![]() |
سلام
یه نفر معنی چُسِنَه سیسِرَک رو بنویسه |
نقل قول:
چسنه یا چسنک یه حشره ایه که قهوه ایه پرواز میکنه بیشتر رو تنه درخت توت دیدم بچسبه به چیزی ول نمیکنه سیسرک :قیژه ژنیل:21: همو سوسک میشه خدا وریوار کس ناره قمقمک هم داریم که مارمولک میشه |
سلام و عرض ادب
قمقمک مارمولک نیست!! مارملویک مارمولکه!!! قمقمک یه کم بزرگتره دقیق معادل فارسیش یادم نیست! B]تقل[/B] |
قمقمک فک کنم فارسیش میشه افتاب پرست
ما به کفشدوزک میگیم مال هالو نیشاندره :p چُسِنَه اینم یه اسم علمی داره که مه الان یادم رفته :65: |
سلام
چرا کسی معنی کِفِرَه رو نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ گَمَرَه رو هم یه نفر معنی کنه |
سلام منم بعد مدتها اومدم (به خاطر امتحاناتم نتونستم بیام)
واقعا غبطه میخورم شما اونجایین چقدر کردی حرف زدن قشنگه اما من خیلیاشونو بلد نیستم ولی تو این تاپیک دارم یاد میگیرم ممنون سعی میکنم ازین به بعد تو بحثا شرکت کنم |
گمره یا به تعبیری دیگه بار!! به معنای لایه ایه روی پوست که به علت عدم رعایت بهداشت و همچنین خشکی پوست به وجود میاد، بار بیشتر برای لب استفاده میشه و تو ادبیات کردی "لیو به بار" یعنی غمگین، کسی که مفلوکه!!
کفره رو من نمی دونم ولی اگه همون "کفره پیم نکه" باشه یعنی کاری نکن که کفر بگم قمقمک از آفتاب پرست (که تو مناطق خودمان نداریمان) کوچیکتره |
گمره یا به تعبیری دیگه بار!! به معنای لایه ایه روی پوست که به علت عدم رعایت بهداشت و همچنین خشکی پوست به وجود میاد، بار بیشتر برای لب استفاده میشه و تو ادبیات کردی "لیو به بار" یعنی غمگین، کسی که مفلوکه!!
کفره رو من نمی دونم ولی اگه همون "کفره پیم نکه" باشه یعنی کاری نکن که کفر بگم قمقمک از آفتاب پرست (که تو مناطق خودمان نداریمان) کوچیکتره |
اینم یه اصطلاح مخصوص خودمون
باشم میای بریم پس:21: |
نقل قول:
چه فیلمی داشتیم ما با این بریم پس ;) |
اکنون ساعت 03:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |