![]() |
قدیما برق ها رو روشن میذاشتیم میرفتیم مسافرت،
. . . . . . . دزده فک کنه یکی خونه هست، الان هرجوری حساب میکنیم برق ها رو خاموش کنیم و دزد بزنه به صرفه تره ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ... . . . . . ﺷﯿﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺎﯼ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﻡ که ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺸﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰۀ ﭼﺎﯼ ﻣﺤﺴﻨﻪ ! ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ ! تنــها دعوتــی که تــوی زندگیــم شــدم... . . . . . . از طــرف اسپانســر برنامــه ها بــرا دیــدن ادامــه برنامــه بــود و دیگــر هیــــــــچ ! از تفریحات سالم ما این بود که بعد از اینکه با آهنربا آشنا شدیم به زور می خواستیم قطب های همنام آهنربا رو به هم بچسبونیم اما نمی شد البته من که هنوز قانع نشدم و کماکان به تلاش خودم ادامه میدم ! تو یه سایت آگهی زده روغن شترمرغ ۱۰۰درصد گیاهی.... . . . . . . من رفتم بپرم تو استخر اسید:| وقتی سواره ماشینیم عابر های پیاده خیلی بی فرهنگ به نظر میرسن ، . . . . . . . اما همین که پیاده هستیم ماشین ها خیلی بی شعورن… جریان چیه!؟ |
ﻫﻮﺱ ﺗﺨﺖ ﺩﻭﻧﻔﺮﻩ ﮐﺮﺩﻡ ....
ﯾﻪ ﺗﺨﺖ ﺩﻭﻧﻔﺮﮤ ﺑﺎ ﺗﺸﮏ ﺧﻮﺷﺨﻮﺍﺏ!!! ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺑﭙﺮﯼ ﺭﻭﺵ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎﺗﻮ ﺑﻨﺪﺍﺯﯼ ﺍﯾﻨﻮﺭ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﻫﺮ ﺟﻮﺭ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﮑﭙﯽ !.... ﻫﺎﻉ ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﮔﻔﺘﯽ ﭖ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﭼﯽ!!!؟؟؟ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺧﻮﺩﺵ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﯾﻪ ﺗﺨﺖ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻫﺮ ﺟﻮﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻮﻭﺵ ﺑِﮑَﭙﻪ ... ﺍﯾﻦ ﺗﺨﺖ ﻣﻨﻪ ! ---------------------------------------- پسره اگه عکسشو رو پاکت سیگار بندازه همه سیگارو ترک میکنن... :| اونوقت تو پروفایلش نوشته:"به من وابسته نشو من موندنی نیستم." ینی عادم قلت عملایی داشطه باشه عطماد به ثقف اینو نداشطه باشه:| ------------------------------------- ﻓﻮﺍﻳﺪ ﺧﺮ : ﺗﻮ ﺯﻧﺪگی ﺍﮔﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍی ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎشی ﺑﺎﺱ ﺧﺮﺕ ﺑﺮﻩ … ﺧﺮﺕ ﺑﻴﺎﺩ … ﺧﺮﺷﺎﻧﺲ ﺑﺎشی … ﺧﺮﺧﻮﻥ ﺑﺎشی … ﺧﺮﭘﻮﻝ ﺑﺎشی … ﺧﺮﺕ ﺑﺮﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ … ﺍﺻﻦ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺧﻮبی ﺍﻳﻦ ﺧﺮ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺩﻡ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﺎ ﺧﻮشبختی ﺍﻭﻥ ﻓﺮﺩ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﻗﻀﺎ ، ﺧﺮ ﻣﺎ ﺍﺯ ﮐﺮگی ﺩﻡ ﻧﺪﺍﺷﺖ ، ﺧﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭ ! |
|
ﺁﻗﺎ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻨﻮ؛ﺷﻠﻮﺍﺭ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﻮﺷﯿﺪﻧﻮ؛ﮔﻮﺷﻮﺍﺭﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﭘﺴﺮﺍ ﮔﺬﺷﺘﻪ؛ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﺩﯾﺪﻡ ﻭﺳﻂ ﺩﻋﻮﺍ ﺩﺍﺷﺖ ﺟﯿﻎ ﻣﯿﺰﺩ!! وای خدا |
مادر شوهرچیست؟ |
|
|
کمی خنده
همسایمون عطر مشهد سوغات آورده، منم ریختمش توی کولر! حال و هوای امامزاده گرفته خونمون، اصلن یه فضای معنوی شده هااااااا . (نائب الزیاره همتون هستم) .. .. .. سیاهپوسته شلوار قرمز میپوشه به زنش میگه خوبه؟؟؟ زنش میگه: آره شدی شکل انبر دست .. .. .. دوره زمونه خیلی تغییر کرده؛ الان اگر بچه کار بدی انجام بده ، بهش میگن: برو تو اتاق خودت، در رو ببند و به کار زشتی که کردی فکر کن. ما رو بابا ننه مون که هیچ زن همسایه مون هم با دمپایی میزد!! .. .. .. هیچوقت از روی ظاهر کسی قضاوت نکنین الان مثلا به قیافه سیب زمینی میاد انقدر خوشمزه باشه ؟! .. .. .. صبح دیرم شده بود همسرم با مهربونی بهم گفت اگه میتونی ۱۰۰هزار تومن بده برای کمک به مدرسه دخترمون. منم تحت تاثیر قرار گرفتم و پولو دادم و خوشحال از یک کارفرهنگی. بعد از ظهرش دخترم پرید بغلم و گفت بابت ۵۰هزار تومنی که به مدرسه کمک کردی ممنونم، بعد از نیم ساعت یه اس از طرف مدرسه اومد به این عنوان: رسید مبلغ ۲۰هزار تومن کمک به مدرسه میباشد… به این نتیجه رسیدم که اینا خانواده نیستن که، راهزنن .. .. |
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﭼﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ |
|
اکنون ساعت 01:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |