![]() |
نقل قول:
|
1 فایل پیوست
این عکس هم عکس دختر گل یکی از دوستان من هست که همین چند روز پیش مشهد گرفتم. اسمش نگاره و 9 ماهشه . ماشالله نمک داره فراوون
|
مینا جون چه چشمایی داره واقعا" زیباست باید براش اسفند دود کرد
من عاشق بچه های این شکلی هستم خوردنین ;) |
اینجا 3 سالم بوده فکر کنم [IMG]http://*****************/images/vw9cixnkpg2pwrbe8hmb.jpg[/IMG] یکی اینو کوچیک کنه من بلد نیستم ممنون:53: اینجا هم 2 سال اینطورام بوده [IMG]http://*****************/images/t57gpippful2vmktj76l.jpg[/IMG] |
نقل قول:
------------------------- سنبل این کوچولو .. چقد ناز و ملوسه:53: ------------------------- آریانا چقد ناز بودی ..... راس راس زل زدی توو دوربین و کنار آقای محترم هاپو وایسادی معلومه حسابی پسر شجاع بودی:d |
نقل قول:
به خدا سه سالشه:d:21: ای نازی چه گوگولی بودی آریانا عزیز دو تا پست متوالی نزن وگرنه کوووووشتمت:) |
نقل قول:
ایشالا خدا برا داداشت نگهش داره و یه روز عروسیش رو ببینید :53: |
نقل قول:
ماشالله جقدر خوشگل و بامزه هست.:53: عمه تی فدا ( عمه فدات بشه ) سلام سنبل خانم چه برار زاده ناز و خوشگلی دارید {پپوله} خدا برای پدر و مادر و همه عزیزان نگهش داره میگم معلومه پی عمه ش نرفته که اینهمه خوشگله {جشن پتو}( شانس آورد :21::21::24::24:) |
دست شما درد نکنه آقا مهدی
اصلا به عمه اش رفته که این شکلیه{شیت شدن} حلال زاده به عمه اش میره < ......... قال معاون الپیسی:d ممنون از همه آره عمه فداش:53: ماشالله دختر و پسر شما هم یه پارچه گل هستند و ماه خدا براتون نگهشون داره . کوثر جون که خانومه برا خودش باید فکر جهیزیه باشید! |
نقل قول:
سلام علیکم ورحمت الله اجرکم عندالله ببین چجور بهش بر خورده مرافه حدیث جدید از خودتون در وکردید;) ولی من بازم شک دارم پی عمه ش رفته باشه احتمالاً پی دختر عمه ش رفته که اینهم ناز و خوشگل شده {پپوله} ممنون از شما خانم معاون عزیز چشات ماه میبینه خدا دختر خوشگلت مانیا جون رو هم برات نگهش داره :53: عروسش کنی انشاالله فقط یادت باشه عروسیش مارو دعوت کنی ها {داش مشتی} |
اکنون ساعت 07:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |