![]() |
از ته دلم برات آرزو مي كنم بهترين پاسخ مورد علاقه ات را كه به خير و صلاحت باشه تا فرداشب از خدا بگيري. اگه گرفتي خبرم كني و اگه نگرفتي حتما صلاحت نبوده
|
برای همه کاربرای پی سی سیتی این جمله رو مینویسم
May The Lord be your refuge and protector زحمت ترجمش پای خودتون |
اينقدر نااميدانه..................
زندگي چيدن يك سيب سرخ از درخت است زندگي پرواز كبوتري در آسمان آبي است زندگي زيباترين واژه خداست اميدوارم عينك بدبيني از چشمات برداشته بشه و يادت باشه ما در همه سختيها و شاديهاي زندگي كسي را داريم كه اون خودش نداره اونم خداست. آرزو مي كنم هميشه با خدا باشي و لطافت اونو حس كني |
آرزو میکنم همیشه تندرست و شادکام باشید و با همین علاقه به مفاخر ایران زمین گامهای خوبی بردارید.
|
آرزو میکنم که اولا همیشه سلامت و شاد باشی
بعد هم آرزو میکنم که 70 تا لبتاب جایزه برنده بشی {جشن پتو} |
آرزومی کنم به همه آرزوهای خوبت برسی.
در ضمن اگه 70 تا لب تاپ برنده بشم:65: نصفش رو میدم به شما ا:d |
آرزو میکنم اون قدر پولدار شی که نتونی بشماریشون. اون قدر با محبت شی که همه آرزوی دوستی باشما رو داشته باش....... |
آرزو میکنم اونقدر دوستهای پولدار داشته باشی که هر وقت باهاشون میری بیرون هی راه به راه برات خرج کنن و نیاز نداشته باشی از حسابهای میلیاردیت خرج کنی
|
گریه ات از سر شوق ، خنده ات از ته دل
و خدا در پس هر ثانیه ات |
الناز جان چقدر آرزوي قشنگي كرده بودي خوش به حال نفر قبلي من برات عشق و صفا و صميميت در طول زندگيت بلندت آرزو مي كنم ضمنا براي آقا مهدي هم آرزو مي كنم كه خدا يك كمد بزرگ بهش بده كه 70تا لب تاب توش جا بشه!
|
اکنون ساعت 01:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |