![]() |
هترین راه حفظ امنیت در دستشویی هایی که قفل نداره اینه که شیلنگو بگیری دستت هرکی اومد خیسش کنی
--------------- قعا واسه آیفون (دربازکن) توی ایران فرهنگ سازی نشد. می پرسی کیه؟ میگه باز کن،یا میگه منم خب برادر من دارم سوال ازت می پرسم قشنگ گوش کن و پاسخ مناسب بده خو میدونم تویی خو میدونم زنگ زدی که در رو باز کنم خو دارم میپرسم کی هستی لامصب --------- گدائه به یه نفر میگه :۱۰۰تومن بده با اتوبوس برم خونه! طرف میگه :من فقط ۵۰۰۰ تومنی دارم! گدا :اشکالی نداره، دیگه مجبورم با آژانس برم... :))))))) |
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنجها دراز.
در درازای زندگی لباس باش ودرپهنای آن برنج و اگر عمق این پیام را نفهمیدی بدان که تنها نیستی، چون منم نفهمیدم! --------------------------------------- از فرشید امین عزیز که اهنگ بعد از نسترن رو خونده خواهش میکنیم اهنگ قبل از نسترن رو هم بخونه که ما کلا در جریان باشیم... ----------------------------------- راستی یه سوال خیلی مهم حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام ! اما نمی فهمم دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟ ------------------------------------- من اولش ، یه گوله نمك یددار بودم بعدش دستو پا در آوردم گفتم شماهم درجریان باشید ! -------------------------------------- اوضاع یه جوری داره پیش میره که رییس جمهور بعدی با شعار “با من دیگر دربی مساوی نمیشود ” روی کار میاد ------------------------------------------- دختر اگه خوشگل باشه ، با شلوار کردی هم آدمو به وجد میاره ساپورت فقط بهونه اس ---------------------------------- هر وقت رابطمون با آمریکا خوب شد، می خوام یه دیزی فروشی بزنم اسمشو بذارم واشینگتن دی زی ----------------------------------------- مورد داشتیم از طرف پرسیدن خواننده مورد علاقت کیه؟ طرف با کلی گذاشتن کلاس و لهجه زبان گوجه خیاری گفته:جنیفر لوپز رو دوست دارم آخرش هم همون طرف رو در حال زمزمه آهنگ “امشو شوشه لیپک لی لی لونه”دیدن ------------------------------------------------- |
بچه ها توی کلاس داشتند سر و صدا می کردند که ناظم میاد تو با عصبانیت می گه: اینجا طویله است؟
یکی از بچه ها می گه: نه آقا اشتباهی اومدید! ----------------------------------- یکی داشته غضنفر رو میزده و هی داد میزده می کشمت اکبر می کشمت اکبر . یکی میاد میگه چرا میزنیش؟ غضنفر که داشته کتک میخورده میگه: ولش کن بابا بذار بزنه من که اکبر نیستم.. -------------------------------- |
فکر کن بابات بتونه فکرتو بخونه! اون وقت هر ۵ دقیقه یه چک میخوردی!!! |
|
|
|
|
نقل قول:
(جرات نکردم بنویسم به جوش میاد ترسیدم بانوان همراه علی الخصوص بانوی اولمان بزنن به سیم آخر) {B Adabi} |
خبر فوری |
اکنون ساعت 09:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |