![]() |
سلاو کوره کورده کلامد هموی باشه زور هز دکم که هاولاتیک وام هیه. بود افتیخار اکم ان شا الله هیشه سرکوتو بیت برای بریزم :41: البته با عرض معزرت من املای کردیم باش نیه اگر غلطی هیه به گوری خوت مام به
|
سلام هاولاتی
یه چه س نوسیای ده؟ زوان کوو ره س؟ م که کردی خواندم نفهمیدم چه نوشتی الانم میخوام لری بخوانم شاید سر ازش در بیارم عیب نداره اگه اونم نشد با لحجه ترکی میخوانمش:24: |
همشهری سلاممممممممم:):53::53::53:
|
خانم فرانک کردی خیلی قیوله !قیول که میدونی یعنی چی :یعنی عمیق :24:من تقریبا" تمام لهجه های کردی رو بلدم چون این دوست عزیزمون نوشته بود یادتون نره که کردین منم جوگیر شدم . این شد که اینجوری شد .
|
خیلی باحالید کرمانشاهی ها
ای لاو یو:53: |
واي!
نه مزانيو تا ئه م حه ده هاوزوانيم!! فره خوشه! له خوما فه قه ت كردي كرماشانيه كان تينه ايرا... خوشحالم فره ي فره{شیت شدن} |
ستاره بامدادیش وک من جوگیر بوه . هاو زوانت زوره بو خود هز بیکه
|
سلاممممم
چونی ؟خاصی؟خوشی؟چه خه ور م چن روزه کم تی ه مه ایردا دریم حفاری کیم ما تو یه محله که بافتش قدیمیه ساکنیم علاوه بر عقرب و سوسک و موش و .....خیلی هم دوست داشتنین:d ممکنه با سعی و درایتمان به چاه و قنات و حتی زیر خاکی برسیم داریم دنبال چاه آب میگردیم شمع هم خریدیم تا دلت بخواد مگه چیه خیلیم خوبه:21:هاو لاتی توو خوا کم جو گیر بوو نیزانم بوشم برای شیرینه کم یا......;) |
سلام خانم فرانک من خواهرتم {قیژه}برادر نیستم .یه قول به من بده اگر طی حفاری گنج پیدا کردین منم شریک خودتون کنین !چشم سعی میکنم از این به بعد کمتر جوگیر شم خواهر
|
وی یی خویش که عزیزه کم
به قربانت حالا که خواهری هی ارای خوه ت جو گیر بوو چشمممممم اگه گنج پیدا کردم همه تانه میبرم چلو کبابی جمشید فعلا کفد ی مه سه فاضلاو:d |
اکنون ساعت 03:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |