![]() |
|
/همگام باجامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
جي سونگ پارک: فعلا به اروگوئه فکر مي کنيم نه حريف بعدي |
كاهش چشمگیر فاصله فوتبال آسیا با دیگر قاره ها |
تائهسو: آرزوي بازي براي منچستر يا چلسي دارم |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/ |
نقل قول:
سلام در مورد نتایج جام جهانی برای آفریقای جنوبی الان 2 بحث موجود هست...یکی کسانی که نظر شما رو دارن و میگن هم از لحاظ اقتصادی و هم از بسیاری موارد برای افریقا سود داره و یه عده دیگر نظره دیگه ای ندارن و میگن برای بازیهای جام جهانی ورزشگاه های مجهز و بزرگ و انواع و اقسام ساختمانها سااخته شد و پول های زیادی هم خرج شد برای ساخت این مکان ها ولی بعد از اتمام این بازیها این ورزشگاه ها و مکان ها بلا استفاده خواهند بود..... من به شخصه بیشتر با نظر دوم موافق هستم و احساس می کنم اگر مسئولان کشور افریقای جنوبی فکری نکنند مطمئننا دوباره مشکلات گذشته به سراغشون میاد و شاید هم بدتر....چون ورزشگاه ها و ساختمانها همیشه به صرف هزینه دارند تا سرپا باشند ;) |
الان اروگوئه 1-0 از کره جلو افتاد واگر اتفاق خاصی نیافته با این بازی که داره انجام میده تقریبا صعودش حتمیه...
بازی غنا وامریکا هم چون دو تا تیم قدرتی هستن وجزءبهترین تیمهای قدرتی دنیا هستن..به شخصه امیدوارم که امریکا صعود کنه... 2-1 به نفع امریکا |
سی و چهار رای
ایتالیا همچنان در صدر . |
نقل قول:
بدون شرحححححححححححححح!!!!!!!!!!!!! |
| اکنون ساعت 10:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |