![]() |
تهنگانه
|
بهبه
|
دست خوش زور زور جوانه دستکانت خوش بیت
نقل قول:
|
پشیـله
پشیـله پشیلهی جوانی خاڵ خاڵ تووك نهرم و نۆڵی چاوكاڵ گوێ كورت و سمێڵ قیتی وریا و به هۆش و زیتی خۆشه میاوه میاوت جوانه بریقهی چاوت به ڕۆژ ههتا ئێواران لهبن دارو دیواران خۆت مات دهدهی له مشكان له جووجهڵهی مریشكان دایم خهریكی ڕاوی سمێڵ قیتی فێڵاوی ئەمین گەردیگلانی |
روله گیان
روله گیان |
خویند ه واری
خویند ه واری سه ر چاوه ی زانين خوينده وارييه دنيا بي زانين کاری زارييه ئاواتم به رزيت هه م رزگارييه قه له م فر ده ی ، زور بی عارييه تی فکره ، نه زان ، ده ردی کارييه |
گیوی
گیوی |
وتوویژ له گه ل کیسه ل
وتوویژ له گه ل کیسه ل |
دوازده وانه بۆ مناڵان
دوازده وانه بۆ مناڵان |
مه ڕ
مه ڕ من ئاژه ڵی پڕ شیرم دوو گوانی وه ك هه ویرم یه كیان بۆ تۆی خۆشه ویست ئه ویان بۆ به ر خی ژیرم خواردنی من گیایه رێگام ده شت و چیایه ئه من كه ڵكی زۆرم هه س قه درم نازانن هیچ كه س بۆ لیباس و بۆ پاره بۆ شیردۆشین ئێواره په روه رده م ئه كه ن بۆ خێر بۆ شیریش و بۆ په نێر لێم بڕوانه و بم ناسه خوریه كه م بۆ لیباسه هه ڵبه ستی سیروان عه بدوڵڵاهی گوندی ده ره هوان پۆلی یه كه می سه ره تایی |
| اکنون ساعت 12:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |