اعتبار داره و خیلی چیزایی که اسپانیایی ها باید تو خواب ببینن ما ایتالیاییم قهرمان همیشگی جهان محبوبترین تیم جهان ما تاریخچه ی فوتبالیم حیلی امیدورام امسال تیم های شایسته ی کره و ژاپن خصوصا ژاپن تا مراحل بالاتر بالا بیان سخته الان ژاپن خورده به پاراگوئه که تیم خیلی خوبیه ولی قابل بردنه اوروگوئه هم قابل بردنه ولی خیلی تیم خوبیه هرچند کارشون تا همینجا قابل ستایشه و فوق العاده بودند من بازی ای که ژاپن مقابل دانمارک کرد رو نمی تونستم باور کنم عالی بودند و گلهای بسیار زیبایی زدند حرکت هوندا روی گل سوم شبیه کارهای سوباسا بود! اونا فوق العاده اند و قابل ستایش و خیلی فراتر از حد آسیا حالا بازیکنای ایرانی بیان و از استعداداشون بگن و هی صفر بذارن جلوی قراردادشون |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
همبرگر ساخته شده از گوشت شيرهاي آفريقايي |
اسپانيا صدرنشين و شيلي تيم دوم گروه هشتم شد |
تیم های صعود کرده:اخبار مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی گروه اول : 1 - اوروگوئه - 2 - مکزیک گروه دوم : 1 - آرژانتین - 2 - کره جنوبی گروه سوم : 1 - آمریکا - 2 - انگلیس گروه چهارم: 1 - آلمان - 2 - غنا گروه پنجم : 1 - هلند - 2 - ژاپن گروه ششم : 1 - پاراگوئه - 2 - اسلواکی گروه هفتم : 1 - برزیل - 2 - پرتغال گروه هشتم : 1- اسپانیا - 2 - شیلی برنامه ی زمانی و مکانی تمام بازی های دور یک هشتم پایانی : 1 - اوروگوئه - کره جنوبی ، شنبه 5 تیر 1389 ساعت 18:30 ، بندر الیزابت 2 - آمریکا - غنا ، شنبه 5 تیر 1389 ساعت 23 ، روشتنبورگ 3 - آلمان - انگلیس ، یکشنبه 6 تیر 1389 ساعت 18:30 ، مانگوئانگ 4 - آرژانتین - مکزیک ، یکشنبه 6 تیر 1389 ساعت 23 ، ژوهانسبورگ 5 - هلند - اسلواکی ، دوشنبه 7 تیر 1389 ساعت 18:30 ، دوربان 6 - برزیل - شیلی ، دوشنبه 7 تیر 1389 ساعت 23 ، ژوهانسبورگ 7 - پاراگوئه - ژاپن ، سه شنبه 8 تیر 1389 ساعت 18:30 ، پرتوریا 8 - اسپانیا - پرتغال ، سه شنبه 8 تیر 1389 ساعت 23 ، کیپ تاون |
دیدار تیم های اسپانیا - شیلی به روایت تصویر
http://media.farsnews.com/Media/8904...50148_L600.jpg http://media.farsnews.com/Media/8904...50148_L600.jpg |
|
اکنون ساعت 03:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |