![]() |
امام زاده حسن(ع)اسلام آبادغرب آماده پذیرایی از زائرین و مسافران نوروزی است
|
سلام وه شازه سن
ممه خوه م منال شازه سنم من خودم متولد روستای هرسم هستم و بارها وبارها به این مکان زیارتی سیاحتی رفتم از اون بالا میتونم روستامونو از 3کیلو متری ببینم روبروی امام زاده قبرستان روستاهای اطرافه حتی اقوام درجه یک خودم هم اونجا دفن شده اند وپشت امام راده طبیعت زیبایی هست برکه ای اونجاس به اسم ماشالگان چندیب بار اونجا شنا کردم |
35 نفر بر اثر غرقشدن و برقگرفتگی در استان كرمانشاه جان باختند
|
نوروز در میان ایل كلهر و مردم مناطق غرب استان كرمانشاه
|
جابجایی وسایل منزل و مراكز تجاری و صنعتی در ایام نوروز بدون هماهنگی پلیس ممنوع است
|
قیمت هركیلوگرم پرتقال شب عید در كرمانشاه یك هزار ریال كاهش یافت
|
بیستون آماده استقبال از یك میلیون گردشگر نوروزی است
|
جنگ شادی در اماكن گردشگر پذیر استان كرمانشاه اجرا می شود
|
نگاهی به بازار سنتی كرمانشاه
|
پیام تبریك استاندار كرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سال جدید
|
روزانه 20 كاروان زوار عتبات عالیات از قصرشیرین به عراق سفر می كنند
|
در اولین روز از سال نو/ كرمانشاهیان با اهدای گل از مهمانان استقبال كردند
|
همكاری رانندگان در اولین روز از نوروز قابل تحسین بود
|
معبد آناهیتا؛ محبوب گردشگران/
|
تاكسیها حق افزایش كرایه ندارند/ قاطعانه برخورد می كنیم
|
استان كرمانشاه در پایان اولین روز سال نو پذیرای بیش از 379 هزار مهمان بود
|
خبری خوش برای رانندگان/ تخلف نكنید تا نمرات منفی تان پاك شود
|
بارش باران از روز سه شنبه آغاز می شود
|
بدنبال ورود چشمگیر مهمانان نوروزی/ ظرفیت اماكن اقامتی استان كرمانشاه پر شده است
|
بارندگی تا پایان هفته جاری ادامه دارد
|
سراب هرسم محیطی آرام و دلپذیر برای مهمانان نوروزی است
|
ماسوله استان كرمانشاه/ گردشی در غرب با رنگ و بوی شمال!
|
'كانی بل' چشمه ای زلال و بلورین، در انتظار گردشگران نوروزی است
|
در ایام نوروز امسال/ راهداران، حضوری فعال در راههای استان دارند
|
استاندار كرمانشاه: فرصتی بی نظیر برای فعالیت دانش آموختگان كشاورزی در زمینه توسعه باغات فراهم شده است
|
خوش به حال هتل دارها(مخصوصاً هتل جمشيد) براي ما بدبخت بيچاره ها فقط ترافيك و شلوغي و كوهي از زباله در مناطق طبيعي باقي مي مانه!!
|
هميشه همينه ميگن ولي بعد از مدتي تسليم راننده تاكسي ها ميشن!!
حالا فرضاً نرخ كرايه ها يه تانستن كنترل كنن قيمت گوشت و ميوه و سبزي و دارو و ويزيت دكتر و ...كه عنقريب چند برابر ميشه چه موكنن؟؟ |
انفجار یك واحد مسكونی در كرمانشاه دو كشته بر جای گذاشت
|
نشت گاز موجب انفجار یك واحد مسكونی در كرمانشاه شد
|
ثبت نام كارآفرینان برتر استان كرمانشاه آغاز شد
|
آثار تاریخی بیستون و طاق بستان، ردپایی از بشریت باستان ایران زمین هستند
|
ورود مسافران نوروزی به استان كرمانشاه 13 درصد افزایش یافت
|
ورود مسافران نوروزی به كرمانشاه درنوروز91 نسبت به سال قبل 15 درصد رشد داشت
|
مردم ماهی های قرمز را در مراكز تعیین شده رهاسازی كنند
|
نوروز 91 بالغ بر 800 هزار نفر از آثار باستانی بیستون بازدید كردند
|
کرمانشاه، دومین استان پاراگلایدر كشور
|
روستای چمه؛ یادگار شهر باستانی دینور
روستای چمه؛ یادگار شهر باستانی دینور کرمانشاه - خبرگزاری مهر: روستای چمه با داشتن چشم اندازهای زیبا و طبیعی، یادگاری از شهر باستانی دینور است. به گزارش خبرنگار مهر، این روستا که بر خاکهای شهر بزرگ و باستانی دینور بنا شده است یکی از روستاهای موفق در زمینه های کشاورزی، دامپروری و تربیت نیروی انسانی ظرف چند دهه است. زمین های کشاورزی این روستا با توجه به بافت مرغوب خاک و آب و هوای متناسب هر سال 2 و 3 بار کشت و برداشت می شود و از حیث بهره دهی نسبت به سایر مناطق استان قابل توجه است. وفور آب رودخانه دینور، در این روستا نعمت بزرگی را برای کشاورزان فراهم کرده است تا با استفاده مناسب از آن، راندمان تولیدات کشاورزی خود را بالا ببرند. در کنار این همه نعمات خدادادی وجود کوه پر برکت "حجر" در جنوب این روستا که پوشیده از انواع درختان میوه جنگلی و گیاهان دارویی و پوشش خوب گیاهی است، ارزش اقتصادی و دینی این روستا را دو چندان کرده است. گیاهان دارویی و شفابخشی چون ریواس انجیرکوهی، زالزالک، برزا، رازیانه، ازبوه، گل پونه، گل خاوربون، انجیر کوهی، قارچ و بادام کوهی که در کوه حجر این منطقه به فراوانی یافت می شود، روستانشینان این روستا و روستاهای همجوار را از حیث گیاهان غذایی و دارویی بی نیاز ساخته است و بازهم به یمن پوشش گیاهی کوه حجر نیز تولیدات غلایی در این روستا دامپروری نیز از رونق خاصی برخوردار است. http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...74881_orig.jpg دامپروران با استفاده از مراتع وسیع کوه و تپه های کوه حجر ماه های طولانی از سال از هزینه دادن علوفه بی نیاز و دامهای خود را در مراتع می چرانند که نه تنها از حیث اقتصادی بلکه از لحاظ پرورش مناسب دام به خاطر تغذیه از گیاهان سرشار از ویتامین و پروتئین و دارای عطرهای خوشبو طبیعی حرف نخست را در پرورش دام و تولیدات لبنی می زند. بخشدار دینور در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: به طور کلی بخش دینور دارای سه دهستان شامل دهستانهای دینور، دهستان مرکزی و دهستان کندوله است، این بخش از توابع شهرستان صحنه از استان کرمانشاه بوده که دارای 104 روستا است. کیومرث ویسی تاکید کرد: یکی از روستاهای موفق این بخش، روستای چمه است که تا مرکز بخش یعنی شهر میان راهان 5 کیلومتر فاصله دارد و فاصله این روستا تا قله معروف بیستون 25 کیلومتر است. در دوران صفویه که "شیخ علی خان زنگه" حاکم کرمانشاه بوده، منطقه دینور یکی از مناطق پر رونق استان بوده و از حیث تاریخی دارای سوابق تاریخی درخشانی است. در این بخش 150 خانوار شهید زندگی می کنند و برخی از فرماندهان جنگ تحمیلی از فرزندان مردم این منطقه بوده، شهید سرلشگر "جانعلی کرمی" قائم مقام قرارگاه نجف اشرف، قائم مقام لشکر 4 بعثت و فرمانده برون مرزی قرارگاه رمضان و شهیدان مجید و قنبرعلی زارعی از این منطقه به درجه رفیع شهادت نائل شده اند. سراب "سالی" در دامن کوه حجر که در حدود یک کیلومتری روستا چمه واقع است یکی از سراب های زیبا و پر جاذبه این بخش است. http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...38938_orig.jpg عمده محصولات این بخش چغندرقند، کلزا، آفتاب گردان، لوبیا، نخود، گندم، جو،عدس، ذرت و یونجه است. در این روستا بیش از 90 درصد محصولات آبی راندمان تولیدات کشاورزی را چشمگیر کرده است. در دهستان مرکزی بخش دینور 90 درصد روستاها دارای گازکشی هستند و این درصد در دهستان کندوله 60 درصد است و در دهستان "موینه" در سال 91 پروژه گازرسانی به خانه های روستایی اجرا خواهد شد. در این بخش، شهرداری استقرار یافته و خدمات قابل توجهی را ارائه کرده و برنامه ریزی های خوبی در دست مطالعه و اجرا دارد. کیومرث ویسی گفت: بیش از 70 درصد روستاهای بخش از طرح هادی برخوردارند و طرح هادی در سال 91 در 5 روستای بخش به اجرا درخواهد آمد. براساس این گزارش، باتوجه به موقعیت های مناسب نام برده شده در متن گزارش، باغداری یکی از بخش های عمده فعالیت در بخش کشاورزی بوده و مقادیر فراوانی سیب درختی صادراتی، انگور، تخمه آفتاب گردان به خارج از کشور صادر می شود. |
وای من اینقدر از گاز میترسم که نگو .
هم از نشتش هم این گاز کرمانشاه حتی اگه منفجر نشه خود بوش ادمو میکشه در دراز مدت دچار صد تا بیماری نشده باشیم تا الان خیلی شانس اوردیم واقعا مسئولین باید یه فکری برای گاز کرمانشاه بکنن خیلی بوش بده خیلی بوش زیاده مردم میگن این گاز تصفیه نشده ی ایلامه اینقدر بوش میاد ولی من یادمه اون سالهای اول گاز کرمانشاه و محله ی ما بوش نمیومد . خدا به بازماندگان اون حادثه صبر بده . |
من همیشه وقتی میرم روانسر میبینم که توی ویس القرن (روستای کنار ویس) مشغول هستند دیدنش برای ما هم جذابه
البته واقعا اون نقطه ای رو که در نظر گرفتن برای این کار کلا نمای خیلی قشنگی داره . |
چهره شهر كرمانشاه امسال تغییر می كند
|
اکنون ساعت 11:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |