![]() |
آخر روزی دلت را خواهم برد اگر بار سفر بندی اگر تا سرزمینی دور بگریزی به دنبالت پروانه خواهم شد راه گریزی نیست بیا محبوب دل من شو .... |
|
من از فــــراسوی زمــــان می آیم از آنجا که فقط بـــاد میماند و رد پــــای به جا مانده مـــا ...! |
خسته شدم می خواهم در آغوش گرمت آرام گیرم.خسته شدم بس که از سرما لرزیدم... بس که این کوره راه ترس آور زندگی را هراسان پیمودم زخم پاهایم به من میخندد... خسته شدم بس که تنها دویدم... اشک گونه هایم را پاک کن و بر پیشانیم بوسه بزن... می خواهم با تو گریه کنم ... خسته شدم بس که... تنها گریه کردم... می خواهم دستهایم را به گردنت بیاویزم و شانه هایت را ببوسم... خسته شدم بس که تنها ایستادم |
پــس از مــن کســی اگــر تــرا ببــوســد روی لبهــایــت تــاکستــانــی را خــواهــد یــافــت کــه مــن کــاشتــه ام . . . |
|
بی تو ترک برداشتم و به هر بهانه ای دلم می شکند گاهی گم میشوم پشت پنجره ها و سکوتم را بغض می کنم تا نشنود صدای شکستنم را ... |
شـــــاعـر نیستــــــ ـــــم |
اگر تمام ستاره های آسمان را به شب من بیاوری این تاریکی ، روشن نخواهد شد!! برای من تنها "چشم" تو کافی ست!! دریغش نکن ... |
گمم نکن.....
در گوشه ای از حافظه ات می نشینم آرام..... فقط بگذار بمانم...... |
مرا چه به تنهایی و سکوت ؟ نقاشی می کشم دنیای وارونه ام را از اینجا تا بی انتهایی تو رنگ در طرح بوسه ای بر باد درختی در آغوش خاک آسمانی بی ماه طبیعتی برهنه و من چشمانم حکایت ها دارد ... |
بزن زیر گریه
نزار امشبم با يه بغض سر بشه بزن زير گريه ، چشات تر بشه بزار چشماتو خيلي آروم رو هم بزن زير گريه سبک شي يه کم يه امشب غرورو بزارش کنار اگه ابري هستي بالذت ببار هنوزم اگه عاشقش هستي که نريز غصه هاتو تو قلبت ديگه غرورت نزار ديگه خستت کنه اگه نيست بايد دل شکستت کنه نميتوني پنهون کني داغوني نميتوني يادش نباشي به اين آسوني هنوز عاشقيو دوسش داري تو نشونش بده اشکاي جاريتو نميتوني پنهون کني داغوني نميتوني يادش نباشي به اين آسوني http://www.paroos52.com/modules/Foru...os_lcdefgh.gif |
مجنون چو حديث عشق بشنيد اول بگريست، پس بخنديد از جای چو مارحلقه برجست در حلقه زلف کعبه زد دست ميگفت گرفته حلقه دربر کامروز منم چو حلقه بر در در حلقه عشق، جان فروشم بی حلقه ی او مباد ، گوشم يارب به خدايی خدائيت وانگه به کمال پادشاهيت کز عشق به غايتی رسانم کو ماند ، اگرچه من نمانم ! گرچه زشراب عشق مستم عاشق تر ازين کنم که هستم! |
از روزی که نامتـــ |
وای ....! عجب غوغا میكنند در من ... واژه هایی كه به وزن " تو" شعر میشوند !!! |
|
آدم وقتی یه حس تکرار نشدنی رو با یکی تجربه می کنه ؛ |
تمام شعرهای عاشقانه جهان شبیه توأند! تو اما ... پشت استعاره ای ایستاده ای که به ذهن هیچ شاعری نخواهد رسید ... |
تــــــو کـــه غـــریبــــــه نیستـــــی! |
مهربانی تو سرپناهی است تا پرندگان پاییز را از زمستان این کوچه بگذراند ... |
قطار می رود....تو می روی..... تمام ایستگاه می رود............ و من چقدر ساده ام که سالهای سال ،در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام!! (قیصرامین پور) |
چه خرد سال است ساده می نگرد،ساده می خندد
ساده می پوشد،دل من از تبار دیوارهای کاگلی ست ساده می افتد.....ساده می شکند.....ساده می میرد |
صبر کن....
برگرد........ چمدانهایمان اشتباه شده ! دلم را به جای خاطراتت بردی....! |
بهار را ... |
تاس هایت را دوباره بریز!
این جفت "یک"، ارزش "دو" را ندارد! به هم نخواهیم رسید! |
اگر امشب هم از حوالی دلم گذشتی
آهسته رد شو....غم را با هزار بدبختی خوابانده ام |
عشق را
با تمام وجود فریاد خواهم زد تا به دنیا ثابت کنم تمام مسیر ها به طرف مشترک مورد نظر اشغال نمی باشد!! |
خوشـــــــــ به حـــال خــــــــــــــدا |
|
عمر خود را در غریبی باختم،در ره عشق کسی دل باختم، |
تو خورشیدی و من |
من عاشق ترین آفتاب گردان مزرعه عشق بودم |
من از تکرار نام تو |
در غریبانه ترین لحظه ی تنهایی خود |
برای بعضی دردها نه میتوان گریه کرد... |
یکی پرسید که که اندوه تو از چیست |
من سرد هستم ... |
آسمان را قسمت کردند |
پنجره های مه گرفته