![]() |
سلام عزیزیل
آناهیتا گیان یه روز بیا خونه ما از صب برات آهنگ حمید حمیدی و صدیق شریف بزارم تازه تو بژی پختن استاده یه تشت برات درست کنم هی ببژی بخور و آهنگ گوش کن آقا مهدی گیان کاک قابل شما رو نداره برات نان خرماییو نون برنجی و نون قندی خوشمزه میخرم اصلا روغن کرمانشاهی برات میخرم مهدی جان روناک سه روز آخر ماه تا شب سر کاره چار دست و پا از پله میاد بالا مسئول حقوق بیمه اضافه کار و...... کارا رو میزاره برای آخر ماه طفلی درسم میخونه خدا حفظش کنه بهنام گیان آبادمان کردی دست خوش کاکه گیان هر بژی برا عزیزگه م http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg http://media.farsnews.com//Media/871...00332_M200.jpg این کار گاه شیرینی پزی کرمانشاه تقدیم به مهدی خان |
سلام
به به جمعتون جمعه خوش به حالتون همیشه خوش باشید دوستای عزیز همیشه کامتون شیرین با این شیرینیهای خوشمزه |
دستت درد نکنه فرانک خانوم
امسال که نمیشه ولی مطمئنن بعد از 23 خرداد سال بعد تا آخر سال 90 حتما یک سر میام کرمانشاه میام بیستون- سراب نیلوفر- پارک کوهستان - طاق بستان- پاوه - غار قوری قلعه- کرند- هرسین:rolleyes: |
به به یه پیشنهاد دارم
یه تور کرمانشاه گردی راه بندازین:):d به رونق قهوه خونه هم کمک میکنه |
به به میبینم که دوستان جمع شدین شیرینی خورون.
خدا و دس ای ترافیکه.{قاط}دیروز غروب تا رسیدم خونه کلافه شدم.این همه ماشین یه هویی از کجا ریخته تو این شهر.یه بنده خدا یه مرغ با خودش اورده بود تو اتوبوس تا رسیدیم به مقصد 6تا تخم گذاشت.فقط این وسط موتور سوارا حال میکردن.خدا هر موتوریگیش نیاشتیم |
نقل قول:
حتما ميام گيوه هم نخري ميام اين قدر كردها مهربونن كه نميشه نيومد مخصوصا" با وجود شيريني ;) تو شركت هم كار ميكنم خوبه روناك جان اون 3 روز رو كار ميكنن ما كه همونم بيكاريم:d چون بازارمون خوابيده قربانت:53: نقل قول:
من ديگه به حرفاي شما عادت كردم:d هميشه شاد باشين:) نقل قول:
هم تور كرمانشاه هم رونق قهوه خونه :rolleyes: حالا رزيتا جونم فكر كنم بايد اين پستا رو تركيب كني:d نميدونم چرا اين طوري شد {قاط} |
سلام صبح به خیر به مهربونای این تاپیک
|
مثل اینکه ی مهربون پیدا نشد جواب صبح بخیر رو بگه :d
عصر بخیر منالیل کرمانشاهان تور ویژه کرمانشاه گردی میزاریم به مدیریت پیشنهاد دهنده رزیتا خانوم شرایط ثبت نام 1- ساکن کرمانشاه ( حداقل یکی از دوره های ابتدایی تا دانشگاه در کرمانشاه باشه یا عضویت در پی سی سیتی و زدن پست در بخش کرمانشاه هم قبوله و کلی تبصره دیگه:d) 2- محدودیت سنی و جنسی وجود ندارد. 3- کپی کارت ملی 4- 30 قطعه عکس 6*4 5-خرید از قهوه خونه پی سی :d . . . زمان و مکان متعاقبا توسط رزیتا خانوم اعلام میشود. |
عصر بخیر:)
شما هم که هرچی کار سخته میسپرید به رزیتا خانوم:d مدیریت خواندی براگم:p از شوخی گذشته شرایطی که آقا مهدی گذاشتن به جا و مناسبه:d فقط در مورد شرط اول که اگه صلاح بدونید فقط شامل ساکنین کرمانشاه نباشه دوستان عزیز از هر نقطه که به کرمانشاه سفر کنن میتونن مارو در این تور همراهی کنن زمان اولین تور هم بستگی به به حد نصاب رسیدن شرکت کنندگان داره فرانک گیان خودته آماده کن به کمکت نیاز دارم خویشگه:53: |
ای بابا کجاش سخته |
اکنون ساعت 11:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |