![]() |
|
|
پزشک برای شکم درد مرد فقیر قرص نان تجویز کرد.
خروس به جرم تاسیس مرغداری زندانی شد. هر وقت دل درد میگرفت درد دلش شروع میشد. دریا پس از خوردن قرص ماه خودش را بالا آورد. راننده منحرف وارد جاده انحرافی شد. |
|
|
کاریکلماتور چیست؟
سهراب گل هاشم” میگه: کاریکلماتور (حاصل پیوند «کاریکاتور» و «کلمه») ، مخاطبهای آگاه و اندیشمند دارد که آنها را با تبسم وادار به تفکر میکند. بسیاری از جملات طنز در نگاه اول یک شوخی ساده و خندهدار بهنظر میرسد، ولی اثرات واقعی آن پس از کمی تفکر و شاید تعجب برای مخاطب آشكار ميشود.
کاریکلماتور ، زبان گویايی است که شوخی میکند، میخنداند و به طعنه سخن میگوید، به ناهنجاریها و بدیها شلیک میکند و گاهی ناملایمات و سختیهای زندگی را با طنز تلخ بیان میکند. دردهای اجتماعی را خوب میشناسد و هر اتفاق کوچکی را شاید کمی اغراقآمیز با نیشخندی کنایهدار مورد توجه قرار میدهد و این براستی یکی از جلوههای زیبای ادب و هنر معاصر است. کاریکلماتور هنریست که نیاز نیست هنرمند باشی تا بدانیدش. کاریکلماتور بازی با جملات، کلمات و حتی تصاویر است. کاریکلماتور تو خون ِ بعضیها هم هست. خون ِ این گونه افراد ک+ است. ۱ـ در مواقع بيكاري مشغول قتل عام ايام هستم . ۲ـ در امواج نگاهش اين كشتي دلم بود كه غرق شد . ۳ـ چشمانش شور بود اما خودش بي نمك . ۴ـ هيچكس گرسنه نيست ، همه روزي چند وعده گول مي خورند . ۵ـ براي به هدف رسيدن بايد رسيده شد . ۶ـ فرداي كشورهاي عقب افتاده ، ديروز كشورهاي متمدن است . ۷ـ هنگام وزيدن باد هاي شديد ، چراغ هاي خاموش هستند كه هراسي ندارند . ۸ـ گفتني ها را بايد گفت چون بيات مي شود و از دهن مي افتد . ۹ـ ولخرجي هاي زياد ، دخلم را در آورد . ۱۰ـ در دنياي سياستمدارها بعضي ها اسباب بازي هستند و بعضي ها هم بازي. ۱۱ـ هشت به هفت گفت ، من روي پاهاي خودم ايستاده ام اما تو خيلي سر به هوايي. ۱۲ـ زندگي زيباست اما عادلانه نيست . ۱۳ـ نان حلال در هيچ سفره اي بيات نمي شود . ۱۴ـ زيبايي اش را به لوازم آرايشش تبريك گفتم . ۱۵ـ گاهي حتي تاجر نمك هم نمك نشناس مي شود . ۱۶ـ آتشفشان درون گاهي با فرياد و گاهي با اشك فوران مي زند . ۱۷ـ بعضي ها صدايشان ضعيف است و بعضي ها گوش هايشان كثيف . ۱۸ـ بعضي از محرم ها با يك نقطه مجرم مي شوند . ۱۹ـ براي آنكه از خاطرات دوران مجردي لذت ببرد ، ازدواج كرد . ۲۰ـ بعضي ها وضعشان توپ است اما توپ تخم مرغي . |
تجربه شانه اي است که طبيعت وقتي ما کَچل مي شويم به ما مي دهد... ..... اگر سواد ت قد بکشد می توانی چشم هایم را بخوانی و دنیا دنیا غم هایش را شاهنامه کنی... _:2: |
این روزها به جای" شرافت" از انسان ها فقط" شر" و " آفت" می بینی ! _:2: .... اگر سر خالی هم مثل شکم خالی سر و صدا می کرد؛ خیلی ها رسوا می شدند :d |
حواسم را هر کجا که پرت میکنم باز کنار تو می افتد...:d:) ... |
لوازم آرايش به لوازم جادويي تغيير نام داد
********************* کسي که از واقعيت ها بهره مي گيرد رباخوار نيست |
اکنون ساعت 04:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |