![]() |
چه زیباست روزهای خدا /چه شیرین است نوشیدنیهای او /چه گوارا است اب چشمه زندگی/نوشت باد ای انسان |
فقط صدای بارون دوباره میخوام بنویسم....از این زمونه..از این حرفا...از این همه هیاهوی الکی که مردم با هنجره هاشون ایجاد میکنن و بیشترشون فقط برای حل کردن مشکلاتشونه اونم به هر قیمتی...هر حرفی رو میگن...به هر کسی خیلی راحت جمله دوست دارم رو میگن تا برای فقط چند لحظه کارشون پیش بره و فردا این جمله رو به یکی دیگه میگن...بعضی وقتا با خودم فکر میکنم شاید بهتر باشه که ادما نمیتونستن حرف بزنن و فقط با چشماشون و حالت چشماشون حرف دلشونو میزدن اخه مطمئنم حرف دل خیلی خوب تو چشما معلوم میشه...کاش تنها صدایی که تو این عالم بود صدای بارون بود تا ادما همیشه و همه جا فقط صدای بارونو که صدای صداقتو پاکیه رو میشنیدم ....فقط صدای بارون |
سلام خدای من نمیدونی چقدر دلم گرفته چقدر احساس بدی دارم الان از کسی که حتی از نفسام بهم نزدیکه خیلی دورم حالا احساس میکنم باهام غریبه شده نمیدونم چرا شاید من خطایی کردم نمیدونم اصلا نمیدونم احساس خفگی میکنم آخه خدا چرا آخه چرا چیکار کنم دارم زیر اینهمه فشار له میشم کمکم کن داغونم و خسته خدایا مهربونیت کجا رفته دارم دیوونه میشم آخه دارم تاوان کدوم گناهی رو پس میدم که هنوزم ادامه داره و نمیخواد که تموم بشه تا کی باید تحمل کنم منم یه ظرفیتی دارم دیگه بسه خواهش میکنم بسه خدایا کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک قد آسمونات صدات میزنم شاید صدای من تنها رو بشنوی |
گاهی دلتنگیهام میشه بزرگترین دغدغه های زندگیم اصلا اروم و قرار ندارم خیلی برام سخته دلتنگیها گاهی بخاطر دور بودنه یا از دست دادن نمیدونم چرا ولی گاهی خیلی هوایی میشم همش دوست دارم یه جا بشینمو فقط فکر کنم که چرا این اتفاقات می تونه واسه کسی تو زندگیش بیفته نمیدونم شاید خوندن دغدغه های دیگران تسکین دهنده باشه و تو رو امیدوار کنه که وضع تو از اون بهتره گاهی بزرگترین دغدغم همین دردودلهای تنهاترین تنها میشه که با خودم میگم مبادا حرفی بزنم یا چیزی بگم که دل کسی بشکنه اما راستش من با تمام حرفام میخوام به همه بگم که ما آدما اگه حرف نزنیم اگه دردودل نکنیم نمی تونیم تحمل کنم امیدوارم کسی رو تو این فروم از خودم نرنجونده باشم امیدوارم هرکی که از من ناراحته منو ببخشه امیدوارم
|
خدا جون دوست دارمممممممممممممممم
|
دوستت دارم تو را بخاطر واژه واژه كلماتي كه به من آموختي دوست دارم . تو را بخاطرتمام دغدغه هاي روزانه ات دوست دارم. تو را بخاطرآن نگاههاي پر از مهربانيت دوست دارم. تو را بخاطرآن صداي گرم و صميمي دوست دارم. تو را بخاطرآن دستهاي پر از لطفت دوست دارم. تو را دوست دارم و دوست خواهم داشت تاابد. و بدان آرزو مندم: كه روزي من نيز پا جاي قدمهاي استوارت بگذارم آمين |
مبتلایی به غم محنت و اندوه فراق ای دل این ناله و افغان تو بی چیزی نیست دوش باد از سر کویش به گلستان بگذشت ای گل این چاک گریبان تو بی چیزی نیست درد عشق ار چه دل از خلق نهان میدارد حافظ این دیده گریان تو بی چیزی نیست |
{قیژه}{قیژه}{قیژه}
|
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
|
خب من میخوام دوباره بنویسم..میدونم بچه ها ارزش خوندن نداره پس نخونیین!!!!!
ولی دلم بد جور گرفته....دلم میخواد داد بزنم....دلم میخواد بگم که خیلی از دنیا ناراحتم میخوام که تو این دنیا نباشم...اخه چرا وقتی کسی رو واقعاً دوست داری همه چیز دست به دست هم میدن تا اونو ازت بگیرن و مجبورت میکنن که از قلبت دست بکشی و اونی که این قدر برات ارزش داره اون دنیایی که برات پر از بارونه رو فراموش کنی!!!اخه چرااااااااااااااااااااا؟!!! خدایاااااااااااااااااااااا کمکم کن... |
| اکنون ساعت 11:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |