![]() |
درد ودیدم ارام گیانم وخون امضا کم عهدو پیمانم بی تونمینم وی دنیای فانی تونفسمی خدا خوی زانی مه خاک پادم تانفس کیشم تو کعبه عشقی منیش درویشم;)
|
به نده یه ی نه فر کرانشینم چو عه زیز مردی دایم غه مینم
. . .توای بزانی ..سه گ وه حالم نه و ئاسایش نه یرم نه روژ و نه شه و صوب تا ئیواره هام له ته ق و ده و تا سه ر مانگ بای دو تیکه ئه سپه و یا به م فروشم یا نه مه گره و ... .. . چه بکه م له ده س کرا نشینی داد وه هذ که س به م حه قم نیه سینی...... {قاط}{قیژه} |
شعر کرایه نشینی - مرحوم شامی کرمانشاهی
نقل قول:
|
کفتیه و یادم جور قسط بانکی |
قسم خوردن جدیده ....ها:
خدا بکی یارانه وژم و خانوادم قطع بوار درو بوشم شوخی ...ه با نامزدش: بو بچیم پخ بکیمه دالگد تا گیو بکیده خویو |
یکی آب معدنی میگیره میبره خونه به زنش میگه آو بکه ناوی فره خسه!!!!
|
{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن};){جشن پتو}بالاخره محققان علت اصلی گرد و غبار غرب کشور را کشف کردند.تکاندن شلوار جافی ... ها بعد از کندن کنگر.
|
از بچه كـُرده ميپرسن در يخچال باز میكنی چی ميخوری؟
ميگه: چپاله :p |
وه قاول شامل
به س ک گردیم ده س وه بان دس قورب ارامان نمن جور میوه نا رس نامه ای نوشتم بر برگ بژی برای تو ای سیول بژ بژی عربه یادش میره نفس بکشه میمیره |
صرف فعل رفت کردی
چم چی چو چیم چن چین صرف ضمایر به زبان لکی وژم وژد وژه وژمان وژدان وژیان کی میتونه سه بار بگه بزن له ری وه مل گه ری هه هلپری یا بگه قلا موتله موتلی موتان کلگمه موته موتیه کلگه |
مدارك لازم براي شوان شدن :
گوچان. كتري. نيره خر. نقيزه. خورجين. سه سال سابقه و داشتن گمال الزاميست!!!! |
یه چیزی یادت رفته
پسک |
اس ام اس کردی
یقین بزانیم آخر حساوه
خوبی و بدی ثبت کتاوه راستی و درستی بد کاری و دغل ثبتن نه ورق دفترچه ی عمل |
به کرده میگن زبانتون شبیه کدوم زبان دنیاست
میگه انگلیسی اونا به یک میگن وان ما به دو میگیم 2 وان.... |
دل هر هاوه هول دوس دیرینم |
سه بار پشت سر یک ای جمله تکرار بکن
کاغذ کو قی کلی قن یا ای کلمه : کُر قُلی قُل کُل :24: |
تو یه مجلس میگن خوشگلا باید برقصن....قلخانیه میگه هم شر ریشم گرد....
|
فارسه یه لکه میگه منو بجا میاری
لکه میگه :مه ر قوپیاییده بارمته جا |
زاوا کیست؟
کر و لالی است که بعد از بردن عروس زردواله می شود:o |
|
رزیتا جونم پاوه و سنندج به زنبور میگن زردواله
|
20 سوالی كرماشانی
کرمانشاهیه میره 20 سواالی میگن: جواب اسم یه حیوونه:
- میگه میتانم بگیرمش؟ - بله - یوز پلنگه؟عقابه؟شیره؟ - نه - میتانم با یه دس بلندش کنم؟ - بله - فیله؟ کرگدنه؟ نهنگه؟ میگن نه جواب قورباغه بود باختی. میگه به علی دانستم عارم امد بگم {شیت شدن} |
گل ونی چیست؟ عمامه زنان کرد و لر - جاسوزنی - جا کبریتی - دسمال بینی - دسمال رقص - کیف پول-طناب دار و جدید تر از همه جا موبایلی مجهز به سیستمgps ماهواره ای |
تمام کرماشان ژیر و بان کردم |
جاگت خالیه ولام بنیشی ناز دلگه تنیام بکیشی گلگم تنیای درده بی تو زندگیم وخدا سرده هایده کو عزیز ارات نیرم خاو کی بو دواره بیونمد وچاو{پپوله}
|
تا و داوان پاک نچی گل پر و داوانت نیو |
مرد جوان در اتوبوس:
دايه هه لس توام بنيشم! كيوانو: تو خجالتي ني كشي پياي گورا من كيوانو تواي هلسني اراي خوت!؟ وجاي يه كه بوشي دايه باو بنيش جاي مه! جوان: دايه خدا چل و پرت بكي آخر نيشتيدسه بان صندلي راننده مه رانندم{قاط} !!!!! |
هی هی له سوز درد گرانم_:2: |
يه مادر با پسر كوچيكش وارد ميني بوس خط شاه آباد ميشن همون لحظات اول پسر بچه متوجه يه آقايي ميشه كه سيبيلهاش به شدت حجيمه به صورتي كه كاملاً روي دهانش رو پوشونده ،با صداي بلند ميگه:
مامان نيگاه كن اين آقاهه دهن نداره!!! مرد كه صداي بچه رو توي جمع ميشنوه خيلي بهش بر ميخوره رو به پسر بچه دست ميبره سيبيلهاي پر پشتشو ميزنه بالا و مي گه: پس يه چس ؟!غارگي قوري قلعس؟!! |
بنیوسم اراد ویاد جاران یاد و یک بکیم له روزگاران روزگار چنی نامردی کیدن هم براو وهم دوس ویادو بیدن فقط خاطرات لاو ولید کیدن
|
چون طاقت رقابت ندارم ،سادگی رادوست دارم ...
ناله ی دل درسکوت چه بیصداست ...! |
يارو ميبينه توي خيابان فردوسي اتوبوس واحد ازسر ايستگاه راه افتاد و يه نفر دنبال اتوبوس داره ميدوه! دادميزنه:
براگم خود خسته نكه او دي چي نيرسيده پي!{قاط} طرف ميگه خدا لالت بكي!! دعا بكه برسمه پي آخر مه رانندي او اتوبوسمه يادم چي دسيگه بكيشم:cool: !! |
پیامت رسی دلم ارام گرت غصه چند ساله وه یادمو برد دوری عزیزان وه دم اسانه چه بکم وه دس رسم زمانه:cool: |
نقل قول:
آقا وحيد عزيز جمله زيبايي گذاشتين ولي هرچه نگاش ميكنم ميبينم كردي توش نداره ها؟;) جمله هاي زيبا رو لطفا اينجا :* جملات کوتاه و پر معنا * قرار بديد ممنون:) |
يه روستايي با پسرش ميره سر مزرعه و بعد از كلي كار و زحمت كنار مزرعه ميخواد استراحت كنه پسرش ميبينه يه مگس خيلي مزاحم پدرشه! هرچه سعي ميكنه مگس رو دور كنه نميشه تا اينكه عصباني ميشه و با تفنگ سر پرشون يه گوله به سمت مگس كه روي سيبيل پدر نشسته خالي ميكنه!!
چند دقيقه بعد مياد خونه و به مادرش ميگه: دايه باوم وقتي چيه ديشت سر داشتي؟ يا نياشتي؟!{قاط} (مادر پدرم وقتي رفت بيرون سر داشت يا نداشت؟!) مادر: نمه زانم ولا! فقط مه زانم آرده مه قه پان و سيوله مه جمان!!!!:21: (نميدونم واله فقط اينو ميدونم كه آرد ميخورد(كنايه از همون نان) و سيبيلهاشو مي جنباند) |
دوینه چیست؟:d |
کر هاو مال چیست ؟
شخصیتی است فرضی که هر چی تلاش میکنی به ان نمیرسی... :mad::mad::mad: |
آدید و آمین چیست؟ عبارتی است که در پایان یک نفرین بی رحمانه می آید که در اجابت دعا نقش بسزایی دارد مثال : تیوش شر بیات آدید و آمین...
|
جک کردی ! اس ام اس کردی
نقل قول:
یعنی واقعا عالی بود ! چه چیزایی در میارن اینا چه حوصله و گوشی دارند اینها گاهی ادم فکر میکنه بعضی چیزها فقط هر هشت هزار سال یه بار اونم فقط در یه جای خاص کاربرد داره تو نگو حتی اس ام اسشم میکنند وای خدا فردا صبح که این پیامک رو توی خونه برای مامان اینا بخونم که یک ساعت فقط باید بهش بخندیم ... |
بسیار عالی
واقعا همه ی نوشته ها عالی هستن . من که مثل انسان های غار نشین وقتی می خونم تازه یادم میاد وای این کلمه هم بلد بودم ها ولی سال هاس به گوشم نخورده ..
طنز رزیتا خانم هم واقعا خیلی زیبا بود دست تمامی دوستان درد نکنه .:53: من که الان همه رو برای داداشی هام می فرستمشون :d |
اکنون ساعت 03:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |