T I N A |
05-15-2010 04:36 PM |
قابل توجه قطبی و تیم ایران /کره شمالی با چهار بازیکن خارجی به جام جهانی میرود
در تاريخ 25/2/1389
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
سرمربی تیم ملی فوتبال کره شمالی چهار بازیکن مقیم خارج این تیم را برای اعزام به جام جهانی 2010 فراخواند.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، یونگ هاک (آمیا آردیجا ژاپن)، کیم یونگ جون (چنگدو بلیدز چین)، دو هونگ یونگ جو (روستوف روسیه) و جونگ تائه سه (کاوازاکی فرانتاله ژاپن) بازیکنانی هستند که از خارج از کشور به تیم 23 نفره کره شمالی می پیوندند.
کره شمالی که با خاطره صعود به یکچهارم نهایی جام جهانی 1966 در یادها مانده است در گروه G جام جهانی 2010 با برزیل قهرمان پنج دوره مسابقات، ساحل عاج و پرتغال رقابت خواهد کرد.
آنها سه عضو تیم زیر 19 سال را نیز در جمع خود دارد. کیم کوم ایل، ری کوانگ هیوک و ری چول میونگ به این ترتیب جوانترین بازیکنان تیم در آفریقای جنوبی خواهند بود.
این خبر می تواند قابل توجه قطبی و تیم ایران باشد که در جام ملتهای آسیا حریفانی همچون کره شمالی را پیش رو می بیند.
|
T I N A |
05-16-2010 07:56 AM |
ISN - فريدون زندى هافبك تيم فوتبال استيل آذين تهران گفت: من استيل آذين را دوست دارم اما براى تمديد قرارداد و حضورم در فصل آينده با مسئولان باشگاه وارد مذاكره خواهم شد.وى اظهار داشت:شرايط بسيار خوبى براى ديدار مقابل استقلال اهواز دارم و با توجه به انگيزه اى كه پيروانى به من داده آماده ام تا دوباره در صورت حضورم در تركيب اصلى خودم را ثابت كنم. استقلال اهواز به ليگ يك سقوط كرده اما باز هم براى ما خطرات خاص خودش را دارد و بازيكنان اين تيم انگيزه زيادى خواهند داشت. آنها بازيكنانى دارند كه مى خواهند خودشان را ثابت كنند تا فصل بعد هم در ليگ برتر باشند به همين دليل كار دشوارى داريم اما مى خواهيم نتيجه بسيار خوبى بگيريم. زندى در خصوص وضعيتش براى فصل آينده گفت:من استيل آذين را دوست دارم اما براى حضور مجدد در اين تيم و تمديد قرارداد بايد با مسئولان باشگاه مذاكره كنم. البته فعلا زود است به اين موضوع فكر كنم چون هنوز يك بازى ديگر مانده تا ليگ برتر تمام شود. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-16-2010 07:57 AM |
ISN - مدير تيم فوتبال استقلال تهران اميدوار است اين تيم حداقل بتواند نايب قهرمانى ليگ را از آن خود كند. غلامحسين مظلومى در اين خصوص گفت: بازى سختى مقابل پيكان خواهيم داشت. آنها هفته قبل هم نتيجه خوبى نگرفتند اما ما بايد حداقل مقابل نايب قهرمانى ليگ را از آن خود كنيم تا دل هواداران را شاد كنيم. ما امسال بدشانس بوديم كه قهرمانى را به دست نياورديم اما مطمئن باشيد نايب قهرمانى را براى هواداران كسب مى كنيم. وى در خصوص وضعيت مالى بازيكنان گفت: آشتيانى و هيأت مديره تمام تلاششان را براى پرداخت طلب ها به كار بسته اندو برنامه ريزى كاملى براى فصل بعد انجام خواهند داد. ما بايد بازيكنانى را كه مى خواهيم قراردادشان را تمديد كرده و آنهايى را كه نمى خواهيم تسويه حساب كنيم. ما در اين ليگ تجربه آسيايى هم داشتيم و حالا بايد نقاط ضعف و قوت تيم را با حضور بازيكنان جديد برطرف كنيم. تيمدارى دولتى واقعاً كار سختى است و همه بايد كمك كنيم به واعظ و مديريت تا شرايط ايده آل را براى تيم رقم بزنند. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-16-2010 07:57 AM |
ISN - صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص اينكه گفته مى شود سهميه آسيايى ليگ همان ۴ تيم است و اين موضوع باعث خواهد شد تا استقلالى ها در ديدار با پيكان تلاش چندانى نكنند گفت: اين نظر شخصى سوزوكى است و هنوز AFC به صورت رسمى اعلام نكرده است. با اين حال با بازيكنان صحبت كرديم و مشكل نداريم و به لحاظ روحى و روانى شرايط خوبى داريم و به كسب ۳ امتياز مى انديشيم.اين بازى مثل بقيه بازى هاست و تنها براى كسب امتياز به ميدان مى رويم. وى در خصوص تفاضل گل ذوب آهن با استقلال و شانس اين تيم براى نايب قهرمانى گفت: فوتبال قابل پيش بينى نيست و ما به ذوب آهن كارى نداريم. ما به فكر ارائه فوتبال منطقى و روان هستيم و در تلاشيم با گلهاى زياد پيكان را شكست دهيم. ما در بازى با الشباب نيز مستحق باخت نبوديم و ناداورى و البته نامهربانى تير دروازه با ما باعث شد تا شكست بخوريم.مرفاوى در خصوص مشكلات و مسائل مالى بازيكنان كه در روحيه آنان تأثير گذاشته است اظهار داشت: واعظى آشتيانى و تمام كادر مديريتى در تلاش هستند تا پول جمع كنند و قرارداد بازيكنان را پرداخت كنند. قطعاً ما بعد از بازى با پيكان با بازيكنان تسويه حساب مى كنيم. استقلال تا حالا حق هيچ بازيكنى را نخورده و بازيكنان نيز اين شرايط را درك مى كنند. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-16-2010 07:59 AM |
- على دايى سرمربى پرسپوليس گفت: پرسپوليس اگر باز هم با تيم گسترش فولاد با وجود پرتاب سنگ و كلوخ برخى تماشاگران و نامساعد بودن شرايط بازى كند مى تواند اين تيم را با اختلاف دو گل در تبريز شكست دهد.
وى درباره بازى مقابل تيم گسترش فولاد تبريز در مسابقه رفت فينال جام حذفى، اظهار كرد: اول از همه بايد خدا را شكر كنيم كه موفق شديم يك بازى سخت را با پيروزى پشت سر بگذاريم. به نظر من اين بازى از بازى برابر تراكتورسازى شرايط دشوارترى داشت. در آن بازى تنها تراكتورسازى بود كه تشويق شد، اما برابر فولادگستر با پرتاب سنگ و كلوخ و انواع كارها مى خواستند بازى را خراب كنند و تيم ما را تحت فشار قرار دهند.
او افزود: متاسفم براى مسئولين برگزارى بازى كه اجازه دادند به راحتى يك نيمه بازيكنان پرسپوليس با ترس و لرز روى نيمكت بنشينند و يا درون زمين بازى كنند. واقعا شرايط اصلا مساعد نبود و من به بازيكنان ام كه در آن شرايط سخت يك بازى خوب و محكم به نمايش گذاشتند تبريك مى گويم و اعتقاد دارم پيروزى در اين ديدار كمترين حق ما بود كه به آن رسيديم.
وى درباره دوگانگى فضاى استاديوم يادگارامام (ره) تبريز با ديدار با تيم تراكتورسازى، تصريح كرد: به جو ورزشگاه نگاه نكنيد كه به من مى گفتند بى غيرت! شايد آن روز فوتبال دوستان تبريزى دوست داشتند من پرسپوليس را رها كرده و تيم را طورى ارنج مى كردم كه گسترش فولاد پيروز مى شد. شايد آن موقع مى شدم باغيرت! اما غيرت اين بود كه من بالاى سر پرسپوليس ايستادم و تا زمانى هم كه با اين تيم قرارداد دارم با جان و دل به كارم ادامه خواهم داد و براى موفقيت پرسپوليس هر چه در توان دارم خواهم گذاشت. دايى درباره شرايط پرسپوليس در بازى برگشت گفت: پيش از اين هم گفته ام كه ما ۵۰ درصد راه را رفته ايم و بازى سختى را در تهران پيش رو داريم. به هيچ عنوان حريف را دست كم نخواهيم گرفت و با تمام قدرت و توان مى آييم كه به اميد خدا تيم پيروز ميدان باشيم و جام قهرمانى را با پيروزى بالاى سر ببريم. اين كوچك ترين پاداشى است كه پرسپوليس در اين فصل مى تواند بگيرد و كوچك ترين هديه اى است كه پرسپوليس مى تواند به هوادارانش بدهد و فصل را با يك پيروزى خوب و يك قهرمانى به پايان برساند.
سرمربى پرسپوليس درباره اظهارات فرهاد كاظمى سرمربى تيم گسترش فولاد، گفت: براى كاظمى احترام خاصى قائل هستم، اما فكر كنم حتى اگر همان شرايط بازى در تبريز را به وجود بياورند و با سنگ و كلوخ بيايند، با اختلاف يكى، دو گل بازنده خواهند بود، وگرنه از لحاظ كيفيت فوتبال پرسپوليس خيلى بالاتر از تيم گسترش فولاد خواهد بود. با اين حال منكر بازى خوب گسترش فولاد در تبريز نمى شوم. در آن شرايط چند موقعيت هم نصيب شان شد كه اين موقعيت ها براى ما نيز پيش آمد. عليرضا محمد يك بار با دروازه بان حريف تك به تك شد؛ حميد على عسكرى تك به تك شد؛ پنالتى را گل نكرديم و چند ضربه سر خوب زديم كه دروازه بان حريف توپ را دفع كرد. وى درباره داورى بازى با تيم گسترش، خاطرنشان كرد: فكر مى كنم در چند صحنه كه فولادى ها صاحب موقعيت شدند، كمك داور بازى اعلام آفسايد نكرد و چند صحنه هم آقاى افشاريان بى دليل به بازيكنان من كارت نشان داد. در حالى كه شكورى مصدوم شده و روى زمين افتاده بود، داور ادامه بازى داد و نشان داد اصلا به فكر سلامتى بازيكن نيست. اگر ابراهيم شكورى قصد اتلاف وقت داشت كه او را از زمين بيرون نمى آوردم. داور بايد به اين مسائل اهميت بدهد.
متأسفانه در بعضى از صحنه ها بطور كلى سوت ها به ضرر ما بود. ۴ دقيقه نيمه اول وقت اضافه گرفت كه بيشتر از ۵ دقيقه شد و نيمه دوم هم ۵ دقيقه گرفت كه بيشتر از ۵ دقيقه شد. انگار داور دوست نداشت سوت بزند. وى ادامه داد: قرار بود بازيكنان ۲ اخطاره در جام حذفى محروم شوند؛ اما شب قبل از بازى ناگهان قانون عوض مى شود و به اين ترتيب نفرات محروم حريف اجازه بازى مى گيرند! از روز اولى كه وارد جام حذفى شديم به ما اعلام كردند بازيكنان ۲ اخطاره از بازى بعد محروم خواهند شد. روز قبل از بازى هم ليست يك اخطاره هايمان را به ما دادند. حالا اين ليست به چه درد من مى خورد! من كارى به اين مسائل ندارم، ما كار تمرينات مان را دنبال مى كنيم و شما هستيد كه بايد اين مسئله را پيگيرى كنيد كه چگونه مى شود يك شبه قانون را عوض مى كنند!دايى درباره رويكرد پرسپوليس نسبت به بازى پايانى اش در ليگ مقابل سپاهان و تقابل مربيان سابق تيم ملى، گفت: اصلا به اين مسائل فكر نمى كنم. فقط به تيم ام و موفقيت اش فكر مى كنم و اينكه به اميد خدا شرايط را ببينيم. خودم هم دوست دارم در زمين خودمان و برابر چشم تماشاگران مان پيش از بازى برگشت فينال جام حذفى يك پيروزى ديگر به دست بياوريم و سعى كنيم روحيه بازيكنان مان را بالا ببريم. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-16-2010 07:59 AM |
ISN - فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ برتر براى ديدار پايانى ليگ برتر و مراسم قهرمانى برنامه هاى ويژه اى دارند. با توجه به برگزارى ديدار حساس تيم هاى پرسپوليس و سپاهان در ورزشگاه آزادى و حضور پر شمار طرفداران دو تيم در ورزشگاه، فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ براى هر چه بهتر برگزار شدن ديدار اختتاميه ليگ نهم و مراسم اهداى جام و مدالهاى قهرمانى برنامه هاى ويژه اى خواهند داشت. به همين خاطر سكوى قهرمانى مناسبى طراحى وتشكيل سازه اى زيبا كه بتواند در ديد همگان باشد، آماده شده است.قرار است براى خبرنگاران جايگاهى طراحى شود كه سازه مربوط به خوبى در ديدشان براى پوشش دادن مراسم قرارگيرد. هم چنين براى حضور مقامات هم جايگاه ويژه اى در نظر گرفته شده است و با توجه به حضور مقامات بلند پايه سازمان تربيت بدنى، فدراسيون فوتبال، نمايندگان مجلس و نمايندگان هيات دولت و مديران ۲ باشگاه بزرگ ايران يعنى سپاهان و پرسپوليس در اين مراسم، براى هرچه با شكوه تر برگزار شدن مراسم جام قهرمانى جايگاه مناسبى طراحى شده است. ضمن اينكه با آغاز مراسم اهداى جام، نورافشانى در مقياس استيج و به احتمال فراوان در سراسر ورزشگاه آزادى به همراه كاغذ رنگى پاشى انجام خواهد شد. هم چنين با توجه به هفته ميراث فرهنگى و گردشگرى كه از ۲۸ فروردين تا ۳ خرداد خواهد بود اين هفته هم گرامى داشته خواهد شد.پيش از آغاز بازى پرسپوليس و سپاهان از چهار پيشكسوت هم تجليل به عمل خواهد آمد.تابش(پيشكسوت سپاهان) حجازى (پيشكسوت باشگاه استقلال)، بهزادى و مرتضى احمدى (پيشكسوت پرسپوليس وهنرمند جاودانه تئاتر، سينما، راديو و تلويزيون) از سوى فدراسيون و سازمان ليگ مورد تجليل قرار خواهند گرفت. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389
|
Omid7 |
05-16-2010 07:10 PM |
ناصحي: عدم ثبات مديريت مهمترين دليل سقوط ابومسلم بود
کاپيتان تيم فوتبال ابومسلم گفت: عدم ثبات مديريت مهمترين دليل سقوط ابومسلم بود.
رضا ناصحي در گفتگو با ايسنا، اظهار داشت: متأسفانه از ابتداي فصل با شرايط موجود در ابومسلم، سقوط تيم مشخص بود، ما حتي نمي دانستيم با چه کسي طرف هستيم و مشکلاتمان را به چه کسي بايد بگوييم و روزهاي بدي را گذرانديم.
وي تصريح کرد: تيمي مثل سپاهان مديريت قوي داشته که مربي و بازيکنان خوبي را به تيم آورده است. در ابومسلم نيز تا پيش از آمدن مهدي زمان شرايط خيلي بدي در تيم وجود داشت اما پس از حضور وي در تيم باشگاه وضعيت بهتري پيدا کرد و ما بازي هاي خوبي را در مقابل تيمهايي مثل سپاهان و استيل آذين انجام داديم، زمان زحمات زيادي براي تيم کشيد و با وجود اينکه تا پيش از حضور وي کسي پاسخگوي ما نبود و همه از پرداخت حق و حقوق ما فرار مي کردند، هزينه هاي زيادي پرداخت کرد.
وي افزود: متأسفانه مديران تيم مربياني را آوردند که با تمام احترامي که براي آنان قائلم، کارنامه فوتبالي درخشاني نداشتند و همين باعث شد تا تيم از ابتدا خوب بسته نشود و در پستهاي مختلف يارگيري خوبي نداشتيم، بازيکنان نيز با هم هماهنگ نبودند. البته شايد دليل اين موضوع نبودن بودجه کافي باشد.
کاپيتان ابومسلم در خصوص خريدن امتياز تيم توسط مسؤولان استان خاطرنشان کرد: شهري مثل مشهد با اين تماشاگران پر شور حيف است که تيمي در ليگ نداشته باشد و اميدوارم که دکتر صلاحي پيگيريهاي لازم را انجام دهند تا بتوانيم نماينده اي در ليگ برتر داشته باشيم، من نيز اگر لازم باشد حاضرم براي کمک در خدمت تيم باشم.
اعلام پايان همکاري الاهلي با مهرزاد معدنچي
مسؤولان باشگاه الاهلي پس از بازي جمعه شب خود مقابل الظفره بلافاصله براي فصل آينده تشکيل جلسه داده تا برنامه هاي خود را مورد بررسي قرار دهند.
در پايان اين جلسه طولاني مدت مسؤولان باشگاه الاهلي به اين نتيجه رسيدند که هر چه زودتر تکليف سرمربي تيم خود را از بين گزينه هاي سرشناسي که مد نظر دارند، مشخص و سپس بازيکنان خارجي خود را نيز جذب کنند.
همچنين مسؤولان الاهلي به اين نتيجه رسيدند، با مهرزاد معدنچي، حسني عبدربه مصري و سيزار برزيلي با توجه به اتمام قراردادشان قطع همکاري کرده و به جز «باري» مهاجم برزيلي خود که تا فصل آينده قرارداد دارد، سه بازيکن ديگر را نيز جذب کنند که گزينه آسيايي آنها صددرصد يک بازيکن ايراني خواهد بود و ديگر بازيکن خارجي اندريه لوسيانو بنگا برزيلي هافبک تيم الوحده مي باشد.
پورحيدري و بوناچيچ در کميته انضباطي
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال دو رأي خود را براي تيم پاس همدان و سرمربي تيم مس کرمان صادر کرد.
لوکابوناچيچ، سرمربي تيم فوتبال مس کرمان که بايد در نشست کميته انضباطي 20 ارديبهشت شرکت مي کرد و در خصوص تخلفات خود توضيحاتي را ارائه مي داد، بدون اطلاع در اين جلسه حاضر نشد. بر همين اساس کميته انضباطي براي بار دوم نشست ديگري را روز سه شنبه چهارم خرداد برگزار خواهد کرد. همچنين به دليل رسيدگي به مشکلات مالي منصور پورحيدري به طرفيت باشگاه پاس همدان، کميته انضباطي روز شنبه هشتم خرداد تشکيل جلسه مي دهد. برهمين اساس، مدير عامل يا نماينده تام الاختيار باشگاه به همراه پورحيدري بايد در اين نشست حضور داشته باشد.
توقف تيم فوتبال زير 16 سال ايران برابر الجزاير
تيم فوتبال زير 16 سال کشورمان که براي برگزاري اردوي آماده سازي يک هفته اي و انجام دو ديدار تدارکاتي روز يکشنبه هفته گذشته به الجزاير سفر کرد، جمعه شب در دومين ديدار تدارکاتي اش برابر تيم نوجوانان اين کشور آفريقايي با نتيجه يک بر يک متوقف شد.
در اين ديدار که در ورزشگاه «کوله آ» شهر الجزيره و در حضور بيش از 1500 تماشاگر برگزار شد، ابتدا تيم ميزبان در دقيقه 82 به گل دست يافت، اما تيم ايران در دقيقه 3 + 90 توسط سردا آزمون به گل رسيد.
ضمن اينکه در دقيقه 43 تيم الجزاير روي يک ضد حمله صاحب ضربه پنالتي شد که محمد قدرتي پور دروازه بان تيم ايران اين ضربه را مهار کرد. همچنين شاگردان محمدي در طول اين بازي چند موقعيت تک به تک را هم از دست دادند. در اين بازي پر برخورد که زير باران و باد شديد برگزار شد، پنج بازيکن تيم الجزاير و دو بازيکن تيم زير 16 سال ايران از داور مسابقه کارت زرد دريافت کردند.
تيم فوتبال زير 16 سال ايران خود را براي حضور در مسابقات فوتبال قهرماني زير 16 سال (نوجوانان) آسيا که از 24 اکتبر تا 7 نوامبر 2010 ( 2 تا 16 آبان 1389 ) در تاشکند ازبکستان برگزار مي شود، آماده مي کند.
خسروي براي هميشه محروم شد
ميثم خسروي، بازيکن تيم استيل آذين با حکم کميته انضباطي حق شرکت در مسابقات را نخواهد داشت، مگر آنکه با مدير برنامه هاي خود تسويه حساب مالي کند.
اين بازيکن پس از توافق اوليه با سپاهان با قراردادي خوب به اين تيم پيوسته است، به دليل عدم پرداخت تعهد مالي خود به مديربرنامه هايش با شکايت او طبق قوانين فيفا از تاريخ 21 ارديبهشت بنا به حکم کميته انضباطي از بازي کردن محروم است. به اين ترتيب خسروي در بازي آخرش در ليگ غايب خواهد بود. اين بازيکن سابق پيکان تا زمان تسويه حساب کامل با شاکي حق حضور در هيچ مسابقه اي را ندارد.
تمديد قرارداد جلالي با فولاد خوزستان
سرمربي فولاد خوزستان قرارداد خود را براي يک سال ديگر تمديد کرد.
با حفظ فولاد خوزستان در ليگ برتر مسؤولان اين تيم برنامه ريزي خود را براي فصل آينده انجام دادند که يکي از اين برنامه ريزيها حفظ مجيد جلالي بود. در همين راستا ديروز مجيد جلالي پس از توافق با مسؤولان باشگاه فولاد قرارداد يک ساله اي را با اين باشگاه امضا کرد.
برنامه هاي ويژه ديدار پرسپوليس و سپاهان
با توجه به ديدار حساس تيمهاي پرسپوليس و سپاهان که روز سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود، فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ براي هر چه بهتر برگزار شدن ديدار اختتاميه ليگ نهم و مراسم اهداي جام و مدالهاي قهرماني برنامه هاي ويژه اي در نظر گرفته اند.
در همين راستا سکوي قهرماني مناسبي طراحي و تشکيل سازه اي زيبا که بتواند در ديد همگان باشد، آماده شده است. با آغاز مراسم اهداي جام، نورافشاني در مقياس استيج و به احتمال فراوان در سراسر ورزشگاه آزادي به همراه کاغذ رنگي پاشي انجام خواهد شد. همچنين با توجه به هفته ميراث فرهنگي و گردشگري که از 28 ارديبهشت تا 3 خرداد خواهد بود، اين هفته هم گرامي داشته خواهد شد.
پيش از آغاز بازي پرسپوليس و سپاهان از چهار پيشکسوت هم تجليل به عمل خواهد آمد. تابش(پيشکسوت سپاهان) حجازي(پيشکسوت باشگاه استقلال)، بهزادي و مرتضي احمدي (پيشکسوت پرسپوليس و هنرمند جاودانه تئاتر، سينما، راديو و تلويزيون) از سوي فدراسيون و سازمان ليگ مورد تجليل قرار خواهند گرفت.
ايران - چين ؛ 13 شهريور
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال از برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال کشورمان با ملي پوشان فوتبال چين در چهارم سپتامبر 2010 ( 13 شهريور 1389 ) خبر داد.
عباس ترابيان با بيان اين مطلب افزود: مذاکراتي با فدراسيون فوتبال چين داشته ايم تا پيش از رويارويي با تيم ملي کره جنوبي با تيم ملي فوتبال اين کشور روبه رو شويم. برگزاري اين ديدار دوستانه در چهارم سپتامبر 2010 ( 13 شهريور 1389 ) هنوز قطعي نشده اما احتمال رويارويي دو تيم در تاريخ ياد شده بسيار زياد است.
به گزارش مهر، وي با اشاره به مصاف دوستانه تيم ملي فوتبال کشورمان با کره جنوبي در هفتم سپتامبر 2010 ( 16 شهريور 1389 ) افزود: اين بازي دوستانه قطعاً در سئول برگزار مي شود و تيم ملي در آن تاريخ به کره جنوبي سفر خواهد کرد.
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال سفر به کمپ تمريني اتريش از 11 تا 24 ژوئيه 2010 ( 20 تير تا 2 مرداد 1389 ) را از ديگر برنامه هاي تيم ملي فوتبال کشورمان عنوان کرد و افزود: در حال رايزني هستيم تا براي تيم ملي در ماه اکتبر 2010 دو ديدار دوستانه تدارک ببينيم. در اين خصوص مذاکراتي هم انجام شده، اما توافق نهايي براي عقد قرارداد را منوط به موافقت افشين قطبي، سرمربي تيم ملي کرده ايم. در صورت موافقت وي اين دو بازي دوستانه در ماه اکتبر قطعي خواهد شد.
|
Omid7 |
05-16-2010 07:25 PM |
پنجمین قهرمانی متوالی اینتر در سری آ
اینتر با این جام دومین قهرمانی خود را دراين فصل ایتالیا را در حالی جشن گرفت که این پنجمین قهرمانی متوالي این تیم در سری آ محسوب می شود
سایت گل- رقابت شانه به شانه دو تیم اینتر و رم به نفع شاگردان مورینیو به پایان رسید آنها در زمین سیه نا با تک گل دیه گو میلیتو گلزن کارساز خود به برتری رسیدند تا پیروزی 2-0 رم مقابل کیه وو کاملا بی نتیجه باشد.
اینتر با این جام دومین قهرمانی خود را درایتالیا را در حالی جشن گرفت که این پنجمین قهرمانی این تیم در سری آ محسوب می شود. آنها به مدد یک خط دفاع بسیار قوی و گلزن قهاری مانند میلیتو با شایستگی این عنوان را کسب کردند. ژوزه مورینیو و شاگردانش در حال حاضر در ورزشگاه آرتمیو فرانکی مشغول آماده سازی برای بالا بردن جام هستند.
جدول سری آ
1-اینتر 82 امیتاز
2- رم 80 امتیاز
3- میلان 70 امتیاز
4- سمپدوریا 67 امتیاز
در پایان رقابت های این فصل سه تیم آتالانتا، لیوورنو و سیه نا به رقابت های سری بی سقوط کردند.
|
Omid7 |
05-17-2010 05:53 PM |
بالاک جام جهانی را از دست داد
عکسبرداري هاي روز دوشنبه نشان مي دهد که تاندون مچ پاي بالاک پاره شده اند.سرمربي تيم ملي آلمان خطا روي بالاك را بسيار خشونتآميز خواند. بوآتنگ كه يكي از بازيكنان تيم ملي غنا، سومين حريف آلمان در دور گروهي رقابتهاي جام جهاني است، به گفته بالاك اين خطا را به عمد روي او انجام داد. .
سایت گل - مهمترین خبر روز خیلی زود دنیا را دور زد . خبر با لهجه آلمانی روی خروجی وبسایت فدراسیون فوتبال آلمان قرار گرفت: بالاک نمی تواند در جام جهانی آلمان را همراهی کند.
پس از آن كه معاينههاي اوليه نتوانستند ميزان دقيق آسيبديدگياش را نشان دهند، بالاک با توافق پزشكان چلسي به مونيخ پرواز كرد تا از سوي پزشكان آلماني مورد معاينه قرار بگيرد.
او گفت: بديهي است كه عصباني و ناراحتم اما نميخواهم در اين باره ارزيابياي داشته باشم. وقتي بازيكن دو تا سه هفته پيش از جام جهاني با چنين خبري روبهرو ميشود بديهي است كه ناراحت و عصباني باشد. بدون ترديد اين بدترين خبري است كه تاكنون دريافت كردم.
به دنبال معاينه دكتر هانس ويلهلم مولر ولفارت، پزشك تيم ملي آلمان، درمان كامل بالاك و بازگشت او به تمرينها در هشت هفته آينده ممكن خواهد بود.
بالاك با 98 بازي ملي پس از اين مدت هم بايد براي دو هفته كفشهاي مخصوصي را به پا كند و پس از آن خواهد توانست براي انجام تمرينهاي فيزيوتراپي اقدام كند. به اين ترتيب روياي كاپيتان تيم ملي آلمان براي حضور در آخرين جام جهانياش از بين خواهد رفت.
يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان كه در جام جهاني يكي از موثرترين مهرههايش را به همراه نخواهد داشت، پس از اعلام اين خبر گفت: هميشه بايد اين احتمال را داد كه بازيكنان اصلي هم در جريان يا پيش از شروع يك تورنمنت با آسيب ديدگي از دور خارج شوند.
|
T I N A |
05-18-2010 08:11 AM |
ISN - فريدون معينى، سخنگوى كميته فنى فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه چرا افشين قطبى در جلسه روز شنبه غايب بود، گفت: من هم نمى دانم قطبى كجاست. ديروز به من گفتند كه او مشكل دارد و نمى تواند در جلسه شركت كند.وى ادامه داد: نمى دانم او در ايران است يا نه اما به هرحال ما جلسه كميته فنى را برگزار كرديم و درباره «محمد آزادى» به نتايج خوبى رسيديم.اما صحبت هاى مدير برنامه هاى قطبى هم در اين خصوص جالب است او گفت: همسر قطبى به ايران آمده و او تهران را ترك نكرده است. شايد دليل غيبتش هم همين باشد. به هر حال مشكلى نيست و در جلسه بعدى كميته فنى بدون شك شركت خواهد كرد. سه شنبه 28 ارديبهشت
|
T I N A |
05-18-2010 08:11 AM |
ISN - سب بلاتر، رئيس فدراسيون جهانى فوتبال بعد از برگزارى رقابت هاى جام جهانى ۲۰۱۰ در آفريقاى جنوبى به ايران مى آيد.رئيس فدراسيون جهانى فوتبال فيفا، پس از اتمام مسابقات جام جهانى و مشخص شدن قهرمان جهان به تهران سفر مى كند.پيش از اين على كفاشيان طى نامه اى از«سب بلاتر» خواسته بود به تهران سفر كند اما مشغله جام جهانى مانع از حضور وى درايران شد.با اين حال هيات اعزامى از فيفا كه مدتى است در تهران حضور دارد اعلام كرد كه بلاتر بعد از جام جهانى و در شرايطى كه مشغله كمترى دارد به ايران و چند كشور آسيايى ديگر سفر خواهد كرد.گفتنى است، مسئولان فيفا ،خواهان توسعه و رشد فوتبال حرفه اى در آسيا و ايران هستند و قرار است از اين پس طى بازديدهايى نقشمشاوره اى خود را بر اساس الزامات فوتبال حرفه اى پررنگ تر كنند. سه شنبه 28 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-18-2010 08:12 AM |
ISN - محمود خوردبين، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خدا را شكرتوانستيم امتياز لازم را از اين تيم بگيريم به دنبال يك نتيجه خوب در تبريز بوديم، اميدوارم در بازى برگشت بهتر از بازى رفت حاضر شويم.او اظهارداشت: در مورد اتفاقات بعد از بازى باگسترش فولاد واقعا متأسفم. وقتى دايى از رختكن مى خواست به سمت اتوبوس برود، تمام افرادى كه نبايد اطراف اتوبوس باشند در آن محل بودند و يكى از اين افراد شى تيزى به شكل سرنگ را در كمر دايى فرو كرد و فشار آورد هنوز جاى اين سرنگ در كمر دايى مانده و به وضوح نمايان است. قبول كنيد مسئولان گسترش فولاد نمى توانند منكر اين قضيه شوند.وى ادامه داد: كادر پزشكى روى كمر دايى كارهاى اوليه را انجام داد و خدا را شكر اتفاق ناگوارى براى دايى رخ نداد.سرپرست پرسپوليس افزود: شايد دايى صحبتهايى را در كنفرانس مطبوعاتى به شوخى بيان كرد اما واقعا تمام اشيايى كه به سمت ما پرتاب مى شد سنگ و كلوخ بود، آن هم به چه بزرگى. اگر يكى از اين سنگها به بازيكن ما مى خورد حتم بدانيد به مصدوميت بدى دچار مى شد. حتى مى توانم به جرأت بگويم نزديك به ۱۰ سنگ از اطراف زمين جمع آورى كردم كه از اين تكه سنگها گزارش تهيه كردم. با آنكه يكى از مسئولان گسترش فولاد اين سنگها و ميهمان نوازى بد هواداران تبريزى را تأييد كرد اما خطيبى مديرعامل اين تيم فكر كنم در آن روز در خانه اش بوده و اين صحنه ها را نديده است!خوردبين خاطرنشان ساخت: در بازى برگشت فقط به نيت قهرمانى و برپايى جشن قهرمانى قدم به ميدان مسابقه مى گذاريم. آقايان بعد از پايان بازى اذعان داشتند بايد ۱۲ گل به پرسپوليس مى زديم، اگر اينطور بود بنابراين ما هم بايد ۱۴ گل به گسترشى ها مى زديم اما آن روز بهترين روز دروازه بانشان بود. سه شنبه 28 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-18-2010 08:12 AM |
ISN - سايت رسمى باشگاه سپاهان درمطلبى به اظهارات ليدرهاى پرسپوليس پاسخ داد. اين پاسخ رسمى در جواب آن ادعاى غير رسمى در نوع خود جالب است. برخى از ليدرهاى پر سپوليس عنوان كرده اند كه در ديدار تيم هاى سپاهان و پر سپوليس كه روز سه شنبه در تهران و در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود با توجه به مسجل شدند قهرمانى سپاهان در رقابت هاى ليگ برتر زودتر از پايان بازى ورزشگاه آزادى را ترك مى كنند تا شاهد قهرمانى و بالا بردن جام قهرمانى توسط سپاهانى ها نباشند. ليدرهاى تيم قرمز تهران كه حسابى از قهرمانى سپاهان در ليگ برتر بر افروخته و ناراحتند و به خوبى مى بينند كه بالاتر از تيم هاى تهرانى يك تيم از شهر اصفهان عنوان پر افتخارترين تيم ايرانى در دهه ۸۰ را از آن خود نموده است و قرار است يك بار ديگر سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ماه در ورزشگاه آزادى سرود قهرمانى سر دهد حسابى عصبانى هستند و تنها راه كاهش اين نقره داغى را در ترك ورزشگاه مى بينند. ليدرهاى تيمى كه در ليگ امسال و پارسال بالاترين آمال و آرزوهايش كسب سهميه آسيا و حضور در بين ۳ تيم برتر جدول بوده است و اگر نبود احتمال پيروزى شان مقابل يك تيم دسته يكى در ديدار دور برگشت فينال جام حذفى باز هم در حسرت آسيا مى ماندند حق دارند كه اينگونه عصبانى و دلخور باشند . سه شنبه پر افتخارترين تيم ايرانى در دهه ۸۰ كه اصفهان را به پايتخت فوتبال ايران تبديل كرده يك بار ديگر مانور قدرت خود را در آزادى به نمايش مى گذارد ، آن هم با سرمربى كه راه بردن سرخ ها به خوبى مى داند و باخت به آنان را در كارنامه ندارد ، پس لزومى ندارد كه ليدرهاى پر سپوليس در ورزشگاه بمانند و بيش از اين دچار استرس و عصبانيت شوند چه بسا مانند چند سال پيش تا آخرين دقايقى بازى بمانند و با كابوس هاى نظير محمود كريمى ۴ تايى ورزشگاه را ترك كنند. با احترام به همه هواداران پر سپوليس كه عاشقانه تيم محبوبشان را دوست دارند اما از پيشنهاد و برنامه ليدرهاى اين تيم تهرانى براى ترك زود هنگام ورزشگاه آزادى به شدت استقبال مى كنيم زيرا ورزشگاه آزدى و چنين ديدارهايى جاى افراد بى تحمل و فاقد جنبه اى كه ظرفيت هضم موفقيت ساير تيم ها را ندارند نيست .تيمى كه با اين اختلاف امتياز نسبت به ساير تيم ها و اين اقتدار در تهران بر جام نهم بوسه مى زند نيازى به حضور اين افراد ندارد. سه شنبه 28 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-18-2010 08:13 AM |
ISN - پس از حرف و حديث هاى فراوان در مورد ادامه حضور صمد مرفاوى در راس كادر فنى تيم استقلال تهران، صبح روز يك شنبه نشست مشتركى با حضور اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال و صمد مرفاوى برگزار شد كه طى آن طرفين بر ادامه همكارى در فصل دهم ليگ برتر فوتبال تاكيد كردند. براساس اين گزارش، صمد مرفاوى براى يك سال ديگر قرارداد خود را رسما با باشگاه استقلال تمديد كرد تا در فصل ۸۹ -۹۰ نيز سرمربى گرى تيم فوتبال استقلال را برعهده داشته باشد. سه شنبه 28 ارديبهشت 1389
|
Omid7 |
05-18-2010 09:58 AM |
عقيلي: بچه نيستم که در سپاهان نمانم
مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: بچه نيستم که به خاطر قلعه نويي قراردادم را تمديد نکنم.
هادي عقيلي درباره شايعات اخير مبني بر مذاکره با باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: تکليف من براي فصل آينده هنوز مشخص نيست و پيشنهادي ندارم. از پرسپوليس هم تماسي نداشته ام.
وي گفت: به احتمال زياد با مسؤولان باشگاه سپاهان به توافق مي رسم و در اين تيم مي مانم. اگر توافقي حاصل نشد تصميمم را تغيير مي دهم. 3 ، 4 سال است که روزنامه ها مي نويسند قرار است به پرسپوليس بروم اما اکنون فقط در مورد سپاهان صحبت مي کنم.
ايران و الجزاير؛ پيش از فينال جام حذفي
تيم فوتبال جوانان الجزاير روز دوم خردادماه براي برگزاري اردويي يک هفته اي و انجام دو ديدار دوستانه با تيم زير 19 سال ايران وارد تهران مي شود.
در اين شرايط و با توجه به برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي بين تيم هاي فوتبال پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز در روز سوم خردادماه، علي دوستي مهر سرمربي تيم فوتبال زير 19 سال کشورمان خواستار برگزاري نخستين ديدار دوستانه تيمش با الجزاير در ورزشگاه آزادي و پيش از ديدار فينال جام حذفي شده است.پيشنهاد او با موافقت فريدون معيني مسؤول کميته جوانان فدراسيون فوتبال همراه شده و قرار است وي در اين مورد با سازمان ليگ برتر و مديران ورزشگاه آزادي گفتگو و رايزني هاي لازم را انجام دهد.
درصورتي که اين ديدار از نظر زمان برگزاري و همچنين آسيب نرساندن به زمين چمن ورزشگاه آزادي مشکلي نداشته باشد، شاگردان علي دوستي براي نخستين بار در ديداري دوستانه مقابل هواداران به ميدان خواهند رفت، مسابقه اي که به احتمال فراوان با حضور حداقل پنجاه هزار تماشاگر برگزار خواهد شد.
ضارب دايي دستگير شد
به گزارش گل و بنا به گفته يکي از مديران پرسپوليس ضارب دايي با تلاش ماموران انتظامي استان آذربايجان شرقي دستگير شده است. دايي در بازي فولادگستر مقابل پرسپوليس در انتهاي مسابقه در شلوغي مورد حمله قرار گرفت که البته صدمه اي نديد.بنا به گفته منابع خبري سايت گل اين فرد تبريزي نيست و از استانهاي نزديک به تماشاي اين مسابقه آمده بوده است. از اين ماجرا علي رغم حساسيتهاي موجود خبر ديگري در دست نيست.
راي کميته انضباطي در مورد سه بازيکن استقلال
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود در مورد تخلف سه بازيکن تيم استقلال در ديدار با راه آهن شهرري اعلام کرد.
براين اساس فرهاد مجيدي کاپيتان تيم فوتبال استقلال به دليل درآوردن پيراهنش پس از زدن گل به تيم راه آهن در ديدار روز 16 ارديبهشت ماه به پنج ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد. ضمن اينکه مجيدي بايد روز 8 خرداد براي رسيدگي به ساير تخلفاتش در اين ديدار و در خصوص برخورد نامناسب با سرمربي تيم و عدم رعايت اخلاق حرفه اي به کميته انضباطي برود.
همچنين آرش برهاني و اميرحسين صادقي به دليل اعتراض به داور و بروز حرکت زننده، هر کدام با توبيخ کتبي و درج در پرونده به ترتيب به پرداخت 10 و 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز:پرسپوليس - سپاهان ساعت : 19:30
فردا:پيکان - استقلال تهران ساعت : 18
فينال جام حذفي اسپانيا، آتلتيکومادريد - سويا ساعت : 23:30
اردوي امارات يا اتريش در برنامه استقلال
پس از ديدار استقلال با پيکان قزوين که آخرين ديدار ليگ برتر به شمار مي رود، به دستور صمد مرفاوي، اعضاي اين تيم سه هفته تعطيل خواهند بود تا در فصل نقل و انتقالات در خصوص آينده اين تيم تصميم گيري شود.
قرار است مسؤولان اين تيم براي تعطيلات ميان فصل، اردوي خارجي را براي اعضاي اين تيم تدارک ببينند تا پس از انجام اردو، بازيکنان براي ليگ فصل آينده آماده شوند. براساس اعلام مسؤولان اين تيم، سفر به امارات يا اتريش در دستور کار کادر فني استقلال قرار دارد
دستيار قطبي تاييد نشد
نشست کميته فني فدراسيون فوتبال روز يکشنبه با حضور علي کفاشيان، مرتضي محصص، حسينعلي کلاني، فريدون معيني، هومن افاضلي، عليرضا منصوريان و پيت بيوتر برگزار شد اما به علت غيبت افشين قطبي، نهايي شدن برخي تصميم ها به جلسه ديگري موکول شد.
در ابتداي اين نشست در مورد وضعيت محمد آزادي بحث و تبادل نظر شد اما به علت غيبت افشين قطبي و نداشتن اطلاعات کامل از وضعيت کاري وي و همچنين بررسي قابليت هاي پزشکي اش توسط دکتر هاشميان، بحث در خصوص انتخاب مربي بدنساز تيم ملي به نشست ديگري موکول شد.
همچنين برنامه تيم ملي تا جام ملت هاي 2011 که توسط افشين قطبي به کميته تيم هاي ملي اعلام شده بود، مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد اين برنامه به نوعي تدوين شود که از يک سو برنامه آماده سازي تيم ملي به بهترين شکل انجام شده و از سوي ديگر به باشگاه هاي ليگ برتري هم ضربه وارد نشود.
در برنامه هاي افشين قطبي علاوه بر اردوي اتريش برگزاري دو ديدار دوستانه در روزهاي 4 و 8 سپتامبر که فيفا دي هستند، قرار دارد که بازي با کره جنوبي در روز 8 سپتامبر ( 17 شهريورماه) در سئول قطعي شده و رايزني هاي لازم براي قطعي شدن برگزاري ديدار با چين در تاريخ 4 سپتامبر ( 13 شهريور) در اين کشور هم از سوي کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در حال انجام است.
از سوي ديگر سرمربي تيم ملي در برنامه هاي خود برگزاري 10 ديدار تدارکاتي پيش از جام ملت ها را براي تيم ملي کشورمان در نظر گرفته است که در آن بازي با تيم هاي معتبر اروپايي، آمريکاي جنوبي و آفريقايي ديده مي شود.
مظلومي: سرمربيگري در استقلال چرخشي است
مربي پيشين استقلال گفت: سرمربيگري در استقلال چرخشي شده است، فلان آقا مي رود و 2 ، 3 سال بعد برمي گردد و جاي مربي را مي گيرد که جانشين اش شده بود.
پرويز مظلومي در گفتگو با مهر، در مورد آخرين وضعيت خود اظهار داشت: فعلا استراحت مي کنم، البته چند پيشنهاد دارم اما در نهايت سعي دارم تيم خوبي را انتخاب کنم تا وارد حاشيه نشوم و تمرکز خود را بيشتر روي بحث فني تيم بگذارم.
وي در مورد اينکه آيا منتظر است در کادر مديريتي باشگاه استقلال تغييراتي ايجاد شود تا شانسي براي حضور در اين تيم بدست آورد؟، افزود: من به اين چيزها فکر نمي کنم که مدير استقلال چه کسي هست يا چه کسي مي شود، من تنها سربلندي و موفقيت استقلال را خواسته ام و همه هم اين را مي دانند. 13 سال کنار پورحيدري در استقلال به عنوان دستيار کار کردم و جام هاي مختلفي را کسب کردم. خوشبختانه آرزو به دل نيستم.
|
T I N A |
05-18-2010 01:41 PM |
تيتر اخبار در يك نگاه
28 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-19-2010 08:50 AM |
ISN - على دايى سرمربى پرسپوليس گفت: فغانى در همه صحنه ها به نفع سپاهان سوت زد و چنانچه در اين بازى به ضرر ما قضاوت كرده باشد او را نبايد ببخشيم.وى پس از تساوى يك بر يك مقابل سپاهان عنوان كرد: متأسفانه هميشه از مشكلات داورى چشم پوشى كرديم اما امروز همه شاهد اين مشكلات بوديم. خدا كند گلى كه وسلى وارد دروازه سپاهان كرد آفساد باشد هرچند من فكر نمى كنم كه اين طور باشد.او تاكيد كرد: فغانى در همه صحنه ها به نفع سپاهان سوت زد و چنانچه در اين بازى به ضرر ما قضاوت كرده باشد او را نبايد ببخشيم. هادى نوروزى را بارها زمين زدند اما داور خطا نگرفت. تيم ما ۱۰ نفره وارد زمين شد و فغانى به خودش اجازه نداد بازيكنان پرسپوليس را بشمارد و سپس بازى را شروع كند. حق بچه هاى من در اين ديدار خورده شد.دايى در مورد بازى گفت: نيمه اول خوب نبوديم اما با شروع نيمه دوم موقعيت هاى زيادى را براى خودمان خلق كرده و بازى بهترى را انجام داديم كه با بى توجهى و خودخواهى فرصت ها را از دست داديم و اين براى پرسپوليس خوب نيست.وى گفت: توانايى پرسپوليس را ديديد. چند موقعيت گلزنى صددرصد را از دست داديم و به مراتب برتر از سپاهان بوديم. سال آينده از روز اول دست به كار خواهيم شد و پرسپوليس را از همان روزهاى آغازين خواهيم بست.دايى گفت: از زمانى كه آمدم با انجام كارهاى تاكتيكى كاستى ها را جبران كردم اما در فصل بعد چنين نخواهد بود. نمى خواهم بهانه بياورم اما ما امتيازهاى شيرينى را در نيم فصل اول از دست داديم و از زمانى كه به پرسپوليس آمده ام هرگز ۲ بازى خانگى نداشته ايم اما مى خواهم اين ناكامى را در جام حذفى جبران كرده و با حضور ۱۲۰ هزار نفر جشن قهرمانى گرفته و راهى آسيا شويم.سرمربى پرسپوليس با اشاره به اتفاقات رخ داده در تبريز در مسابقه رفت مقابل گسترش فولاد گفت: آنجا شرايط فرق مى كرد. فضاى بدى حاكم بود و فقط سنگ بود كه حرف اول را مى زد. داور مسابقه همه اتفاقات را گزارش كرد اما جو تهران فرق مى كند و ما مى توانيم با حضور ۱۲۰ هزار تماشاگر پيروز و وارد ليگ قهرمان آسيا شويم. امسال جاى خالى پرسپوليس در آسيا احساس مى شود. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-19-2010 08:50 AM |
ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: تا پايان جام حذفى مى مانم و پس از آن در مورد هيات مديره و وضعيت مديرعامل تصميم گيرى مى شود. وى پس از پايان ديدار تيم هاى فوتبال پرسپوليس و سپاهان گفت: قلعه نويى از بعضى از هواداران گله مند بود و به نظر من حق با وى بودزيرابايداحترامش حفظ مى شد. وى با تلاش بسيار توانست تيمش را قهرمان كند و به وى تبريك مى گويم.او ادامه داد: من قهرمانى سپاهان را به مردم اصفهان، مديريت، كادر فنى و بازيكنان سپاهان تبريك مى گويم و اعتقاد دارم اين موفقيت حاصل يك كار تيمى موفق بوده است. آنها در طول فصل ازفرصت هاى خود بهتر استفاده كرده و در نهايت قهرمان ليگ برترشدند.سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: تماشاگرانى كه به ورزشگاه نيامدند يك بازى بسيار زيبا را از دست دادند، ضمن اينكه از كسانى كه به ورزشگاه آمده بودند هم تشكر مى كنم.وى در ادامه در خصوص آخرين وضعيت هيئت مديره و مديريت باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: تا آخر جام حذفى هستم و پس از آن در خصوص اعضاى هيات مديره و مديرعامل باشگاه تصميم گيرى خواهد شد.كاشانى در پايان در مورد وضعيت على دايى در تيم پرسپوليس گفت: دايى با باشگاه قراردادى يك سال و نيمه دارد و قطعا فصل آينده هم در تيم مى ماندچون قرارداد دارد. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-19-2010 08:51 AM |
ISN - صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه قصد دارند ليگ برتر را با خاطره اى خوش به پايان برسانند،گفت: متاسفانه برنامه ريزى ليگ نهم با استانداردهاى روز دنيا همخوانى نداشت به گونه اى كه ما مجبور بوديم در ۱۰ روز سه بازى فشرده برگزار كنيم و در مقطعى يك ماه بازى نداشته باشيم! او ضمن بيان اين مطلب به ديدار پايانى روز چهارشنبه تيمش برابر پيكان قزوين اشاره كرد و گفت: بازى سختى را برابر اين تيم جوان و با انگيزه پيش رو داريم و هر چند امتياز اين ديدار براى پيكانى ها سرنوشت ساز نيست اما طبيعتا نمى خواهند مقابل تماشاگرانشان بازنده باشند.وى ادامه داد: از آنجايى هم كه ما براى تثبيت عنوان دومى خود به ۳ امتياز اين بازى نياز داريم، تصور مى كنم فوتبال زيبا و جذابى را از سوى هر دو تيم شاهد باشيم. ما هم مى خواهيم ليگ را با خاطره اى خوش به پايان برسانيم و به همين دليل به ۳ امتياز بازى فكر مى كنيم.سرمربى تيم فوتبال استقلال با رد هرگونه كم فروشى بازيكنانش در طول ليگ نهم گفت: همه بازيكنان و هواداران تيم تلاش كردند تا استقلال به عنوان قهرمانى دست پيدا كند اما برخى بدشانسى ها و ناداوريها اين اجازه را به ما نداد و نتوانستيم پاسخ محبت آنها را بدهيم. با اين حال از همه بازيكنانم و هواداران استقلال تشكر مى كنم كه يكسال با تمام وجود براى موفقيت اين تيم تلاش كردند.صمد مرفاوى اظهار نظر در مورد كيفيت نهمين دوره رقابتهاى ليگ برتر را به بحثى مفصل موكول كرد و گفت: ما نياز به برنامه ريزى دقيق ترى براى ليگ كشورمان داريم تا ديگر شاهد فشردگى هاى ليگ امسال نباشيم. متاسفانه اين فصل ما در مقطعى ناچار بوديم در ۱۰ روز سه بازى فشرده انجام دهيم و برخى اوقات نيز يك ماه هيچ بازى نداشتيم.وى خاطرنشان كرد: اين برنامه ريزى در هيچ كجاى دنيا وجود ندارد كه تيم ها اينقدر نوسان بازى داشته باشند. اميدوارم براى فصل آينده تقويم منظم و منطقى تدوين شود تا همه تيم ها بتوانند براساس برنامه ارائه شده كارشان را آغاز كنند.مرفاوى در پايان از همه هواداران استقلال كه در طول رقابتهاى ليگ نهم در سرما و گرما به حمايت از آبى پوشان پرداختند تشكر كرد. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
ISN - واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال با بررسى عملكرد استقلال، در خصوص نتايجى كه استقلال طى اين فصل كسب كرد گفت: امسال استقلال نتايج خوبى گرفت البته درست است كه تيم در مقطعى دچار فراز ونشيب هايى شد اما اين مسائل در فوتبال طبيعى است و اگر هم در مقاطعى مشكلاتى براى تيم به وجود آمد كار كسانى است كه مى خواستند تيم را به بيراهه ببرند و در واقع مى ديدند كه منافع مالى شان به خطر افتاده است. با اين حال من با توكل به خدا كارم را شروع كردم و به اين مسائل اهميت نمى دهم. براى من پست و مقام اهميتى ندارد چون براى اين موضوعات به استقلال نيامده ام.ما امسال مصدومان مهمى داشتيم. روانخواه ، جبارى، سيد صالحى و شكورى بازيكنانى بودند كه از دست داديم اما خدا را شكر ساير بازيكنان همت كردند و جاى خالى آنها را پر كردند و اين نشان دهنده تجربه خوب بازيكنان استقلال است. وى در خصوص اينكه گفته شده قرار داد ۱۵ بازيكن تمام شده اضافه كرد: اين صحبت ها به هيچ عنوان حرفه اى نيست. ما منابع مالى قوى نداريم و از كمك هاى سازمان استفاده مى كنيم. اسپانسرينگ بخشى از هزينه ها را تامين مى كند اما اين همه چيز نيست. با اين حال در تلاشيم امسال برنامه ريزى منظم و مدونى داشته باشيم تا بازيكنان نيز دغدغه اى براى مسائل مالى نداشته باشند. آشتيانى ادامه داد: بدشانسى و البته كم لطفى داوران در آسيا از موانعى بود كه باعث شد نتوانيم به مراحل بالاتر صعود كنيم. اگر شرايط درست بود ما مى توانستيم به مراحل بعد برويم اما اين تجربيات را در تيم لحاظ خواهيم كرد تا در سال آينده موفقيت هاى بهترى كسب كنيم.واعظى آشتيانى در خصوص اينكه گفته مى شد مرفاوى از وى در خصوص كار فنى مشورت مى گيرد گفت: من به هيچ عنوان در خصوص مسائل فنى دخالت نمى كنم. صمد مسئوليت مستقيم دارد. او در انتخاب بازيكنان و جذب يا انتقال آنها مختار است. ما در پايان فصل از مرفاوى كارنامه مى خواهيم و اين مرفاوى است كه بايد ببيند توانايى هدايت تيم را دارد يا نه. او مى تواند بازيكنانى را كه مى خواهد جذب كند و هر كسى را هم نمى خواهد اطلاع دهد. با اين حال ما دنبال بازيكن گران قيمت نيستيم. البته تا اين لحظه هيچ بازيكنى هم براى دريافت رضايتنامه به ما مراجعه نكرده است و اگر هم كسى چنين تمايلى داشته باشد مى پذيريم چون پوشيدن پيراهن استقلال كه يكى از پر افتخارترين تيمهاى آسيا است براى هر بازيكنى افتخار است. آشتيانى همچنين در خصوص ثبت قرارداد مرفاوى ادامه داد: اعتقاد راسخ به مرفاوى دارم و به همين دليل تصميم گرفتم تا قرارداد وى را تمديد كنم تا بعد از آن با خيال راحت به چينش بازيكنانمان فكر كنيم. در زمان مقرر نيز براى ثبت قرارداد وى اقدام خواهيم كرد و فعلاً برايمان رسيدن به دومى ليگ از هر چيزى مهمتر است. آشتيانى در پايان در خصوص شايعه بركنارى وى اضافه كرد: شك نكنيد كسى مرا بر كنار نمى كند. شايد از اين تيم بروم اما اگر قرار به رفتن باشد شك نكنيد خودم اين تصميم را مى گيرم نه اينكه برايم تكليف شود يا بركنارم كنند. با اين حال تا لحظه اى كه هستم اجازه نمى دهم ناپاكى ها دوباره در استقلال ورود پيدا كنند. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
ISN - فريدون معينى، سخنگوى كميته فنى فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه چرا افشين قطبى در جلسه روز شنبه غايب بود، گفت: من هم نمى دانم قطبى كجاست. ديروز به من گفتند كه او مشكل دارد و نمى تواند در جلسه شركت كند.وى ادامه داد: نمى دانم او در ايران است يا نه اما به هرحال ما جلسه كميته فنى را برگزار كرديم و درباره «محمد آزادى» به نتايج خوبى رسيديم.اما صحبت هاى مدير برنامه هاى قطبى هم در اين خصوص جالب است او گفت: همسر قطبى به ايران آمده و او تهران را ترك نكرده است. شايد دليل غيبتش هم همين باشد. به هر حال مشكلى نيست و در جلسه بعدى كميته فنى بدون شك شركت خواهد كرد. سه شنبه 28 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-19-2010 08:53 AM |
قلعه نوعي: تمايل ادامه همکاري با سپاهان را دارم
تهران IranSport.Net - امير قلعه نوعي سرمربي تيم سپاهان اصفهان گفت که از برخورد برخي هواداران پرسپوليس به هنگام بازي دو تيم سپاهان و پرسپوليس ناراحت شده است.امير قلعه نوعي پس از جشن قهرماني سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: از برخورد برخي از هواداران پرسپوليس ناراحت شدم اما کاشاني با حرکتي پهلوانانه ناراحتي من را برطرف و مرا خوشحال کرد. قلعه نوعي افزود: فوتبال ما به مديران اين چنيني نيازمند است و اميدوارم او و دايي بتوانند در پرسپوليس موفق باشند. سر مربي تيم سپاهان در روز قهرماني اين تيم در ليگ برتر فوتبال گفت: اين قهرماني حاصل هماهنگي و همدلي مجموعه سپاهان به ويژه کارگران کارخانه فولاد مبارکه بود.
قلعه نوعي در واکنش به تشويق هواداران تيم استقلال گفت: هواداران تيم استقلال به گردن من بسيار حق دارند و هميشه براي آنها احترام زيادي قائل هستم.
قلعه نوعي اظهار داشت در طول يکسالي که در سپاهان بودم آرامش کاري بسيار خوبي داشتم و تمايل به ادامه همکاري با اين تيم دارم.
تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389
|
T I N A |
05-22-2010 08:11 AM |
ISN - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران همه چيزمان به همه چيزمان مى آيد و تنها حرف مى زنيم.درباره بازى برگشت تيم فوتبال پرسپوليس مقابل گسترش فولاد تبريز در فينال جام حذفى گفت: قطعا شرايط اين مسابقه با بازى رفت متفاوت خواهد بود. ما پس از بازى رفت نسبت به اين تيم شناخت بيشترى پيدا كرديم و در بازى برگشت، عملكرد بهترى خواهيم داشت. مطمئن هستم ما مقابل ۱۰۰هزار تماشاگر پرسپوليسى اين فينال را برگزار كرده و اميدوارم در پايان آن جشن قهرمانى را بگيريم. مى دانم كه مشكل خاصى در برگزارى بازى برگشت پيش نخواهد آمد و از اين حيث به هيچ وجه شبيه به بازى رفت در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز نخواهد بود.او در توضيح بيشتر شرايط بازى رفت ۲ تيم گفت: واقعا شرايط خوبى در تبريز نداشتيم. تعجب بيشتر من از آن است كه مسئولان آنجا پرتاب سنگ به سمت نيمكت تيم ما و كنار زمين مسابقه را تكذيب كردند. مگر مى شود پرتاب سنگ هايى به چنان بزرگى را تكذيب كرد؟ هيچ كجاى دنيا چنين نيست. مطمئن هستم اگر در هر جاى دنيا چنين شرايطى بود، بازى را قطع كرده و پس از آن درباره نتيجه اش حكم صادر مى كردند؛ اما متاسفانه با پرتاب سنگ ها و به وجود آمدن شرايط بسيار بد براى من و ديگر مربيان و بازيكنان، بازى كه تعطيل نشد هيچ، مسئولان هم اين اقدام را تكذيب كردند. متاسفانه در فوتبال ما همه چيزمان همين است و فقط حرف مى زنيم. اصلا دنبال جبران ضعف ها و كاستى ها نيستيم.دايى با تبريك به تيم سپاهان براى قهرمانى در ليگ برتر، تصريح كرد: تيم ما در آن مسابقه شايسته برد بود چرا كه فرصت هاى گلزنى زيادى را هم از دست داديم. ضمن اين كه داور مديريت لازم را بر بازى نداشت. او در اكثر صحنه ها به سود تيم سپاهان سوت زد. داور حتى نگذاشت ضربه ايستگاهى ما در دقيقه پايانى بازى زده شود و خيلى زود سوت پايان را به صدا در آورد. جالب است كه برخى مى گويند به دليل كم بودن فرصت و برگزارى مراسم جشن قهرمانى، بايد همه چيز سر وقت انجام مى شد اما سوال مى كنم اگر چنين است، پس چرا اصلا بازى كرديم؟ آيا اين مسابقه براى ما و تيم سپاهان مهم نبود؟سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس افزود: همه ديدند كه سپاهان با تمام قوا به مصاف ما آمده بود، پس حتما اين بازى برايشان اهميت داشت. من معتقدم قهرمانى ليگ امسال واقعا حق سپاهان بود چرا كه اين تيم در اواسط فصل امتيازات خوبى جمع كرد و حتى نگذاشت كار به ديدار پايانى بكشد. شنبه 1 خرداد 1389
|
T I N A |
05-22-2010 08:11 AM |
ISN - امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان با ابراز تمايل به ادامه حضور در اين تيم گفت: فصل آينده حتى اگر واعظى آشتيانى هم در استقلال نباشد و فتح الله زاده، قريب يا هر فرد ديگرى بيايد به اين تيم برنمى گردم و اگر هم پيشنهادى نداشته باشم مى روم كشاورزى مى كنم!وى افزود: اگر مى خواستم در استقلال بمانم سال گذشته زمانى كه واعظى آشتيانى ۲ بار به من پيشنهاد تمديد قرارداد با باشگاه استقلال را داد در اين تيم مى ماندم. براى فصل آينده هم حتى اگر واعظى آشتيانى برود و هر شخص ديگرى بيايد مربى استقلال نخواهم شد. بدون شك در اين تيم مربيگرى نخواهم كرد حتى اگر مديرعامل بعدى استقلال قريب يا فتح الله زاده باشد.وى افزود: سال آينده بدون شك در استقلال نخواهم بود. حتى اگر با تيمى هم قرارداد امضا نكنم يك فصل بيرون مى مانم و استراحت مى كنم اما به استقلال نمى روم. فصل آينده اگر با تيمى قرارداد امضا نكنم مى روم كشاورزى! شنبه 1 خرداد 1389
|
T I N A |
05-22-2010 08:12 AM |
ISN - محمود خوردبين گفت: داورى هاى امسال داراى اشتباهات فاحشى بود. به نظر من داورى هاى سال قبل بهتر از امسال بود. همه مربيان به قضاوت ها گلايه داشتند و بيشتر آنها از نوع قضاوت داوران به سود يك تيم خاص ناراحت بودند.وى تصريح كرد: يك بازى زيبا را از هر ۲ تيم شاهد بوديم و علت آن هم به دليل اين بود كه هيچ كدام از تيم ها تدافعى بازى نمى كردند.او با اشاره به تساوى يك بر يك اين تيم در هفته پايانى ليگ برتر مقابل سپاهان اصفهان گفت: با توجه به اينكه امتيازات اين مسابقه تاثير چندانى در جايگاه دو تيم نداشت، بازيكنان هر ۲ تيم بدون استرس فوتبال زيبايى را ارائه كردند و ديديد كه توپ هر لحظه روى دروازه يكى از دو تيم بود، البته حق ما برد بود و گل صحيح مان به اشتباه آفسايد اعلام شد.وى ادامه داد: در ديدار با سپاهان فرصت هاى بسيارى براى گلزنى داشتيم، البته آنها هم موقعيت هايى براى رسيدن به گل داشتند اما در كل ما بايد تيم برنده ميدان لقب مى گرفتيم، مطمئن هستم اگرهمين بازى را در مسابقه برگشت فينال جام حذفى مقابل گسترش فولاد تبريز انجام دهند، بدون شك پيروز خواهند شد. سرپرست تيم پرسپوليس با اشاره به ديدار برگشت اين تيم مقابل گسترش فولاد تبريز در فينال جام حذفى كشور گفت: به نظر من كار سختى مقابل گسترش فولاد تبريز نداريم اما بازيكنان نبايد خيال كنند با توجه به اينكه توانسته اند در تبريز اين تيم را شكست دهند، ديگر كار تمام شده است. البته على دايى به عنوان سرمربى تيم در اين ارتباط با بازيكنان صحبت خواهد كرد و من يقين دارم در اين ارتباط مشكلى نخواهيم داشت. خوردبين در خصوص سطح مسابقات ليگ برتر در فصل نهم گفت: به نظر من امسال سطح رقابت ها بد نبود اما مى توانست بهتر هم باشد، ايراداتى بود كه اميدوارم در سال هاى ديگر تكرار نشود كه از جمله مى توان به وقفه هاى به وجود آمده در جريان مسابقات اشاره كرد. شايد باورتان نشود به دليل همين وقفه ها تيم ما امسال ۳ بار تمرينات بدنسازى را پشت سر گذاشت. وى افزود: البته سازمان ليگ مقصر نيست، چرا كه تعطيلى مسابقات به دليل بازى هاى ملى بود و به هر حال مسابقات تيم ملى در اولويت قرار دارد اما بايد طى تعاملى بين همه بخش ها، برنامه منظمى را تدوين كرد.سرپرست تيم پرسپوليس ضمن گلايه از داورى هاى ليگ نهم گفت: داورى هاى امسال داراى اشتباهات فاحشى بود. به نظر من داورى هاى سال قبل بهتر از امسال بود. همه مربيان به قضاوت ها گلايه داشتند و بيشتر آنها از نوع قضاوت داوران به سود يك تيم خاص ناراحت بودند. تيم ما هم از اين قاعده مستثنى نيست. در بازى برابر سپاهان همگان شاهد بودند كه گل صحيح ما آفسايد اعلام شد. خوردبين با اشاره به جايگاه چهارمى تيم پرسپوليس در ليگ نهم گفت: اين جايگاه به هيچ وجه در شان باشگاه پرسپوليس نيست و يك نكته را هم بايد متذكر شوم كه خودمان باعث شديم به اين جايگاه برسيم اگر امتيازاتى كه به راحتى از دست داديم جمع مى كرديم الان اين ما بوديم كه قهرمان ليگ برتر بوديم. به طور مثال در ورزشگاه آزادى در مقابل ملوان، پيكان و شاهين بوشهر به راحتى امتيازات را از دست داديم. وى با اشاره به مصاحبه ميثاق معمارزاده دروازه بان تيم پرسپوليس مبنى بر حضور مهدى رحمتى در اين تيم گفت: ميثاق طى تماسى كه با من داشت، اين موضوع را تكذيب كرد، خوشبختانه او مشكلى با باشگاه ندارد. سرپرست تيم پرسپوليس در خصوص اخبارى كه در خصوص حضور برخى بازيكنان در اين تيم به گوش مى رسد، گفت: هيچ كدام از اين اخبار صحت ندارد چرا كه ما منتظر هستيم بازى برگشت مقابل گسترش فولاد در فينال مسابقات جام حذفى به پايان برسد تا پس از آن نام بازيكنان مازاد و نفراتى كه بايد جذب كنيم را اعلام كنيم. شنبه 1 خرداد 1389
|
T I N A |
ISN - صمد مرفاوى پس از مسابقه چهارشنبه شب مقابل پيكان با قرائت نامه اى از سرمربيگرى تيم استقلال كناره گيرى كرد اما اين استعفا هنوز توسط مدير باشگاه استقلال پذيرفته نشده است.در بخشى از نامه خداحافظى صمد مرفاوى از سرمربيگرى تيم استقلال، آمده است: خوشحالم كه مانند فصل گذشته استقلال در آسيا تحقير نشد و توانستيم به جمع ۱۶ تيم برتر قاره راه پيدا كنيم. درحالى كه فقط ۳ روز از تمديد قراردادم مى گذشت برخى به من حمله كردند با اين حال من مورد عنايت مديرعامل استقلال بودم اما بسيارى از تمديد قراردادم ناراحت بودند چون من به كسى باج نمى دهم و سلامت كار مى كنم. خوشحالم كه صمد مرفاوى هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراتور. اين القاب متعلق به خداوند است. من نمى خواهم ژنرال، سلطان و امپراتور باشم. در بخش ديگرى از نامه استعفاى مرفاوى آمده است: كارشناسانى در تلويزيون عليه من موضع گرفتند كه مشاور تيم هاى ديگر بودند. همه مى خواستند من را خراب كنند و چون با من مشكل داشتند عليه استقلال موضع مى گرفتند اما به عنوان يك خدمتگزار مى گويم كه ديگر سرمربى استقلال نيستم و استعفا مى دهم. با اين حال براى هر كسى كه بعد از من هدايت استقلال را به عهده مى گيرد آرزوى موفقيت مى كنم و چوب لاى چرخش نمى گذارم چون دلم با استقلال است. آنها با من مشكل داشتند اما كسانى كه من را اذيت كردند به خدا واگذار مى كنم و براى استقلال همواره آرزوى موفقيت دارم. شنبه 1 خرداد 1389
|
T I N A |
ISN - مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: اين هفته جلسه اى با صمد مرفاوى خواهيم داشت تا توجيهات او را براى استعفايش بشنويم. اميررضا واعظى آشتيانى در پاسخ به اين سوال كه سرانجام با استعفاى صمد مرفاوى موافقت كرديد يا خير؟ گفت: من به غير از صحبت كوتاهى كه با مرفاوى بعد از بازى با پيكان داشتم، صحبت ديگرى با او نكردم. اول از همه بايد توجيهات مرفاوى را براى اين استعفا بشنويم و بعد تصميم بگيريم. آشتيانى همچنين در يك برنامه تلويزيونى در پاسخ به اين سوال كه اگر نتوانستيد مرفاوى را براى ماندن متقاعد كنيد، گزينه آتى تان ايرانى خواهد بود يا خير؟ گفت: اول بايد تكليف مرفاوى مشخص شود. اگر او در استقلال نماند درباره سرمربى بعدى تيم در جلسه هيات مديره باشگاه استقلال تصميم گيرى مى شود. وى با اشاره به كارنامه مرفاوى در باشگاه استقلال گفت: فصل گذشته كه به پايان رسيد و مرفاوى به عنوان سرمربى انتخاب شد، همه شاهد بوديد كه از ابتداى فصل افراد و گروه ها چه رفتارهايى با او انجام دادند و برخى رسانه ها چه كارهايى انجام دادند كه استقلال نتيجه نگيرد.واعظى آشتيانى ادامه داد: كمتر مى بينيم كه يك تيم قهرمان فصل بعد جزو سه تيم اول باشد. عمدتا مى بينيم تيمى كه قهرمان مى شود، فصل آينده اش پنجم، سيزدهم يا دهم مى شود اما استقلال كه فصل قبل قهرمان شده بود اين فصل سوم شد و در ليگ قهرمانان هم از رشد مناسبى برخوردار شد و در رده بندى جهان هم استقلال از ساير تيم هاى ايران وضعيت بهترى داشت. ضمن اين كه دليلى ندارد كه استقلال و پرسپوليس همواره قهرمان شوند، امسال سپاهان قهرمان شد اما سال بعد مگر ديگر تيم ها به اين تيم اجازه مى دهند قهرمان شود. ان شا ءالله كه سپاهان سال بعد هم قهرمان شود اما، ديگر تيم ها بى كار نمى نشينند كه چند تيم خاص هر سال قهرمان شوند. وى در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا اشتباه طالب لو در استعفاى مرفاوى تاثيرگذار بود، گفت: مرفاوى پيش از بازى به من گفت كه چنين تصميمى دارد كه ما فكر كرديم او دارد تعارف مى كند اما وقتى خبر را شنيديم و متن صحبت هاى مرفاوى را در خبرگزارى ها خواندم متوجه شدم و از اين موضوع ناراحت شدم اما همان طور كه گفتم بايد ابتدا توجيهات او را بشنويم. شنبه 1 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 07:58 AM |
ISN - سياوش اكبرپور مهاجم استقلال با مسئولان تيم استيل آذين به توافق رسيد و قرارداد داخلى امضا كرد. اكبرپور پس از طالب لو و كاظمى سومين استقلالى است كه احتمالاً فصل آينده براى استيل آذين توپ خواهد زد. يكشنبه 2 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 07:58 AM |
ISN - جواد نكونام هافبك ايرانى تيم اوساسوناى اسپانيا كه دو فصل است در اين تيم بازى مى كند بعد از پايان ليگ اسپانيا گفت:معلوم نيست كه من به زودى به تهران بيايم چرا كه همچنان تمرين مى كنم و قصد دارم فصل بعد هم دراوساسونا بمانم.وى با بيان اين مطلب افزود:امسال سال خوبى بود و من كم مصدوم شدم اما مصدوميت آخر مقابل تيم لاكورونيا خيلى اذيتم كرد.او تأكيد كرد:پيشنهادى از تيم هاى آلمانى دارم اما ترجيح مى دهم كه يك فصل در اين تيم اسپانيايى بمانم.نكونام ادامه داد:هم اكنون بازيكن آزاد هستم و بايد با مسئولان اوساسونا صحبت كنم و تا قرارداد نبندم هيچ چيز مشخص نيست.وى خاطرنشان كرد:تا آخر بازى دوست دارم در اروپا بازى كنم و سعى مى كنم بتوانم به تيم هاى بزرگتر بروم. يكشنبه 2 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 07:59 AM |
ISN - على پروين سرمربى سابق تيم ملى و پرسپوليس در حاشيه افتتاحيه جام يونس شكورى گفت: من نگفته ام كه با پيشكسوتان ورزشى و هنر مثل دستمال كاغذى رفتار مى شود، بلكه منظورم اين بود كه رئيس جمهور بايد از اوضاع و احوال اين عزيزان با خبر باشد و به زندگى آنها رسيدگى شود.وى ادامه داد: من اگر حرفى مى زنم ، براى خودم نيست بلكه براى همه حرف مى زنم.خيلى از اين آدمهايى كه اينجا هستند، كسى آنها را نمى شناسد و نمى داند كه آنها در چه شرايطى زندگى مى كنند. در خارج از ايران به پيشكسوتان احترام مى گذارند و از آنها استفاده مى كنند اما پيشكسوتان ما در ايران خانه نشين هستند. بايد به آنها احترام گذاشت و شان آنها را حفظ كرد.او كه با حسين هدايتى خيلى دوستانه و صميمانه كنار هم بودند و بازى را نگاه مى كردند، در مورد احتمال بازگشتش به استيل آذين گفت: من و حسين هدايتى دوستان قديمى هستيم و هميشه با هم رابطه خوبى داشته و داريم. هر كمكى هم از دستم برآيد به هدايتى مى كنم چون در عالم رفاقت اين حرفها معنى ندارد. على پروين در مورد احتمال قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: مطمئن باشيد پرسپوليس قهرمان مى شود. در تبريز بازى را يك بر صفر برده اند و در آزادى مشكلى براى قهرمانى ندارد. پيشاپيش به على دايى و پرسپوليسى ها تبريك مى گويم. يكشنبه 2 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 07:59 AM |
ISN - رئيس كميته پزشكى فدراسيون فوتبال از اعلام نتايج منفى نمونه هاى آزمايش دوپينگ بازيكنان خبر داد. احمد هاشميان گفت: پاسخ ۲۰ نمونه كنترل دوپينگ ارسالى به آزمايشگاه كلن آلمان صبح امروز دريافت شد كه بر اساس آن كليه نمونه ها از وجود ماده ممنوعه منفى اعلام شد. وى در ادامه افزود: اين نمونه ها متعلق به بازيكنان ليگ برتر، فوتسال، ليگ دسته يك و دو بود. يكشنبه 2 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 08:00 AM |
ISN - باشگاه سپاهان خبر حضور طالب لو در اين تيم را رد كرد. روابط عمومى باشگاه سپاهان اعلام كرد كه خبر حضور وحيد طالب لو در تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در فصل آتى صحت ندارد و باشگاه براى جذب وى برنامه اى را در دستور كار نداشته است. برخى رسانه ها در چند روز گذشته خبر ازاحتمال حضور وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال در سپاهان براى همراهى در فصل آتى داده بودند. يكشنبه 2 خرداد 1389
|
T I N A |
05-23-2010 08:01 AM |
كاشانى: پرسپوليس قطعا قهرمان جام حذفى خواهد شد
تهران IranSport.Net - حبيب كاشانى مديرعامل تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس قطعا قهرمان جام حذفى خواهد شد. اميدوارم جشن قهرمانى پرسپوليس هم مانند جشن واليباليستهاباشكوه برگزار شود.وى اظهارداشت: دايى قطعادرپرسپوليس مى ماند و از اين تيم جدا نخواهد شد همچنين باوجود شايعاتى كه هر روز در رسانه ها اعلام مى شود هنوز با هيچ بازيكنى به توافق نرسيديم و اين اسامى كه از سوى روزنامه ها و مطبوعات نوشته مى شود كذب محض است.او در پايان خاطرنشان ساخت: اميدوارم در روز فينال ۱۰۰ هزار هوادار به ورزشگاه آزادى بيايند و با حضور تماشاگران جشن قهرمانى باشكوهى را برگزار كنيم.
تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 2 خرداد 1389
|
Omid7 |
05-23-2010 10:06 AM |
استيل آذين بنفش مي شود
استيل آذيني ها در فصلي که هنوز آغاز نشده با مدل تيم فيورنتينا با لباس بنفش در ميدان حاضر خواهند شد.
استيل آذين که در ابتداي تشکيل همواره قصد داشته خود را به عنوان تيم دوم پرسپوليس معرفي کند اکنون با مديريت جديدش به دنبال ايجاد هويت مستقل است.
اين باشگاه خصوصي که به گفته مديرعاملش تا روز سه شنبه با 9 بازيکن بزرگ ايران قرارداد امضا خواهد کرد، در فصل جديد براي کاهش حساسيتها پيراهن قرمز را از تن خارج کرده و بنفش به تن خواهد کرد، رنگي که در ليگ ايران تيم ديگري آن را به تن نمي کند.
توافق پنهاني استيل آذين با اکبرپور، کاظمي، مبعلي و مازيار زارع
استيل آذين مذاکراتي با برخي ستاره هاي فوتبال ايران داشته که به عقد قرارداد داخلي با دو بازيکن شاخص و توافقهاي پنهاني با چند بازيکن ديگر منجر شده است که طي روزهاي آينده قرارداد داخلي اين نفرات نيز امضا مي شود.
به نقل از سايت گل، حسين کاظمي و سياوش اکبرپور که در فهرست خريد استيل آذين قرار گرفته اند پس از تماسهايي که علي کريمي با اين دو بازيکن برقرار کرد راهي باشگاه استيل آذين شده و در حضور حسين هدايتي و مصطفي آجرلو قرارداد داخلي را امضا کرده اند و قرار است بخشي از مبالغ قراردادهايشان را طي روزهاي آينده دريافت کنند.
همچنين حسين هدايتي با مدير برنامه هاي ايمان مبعلي و مازيار زارع نيز به توافقهايي دست يافته و احتمالا اين دو لژيونر ايراني حاضر در ليگ امارات نيز قرارداد داخلي امضا مي کنند.
ميلاد زنيدپور، آرش برهاني، جواد کاظميان، مهرزاد معدنچي، ابراهيم توره، جان واريو، عماد رضا و ادينهو نيز از جمله نفراتي هستند که در فهرست خريد باشگاه استيل آذين قرار گرفته اند و احتمالا طي روزهاي آينده با برخي از اين نفرات قرارداد داخلي منعقد شود.
البته باشگاه استيل آذين نسبت به عقد قرارداد با عمادرضا، توره و جان واريو ترديدهايي دارد؛ زيرا با وجود مذاکرات انجام شده احتمال مي رود با توجه به اينکه اين نفرات هم جزء سهميه ليگ برتري و هم جزء سهميه بازيکنان خارجي محسوب مي شوند از جذب برخي از آنها صرف نظر کرده و در نهايت فقط يک نفر از آنها را به خدمت بگيرند.
وحيد طالب لو و ميثاق معمارزاده نيز از جمله نفراتي هستند که مدنظر باشگاه استيل آذين قرار دارند و مذاکراتي با اين دو دروازه بان انجام شده است، اما احتمال دارد با لغو ممنوعيت جذب دروازه بان خارجي عقد قرارداد نهايي با اين دو نيز منتفي شود.
ابراهيم زاده: مي خواهم به ذوب آهن فکر کنم
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با بيان اينکه به پيشنهاد باشگاه مس پاسخ منفي داده اولويت خود را ادامه همکاري با ذوب آهن اعلام کرد.
منصور ابراهيم زاده در گفتگو با فارس درباره آخرين شرايط ذوب آهن و شايعه حضورش در سپاهان اظهار داشت: حضورم در سپاهان کاملاً شايعه است، چون نه کسي در اين زمينه به من پيشنهاد داده و نه اينکه خودم به اين موضوع فکر کرده ام. شنيده ها حاکي است امير قلعه نويي با سپاهان به توافق رسيده و اين مربي براي فصل آينده نيز هدايت سپاهان را بر عهده خواهد داشت.
وي درباره پيشنهاد مس کرمان گفت: از اين تيم پيشنهاد داشتم، اما به دليل قولي که به مسؤولان ذوب آهن داده بودم، به مس پاسخ منفي دادم و از آنها عذرخواهي کردم.
ابراهيم زاده در مورد شايعه جدايي محمدرضا خلعتبري عنوان کرد: اگر خلعتبري بخواهد بماند شرايطش به وضعيت باشگاه برمي گردد. مصاحبه هاي خلعتبري گواهي مي دهد او قصد دارد ذوب آهن را ترک کند و با توجه به اينکه وي بازيکن آزاد است مي تواند آزادانه تصميم گيري کند.
وي در مورد شايعه حضور حسن اشجاري در الوحده امارات گفت: اشجاري يک سال ديگر با ذوب آهن قرارداد دارد و اگر مي خواهد از تيم جدا شود بايد رضايت باشگاه را جلب کند.
وي افزود: من به عنوان سرمربي تيم علاقه ندارم بازيکني را به اجبار حفظ کنم، بنابراين هر مهره اي که نخواهد با جان و دل براي ذوب آهن بازي کند مي تواند برود. اگر اشجاري هم مانند خلعتبري علاقه اي به ماندن نداشته باشد، براي رفتنش به او کمک خواهيم کرد.
شکايت مالک پيام از سخنگوي سابق باشگاه
سخنگوي جديد باشگاه پيام گفت: صفايي به علت حرکات غيراخلاقي حکم آبادي در زمان حضور در باشگاه پيام از وي به دادگاه شکايت کرد.
احمدرضا جهان پناه در گفتگو با فارس، در خصوص مخالفت استاندار خراسان با استعفاي مديرعامل باشگاه پيام اظهار داشت: صفايي مالک باشگاه اعلام کرده به علت اينکه باشگاه پيام خصوصي است خود وي نيز در مورد مسائل اين باشگاه تصميم گيري مي کند. وي در مورد عزل و نصبهاي مديران باشگاه پيام خاطرنشان کرد: متأسفانه مسعود حکم آبادي، سخنگوي سابق باشگاه برخوردهاي ناشايستي انجام مي داد. وي چندين بار عليه خداداد عزيزي مصاحبه کرد، در حالي که به او يادآوري مي کردم در حدي نيست که بخواهد در مورد خداداد صحبت کند.
جهان پناه با اشاره به اخراج حکم آبادي افزود: نمي دانم چرا افراد پس از برکناري، تازه صحبتهايشان يادشان مي آيد؟ تا زماني که حکم آبادي در باشگاه فعاليت داشت همه چيز خوب بود، اما معلوم نيست چه اتفاقي افتاد که به يک باره همه چيز تغيير پيدا کرد.
|
T I N A |
05-24-2010 08:17 AM |
ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: دوست دارم با يك بازى زيبا در ۹۰ دقيقه قهرمان جام حذفى شويم.وى اظهار داشت: ديدار حساسى باگسترش فولاد تبريز داريم و دوست دارم ۹۰ دقيقه بازى زيبا از پرسپوليس ارائه شود و در كنار اين موضوع قهرمانى را بدست آوريم. او افزود: از عملكرد بازيكنان در نيمه دوم راضى هستم و اعتقاد قلبى دارم كه اگر در بازى مقابل نماينده تبريز مانند ۴۵ دقيقه دوم بازى با سپاهان باشيم مى توانيم برد شيرينى را تجربه كنيم. البته قبول دارم كه بايد مراقب حريف باشيم.كاشانى تصريح كرد: خوشحالم كه در تبريز برنده بوديم اما آن بازى را بايد فراموش كنيم و فريب آن نتيجه را نخوريم. ما بايد يك روز به ياد ماندنى را براى ۱۲۰ هزار هوادار رقم بزنيم كه در شان آنها باشد. سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: هواداران ما قطعا وقتى به ورزشگاه آزادى مى آيند به دنبال ديدن بازى زيبا هستند. هرگز دوست نداريم آنها دست خالى از ورزشگاه بروند و منتظر اين باشند كه فقط چند دقيقه جشن شادى را در پايان بازى ببينند بلكه دوست داريم ۹۰ دقيقه طوفانى را براى آنها به نمايش بگذاريم. البته از هواداران مى خواهم ثابت كنند انتخاب AFC كه پرسپوليس را داراى بيشترين هواداران باتعصب در آسيا معرفى كرده بيهوده نبوده است. كاشانى يادآور شد: اين موضوع مى تواند با دادن شعارهاى خوب و تشويق پرسپوليس در ورزشگاه آزادى محقق شود. ما نبايد به حريف بى احترامى كنيم و اگر كرى خوانى در اين بازى بوده است آن را با يك رقابت جذاب به نفع خودمان تمام كنيم. كاشانى درباره وضعيت تيم گفت: يكدلى را در بين نيمكت نشينان، كادر فنى و مسئولان باشگاه پرسپوليس مى بينم درست همانند سال ۱۳۸۶ كه ما قهرمان ليگ برتر شديم. اميدوارم فردا با يك جشن به ياد ماندنى مسافر آسيا شويم تا شايستگى هاى خودمان را باز هم به آسيايى ها ثابت كنيم و نشان دهيم جاى پرسپوليس در فصل گذشته ليگ قهرمانان خالى بود. دوشنبه 3 خرداد 1389
|
T I N A |
05-24-2010 08:18 AM |
ISN - على انصاريان بازيكن تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: در فينال جام حذفى در ورزشگاه آزادى بازى بسيار زيبايى به نمايش مى گذاريم. وى افزود: تمرين هاى منظم و بسيار خوبى در روزهاى اخير پشت سر گذاشتيم و از هر لحاظ آماده بازى حساس با تيم پيروزى هستيم.او گفت: تيم فوتبال پيروزى حريف سرسختى براى هر تيمى است اما با شناخت كاملى كه از اين تيم داريم از تمام فرصت هاى خود براى پيروزى استفاده مى كنيم.بازيكن تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز خاطر نشان كرد: از آنجا كه هواداران خونگرم تبريز انتظار بسيارى از تيم خود دارند، اميدوارم در ورزشگاه آزادى قهرمانى را جشن بگيريم. دوشنبه 3 خرداد 1389
|
T I N A |
ISN - جمشيد خطيبى مديرعامل باشگاه فرهنگى و ورزشى گسترش فولاد تبريز گفت: كاپ قهرمانى جام حذفى باشگاه هاى كشور مال تبريز است و با ارايه يك بازى پرهيجان و تهاجمى آن را به تبريز مى بريم.وى با بيان اينكه تيم تهرانى از نظر فنى مشكلات فراوانى دارد، افزود: در بازى رفت فقط شانس پرسپوليس بالا بود كه توانست در برابر حملات پر دامنه ما مقاومت كرده و تنها در دو حضور خطرناك خود به گل دست يابد. وى اضافه كرد: اگر در تهران نيز همچون ورزشگاه يادگار امام (ره) بازى كنيم بدون ترديد پرسپوليس شانسى براى قهرمانى جام حذفى نخواهد داشت.خطيبى با اشاره به مسايل حاشيه اى به وجود آمده پس از بازى رفت، خاطرنشان كرد: هيچ جو منفى در تبريزى وجود نداشت و اين جوسازى ها مال پرسپوليسى هاست تا در تهران بتوانند ما را شكست دهند. وى گفت: با وجود همه اين جوسازى ها كه در تهران شروع شده است ، پرسپوليس را شكست مى دهيم. خطيبى اضافه كرد: هواداران پرسپوليس در ورزشگاه آزادى هر چقدر هم زياد باشند، قرار نيست جاى بازيكنان بازى كنند و تيم گسترش فولاد با تمام توان خود درصدد است تا در اين ديدار سرنوشت ساز برنده بازى باشد. دوشنبه 3 خرداد 1389
|
T I N A |
ISN - اركستر ۵۰ نفره داريوش خواجه نورى امروز در بازى فينال پرسپوليس-گسترش فولاد تبريز، قبل و بعد از بازى كنسرت خود رابرگزارمى كند. خواجه نورى آهنگساز و سرپرست گروه گفت: براساس برنامه ريزى اركستر ۵۰ نفره بنده قبل و بعد از بازى در اين استاديوم كنسرتى را برگزار مى كند. او ادامه داد: قبل از اين بازى، اركستر قطعاتى از بنده را همچون كلبه، پرنده، دنياى رنگى و ... را اجرا خواهد كرد و بعد از بازى و در جشن احتمالى قهرمانى پرسپوليس سرود رسمى اين تيم را براى اولين بار با اركستر بزرگ اجرا مى كنيم. اين خواننده بيان داشت: در اجراى سرود پرسپوليس، بازيكنان فعلى كه در مسابقه حضور دارند نيز در كنار اركستر اين سرود را مى خوانند. اين نوازنده گيتار با اشاره به سازبندى اركستر گفت: تقريبا ۱۲ ويلن، سازهاى پاپ و گروه كر اركستر ۵۰ نفره ما را تشكيل مى دهند كه البته به خاطر مقررات استاديوم تمامى نوازندگان، از هنرمندان مرد هستند. خواجه نورى در خاتمه خاطرنشان كرد: سرود رسمى پرسپوليس براى اولين بار در اين روز با اركستر بزرگ اجرا مى شود. دوشنبه 3 خرداد 1389
|
T I N A |
05-24-2010 08:19 AM |
ISN - هادى عقيلى مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: خبر مذاكره ام باپرسپوليس و على دايى اصلا صحت ندارد و همه اين حرفهايى كه زده مى شود در حد شايعه است.وى اظهارداشت: فرصت كافى براى تصميم گيرى در مورد تيم آينده ام را در اختيار دارم اما همه اين حرفهايى كه در مطبوعات مى نويسند كه كارم با پرسپوليس تمام شده در حد شايعه است.او افزود: از شرايط فعلى كه در سپاهان دارم، كاملا رضايت دارم و در اين تيم راحت بودم بنابراين امكان ماندنم در سپاهان بيشتر از هر تيمى است.مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان در خصوص علاقه پرسپوليسى ها در مورد حضور وى و سيدجلال حسينى در اين تيم ادامه داد: در مورد حضور حسينى در پرسپوليس نظرى ندارم زيرا وى بايد در خصوص آخرين وضعيتش صحبت كند اما تا اين لحظه هيچ مذاكره اى با پرسپوليس انجام ندادم. البته زمان زيادى تا پايان فصل نقل و انتقالات باقى مانده و من هم پيشنهادات زيادى ندارم و در اين زمان باقيمانده بهترين تصميم را خواهم گرفت. دوشنبه 3 خرداد 1389
|
T I N A |
05-24-2010 08:19 AM |
http://www.iransport.net/News/image_...is_rooz_20.gif
برنامه هاى جشن قهرمانى پرسپوليس اعلام شد
تهران IranSport.Net - برنامه هاى جشن قهرمانى تيم فوتبال پرسپوليس اعلام شد.عباس عليپورمدير روابط عمومى باشگاه پرسپوليس درباره برنامه باشگاه پرسپوليس براى برپايى جشن قهرمانى جام حذفى در ورزشگاه آزادى عنوان كرد: اميدواريم پيروز شويم و عنوان قهرمانى را به خود اختصاص دهيم. براى برپايى جشن قهرمانى در ورزشگاه برنامه هاى خاصى داريم و جشن ويژه اى رابرگزار خواهيم كرد. وى گفت: نورافشانى از طبقه دوم ورزشگاه آزادى يكى از آيتم هاى جشن قهرمانى است. اقامه نماز شكر با حضور كليه بازيكنان، اعضاى كادر فنى و مديران باشگاه در زمين چمن ورزشگاه و خواندن دعا با كمك هواداران از ديگر برنامه هاى ما براى جشن قهرمانى بعد از بازى است. عليپور تاكيد كرد: با هماهنگى هاى صورت گرفته تصميم داريم از ۳ تن از پيشكسوتان پرسپوليس كه وى درباره جوايز در نظر گرفته شده براى بازيكنان در صورت قهرمانى در جام حذفى تصريح كرد: جوايز مورد نظر به باشگاه ارائه و توسط مديريت باشگاه تأييد شده است و در اولين فرصت بعد از پيروزى برابر گسترش فولاد به بازيكنان پرداخت خواهد شد. مدير روابط عمومى باشگاه پرسپوليس در مورد ليست مازاد بازيكنان اين تيم عنوان كرد: هنوز فهرستى از سوى كادرفنى به باشگاه در مورد بازيكنان مازاد يا بازيكنانى كه قرار است در فصل آينده جذب شوند ارائه نشده است. يك روز بعد از ديدار جام حذفى با هماهنگى كاشانى اين فهرست اعلام مى شود تا پيگيرى هاى لازم انجام شود. وى با اشاره با استقبال احتمالى بى نظير هوادارن پرسپوليس از فينال جام حذفى اظهار داشت: احترام خاصى براى هواداران گسترش فولاد قائل هستيم، اما به ما اجازه دهيد كه انتظار حضور ۱۲۰ هزار تماشاگر را در ورزشگاه داشته باشيم. به همين منظور نتواستيم بيشتر از ۱۰ درصد ظرفيت ورزشگاه را به تيم ميهمان اختصاص دهيم تا با حضور تمام هواداران جشن قهرمانى را در آزادى برگزار كنيم.
تاريخ مخابره پيام:دوشنبه 3 خرداد 1389
|
اکنون ساعت 02:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|